38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

doktoruma sormadım ama arkadasım sorsam gıt dıyecektır.cunku bılıyorsun doktorlar fazla yatırma taraftarı degıller.sana neden merdıven cıkma dedıler

puffy senın yazını okudum senınde ılk denemede 4 tane a kalıte embrıyon olusmus fakat sanırım tutunmamıs.neden tutunmadıgını söyledılermı.bırde sen kac gün yattın wc ,yemek harıcı

doktoruma sormadım ama arkadasım sorsam gıt dıyecektır.cunku bılıyorsun doktorlar fazla yatırma taraftarı degıller.sana neden merdıven cıkma dedıler

merdiven inip çıkma hareketinde , rahimde hareket oluyor ya... tutunmayı zorlaştırmasın diye dedi.
buna rağmen , tutunamadı bebişlerim ... Hayırlısı böyleymiş.
canım , yurt dışına gideceksin..bizim gibi doktor her istediğinde yanında yakınında olmayacak. bu yüzden iğneden ipliğe hepsini sor.
tamam hareket etmek iyi ama uçağa binip yolculuk yapmak daha farklı bence.

puffy senın yazını okudum senınde ılk denemede 4 tane a kalıte embrıyon olusmus fakat sanırım tutunmamıs.neden tutunmadıgını söyledılermı.bırde sen kac gün yattın wc ,yemek harıcı

Ben ilk denememi baska bir klinikte yaptim ve su an hic anlatmak istemediğim bazi aksilikler yasadim , o yuzden cok kızgındim oraya transfer sonrasi hic bir gorusme yapmadim neden tutmadığını bilmiyorum.
Ben transferden sonra 3 gun wc disinda kalkmadan yattim yemeğimi bile yattığım yere getirdi esim , sonra kalktım ama hic is yapmadim , yürüyüş yapmadim , evden 1 kez disinda dışarıya çıkmadım , 12 gun boyunca duş yapmadim sacımı yıkadım arada , vücudumu sildim , evde genelde yarı uzanarak kitap okudum , film seyrettim :)

eeee bravo pekı doktorlar neden tersını soylüyor 1 -2 saat ıstırat dısında günlük yasama donun dıyorlar.bende esımle catısıyorum bu konuda ayın 19 zuna ertelıyeyım dıyorum.hayır dıyor.doktorlar süreklı yat demıyorkı dıyor.kan dolasımı ıcın kötü dıyor.sasırdım kaldım.ne yapacagım.nasıl ıkna etsem bılemıyorum gercı ıgnelerımıde esım vuruyordu.kalır ısem saglık ocagına gıdecegım ve bu 3 katı ınıp cıkacagım.ne yapacagımı sasırdım kaldım

Oncelikle tedavin hayirli olsun ve bebislerin sana tutunurlar.

Puffy ve breezy belki beni hatirlar... 30 martta transferim oldu 15 dak sonra kalkip eve geldim 4. kata ciktim bir saat sonra kahvaltiya kalktim, mutfagi topladim aksam bulasik yemek... sadece bir hafta hic disariya cikmadim banyo yapmadim.....
Bende senin gibi gergindim puffy, breezy ve diger arkadaslar burdan cok destek oldu sagolsunlar :) simdi 8 haftalik hamileyim allaha sukur:) ev isi yapmadim puffy nin dediklerini yapmaya calis canim.
Diyecegim cok stres yapma sen elinden geleni yap Allaha birak gerisini canim.
Hareketkerini agirlastir... kesinlikle stres yapma kafani bosalt...
Bende almanyada yasiyorum ve burda yaptirdim 2. denememde oldu ve sizler gibi dr larla konusma sorma merak v.s olmadi.... simdi bile kadin dr uma bir suru soruyu soramiyorum canim. Allaha biraktim herseyi nasipse bana evlat olur diyorum, diger turlu kendime ve bebegime zarar olur.
Umarim icini biraz ferahlatmisimdir. Biraz oluruna birak canim.
Allah yardimcin olsun.

