38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

elifcim senin yazdıklarını okudum sende fazla herşeyi kafana takma .olumsuz bir durum olsa inan doktorlar gizlemeden soguk kanlılıkla söylüyorlar zaten.bir tedbir olarak rapor almanı istemiştir.

araycim sagol canim. insallah. bu ay olmadi gibi. insallah gelecek ay ben de size mujde veririm
sen nasilsin bu arada

Defnecim ne demistim,kanama bahaaane,hamilesin iste gerisi hikaaayee:CüvCüv:Canımbenim cooook sevindim,degerin süpeeeeer, noooolur rahat ol.Biliyorum demesi kolay ama yine de rahat ol ve sakın ayakta kalma,ayaklarının altına yastık al,iş miş anlamam,gecici birini bulklava:,saka degil işte hamilesinnnn.Hadi canım gözümüz aydın.

simdi esim almaya gitti. ama simdi yaparsam cikmaz ki yarin asabak idrari ile yapayim diyorum ha ne dersin?gerci yanilmiyorsam sen aksam ustu yapmistin
aslinda cok ilginc aksamuzeri yaptigim testler daha net cikti hep onemli olan o sure icinde cok su icmemis olmak..eger erken testse cikacaktir insallahhhh:)

canim benimmmm sagolasin:)zaten suan isi terkettim..cok garip tupte beklerken daha rahat hareket ediyordum oysa simdi birsey beni tutuyor surekli uzanmaya calisiyorum gercekten istirahatin mucize olduguna inaniyorum hamilelikte oncekilerde cok kosturmustum bu sefer cok dikkat edecegim..ama dilaremcim bu korku nasil icimizden atacagiz 3 ay dolmadan ben rahat edemeeycegim sanirim

Hafta sonunu ne sakıncası var anlamadım. Hormon tahlillerini yaptırmadın mı?

5 gun oncesinden cikan testi aldik bakalim yarin sabah yapayim diyorum cunku gun icinde ben cok cay kahve iciyorum.
ama hic umutlu degilim dedigim gibi heran adet olucakmisim gibi hissediyorum. hem ben hic kendiligimden hamile kalmadim ki (

ah canim arkadasim biliyorum cani gonulden oldugunu..uzuntulerimizde sevinclerimizde ayni..cunku hepimiz surekli bunlari yasiyoruz..ama bana bakip heran bir mucizenin gerceklesecegine inanin..dusununki daha biray gecmedi tupun uzerinden cok komik annem ikinciye tup yaptik sanmis:))dusunun ailelerimiz bu tup olayini nekadar farkli biliyor:)ben inaniyorumki hepimiz sirayla hamile kalacagiz ama sonuna varabilmek tabiki onemlisi 3 ayi bir doldursam normal hamileler gibi olabilsem olagan hamilelik sikayetlerini hic takmayacagim bilmem o gunlere gelebilecekmiyiz?insallah darisi basiniza hadi bakalim hepimiz 2009 da hamile kalicaz eminim:)bu forma girerken icime oyle dogmustu:)

DEFNECİM hadi hayıırlısı ne doğurgan kadınsın valla maşallahhhhhhhhhhhh 10. gün bhcg süper hadi sevin artık hiç sevinç belirtisi yok sende
ay canimya hic gulecegim yoktu:)))tupte zarla zorla ikiyumurta elde ettik biliyorsun ayni gunlerdeydik hani doktor neredeyse havlu atacaktiarkadasim diyorki doktora mesaj yaz siz beceremediniz ben becerdim parami geri verin diye:))ah elifcim neden boyleyim biliyormusun birkere kanama ile basladi tum sevincim dondu kaldi ikinciside birden panik oldum ya oncekiler gibi sagliksiz giderse diye ah canim ya ...sen kacinci gun keseyi gordun?

Simdi ben haricten gazel okuyorum,aslında ben de hamilelikte ilk kanamamı yasadıgımda kalbim agzımdan cıkacak sanmıstım.Kosa kosa dr.a gitmistim,kalp atıslarını görüp rahatlamıstım.Sonra ufak ufak kanamalarım olsa bile her seferinde drdaydım,halime gülüyordum ama dra gitmeden icim rahat etmiyordu.İstirahat 13 hafta cooook gerekli sana.Lütfen sartlarını zorlayarak sadece bedenini degil,zihnini de dinlendir,iş miş düsünme:1hug:

Söylemeyi unuttum Defnecim,havalar tam hastalık havası,ben tam on haftalıkken esimden pis bir grip kaptım,atesim 39a kadar yükseldi,hastanede yatırıp serumla ilac verdiler,minoset ikiser ikiser ictim ve her icisimde bebise zarar verecek diye cızz etti yüregim,aman dikkat,hep eczaneye ilac almaya gelen grip müsterilerinden uzak dur.Öffff ben de abarttım mı ne,ama inan bu kıymetli bebisimize bisey olmasın diyeeee

5 gun oncesinden cikan testi aldik bakalim yarin sabah yapayim diyorum cunku gun icinde ben cok cay kahve iciyorum.
ama hic umutlu degilim dedigim gibi heran adet olucakmisim gibi hissediyorum. hem ben hic kendiligimden hamile kalmadim ki (
ya canimcim bir kere seninle evlilik surelerimizde yakin..oyle uzun seneler denemis de hamile kalamamis biri degilsinki..belki zamani budur gelmistir:)

yok canim ya cok haklisin..zaten kalfamda arkada igne yapiyor tum hastalar yanimdan geciyor ama cok alingan tabi gecim kaynagi birsey diyemiyorum..ya kizlar simdi sanki adet olacak gibi bicaklar girdi sanki icime cok korkuyorum sizce birsey olurmu?(dilaremcim bu arada herkes kendi yasadigini biliyor goruyormusun bak neler gecirmissinbiz tabi sadece bebecigini biliyoruz okadar...

korkma defne normaldir o agrilar
of ya aklim gidecek hamilelikte kullanilan bir depresyon ilaci yokmu ?bastan kanama ile baslamasaydi bu konuda korkmazdim inan ilkinde tek bir damla leke bile olmadi esimde diyorki demek normali bu yani ne olmadik teori varsa uretiyoruz bildiginiz gibi degil:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…