Bellagasca, Fusun Demirel'inki kesin donasyon. Sigarayi birakman coook iyi olur ama nasil bir esir ediyor kendine
Maicim, kumbaradakiler ne zaman transfer edilecek?
Evet haklisin arkadas.hayat yasam devam ediyor.izulmekse uzuldum ama her gun aglayip dertlenmekte benim psikolojimi evliligimi riske sokar.napim bununla yasamayi ogrenmeliyim ve yeni bir deneme icin kollari sivamaliyim
Merhabalarben geldim aranıza, evlendiğimizden bu yana bebek istiyoruz ama henüz nasip olmadı.
Bu arada geç evlendik bizŞu an devlet hastanesinde başladım tedaviye. Özellere pek güvenim yok açıkcası, eşimde biraz özellere karşı şüpheci. Şuana kadar yapılan tahlillerimde çok şükür herşey normal çıktı, yaşıma göre. Eşimin testinede normal denildi, sadece tek bir doktor bu hızla normal yolla olması imkansız, sadece tüp bebek olur dedi. Şimdi devlet hastanesinde benden tahlil istediler, sonuçlarımı haziran ayında göstereceğim. Sonraki adım ne olur hiç bilmiyorum...
Hayata çok geç kalmış hissediyorum kendimi, bu topiğe bakınca,ben gibi bir çok insan varmış diyorum.. hiç yalnız hissetmiyorum kendimi.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tedaviye başlayan arkadaşlardan güzel haber verirler inşallah.
Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın
Maicim, emeklerinin karsiligini alacaksin.
Simay, umutsuz olma. Wannabemumy de senin gibi basladi, basardi. Olumlu dusun.
Kerosse, aramiza hosgeldin, yalniz degilsin.
Belki, forum verecegin haberle hareketlensin.
Günaydın.....
Ben 16 Mayıs itibariyle Memorial da tedavime başlamış bulunuyorum. İkinci deneme ve sadece 1 tanecik yumurtam ile denemeye devam:)
Ultrason kontrolü için dün gittiğimde belki bir tane daha vardır diye umutlandım ama malesef, önce düşüyor yüzüm, kızıyorum kendime sinirleniyorum. SOnraa diyorumki SİMAYYY yapabileceğin birşey var mı sıksan kendini bolca yumurtlayacakmısın? zamanı geri alabilir misin? Hayır hiçbirşey yapamazsın o zaman bu bir tanenin kıymetini bil ve allaha havale et, o ol dedikten sonra olacak....
İnanılmaz bir başağrısı çekiyorum, buna rağmen çalışmaya devam:) Yarın tekrar kontrolüm var. GonalF yanında dün menegon a da başladım..
Hakkımda hayırlısı diyorum:)
Alarahan geçmiş olsun, zaman su gibi akacak merak etme...
Belki transfern hayırlı olsun, güzel sonucunu bekliyorum..
Puffy, hadi bana biraz gaz ver:))
Hepinize sevgiler, öpücükler....
Merhabalarben geldim aranıza, evlendiğimizden bu yana bebek istiyoruz ama henüz nasip olmadı.
Bu arada geç evlendik bizŞu an devlet hastanesinde başladım tedaviye. Özellere pek güvenim yok açıkcası, eşimde biraz özellere karşı şüpheci. Şuana kadar yapılan tahlillerimde çok şükür herşey normal çıktı, yaşıma göre. Eşimin testinede normal denildi, sadece tek bir doktor bu hızla normal yolla olması imkansız, sadece tüp bebek olur dedi. Şimdi devlet hastanesinde benden tahlil istediler, sonuçlarımı haziran ayında göstereceğim. Sonraki adım ne olur hiç bilmiyorum...