Canim arkadaslarim merhaba. Seyrek giriyorum foruma, ancak hepiniz aklimdasiniz. Baharla beraber hepimizin kalbi sicacik olsun, butun basarisizlik ve tatsizliklarimiz silinsin, yeni baslangiclar olsun hepimize.
Ben once Istanbul'a, oradan da Bodrum'a gidip ve hatta detox yapmaya calisip, ilaclarin verdigi agirliktan kurtulmaya calisacagim. Yarin yola cikiyorum.
Bu arada benim son durumum soyle: bos folikuller cikiyor, ancak opu'dan sonra yine de estrofem ve utragestan alarak, rahmi kalinlastirmaya calisiyoruz. 3 aydir yapiyoruz bunu, ancak yine de endometrium 5.1mm'den fazla kalinlasmiyor
Ama olacak ben inaniyorum. Endometrium kalinlassin, gerisi zaten gelecek insallah.
Hepinize sevgiler.

inşallah kampa, bahar hepimize bebeklerimizi getirsin....... kalınlaşma için folic asid gibi devamlı içiyorsun estrofemi...... benim de 5.7 mm yi geçmiyor....... ben de hiç ilaç almadan ne oluyor onu görmek istiyorum aslında..... o yüzden bu ay ne yumurta, ne transfer ( 1 tane donmuş varya), yapmayım da endoyu mu takip edeyim diyorum..... peki bu arada yumiler kaçacak diyorum, belki dolu kaliteli gelecek bu ay,,,,,,,, neyse kararsızım işte....... sana iyi tatiller........ tatili erken getirdin ama belki de doğaldan gelecek bebişin....... preseed jeli denedinmi , ben onu da düşünüyorum,,,,,, tedavi olmadığımız ayla r için olabilirrrrrr, niye olmasın mucize herkese gelir de bize mi gelmez di mi ama.

Estrofemi, yumurta toplamadan sonraki 10 gun, gunde 3 kere iciyorum. Sen hergun mu iciyorsun, anlamadim... Doktorun ne diyor bilemiyorum ama, bu endolari duzeltmeden zaten transferin tutmasi zayif ihtimal. O yuzden ben yumurta varsa toplatmaya calisiyorum her ay (zaten hic yumurta cikmiyor folikullerden), sonrada endoyu takip ediyorum. Sen de her ay ilacli veya ilacsiz mutlaka yumurtalari toplat bence.

yok ben de transfer için hazırlanırken içmiştim.... sen devamlı içiyorum deyince yanlış anlamışım..... vitamin içer gibi devamlı içtiğini zannettim....
kampa , sen memorial vs. hastane turları yaparken senin endo daha kalın değilmiydi....... benim de boş iki kere boş çıktı.... o yüzden bitti mi yumuşlor acaba diyorum...... gerçi bunu kimse bilemez, yani doktor da bilemez. hasta olduğumuz sürece yumoş ama boş ama dolu vardır herhalde..... endo ya kalınlaşmazsa o yumurtaları ne olacak sonra diye...... kafam karışmıştı...
toplatırım diyorum ama her ay her ay da hastanelerde of of ya cok sıkıldım........ sorumu unutma senin endo ist. iken daha kalındı..... yanlış mı hatırlıyorum.

Bu gun anneler gunu :)
Anne olmak icin umutla ugrasan , anne olmaya hazirlanan , anne olup yeniden ayni duyguyu tatmak isteyen tum kader arkadalarim hepimizin anneler gunu kutlu olsun , Rabbim bir dahaki anneler gununu mis kokulu meleklerle geçirmemizi nasip etsin :)

Puffy çok guzel yazmissin bende tum annelerin ,anne adaylarının ,yüreğinde anne sevgisi taşıyan ve anne olabilmek için emek harcayan tüm kadınların anneler gunünü kutlarım...

Epeydir gelemedim ,en son transfere gidecek olan belki var sanırım.belki burdan müjdeyi veremeni diliyorum...
Hep positive düşünelim. Öyle olsun...

Benimde artık çift kalbim var ...Rabbim o minik kalbe uzun sağlıklı ömür nasip etsin
allahım bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...

Selammmmmmmmm sevgili topikdaşlarımmmm

herkeşlere iyi haftalar , iyi aylar hatta iyi günner

nasılsınızz bakem , hepiniz iyi ve hoş musunuz

çok yoğun ve kalabalık geçen haftasonu trafiğinden fırsat bulupta sizlere 2 satır yazamadığım ve hatta okuyamadığım için kusurama bakmayın..

herkeşlerinnn anneler gününü geç de olsa kutlar... bebişli annelere sağlık mutluluk huzur , bebiş isteyen anne adaylarına da sağlık mutluluk ve huzurla birlikte bebişler dilerim.

