38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hangisi yaaaa,Durunun mesajlarını okudum amafisfisfis.Temizlik eh iste,cam falan silmeye kalkıssam heralde iki ayda bitirirdimmkafamçokkarıştı.Nasılsın güzeller güzeliiiim..

OHHHHHH BE sayfamız yine eski neşesine kavuştu,,,,,,valla kızlar buna en çok dilaremle ben seviniyorum çünkü bu sayfanın en başından beri biz varız bir ara nazar değmişti ama şimdi yine eski muhabbet ve paylaşımlar başladı hepinizi çok seviyorum,,,,,:1hug:

Hangisi yaaaa,Durunun mesajlarını okudum amafisfisfis.Temizlik eh iste,cam falan silmeye kalkıssam heralde iki ayda bitirirdimmkafamçokkarıştı.Nasılsın güzeller güzeliiiim..

berayla ilgili yorumu canım benim blmde yazıyordur,,,,,bel ve kasık ağrısından başka birşey yok canım,,,,,dinlene dinlene her işimi yapıyorum,,,mutfak dolaplarının üzerine UZANMA notları yazdım ,boş bulunuyorum çünkü,,birazdanda cıs yaptırcam gelcem,,,ya insanın bir gözüde arkada olsaymış yada popomuz portatif olsaymış,,ne iyi olurdu iğnemi kendim vururdumsırnaşık şey
ayyy ne iğrenç bir hayal gücü

Mola alıyorum ve aksam yemegi hazırlıklarına baslıyorum,yine gelicem,bekleyin beni anacıııım

Offff gidemedim cvp yazmasam catlarımmm,tak cıkar popo olsaydı,jenifer lopez hatın kisisinin poposunu calardım:roflol:

Defnecim nerdesin, cok merak ediyorum seni.
canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracaktianneme geldim bugun annemin evi ecz yakin..bugun ecz 1-2 saat mecbur takildim ama ne sorunlar aglayacaktim resmenecz.de anneme giderken hayat okadar kotu gorunduki gozume...diyeceksinizki hem pozitif sonucu alip nasil boyle karamsarsin ama inanin ilk saatlerde kanama ile sevincim dondu kaldiartik sevinmeye korkuyorum simdi kanamam daha az pro iciyorum surekli yatiyorum ama kendi isim oldugu icin rapor alamiyorum isler karisik ..hadi bebek en onemlisi diyorum..oda sagliksiz basladi..kalbim pirpirinanin neyi anladim biliyormusunuz aylardir hamile kalmaya calisiyorum asil sorunu unutmusum saglikli devam etmesini yani ve simdi saglikli devam edecekmi korkusu icimi sardi beni hasta ediyoryine alisip umutlanip kaybetmek perisan edecek..ve cmrtesi gunu ikinci testi yaptirmaktan vazgectim ne olursa olacak cunku belki sonuc iyi cikacak ama ben o sirada kalpkrizinden gitmis olacagim:))))delikafadulden

monetacim ne o sen bir arti almissin galiba:)monetacim transferin iyi gecmis insallah 12 gun sonra mutlu haberide alirsin formumuz senlnir birbirimize ugurlu geliriz:)

monetacim ne o sen bir arti almissin galiba:)monetacim transferin iyi gecmis insallah 12 gun sonra mutlu haberide alirsin formumuz senlnir birbirimize ugurlu geliriz:)

canımmmm sen nasılsın beni boşver sayılı gün çabuk geçer,,,,ne yapalım pes etmek yok aşkım

:teselli:canım böyle hissetmen çok normal,,,geçmiş kötü deneyimlerimiz var gayet doğal yani,,önemli olan dünyayı yıkıp altında kendini bırakma canım arkadaşım

canlarimya iyiki varsiniz:)hepiniz..beni merak etmissiniz dualarinizi eksik etmemissiniz:)bu arada bi bhcg yi bulan bilim adamina cok kizginim:)ne gerek var eskiden kan testimi varmis?kadinlar stressiz adet olmuyorsa hamile demekmis karni buyuyunce anlasiliyormus:)simdi 1, test 2.test derken iyice geriliyoruzben hala hamile kaldigima inanamiyorum daha 3 hafta once tupten hayalkiriklgii ile ciktim allahin bir lutfu gercekten..ama neden tam manasi ile sevinip havalara ucamiyorum?(hersey okadar kritikki ve bu sahneleri onceden okadar cok yasadimkikuzenim 9 haftalikken hamile oldugunu anladi o gune kadar asla stres yapmadi direk bebegin kalp atislarini gordu...hani hamilelere ozel bir sinir ilaci olsa baslayacagim...

Dfene canim cok sevindim, degerin de iyi masallah. normalde cuma hastalanman gerekiyordu degilmi yani transfere gore hesaplarsak 10 gun falan oluyor bu sure icin de cok iyi bir sonuc. allah tamamina erdirsin canim

bu arada hic bir belirti var mi? yani gogus agrisi falan, bulanti hissi.
bu gercek bir mucize. daha gecen ay ivf den negatif sonuc alan birinin 3 hafta sonra kendiliginden hamile kalmasi allahin mucizesi
insallah allah hepimize mucizeler yaratir

Dfene canim cok sevindim, degerin de iyi masallah. normalde cuma hastalanman gerekiyordu degilmi yani transfere gore hesaplarsak 10 gun falan oluyor bu sure icin de cok iyi bir sonuc. allah tamamina erdirsin canim
canim transfere gore 10 gunmu oluyor dersin?yani bak 21 gibi yumurtladim 9 subatta adet olmustum bugun 25 gunum sence degerim iyimi?

bu arada hic bir belirti var mi? yani gogus agrisi falan, bulanti hissi.
bu gercek bir mucize. daha gecen ay ivf den negatif sonuc alan birinin 3 hafta sonra kendiliginden hamile kalmasi allahin mucizesi
insallah allah hepimize mucizeler yaratir
ah arkadasim insallah hepimiz bu mucizeyi yasariz ama asil mucize saglikli bebeklerimize kavusmak bunu bir kere daha anladimyani suan yuregimin pirpir edip mutluluk sarhosu olmam lazim degilmi?ama ben oyle degilimallahim gucune gitmesin beni affetsin....bak cok dusundum ben nasil acaba hangi faktorden dolayi hamile kaldim diye?dhea icin cok erken diye dusunuyorum yani sence etki etmismidir?ama onceki ayki hormon ilaclari etki etmis olabilir..onun disinda tupten ciktigimda kendimi cok farkli bir dusunceye soktrum dedimki nisanda deneyecegim bu 2 ay bebek dusunmek yok olursa olur zaten nisandada olmazsa artik bu isi bitiriyorumbelki bu relax hal dusunmemek etkili olmustur?bir teorim daha var hemen tupten sonra adet oldugum gun rejime basladim ama midem cok hassas yanmasini almasi icin surekli sut ictim ama oyle boyle degil gunde 1 litre falan..ve kalsiyumun hamile kalmada cok etkili oldugunu duymustum belki oda etkili olmustur..

canim bugun 3. gun transferine gore 9, 2. gun transferine gore 10. gun. tabiiki degerin cok iyi. Ben bu bebekten umutluyum, bu bebek sana tutunacak annesi. hadi bakalim darisi basima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…