Kızlar canlarım,
Hepinizi tek tek çok özledim. Bir kaçgündür arkadaşlar filan geldi evime. O yüzden pek uğrayamadım topiğe.
İnanır mısınız bu süre içinde başta Defne olmak üzere hepimiz için tek tek dua ettim. Ama özellikle Defne bu aralar çok sıkıntılı olduğu için özellikle ona. Bizi aynı gün içinde hem sevindirdi, hem üzdü, hem telaşlandırdı. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamileliği devam ediyordur. Bu yüzden şimdilik test yapmayıp dinlenmeyi tercih etmesi iyi fikir.
Roniyam'cığım, sen hiç canını sıkma. Çok güçlü bir kadınsın. Tabi ki bebeğini de sınavlarını da halledeceksin. Bundan hiçbir şekilde kuşkun olmasın. Tabi ki en büyük zorluk yabancı bir ülkede olman. Ama seni hepimiz çok seviyoruz ve önemli olan aramızdaki mesafeler değil, birbirmize olan sevgimiz. Unutma ki, uzakta da olsan sana hep manevi destek vermeye çalışan yüzünü bile görmediğin bir sürü kardeşin var. :1hug:
Serpilha canım,
Bebeğinin kalp atışlarını görmene çok çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. Bundan sonra da güzel haberlerini heyacanla bekliyoruz :teytey
Elifsu, sen de dikkat et canım. Bol bol dinlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bak. :dance:
Moneta seninle yeni tanışıyoruz ama sevincini gördüm transfer sonrasında. Çok hak verdim. İnşallah ben de senin gibi hayırlısıyla işlemlerden bir an önce kurtulurum. (tabi bütün arkadaşlarımız) Güzel şeyler düşünmeye çalış. Çünkü bebeğinin de bu pozitif enerjiye ihtiyacı var. :dance: