Ben umitsizlestm canim. Hicbir belirtim yok çünkü. Artik formalite olsun diye bekliyorum sonucu. Erken gelir insallah adetim.
Heyecan yapma canim. Dikkat et her hareketine. Benim oyle sansim olmadi maalesef. kosusturmacayla gecti diyebilirim su iki hafta. Testi yarin yaparsan igne etkisi tamamen gecmis olur sonucu görmüş olursun.
Kanda denemedinmi hiçCanım aşılamadan sonra hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok. Ümidini kaybetme böyle. Dün yaptım testi silik çizgi çıktı ama kararsız kalıyor insan. Belki de iğne etkisi hala. Kanda görmeden bence sende kesin düşünme
Bugün dr. A gidicem canım eğer yapalım derse yaptıracağım. Normalde 31 i demişti kan testi için.Kanda denemedinmi hiç
Benim testlerimde de hep hafif cizgi çıkıyor. Ama hic belirti olmayinca umutsz kaliyorum. 14.gün test yapalm hocam beraber insallah☺Canım aşılamadan sonra hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen çok. Ümidini kaybetme böyle. Dün yaptım testi silik çizgi çıktı ama kararsız kalıyor insan. Belki de iğne etkisi hala. Kanda görmeden bence sende kesin düşünme
Ama 10 . Günde iğnenin etkisi geçiyor diyorlar. Yabancı sitelerde de okuduklarım hep bu yönde. Ben yine test alıp yapacağım bugün en azından iğneden ise etkisi ne zaman geçiyor görmek istiyorum.Benim testlerimde de hep hafif cizgi çıkıyor. Ama hic belirti olmayinca umutsz kaliyorum. 14.gün test yapalm hocam beraber insallah☺
Ben yaptım 4 buçukta çıkcak sonuç bekliyorumSen test yaptın mı 2 gün öndeydin sen bizden?S_bal
Hadi inşallah güzel haber verirsin.Ben yaptım 4 buçukta çıkcak sonuç bekliyorum
Maalesef cnm güzel haber veremiycemHadi inşallah güzel haber verirsin.
Sağlık olsun canım vardır bir hayrı öyle düşünelim. Allah güzel şeyler çıkarsın karşımıza. Bekletiyorsa Rabbim daha güzeli içindir.Maalesef cnm güzel haber veremiycem
Hayırlısı diycez artık ne yapalımSağlık olsun canım vardır bir hayrı öyle düşünelim. Allah güzel şeyler çıkarsın karşımıza. Bekletiyorsa Rabbim daha güzeli içindir.
Ama geçen hafta yaptım beta hcg 4 çıktı bugün 0.13 adetimde 2 gün geçti anlamadım bişeySağlık olsun canım vardır bir hayrı öyle düşünelim. Allah güzel şeyler çıkarsın karşımıza. Bekletiyorsa Rabbim daha güzeli içindir.
Canım demin başka siteleri okuyordum yabancı. Kadının adetinden 20 gün geçmiş ve yeni kanda çıkmış acaba geç döllenme olabilir mi?Ama geçen hafta yaptım beta hcg 4 çıktı bugün 0.13 adetimde 2 gün geçti anlamadım bişey
Bilmiyorum yaa dr 2 gün sonra tekrar yap dedi ama yapmıycam adet olmayı bekliycem va4sa vardır zaten yoksada illaki olurumCanım demin başka siteleri okuyordum yabancı. Kadının adetinden 20 gün geçmiş ve yeni kanda çıkmış acaba geç döllenme olabilir mi?
Ben az önce testi tekrarladım silik çizgi gölge gibi çıkıyor yanı daha düşmüş. Demekki iğnenin etkisi gidiyor. İğne ilede olsa görmek iyiyiyiydi yaBilmiyorum yaa dr 2 gün sonra tekrar yap dedi ama yapmıycam adet olmayı bekliycem va4sa vardır zaten yoksada illaki olurum
Bilmiyorum yaa böyle oluncada daha çok yıpranıyo insanBen az önce testi tekrarladım silik çizgi gölge gibi çıkıyor yanı daha düşmüş. Demekki iğnenin etkisi gidiyor. İğne ilede olsa görmek iyiyiyiydi ya
Zaten başlangıçta kafaya yerleştirdim %50 diye. Adet olmadıkça üzülmek yok. Şans var daha hem.Bilmiyorum yaa böyle oluncada daha çok yıpranıyo insan
Hayirlisi olsun insallah. Belki de hayirli zaman degildi. Umudunu yitirme yeniden yeni aya umutlu devam edelm.Maalesef cnm güzel haber veremiycem
Bi adet olayımda önceHayirlisi olsun insallah. Belki de hayirli zaman degildi. Umudunu yitirme yeniden yeni aya umutlu devam edelm.
Yaa bnm aslında aşılamadan çok yumurtam çatlamıştı ya ondan umudum vardı neyse sağlık olsun zamanı değilmiş demekZaten başlangıçta kafaya yerleştirdim %50 diye. Adet olmadıkça üzülmek yok. Şans var daha hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?