doktorun ne diyor kuzummm...
öbür topikte de yazdım , bence en iyisi doktoruna anlatmak.
merdiven olayını , uçak olayını...
hatta gerekirse kal bir kaç gün daha.. tabii orada iş durumların nasıl etkilenir bilemiyorum.
mutlaka ama mutlaka doktoruna sor kuzumm
doktoruma sormadım ama arkadasım sorsam gıt dıyecektır.cunku bılıyorsun doktorlar fazla yatırma taraftarı degıller.sana neden merdıven cıkma dedıler
puffy senın yazını okudum senınde ılk denemede 4 tane a kalıte embrıyon olusmus fakat sanırım tutunmamıs.neden tutunmadıgını söyledılermı.bırde sen kac gün yattın wc ,yemek harıcı
Ben ilk denememi baska bir klinikte yaptim ve su an hic anlatmak istemediğim bazi aksilikler yasadim , o yuzden cok kızgındim oraya transfer sonrasi hic bir gorusme yapmadim neden tutmadığını bilmiyorum.
Ben transferden sonra 3 gun wc disinda kalkmadan yattim yemeğimi bile yattığım yere getirdi esim , sonra kalktım ama hic is yapmadim , yürüyüş yapmadim , evden 1 kez disinda dışarıya çıkmadım , 12 gun boyunca duş yapmadim sacımı yıkadım arada , vücudumu sildim , evde genelde yarı uzanarak kitap okudum , film seyrettim :)
eeee bravo pekı doktorlar neden tersını soylüyor 1 -2 saat ıstırat dısında günlük yasama donun dıyorlar.bende esımle catısıyorum bu konuda ayın 19 zuna ertelıyeyım dıyorum.hayır dıyor.doktorlar süreklı yat demıyorkı dıyor.kan dolasımı ıcın kötü dıyor.sasırdım kaldım.ne yapacagım.nasıl ıkna etsem bılemıyorum gercı ıgnelerımıde esım vuruyordu.kalır ısem saglık ocagına gıdecegım ve bu 3 katı ınıp cıkacagım.ne yapacagımı sasırdım kaldım
Canim arkadaslarim merhaba. Seyrek giriyorum foruma, ancak hepiniz aklimdasiniz. Baharla beraber hepimizin kalbi sicacik olsun, butun basarisizlik ve tatsizliklarimiz silinsin, yeni baslangiclar olsun hepimize.
Ben once Istanbul'a, oradan da Bodrum'a gidip ve hatta detox yapmaya calisip, ilaclarin verdigi agirliktan kurtulmaya calisacagim. Yarin yola cikiyorum.
Bu arada benim son durumum soyle: bos folikuller cikiyor, ancak opu'dan sonra yine de estrofem ve utragestan alarak, rahmi kalinlastirmaya calisiyoruz. 3 aydir yapiyoruz bunu, ancak yine de endometrium 5.1mm'den fazla kalinlasmiyor
Ama olacak ben inaniyorum. Endometrium kalinlassin, gerisi zaten gelecek insallah.
Hepinize sevgiler.
inşallah kampa, bahar hepimize bebeklerimizi getirsin....... kalınlaşma için folic asid gibi devamlı içiyorsun estrofemi...... benim de 5.7 mm yi geçmiyor....... ben de hiç ilaç almadan ne oluyor onu görmek istiyorum aslında..... o yüzden bu ay ne yumurta, ne transfer ( 1 tane donmuş varya), yapmayım da endoyu mu takip edeyim diyorum..... peki bu arada yumiler kaçacak diyorum, belki dolu kaliteli gelecek bu ay,,,,,,,, neyse kararsızım işte....... sana iyi tatiller........ tatili erken getirdin ama belki de doğaldan gelecek bebişin....... preseed jeli denedinmi , ben onu da düşünüyorum,,,,,, tedavi olmadığımız ayla r için olabilirrrrrr, niye olmasın mucize herkese gelir de bize mi gelmez di mi ama.
Estrofemi, yumurta toplamadan sonraki 10 gun, gunde 3 kere iciyorum. Sen hergun mu iciyorsun, anlamadim... Doktorun ne diyor bilemiyorum ama, bu endolari duzeltmeden zaten transferin tutmasi zayif ihtimal. O yuzden ben yumurta varsa toplatmaya calisiyorum her ay (zaten hic yumurta cikmiyor folikullerden), sonrada endoyu takip ediyorum. Sen de her ay ilacli veya ilacsiz mutlaka yumurtalari toplat bence.
Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm
herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner
nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz
çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..
herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.
Gelelim kendimee:18:
jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesindereglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii.. yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...
yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış
check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar
öpüyorummmm heinizi ,, şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....
Breezey, coook sevindim hadi hayirlisi, insallah kendiliginden gelir bebisin, belli mi olur..caya, kahveye, kisira, keke kimsecikler gelmesin:)
Belki, nerelerdesin ne karar verdin? Bana doktorum transferi yapariz, 2 gun dinlendikten sonra Kanada'ya donebilirsin demisti dusun yani..Ama ben hic denemedigim icin tam olarak birsey diyemem..
Kizlar, ben de herkesin anneler gununu kutluyorum, anne olanlarin, olmaya calisanlarin, kuzusunu karninda tasiyanlarin, hepimizin anneler gunu kutlu olsun, biz henuz bebegi olmayanlar da seneye anneler gununu bebeklerimizi koklayarak kutlayalim insallah..
Cok sevgiler hepinize..
bu bebiş kendiliğinden gelse de bir yuhhhhhh çeksek şu tüpçülere......
ben geldim evime arkadasim cumartesi transferim oldu 2 tane iyi kalite embriyo koyuldu.lakin vucudumda hicbirsey hissetmiyorum dahasi regli olacak gibiyim.umutsuzluk kapliyor icimi yine olmayacak diye.bilmiyorum
ben geldim evime arkadasim cumartesi transferim oldu 2 tane iyi kalite embriyo koyuldu.lakin vucudumda hicbirsey hissetmiyorum dahasi regli olacak gibiyim.umutsuzluk kapliyor icimi yine olmayacak diye.bilmiyorum