Gebeliğe Hazırlık 4. Aşılamadan sonra geri sayım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet çatlatma yapıldığında zaten eğer ardından aşılama olacaksa 2 3 gün birikmesi daha uygun

amin canim insallah ben 3gun oldu vuruyorum bakalim 6senedir evliyim evlat sahibi olmak istiyorum ama kismet olmadi 2017de ilk bi dusugum oldu rabbim nasip etmedi bakalom insqllah tutar cuma tekrar gidicem insallah bakalim kontrole iliski yasamadim esimde yanasamiyo endiseleniyo doktorada sormadim unuttum mide bulantisi sersemlik yaptimi sizde bu gonal f

Hayır yapmadı yani o süreçte ilişkide oldu

Olmayinca olmuyor diyorsun yani canim ☺ Bu isler kismet canim. Tutmazsa da uzulmuyecem. Kendimi tup bebege alıştırıyorum yavastan :) orda da bir şansımı deneyeym
KUZU INS TUTTAR VALLA O IGNELER ZATEN BIREBIR HAMILELIK HORMONU SALGILATTIGI ICIN BUTUN BELIRTILERI YASARSIN. BELIRTILERE TAKILMA SADECE KAHVERENGİ SKINTIN OLURSA VEYA TESTIN PZOTF CIKARSA GEBELIK VAR DEMEKTIR BIDE BEN HEP 18. GUNDE ADET OLURDUM IGNEDEN.ERKEN TEST YAPMA POZTF CIKARTIYOR IGNE YUZUNDEN . IYI HABERLERINI BEKLIOM KUZUM

Nasılsınız kızlar bugün. Ben bu sabah sağ kasığımda ağrı ile uyandım ve dışarı çıkmak zorundaydım. Yürümeyi zorlaştıracak kadar ağrıdı. Sonra kendiliğinden geçti. Umarım iyiye işarettir.

Ya inanir misin benimde sol kasigimda ayni agridan. Sanki kas agrisi gibi. Nobetciydim birde okulda bsya zorlandm dururken. Zor yürüdüm bugün. Ignenin etkileri mi,hayra işaret mi bilemiyorum canim. Hayirlisi insallah :)

Benimde hep 18.gun adet günüm oluyor :) o zamana kdar deli gibi dolaniyorum artik sonuclansin diye. Ama sabredecem sonra husrana uğruyorum. Test yapma sabirsizligi var bende. 10.gunde basliyorum. Insallah bu ay tutarim kendimi. Evde test cok. Heralde bu sabirsizlik yapiyor

Ya inanir misin benimde sol kasigimda ayni agridan. Sanki kas agrisi gibi. Nobetciydim birde okulda bsya zorlandm dururken. Zor yürüdüm bugün. Ignenin etkileri mi,hayra işaret mi bilemiyorum canim. Hayirlisi insallah :)
Haydi bakalım ben sağdan sen soldan birde progestan kullandığımdan beri göğüs hassasiyeti var. Sanırım ilacın etkisi.

Kızlar ben çok kötüyüm halsizim ateş basıyo titreme var üşüyorum neden oluyo bilmiyorum hastaneye gitmelimiyim sizce

Kızlar ben çok kötüyüm halsizim ateş basıyo titreme var üşüyorum neden oluyo bilmiyorum hastaneye gitmelimiyim sizce
Neden acaba ki. Baska bir sebepten olabilir mi. Grip fln oluyorsundur belki. Yine de git tabi. Simdi nasilsin

Neden acaba ki. Baska bir sebepten olabilir mi. Grip fln oluyorsundur belki. Yine de git tabi. Simdi nasilsin
Gittim gece yarısına kadar hastanedeydim gribal enfeksiyon olmuş ben ilaç fln istemedim serum taktılar gargara yazdılar ateş düşürücü fln dr arıycam şimdi kullan derse klncam haa bide tahlil yaptım negatif çıktı 4 buçukmuş ama daha belli değildir zaten

Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen bol su iç. Test için erken sanırım biraz daha beklemekte fayda var.inşallah yükselir mutlu haberi verirsin bize.

Çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen bol su iç. Test için erken sanırım biraz daha beklemekte fayda var.inşallah yükselir mutlu haberi verirsin bize.
Aynen erken daha zaten kırmızı karta var daha drumla konuştum bugün 48 saat sonra yüne yap dedi yükselecekmi bakalım dedi

Aynen erken daha zaten kırmızı karta var daha drumla konuştum bugün 48 saat sonra yüne yap dedi yükselecekmi bakalım dedi
Hadi inşallah yükselsin canım şimdi nasılsın dün geceden beri? Umarım daha iyisindir. Aslında 4.5 çıkmış diyorsun 5 ve üstü gebelik diyorlar. 5 e az kalmış bence

Hadi inşallah yükselsin canım şimdi nasılsın dün geceden beri? Umarım daha iyisindir. Aslında 4.5 çıkmış diyorsun 5 ve üstü gebelik diyorlar. 5 e az kalmış bence
Şimdi düne göre brz daha iyiyim burun akıntısı boğaz yanması dışında inşallah tutar yaa ama bilmiyorum dün gece çokta ağladım yaptığım jelde gitmedi yapamadım agrım oldu çöküntü yaşadım resmen

Moralini yüksek tutmalısın. Stres herşeyin başı. Zaten Allah ne yazdıysa o olur. Bizim stres yapıp üzülmemiz sonucu değiştirmeyecek. Süreç zor gidiyor günler geçmiyor ama dua edelim hayırlısı olsun.

Senin kaçıncı günün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…