amaann be kim tutunursa tutunsunlaelaelaelaelae
yeterki bana tutunsunlar:roflol:,,,,,,,,bitirdinmi temizliği aşşkımmmmm,,kendini çok yorma,birazda kadına bırak,
duru ne yazmış gördünmü?patladım gülmekten,,,beray için yaptığı yoruma bak
Hangisi yaaaa,Durunun mesajlarını okudum amafisfisfis.Temizlik eh iste,cam falan silmeye kalkıssam heralde iki ayda bitirirdimmkafamçokkarıştı.Nasılsın güzeller güzeliiiim..
berayla ilgili yorumu canım benim blmde yazıyordur,,,,,bel ve kasık ağrısından başka birşey yok canım,,,,,dinlene dinlene her işimi yapıyorum,,,mutfak dolaplarının üzerine UZANMA notları yazdım ,boş bulunuyorum çünkü,,birazdanda cıs yaptırcam gelcem,,,ya insanın bir gözüde arkada olsaymış yada popomuz portatif olsaymış,,ne iyi olurdu iğnemi kendim vururdumsırnaşık şey
ayyy ne iğrenç bir hayal gücü
canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracaktiDefnecim nerdesin, cok merak ediyorum seni.
ohhh masallah Allah nesenizi daim etsin arkadaslar....ne hos sizleri boyle gormek!!
monetacim ne o sen bir arti almissin galiba:)monetacim transferin iyi gecmis insallah 12 gun sonra mutlu haberide alirsin formumuz senlnir birbirimize ugurlu geliriz:)
Offff gidemedim cvp yazmasam catlarımmm,tak cıkar popo olsaydı,jenifer lopez hatın kisisinin poposunu calardım:roflol:
canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracaktianneme geldim bugun annemin evi ecz yakin..bugun ecz 1-2 saat mecbur takildim ama ne sorunlar aglayacaktim resmen ecz.de anneme giderken hayat okadar kotu gorunduki gozume...diyeceksinizki hem pozitif sonucu alip nasil boyle karamsarsin ama inanin ilk saatlerde kanama ile sevincim dondu kaldi artik sevinmeye korkuyorum simdi kanamam daha az pro iciyorum surekli yatiyorum ama kendi isim oldugu icin rapor alamiyorum isler karisik ..hadi bebek en onemlisi diyorum..oda sagliksiz basladi..kalbim pirpir inanin neyi anladim biliyormusunuz aylardir hamile kalmaya calisiyorum asil sorunu unutmusum saglikli devam etmesini yani ve simdi saglikli devam edecekmi korkusu icimi sardi beni hasta ediyor yine alisip umutlanip kaybetmek perisan edecek..ve cmrtesi gunu ikinci testi yaptirmaktan vazgectim ne olursa olacak cunku belki sonuc iyi cikacak ama ben o sirada kalpkrizinden gitmis olacagim:))))delikafadulden
canlarimya iyiki varsiniz:)hepiniz..beni merak etmissiniz dualarinizi eksik etmemissiniz:)bu arada bi bhcg yi bulan bilim adamina cok kizginim:)ne gerek var eskiden kan testimi varmis?kadinlar stressiz adet olmuyorsa hamile demekmis karni buyuyunce anlasiliyormus:)simdi 1, test 2.test derken iyice geriliyoruzben hala hamile kaldigima inanamiyorum daha 3 hafta once tupten hayalkiriklgii ile ciktim allahin bir lutfu gercekten..ama neden tam manasi ile sevinip havalara ucamiyorum? (hersey okadar kritikki ve bu sahneleri onceden okadar cok yasadimki kuzenim 9 haftalikken hamile oldugunu anladi o gune kadar asla stres yapmadi direk bebegin kalp atislarini gordu...hani hamilelere ozel bir sinir ilaci olsa baslayacagim...
canim transfere gore 10 gunmu oluyor dersin?yani bak 21 gibi yumurtladim 9 subatta adet olmustum bugun 25 gunum sence degerim iyimi?Dfene canim cok sevindim, degerin de iyi masallah. normalde cuma hastalanman gerekiyordu degilmi yani transfere gore hesaplarsak 10 gun falan oluyor bu sure icin de cok iyi bir sonuc. allah tamamina erdirsin canim
ah arkadasim insallah hepimiz bu mucizeyi yasariz ama asil mucize saglikli bebeklerimize kavusmak bunu bir kere daha anladimbu arada hic bir belirti var mi? yani gogus agrisi falan, bulanti hissi.
bu gercek bir mucize. daha gecen ay ivf den negatif sonuc alan birinin 3 hafta sonra kendiliginden hamile kalmasi allahin mucizesi
insallah allah hepimize mucizeler yaratir