Gelelim kendimee:18:

jinekoloğumla yaptığımız toplantı neticesinde reglimin 10. günü olan bugün sol tarafımda tam 16 mm çapında yumurta tesbit edildiiii.. yaniiii erken yumurtlamışım bu ayy... iyiy ki takipteymişiz yoksa bekle 13. günü falann falann...

yarın bize çaya kahveye ve dahi kısıra gelmek isteyenler
evde yokuss...doktorum reçete yazdı, çalışmamıs lazımmış

check up sonuçlarımla ilgili kesin değerlendirmeyi saat 15.45 den sonra alacağım için, şimdilik bu kadar

öpüyorummmm heinizi ,, şimdi de diğer topiklere gidiyorumm....

Breezey, coook sevindim hadi hayirlisi, insallah kendiliginden gelir bebisin, belli mi olur..caya, kahveye, kisira, keke kimsecikler gelmesin:)

Belki, nerelerdesin ne karar verdin? Bana doktorum transferi yapariz, 2 gun dinlendikten sonra Kanada'ya donebilirsin demisti dusun yani..Ama ben hic denemedigim icin tam olarak birsey diyemem..

Kizlar, ben de herkesin anneler gununu kutluyorum, anne olanlarin, olmaya calisanlarin, kuzusunu karninda tasiyanlarin, hepimizin anneler gunu kutlu olsun, biz henuz bebegi olmayanlar da seneye anneler gununu bebeklerimizi koklayarak kutlayalim insallah..

Cok sevgiler hepinize..

bu bebiş kendiliğinden gelse de bir yuhhhhhh çeksek şu tüpçülere......

ben geldim evime arkadasim cumartesi transferim oldu 2 tane iyi kalite embriyo koyuldu.lakin vucudumda hicbirsey hissetmiyorum dahasi regli olacak gibiyim.umutsuzluk kapliyor icimi yine olmayacak diye.bilmiyorum

bu bebiş kendiliğinden gelse de bir yuhhhhhh çeksek şu tüpçülere......

haydii bebiş buraya , üçlü çektir topiğeeee
bebiş burayaaaa
bebiş burayyaaaaaa

olacak kuzummm...gelecekler... ama yuhh tan önce toto ve mipi öptürme töreni var , unutma

ben geldim evime arkadasim cumartesi transferim oldu 2 tane iyi kalite embriyo koyuldu.lakin vucudumda hicbirsey hissetmiyorum dahasi regli olacak gibiyim.umutsuzluk kapliyor icimi yine olmayacak diye.bilmiyorum

belirti arama...yok diye takılma..endişe etme...stres yapma...
bebişlerini mutluklukla besle...sen de mutlu ol , umutlu ve pozitif ol.
bebişlerin desin ki " Allahım ne güzel ve mutlu bir annemiz var , ona sıkıca tutunalım " desinler...

lütfennnn kuzummm

Selam, uzun suredir foruma girmiyordum. Gecen ay Memorialden Aynur Hanimla gorustugumu, myomum oldugunu ve kotu konumundan embriyonun tutunmasina yetecek yer olmadigindan ameliyatla alinmasini soyledigini yazmistim sanirim. Daha sonra Ankara'dan prof. Hulusi Bey ile de gorustum ayni seyleri soyleyince 10 gun once ameliyatimi oldum. Ameliyat sonrasi dr myomun icerde dagildigini, curumus gibi oldugunu ve rahimle barsakta olan yapisikligi actigini soyledi. Belki zamanlamam iyi olmus olabilir dlye dusunuyorum. En cok uzuldugum her iki doktorunda 2005 yilindaki histereskopide var oldugunu soylemesi ve benim onca yilimin her acidan heba olmasi. Ameliyat acisindan bile cok koydu bu durum bana.

Belki, bu konuda Breezey'e kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum, su an mutlu ol ve tadini cikar, bebeklerin yerlesiyor rahmine, sakin ol ve keyfine bak..ikizler mi geliyo yani, heyyyooo!! insallah olucak, karamsar olma..mutlu ol, konus onlara, ne guzel iste!

belirti de arama cunku herkeste farkli oluyor, o kadar cok okudum ki forumda bu konulari, ( adetim 1 gun gecikse hemen belirtilere daliyorum da), kiminin cok belirtisi oluyor, kimi hicbirsey hissetmiyor..rahat ol, kendini biraz rahat birak! fazla kendini dinlememeye calis,guzel haberlerini bekliyoruz heyecanla!

Alarahan, cok gecmis olsun..myomu histereskopiyle alabiliyorlar diye biliyorum, alinmamasi uzucu olmus ama en azindan sorunun cozulmus, baska sorunun yoksa belki kendiliginden gelir bebegin? insallah oyle olur..Simdi sansin cok cok daha fazla, bence bunu dusunup rahatlamalisin..gec de olsa sorunun cozulmus, bu guzel haber!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…