38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Moneta,sen nasilsin?asil heyecanli olan sensin simdi..transferden sonra ki gunler hayatimin en zor gecen 12 gunuydu benim icinsositososito

Kızın olacakkkk,halk arasında öyle derler ya,kız cocuklarının kalbi erken atmaya baslarmıs.Tesadüftür benim de öyle olmustu ve kızım olduuu:ecrin_bebek:Hadi gözün aydın,is yapmak yok,temizlik yasak,cok ayakta kalmaklava:,simdiden gereksiz deseler bile sol tarafına yatmayı alıskanlık haline getir,ileri yas hamileligi dendigi icin bizim gebeliklere simdiden tuzu azalt ki sonra zor olmasın.Eller ayaklar cok siser bazılarında,ben tuz kısıtlı kullandım,hicbir problem olmadı.

Moneta,sen nasilsin?asil heyecanli olan sensin simdi..transferden sonra ki gunler hayatimin en zor gecen 12 gunuydu benim icinsositososito

aynen öyle serpilinha,,,,,anlatılmaz,karmakarışık duygular,bir olumlu bir olumsuz ruh hali,,,,öffffff aman ne yapayım canım,,,canım sağolsun,,,şimdi olursa güzel olur şamda kayısı,,,,,:teytey:,,,,bizlerin durumları zor önemli olan zorlukların üstesinden gelmek bam noktası 12 gün!......ondan sonrada umarım hamileyiiiiimmmmm diye nidalar atmak nasip olsun:dance:
bu arada sen nasılsın ?nasıl gidiyor?bak dilaremin tavsiyelerine kulak ver şuan en kıdemlisi o aramızda ,,,,laf aramızda pek severim yerimsenibenkendilerini

Dilarem,umarim dogrudur cunku benim gonlum kiz cocugundan yana..ama esim biraz bozulabilir:) tavsiyelerini dikkate alacam tesekkurler..gerci az is yap kismi pek bana uygun degil ama..dr.um vucudunu dinle diyor,eger sinyal verirse dinlen diyor ama ,bilemiyorum.elimden gelen ozeni gosterecem tabii ki

Sevgili Moneta,
biliyorum cok zor bu 12 gun ama cabuk da geciyor bir yandan.12.gun sonrasi hastaneye giderken oylesine gergindim ki ya sonuc olumsuz cikarsa diye.sozde hic beklentim yoktu hamile kalacagima dair..cok sukur sonuc olumlu idi.
birden fazla deneyen sevgili arkdaslarim ,Allah size yardimci olsun.Cok zor biliyorum ama hicbir zaman umudunuzu yitirmeyin.bugun hastanede beklerken bir kitap gozume carpti kadincagiz 12. denemesinde hamile kalmis ve bu konu ustune kitap yazmis.icimden gidip arkadaslarimla paylasmaliyim dedim.3-5 denemede yilanlar,sans her zaman karsiniza cikabilir!!!

Bu sabah esimle hastaneye giderken dedim ki ona birgun hastaneye giderken mutlu olacagim aklima gelmemisti.gercekten de tup bebek calismasina basladigimiz gunden beri hastene yolunda kendimi cok iyi hissediyorum.insanin en azindan bir sansinin oldugunu bilmesi guzel bir duygu.

MONETA nasılsın transfer çok olumlu geçmiş okudum yazdıklarını .hadi hayırlısı az kaldı hamiş olmaya çk sıkma kendini gez dolaş biliyorsun ben 2 gün dinlendim sonra hep arkadaşlarımla vakit geçirdim.hem kafan dağılır olacaksa her halukarda tutunuyor canım sıpalar .kaç gün kaldı bu arada

Roniyam,su an goguslerimde hafif bir agri var.ama transfer oncesi ve sonraki bikac gun oldukca siddetliydi agrim.Diyorum ya su an vucudum hic hamile degilmis gibi.
Sende durumlar nasil,ne zaman sonucu alacaksin??Insallah haberler guzel olur!

canım kanama devam ediyormu bence sürekli yat dinlen .9 ay yata yata doğuran kadınlar var .benimde ara ara ağrılarım oluyor raporluyum sürekli yatmıyorum ama hiçbirşeyde yapmıyorum .

doktorcum çok sağol aslınta bulantı çok rahatsız etmiyor çok yersem öyle oluyor bende az az yiyorum .sen hamile kalabilen bir kadınsın bilirsin başarıyı etkileyen birşey bu .oyüzden lütfen stres yapma bazen çok stresli olduğunu görüyorum .eninde sonunda doğru yumi doğru sperm olacak bu iş .en yakın zamanda duymak dileğiyle öpüyorum seni

Elifsu bende kanama seklinde degilde 1-2 gun kahverengi lekelenme oldu.O 2 gun aniden kasiklarima agri giriyordu.ama son birkac gundur hepsi bitti.Dr.um bu durum normaldir dedi.Endiselenmeye gerek yok diyor.Ayrica ozellikle sordum eger dusecek olursa engelleme sansimiz var mi diye.hayir dedi,dusecekse duser..bilemiyorum kim daha dogru bu ulkede ki bazi uygulamalar Turkiyen cok farkli.Sac boyama ile ilgili sordum hayir hic bir sakincasi yok dedi.hatta ilk defa duymus gibi de yuzume bakti:)

hangi ilçları kullanıyorsun ben progerteron iğne coraspin elevit başka bişey kulanılıyormu acaba

Acikcasi benim dr.um cok rahat ve diyor ki dusecek bebegi tutma sansi yok.Yani az hareket et v.s. demedi.Sadece vucudunu dinle diyor..ama burdakiler boyle iste cok hassas degiller bizim dr.lar gibi.bir daha ne zaman kontrole geleyim dedim karari bana birakti.genelde tup bebek anneleri sik kontrole gelmek isterle sen bilyirsin diyor:)

benim doktorum 6 ay önce beni ameliyat eden drler bu bebekler kıymetli diyor .ne sıkıntılarla elde ettik .ben 11. haftaya kadar her hafta gidecekmişim .hayırlısı diyorum kalbime hiç kötü bişe gtirmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…