38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bak bu son hafta sabahlari hafif bulanti disinda ne gogus acimasi ne kasik agrisi hic ama hicbir belirti yasamadim suandada aynen oyleyim...bulantiyida cok saymam cunku midem herseyden bulanir ona yordum hatta aylardir bosuna belirti aramisim diye dusundum:KK43:sen nasilsin?senin adetin haftayaydi degilmi?birseyler hissediyormusun canim?

ya ben de psikolojikmidir nedir midem bulaniyor. ama benim midem herseyden bulanir zaten. baska hicbir belirti yok. heran adet olacakmisim gibi karin ve bel agrim var. ben de olmadi henuz DHEA mucizesi.
canim bence dhea yapmis olabilir cunku sen onu almaya basladigindan beri kasiklarim yumurtalarim hareketle diyip duruyordun

benim normalde pazar sabah ya da c.tesi aksam hastalanmam gerekioyr. simdi esim senin bhcg degerini duyunca gidip bana test almaya karar verdi

canim bugun 3. gun transferine gore 9, 2. gun transferine gore 10. gun. tabiiki degerin cok iyi. Ben bu bebekten umutluyum, bu bebek sana tutunacak annesi. hadi bakalim darisi basima.
ah arkadasim bu yola seninle cikmis farzettim hep kendimi dua ederkende hep seni kattim dualarima (elbette arkadaslar hepimize dua ettim ama roniyamla benim cok az yumurtamiz olusuyor sizlerden daha zor bir durumdaydik daha kritik durumumuz gibi)hatta testten cift cizgiyi gorunca ah dedim roniyama bir mes ucurablsem bak arkadasim bu ilac ise yariyor sonucu gorecegiz diye:)darisi basina arkadasim..bu is bir anlik bir mucize ..ve allah bize hangi zamani uygun gorduyse ozaman olacak ...bak ben senden sanirim en az 2-3 yas buyugum yani sen 2-3 kat daha sanslisin bu konusda goreceksin bir sonraki ayda senden bu haberi alacagiz:)

insallah canim insallah. ben de hep ikimize ettim. hatta bir aksam banyoda birden senin hamile oldugunu hissettim. cok garip ama bu bana malum oldu. hemen nete girdim ve o an aray online idi ona soyledim. bak yanilmamisim. insallah birgun kendim icin de boyle hissederim ve gerceklesir.

benim normalde pazar sabah ya da c.tesi aksam hastalanmam gerekioyr. simdi esim senin bhcg degerini duyunca gidip bana test almaya karar verdi
bencede hadi insallah dua ediyorum:)goguslerimde belli belirsiz bir hissiyat var ama aklim kanamada oldugu icin tum duyularim kasiklarimda yogunlasmis durumda baska birsey hissetmiyorum:)bak gecen ay bir arkadasim asilama ile hamile kaldi ne hamile kaldiginda nede oncesinde hic gogus acisi hissetmemis...ben onceki 2 hamileligimdede erken donemde yani ovulasyondan 3-4 gun sonra goguslerimde inanilmaz sizlama hissetmistim bunda yoktu bende tamam birsey cikmayacak dedim..ama bak sanki halsizlik ve bulanti hissi oldu..suan bulanti hic yok ama gecen hafta her sabah hissettim sendede olabilir

sen 69 lumusun? burada 69 lu bir arkadasim var gecen yil spontan hamile kaldi ama gelisimi durdu bebegin. simdi ivf randevusu aldi. ona DHEA den sozettim ama almak istemedi. sen kullan sen de fayda gorursek ben de alirim dedi

canim benim yasim 38 ama doktorum yumurtalarin senden daha yasli dedi. ben bunu aileye bagliyorum genetik olarak bizim ailede butun kadinlar erken menopoza giriyor.

insallah canim insallah. ben de hep ikimize ettim. hatta bir aksam banyoda birden senin hamile oldugunu hissettim. cok garip ama bu bana malum oldu. hemen nete girdim ve o an aray online idi ona soyledim. bak yanilmamisim. insallah birgun kendim icin de boyle hissederim ve gerceklesir.
ah canim ya hissetmissin:)ben tupte daha transferin ilk sn de olmadigini hissettim:KK43:aglayacak gibi ciktim oradan..banada cok malum olur hatta muthis fal bakiyordum ama birgun baska bir falcinin soyledikelrinden korktum artik el surmuyorum:KK43:dhea etkili olduysa cok cok sevinirim neden diyeceksin bizim gibi kadinlar icin bu muthis bir umut ozaman:)hakikaten ben ilaci almaya basladigim ilkgunlerden itibaren kasiklarimda yanma hissettim..

canim simdi hicbir seyi kafana takma hep pozitif ol. biliyorum yasadiklarimizdan dolayi karamsar olduk ve pozitif dusunemiyoruz ama senin icin hersey iyi olucak ben bunu hissediyorum

moneta canim ordamisin? benim pozitif arkadasim hadi defneye biraz pozitiflik asila.
ikiniz icin de dua edicem herseyin yolunda gitmesi icin

canim benim yasim 38 ama doktorum yumurtalarin senden daha yasli dedi. ben bunu aileye bagliyorum genetik olarak bizim ailede butun kadinlar erken menopoza giriyor.
annem butun ailenin kadinlari gec menapoza girdi ..bende gayet duzenli adet olurken bu ilaclarla yumurtaliklarim yanit vermeyince ozaman tanistim bu durumla aslinda tam 3 arkadasim 41 yaslarinda anne oldu ..(simdi dusunuyorum belkide tedaviyle kaldilar ama paylasmadilar bizimle tabi)bak ben 1.5 sene once nisanliyken hormon tahlili yaptirmistim fsh 4 falandi doktorum 30 yasinda gibisin demisti yumurtaliklarimda toplamda en az 10 folikul vardi sonra ilk kurtajdan sonra hersey tepetaklak oldu biliyormusun:KK43:

ben 1 yil once asilama icin gittigimde sadece sag tarafimda 9 folikul vardi. ben doktoruma 3 asilamadan yanit alamayinca ivf yapalim dedim. sonta ya yumurtalarim az olursa o zaman tedaviyi iptalmi edicez dedim. o da bana zannetmem dedi. sonra tedavi uygulanacak ay sadece 7 folikulum olustu ve sadece 2 tanesi ilaclarla gelisebildi. o zaman doktorum benim korktugum seyi soyledi tedaviyi iptal edelim diye. maalesef bu yaslarda hergecen gun sansimiz azaliyor

simdi esim almaya gitti. ama simdi yaparsam cikmaz ki yarin asabak idrari ile yapayim diyorum ha ne dersin?gerci yanilmiyorsam sen aksam ustu yapmistin

defne canım canı gönülden sevgimi ve sevincimi yolluyorum.rahat ol bu sefer başaracaksın.sıra roniyamde.o da beyaz akıntım var deyince bir an hamile olarak gözümde canlandı.inşallah roniyamda mucizeyle tanışacak.

DEFNECİM hadi hayıırlısı ne doğurgan kadınsın valla maşallahhhhhhhhhhhh 10. gün bhcg süper hadi sevin artık hiç sevinç belirtisi yok sende

RONİYAM hadi canım sendende güzel haberler bekliyorum sabah sanada yazmıştım herhalde görmedin canım

X