39 yaşında üniversite okumak

Esimin işi vs iyi gelmek istemez biliyorum

Yani eşiniz ve cocuklar icin uygun degilse bana göre gidilmemeli. Insanin hayalleri istekleri oluyor ama önceden yapilan bazi seçimlerin sorumluluklarini bir kenara atarak bunlari yapmak dogru gelmiyor benim fikrim tabi ki.

Sağolun tabi konu vs calisip,soru cözûyorum sözelim iyi ama benim tek sorunum matematik olmamasi o yüzden yüksek bir puan alamam.

Mumkun tabii ki soyledikleriniz, konu sahibi hanimefendi de supheli bu durumdan anladigim kadariyla. Bilmiyorum belki de ben oyle yetismedigim icin,hicbir zaman o denli h
hakli olabilirsiniz tabi soylediklerinizde, konuyu acan hanimefendinin de belli ki boyle bir endisesi var zaten. Ama is ciddiye binip de oturup enine boyuna konusulmadan umutsuzluga dusmemesi gerekir bence
Ben hicbir zaman bahsettiginiz ergen modellerinden olmadan yetistim, ebeveynlerimin her zaman icin kendi kimliklerinin oldugunu, kendi dunyalarinin uzerine ebeveynlik sifatlarini ekledikleri kabulunde bir evlat oldum hala da oyleyim. Benim bakis acimdan oldukca anlayisla karsilanabilir bir durum yani

Umarım beklediğiniz anlayış ve desteği görürsünüz. Aldığınız karar oldukça cesur ve harika. Başarabilirseniz gurur duyulacak bir şey vermiş olursunuz ailenize. Ama şehir değiştirmek ve düzen dışına çıkmak aile bireylerinizin desteğini almanıza engel olabilir gibi geldi bana.

Sağolun tabi önceliğim iyi bir mesleğimin olmasi ve cocuklarin cok daha iyi bir eğitim almasi icin maddi olanak vs sunmak ama bunu hedeflerken de cocuklari asla üzmek ya da benim icin fedakarlik yapmalarini isteyemem.

Belli ki zamanında şartlar ve imkanlar uygun olmadığından okuyamamışsınız ve doğal olarak icinizde uhte kalmış. Anne olunca malesef kendi kimliğimizi unutup çocukların hayatına entegre oluyoruz haliyle. Hayallerinizin peşinden gitmek istemeniz çok güzel ancak bu karar birden fazla kişiyi etkileyeceği için sorun olabilir... Umarım herşey gönlünüzce olur

Sağolun tabi konu vs calisip,soru cözûyorum sözelim iyi ama benim tek sorunum matematik olmamasi o yüzden yüksek bir puan alamam.
Matematik cok kolaydir. Hatta sozelden kat ve kat kolaydir. Sadece dpgru seviyeden calismaya baslamak gerekir. Antrenmanlarla matematik gibi asiri temelden bir kaynakla baslarsaniz eminim 1 sene olmadan sinav konularini halledersiniz.

Sağolun evet sehirdisinda olma konusu sıkıntıli özellikle büyük kizim icin...

Matematik cok kolaydir. Hatta sozelden kat ve kat kolaydir. Sadece dpgru seviyeden calismaya baslamak gerekir. Antrenmanlarla matematik gibi asiri temelden bir kaynakla baslarsaniz eminim 1 sene olmadan sinav konularini halledersiniz.
Matematiğe en temelden calisip hazirlanmak gerekir ama bunu yapamiyorum bana cok zor geliyor,dediginiz gibi belki de cok kolay...

Sağolun evet sehirdisinda olma konusu sıkıntıli özellikle büyük kizim icin...
Açıköğretim fakültelerinden eğitiminizi sürdürebilir üstelik ikinci üniversiteye bile sınavsız kayıt yaptırabilirsiniz. Ben ikinci üniversiteme bu şekilde başlamıştım. Kampüs ortamı yaşamak istiyorum diyorsanız o farklı tabii.

Üniversitelerde her bölüm için 35 yaş üstü kontenjanları mevcut. Bu durumda yaşadığınız ilde daha düşük puana kazanma ihtimaliniz olabilir. Bence sınava girip bir bakın duruma. Şimdilik plan yapmak anlamsız olabilir. Herşey istediğiniz gibi olur umarım.

Matematiğe en temelden calisip hazirlanmak gerekir ama bunu yapamiyorum bana cok zor geliyor,dediginiz gibi belki de cok kolay...
Matematik zihinde hayal ederek, kelimelerle kendi mantigimiza gore tarif ederek calisilmasi gereken bir derstir. Toplama cikarmayi bile sayi dogrusunda mantigini kavrayarak sonrada gercek hayattaki pratigini deneyimleyerek ogrenmek gerekir. Goreceksiniz cok basit. Yapabilirsiniz.

Cok teşekkürler,evet sadece benim isteklerim var diye cocuklari sürüklemek doğru olmaz eğer kızım onaylasaydi terredüt etmezdim ama istemiyor hakli olarak.

Matematik yapabilsem bulunduğumuz sehirden gitmeye gerek bile kalmazdi.

Bi dk yav. Şimdi aklıma geldi. Bir uygulama gelmişti. Tam emin değilim ama 35 yaş üstü sınava giren hanımefendiler için belli kontenjanlar bırakılmasına dair. Şöyle ki; puanı çok yüksek olan bölümlere o kontenjan sayesinde yarısından az puanla bile girebiliyorsunuz. Mutlaka araştırın derim.

Cok teşekkürler,belirttiğiniz kontenjanlar istediğim bölüm icin senede iki öğrenci aliyor sansim az gibi.

Hiç değil 39 yıl sonra kendin için bir şey yapacaksın bir zahmet desteklesinler. Hem iyi çalışırsan yüksek puan da alırsın niye almayasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…