38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Elifsu sen ikiz bekliyordun di mi??Tabii belki onun icin cok daha temkinlidir dr.un. git tabii ki bebislerinin pesini birakma..ama icinde rahat olsun,sonucta kontrol altindasin..

MONETA nasılsın transfer çok olumlu geçmiş okudum yazdıklarını .hadi hayırlısı az kaldı hamiş olmaya çk sıkma kendini gez dolaş biliyorsun ben 2 gün dinlendim sonra hep arkadaşlarımla vakit geçirdim.hem kafan dağılır olacaksa her halukarda tutunuyor canım sıpalar .kaç gün kaldı bu arada

sağol elifsu,,transferden sonra ertesi gün ankaraya döndüm hemen hemen 24 saat dinlenmiş oldum,,,abartmanında mantığı yok bence dediğin gibi veletler amuda kalksanda 40 takla atsanda tutar zaten,,,,,,,senin hamilelik nasıl gidiyor canım?rahatsındır inş,,,,kendine dikkat et olurmu?:1hug:

Hadi yaaaa,hic bi futbolcu kırmızı kartı istemezken düstügümüz durumlara bakdelikafadulden.Denizcim o avatar fotosundaki hatın kız sen misinsengözlerimebaksanab

:))) Yok canım avatar fotomdaki kız ben değilim. Ama bana çok benzediği için eşim bu fotoyu koydurdu. Yani benziyor gerçekten. :jeyyar:

Bu arada kırmızı kart konusunda haklısın. Futbolcular istemez. Aslında bende normalde istemem ama böyle olacak gibi olup olmayınca haliyle geriliyor insan. Ama hala kartı göremedim. Reglin 2. günü hafta sonuna denk gelecek diye korkuyorum. Çünkü o gün gitmem lazım doktora.

Bir iki tane icilir Denizcim icilir de miden kabul ederse:1no2:İlk bulantımı hastanede sekreterlerden biri kahve icerken yasadım.Daha yedi haftalıktım,kızcagıza yalvardım kahveyi biraz uzakta icebilir misiniz diye:eek:Allahımmm innnsalllahhh sen de icemezsin tezzz vakitte,aaaaminnnn.:Saruboceq:

Ayyy, canım benim,

İnşallah hepimiz için. Amin.:Saruboceq:

selam kizlar......
serpil cok sevindim, ne mutluluktur demi kalp atisini gormke. masallah 5,5 haftalikken gormek cok iyi ve saglikli oldugunu gosterir.

Kızlar canlarım,

Hepinizi tek tek çok özledim. Bir kaçgündür arkadaşlar filan geldi evime. O yüzden pek uğrayamadım topiğe.

İnanır mısınız bu süre içinde başta Defne olmak üzere hepimiz için tek tek dua ettim. Ama özellikle Defne bu aralar çok sıkıntılı olduğu için özellikle ona. Bizi aynı gün içinde hem sevindirdi, hem üzdü, hem telaşlandırdı. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamileliği devam ediyordur. Bu yüzden şimdilik test yapmayıp dinlenmeyi tercih etmesi iyi fikir. :nazar:

Roniyam'cığım, sen hiç canını sıkma. Çok güçlü bir kadınsın. Tabi ki bebeğini de sınavlarını da halledeceksin. Bundan hiçbir şekilde kuşkun olmasın. Tabi ki en büyük zorluk yabancı bir ülkede olman. Ama seni hepimiz çok seviyoruz ve önemli olan aramızdaki mesafeler değil, birbirmize olan sevgimiz. Unutma ki, uzakta da olsan sana hep manevi destek vermeye çalışan yüzünü bile görmediğin bir sürü kardeşin var. :1hug:

Serpilha canım,
Bebeğinin kalp atışlarını görmene çok çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. Bundan sonra da güzel haberlerini heyacanla bekliyoruz :teytey

Elifsu, sen de dikkat et canım. Bol bol dinlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bak. :dance:

Moneta seninle yeni tanışıyoruz ama sevincini gördüm transfer sonrasında. Çok hak verdim. İnşallah ben de senin gibi hayırlısıyla işlemlerden bir an önce kurtulurum. (tabi bütün arkadaşlarımız) Güzel şeyler düşünmeye çalış. Çünkü bebeğinin de bu pozitif enerjiye ihtiyacı var. :dance:

Kızlar canlarım,

Hepinizi tek tek çok özledim. Bir kaçgündür arkadaşlar filan geldi evime. O yüzden pek uğrayamadım topiğe.

