canım Bella
teşekkür ederim. dilerim iyi şeylere neden olur bu yumurtam , mesela bebek gibi... hayırlısı...
dilerim senin için de çok güzel gelişmeler olur yakında. gün doğmadan neler doğar demişler ,biliyorsun
gecikmeli kutlamam için kusura bakma... anneler günün kutlu olsun.
anneler gününde dangalak bir yakınımın yaptığı daha doğrusu yapmadığı kutlama ile biraz gergindim ama ben doğurmakla anne olunamayacağını bilenlerdenim.
gelecek yıl ki anneler günü öncelikle sigarayı bıraktığın ve bebişine kavuştuğun zamanlara denk gelsin.
ahh bir de şu umutsuzluğa çare bulunsa... belkicim yapma ne olur... kendine eziyet etme...
selamm arkadaşım , dilerim iyisindir.
dilerim senin için mutlulukla dolu günler yakındır.
olana ve geçene takılıp kalma lütfen... olanda da olmayanda da bir hayır vardır. bundan sonraki günler özlediğimiz güzellikleri mutlulukları getirsin yeter.
bir onu yapabilsek Bella kuzum...:18:
belki de herşey daha kolay olacak. ve daha mutlu olacağız. kendimize bazen , farkında olmadan , sanki en büyük kötülüğü biz yapıyoruz.
belkicim , sabır kuzum..sabır ve iyi enerji... olursa da olmazsa da güçlü olmak zorundayız. bugün testini yapmışsın ama bence , idrar testi seni üzmekten başka işe yaramaz. idrarda çıkmıyor çoğu zaman... yarın kan testi yaptır bence... ve lütfen kendini yıpratma...
çok güzel haberlerini verirsin alısım kuzum inşallah
puffyim kuzum , şeker hazırlıyor , meşgul
kendisi de cevap verir mutlaka ama ben konuştuğumda sesi gayet iyi idi. dilerim herkes çok iyi olur.
idrar testi seni üzer...yarın değil mi trest günün... yarın kan testi yaptır.
idrarda çıkmıyor çoğu tüp bebbek hamilelikleri sen de biliyorsun.
olumsuz olsa da sen endişelerinde haklı çıksan da , az üzülmeye çalış ve güçlü ol lütfen.
kendini yıpratma... kendinden başkası sana yardımcı olamaz. güçlü olmak zorundasın... lütfen arkadaşım.