ah arkadasim bu yola seninle cikmis farzettim hep kendimi dua ederkende hep seni kattim dualarima (elbette arkadaslar hepimize dua ettim ama roniyamla benim cok az yumurtamiz olusuyor sizlerden daha zor bir durumdaydik daha kritik durumumuz gibi)hatta testten cift cizgiyi gorunca ah dedim roniyama bir mes ucurablsem bak arkadasim bu ilac ise yariyor sonucu gorecegiz diye:)darisi basina arkadasim..bu is bir anlik bir mucize ..ve allah bize hangi zamani uygun gorduyse ozaman olacak ...bak ben senden sanirim en az 2-3 yas buyugum yani sen 2-3 kat daha sanslisin bu konusda goreceksin bir sonraki ayda senden bu haberi alacagiz:)canim bugun 3. gun transferine gore 9, 2. gun transferine gore 10. gun. tabiiki degerin cok iyi. Ben bu bebekten umutluyum, bu bebek sana tutunacak annesi. hadi bakalim darisi basima.
bencede hadi insallah dua ediyorum:)goguslerimde belli belirsiz bir hissiyat var ama aklim kanamada oldugu icin tum duyularim kasiklarimda yogunlasmis durumda baska birsey hissetmiyorum:)bak gecen ay bir arkadasim asilama ile hamile kaldi ne hamile kaldiginda nede oncesinde hic gogus acisi hissetmemis...ben onceki 2 hamileligimdede erken donemde yani ovulasyondan 3-4 gun sonra goguslerimde inanilmaz sizlama hissetmistim bunda yoktu bende tamam birsey cikmayacak dedim..ama bak sanki halsizlik ve bulanti hissi oldu..suan bulanti hic yok ama gecen hafta her sabah hissettim sendede olabilirbenim normalde pazar sabah ya da c.tesi aksam hastalanmam gerekioyr. simdi esim senin bhcg degerini duyunca gidip bana test almaya karar verdi
ah canim ya hissetmissin:)ben tupte daha transferin ilk sn de olmadigini hissettiminsallah canim insallah. ben de hep ikimize ettim. hatta bir aksam banyoda birden senin hamile oldugunu hissettim. cok garip ama bu bana malum oldu. hemen nete girdim ve o an aray online idi ona soyledim. bak yanilmamisim. insallah birgun kendim icin de boyle hissederim ve gerceklesir.
annem butun ailenin kadinlari gec menapoza girdi ..bende gayet duzenli adet olurken bu ilaclarla yumurtaliklarim yanit vermeyince ozaman tanistim bu durumla aslinda tam 3 arkadasim 41 yaslarinda anne oldu ..(simdi dusunuyorum belkide tedaviyle kaldilar ama paylasmadilar bizimle tabi)bak ben 1.5 sene once nisanliyken hormon tahlili yaptirmistim fsh 4 falandi doktorum 30 yasinda gibisin demisti yumurtaliklarimda toplamda en az 10 folikul vardi sonra ilk kurtajdan sonra hersey tepetaklak oldu biliyormusuncanim benim yasim 38 ama doktorum yumurtalarin senden daha yasli dedi. ben bunu aileye bagliyorum genetik olarak bizim ailede butun kadinlar erken menopoza giriyor.