İnanır mısınız bu süre içinde başta Defne olmak üzere hepimiz için tek tek dua ettim. Ama özellikle Defne bu aralar çok sıkıntılı olduğu için özellikle ona. Bizi aynı gün içinde hem sevindirdi, hem üzdü, hem telaşlandırdı. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamileliği devam ediyordur. Bu yüzden şimdilik test yapmayıp dinlenmeyi tercih etmesi iyi fikir. :nazar:

Roniyam'cığım, sen hiç canını sıkma. Çok güçlü bir kadınsın. Tabi ki bebeğini de sınavlarını da halledeceksin. Bundan hiçbir şekilde kuşkun olmasın. Tabi ki en büyük zorluk yabancı bir ülkede olman. Ama seni hepimiz çok seviyoruz ve önemli olan aramızdaki mesafeler değil, birbirmize olan sevgimiz. Unutma ki, uzakta da olsan sana hep manevi destek vermeye çalışan yüzünü bile görmediğin bir sürü kardeşin var. :1hug:

Serpilha canım,
Bebeğinin kalp atışlarını görmene çok çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin. Bundan sonra da güzel haberlerini heyacanla bekliyoruz :teytey

Elifsu, sen de dikkat et canım. Bol bol dinlenmeye ve hayatın tadını çıkarmaya bak. :dance:

Moneta seninle yeni tanışıyoruz ama sevincini gördüm transfer sonrasında. Çok hak verdim. İnşallah ben de senin gibi hayırlısıyla işlemlerden bir an önce kurtulurum. (tabi bütün arkadaşlarımız) Güzel şeyler düşünmeye çalış. Çünkü bebeğinin de bu pozitif enerjiye ihtiyacı var. :dance:

canim cok sagol
sizinle yazismak bana cok iyi geliyor, moral buluyorum

denizkarayurtt tesekkurler...ben burda oalcam kismet olursa ve sizlerin mujdeli haberlerini alacam!elinizi cabuk tutun cok bekletmeyin benihihoyyyt

Ha söyle kızlarrr,sayfamızı basıbos bırakmayalım,bebislerimizi güle oynaya karsılayalım,güle oynaya doguralım,güle oynaya büyütelim innnnsallahhhh.:sm_cool:

Serpilinha cok esaslı bi hatun cıktın,elifsu sen de canım.İste böyle,hamile kalan gitmesin,diger arkadaslara moral vermeye devammmm.Öpüyorum ve sizleri takdir ediyorum.kaydirigubbakcemile3

Yurtseven denizzzznaniknanik,cano ben dün topikte deniz diye melerken sen misafir mi agırlıyordun?Allah bilir onlara pasa cayı ikram etmissindir sen:dilcikar:

DENİZKARAYURT,,,,,merhaba arkadaşım,,,,sen ben içerdeyken(mapus ):roflol:geldin hoşgeldiiinnnnnn,,,,,,
canım burdaki en pozitif insanlardan biriyim hatta biraz fazlası,,,,,ama ne hikmetse şu 12 gün gerçekten aslında ZURNANIN ZIRT dediği nokta,,,naparsın iş olacağına varır bekleyeceğiz göreceğiz,,,,,,kalpten ŞİMDİ diyorum,,,,,sen daha yeni başladın herhalde tedaviye????

Kız monetaaaaaa nerdesin sennnnkaydirigubbakcemile,bebislerin icerde birbirini yiyodur simdi,ben tutuncam,ben tutuncam diyelaelaelaelaelae

Kız monetaaaaaa nerdesin sennnnkaydirigubbakcemile,bebislerin icerde birbirini yiyodur simdi,ben tutuncam,ben tutuncam diyelaelaelaelaelae

amaann be kim tutunursa tutunsunlaelaelaelaelae
yeterki bana tutunsunlar:roflol:,,,,,,,,bitirdinmi temizliği aşşkımmmmm,,kendini çok yorma,birazda kadına bırak,
duru ne yazmış gördünmü?patladım gülmekten,,,beray için yaptığı yoruma bak

X