Gebeliğe Hazırlık 4. Aşılamadan sonra geri sayım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor nasil anlamaz yumurta gelismedigini ki 1 senedir. ? Cok ilginç.

Aslında kimi doktor öyle doğru düzgün muayene bile etmiyo ben geçtiğimiz yaz gittim bi dr suratıma bile bakmadı sadece karnıma ultrason koydu hiç bişey demedi git kan ver gel dedi ardından hormon testim 15 gün sonra çıkcakmış bana diyo bi ara uğradığında alırsın

İnan banada çok ilginç geldi sinirden öldüm resmen sürekli herşey çok iyi diye gönderdi hatta ben kendim istedim yumurta takibi falan yapın diye gerek yok dedi

Devlet hstanesinde mi takip yaptiriyordun canim. Ben bu surecte ozelde 3 doktor degistirdim. Begenmedikce arastirip gittim. Simdiki doktorumla 1bucuk senedir birlikteyz cok memnunum. Doktor faktörü de cok önemli. Hem maddi hem manevi seni desteklemesi lazim..

İnan banada çok ilginç geldi sinirden öldüm resmen sürekli herşey çok iyi diye gönderdi hatta ben kendim istedim yumurta takibi falan yapın diye gerek yok dedi
Meslegini doğru icra eden doktorlar karsimiza ciksin insallah. Yoksa psikolojini bozmaya kadar gidiyor bu durum maalesef

Amin cnm inşallah bu mübarek 3 aylarda rabbim herkesin dileğini kabul etsin
Benim Çarşamba gününden beri çok ağrım var kasıklarımda hatta cuma günü ağrıdan ayağa kalkamadım o derece zorladı sizde oldumu böyle bişey. 2 gün işe gidemedim

Evet devletti zaten kv baskısıyla gittim habire met etti durdu foss çıktı

canim öncelikle rabbim isteyen ve bizlere hatirli sagkikli evlat nasip etsin bisey sormak istiyorum gonal f kullanıyorum bu ay ilk defa asilama deniyeceguz ama bu gonal f i kullanirken iliski oldumu ben doktora sormayi unuttum cuma gunu kontrolum vardi ve ilk gonal f orda vuruldu bugun 3.gunum cuma tekrar gidicem

Benim Çarşamba gününden beri çok ağrım var kasıklarımda hatta cuma günü ağrıdan ayağa kalkamadım o derece zorladı sizde oldumu böyle bişey. 2 gün işe gidemedim
Benim asilama gunuyle birlikte 4., Catlatmayla birlikte 6.günm olacak ama Oyle bir sıkıntı yaşamadım ben canim.

Bende kullandım gonal f çok etkili sorun olmaz ilişki sanırım çünkü sadece yumırta büyütüyorsun ilişkiye girmeme konusunu sana dr söyler zaten sıkıntı değil yani için rahat olsun

Evet devletti zaten kv baskısıyla gittim habire met etti durdu foss çıktı
Devlette istisnalar haric ilgili doktor olmuyor maalesef. Ben tahliller icin gitmistm fazla ucret odememek icin. Beni 4 ay oyaladilar resmen ilac vermemek icin. Zaman kaybi resmen devlette

yani girilmese de sorun yok canim bende cok halsizlik mide bulantisi yapti sizde ne degisiklik oldu
Bende kullandım gonal f çok etkili sorun olmaz ilişki sanırım çünkü sadece yumırta büyütüyorsun ilişkiye girmeme konusunu sana dr söyler zaten sıkıntı değil yani için rahat olsun

Benim asilama gunuyle birlikte 4., Catlatmayla birlikte 6.günm olacak ama Oyle bir sıkıntı yaşamadım ben canim.
Bnm oluyo mesela kasıklarımda belimde göğsümde hassasiyet

Ben adet gunlerimde ignelere basladigim icin oyle bir sey dusunupte sormadm canim doktora. Ama asilamaya 3 gün kalacak sekilde perhiz baslanmasi lazimcanim. Iliski olmasin mumkunse. Sormak istedigin seyler olursa burdaki arkadaslarla yardimci oluruz insallah haydi hayirli olsun dyelm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…