Hayata çok geç kalmış hissediyorum kendimi, bu topiğe bakınca,ben gibi bir çok insan varmış diyorum.. hiç yalnız hissetmiyorum kendimi.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, tedaviye başlayan arkadaşlardan güzel haber verirler inşallah.
hoşgeldin , kendini yalnız hissetme canım, burdakiler maalesef hep aynı durumdayız.... umarım seçeceğin yol seni bebeğine götürür.. sevgiler
hoşgeldin canım,inş.tez zamanda bebişine kavuşursun,dr neden tüp bebek yoluyla olur dedi,bizimde herşey normal ama 3 yıldır olmuyo bu duruma açıklanmayan infertilite diyolar,herşeyin vakti saati var demekki bizim sınavımızda bu dmekki canım,rabbim selamete çıkarcak hepimizi
hoşgeldin canım,inş.tez zamanda bebişine kavuşursun,dr neden tüp bebek yoluyla olur dedi,bizimde herşey normal ama 3 yıldır olmuyo bu duruma açıklanmayan infertilite diyolar,herşeyin vakti saati var demekki bizim sınavımızda bu dmekki canım,rabbim selamete çıkarcak hepimizi
Günaydın.....
Ben 16 Mayıs itibariyle Memorial da tedavime başlamış bulunuyorum. İkinci deneme ve sadece 1 tanecik yumurtam ile denemeye devam:)
Hepinize sevgiler, öpücükler....
çooook geçmiş olsun .herşey gönlünce olsun .bendede sebepsiz infertilite var .12 yıldır uğraşıyorum .7 defa tüp bebek denedim hiç tutunmadı. yaşım 37. doktor yumurtadan kaynaklanabilir diyor .bilemiyorum. artık evlatlık almayı yada donör düşünebilirsiniz dedi.
merhaba kızlar ilk defa yazıyorum ben. şu an 40 aşındayım.. kendiliğinden hamile kalmakta işe yaramıyor.....Allah istezse olmuyor. geçen sene 3.5 aylık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle sonlandırıldı.. bu sene de 2.5 aylık hamileyim ve yüksek oranda down lu . bugün cvs yaptılar. 3 gün sonra sonuç çıkacak.
hep yaştan dolayı imiş. sanırım ben vazgeçecem çocuktan mocuktan. çektiğim ızdırabı bir ben bilirim bir Allah.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sevgili simay ,
hayırlı olsun tedavin.dilerim bu sefer her şey yolunda gider,dilerim bu sefer vaktidir , yazılmış olan zamandır da , tüm olumsuzluklar olumlu olur.
çok iyi biliyorsun eminim ama yine de... lütfen enerjini ve moralini yüksek tut. umutsuzluğa fazla kapılmamaya çalış
hoş geldin sevgili keroessa
senin de dediğin gibi , hepimizin benzer dertleri var .ve burada birbirimizden destek almaya çalışarak , paylaşıyoruz.
ben de geç evlendim,şu an 42 yaşındayım. 6 yıl oldu evleneli.
ama ben ilk başlarda çocuk istemiyordum. eşimin ilk evliliğinden kızlarımız var. ama 40 'ından sonra , hormonlarım bana oyun oynadı.
yaşadıklarımda etkili oldu elbette ama yıllardır istemediğim evlat sahibi olmak , şimdilerde yaşım yüzünden , doktorların demesiyle mümkün görünmüyor.hem de ortada hiç bir tıbbi sebep yokken.
Sanırım istemediğim zamanların kefareti bu günler...
dilerim senin için her şey yolunda gider ve hep güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle...
Rabbim yardımcın olsun canım arkadaşım.
zor süreçler yaşamışsın.
dilerim hakkında hayırlısı neyse o olur.
merhaba kızlar ilk defa yazıyorum ben. şu an 40 aşındayım.. kendiliğinden hamile kalmakta işe yaramıyor.....Allah istezse olmuyor. geçen sene 3.5 aylık gebeliğim trizomi 18 nedeniyle sonlandırıldı.. bu sene de 2.5 aylık hamileyim ve yüksek oranda down lu . bugün cvs yaptılar. 3 gün sonra sonuç çıkacak.
hep yaştan dolayı imiş. sanırım ben vazgeçecem çocuktan mocuktan. çektiğim ızdırabı bir ben bilirim bir Allah.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hoşbulduk, çok teşekkür ederiminsan bazen düşünemiyor, biz bir kaç ay korunduk, ben sandımki hemen bebeğim olacak hatta ilk korunmayı bıraktığımda adetim gecikti, hemen koştuk kan tahlili vermeye, beklerken eşim bu çocuğun okul, dershane masrafları ne kadar para biriktirelim diyor ben özel okula yollayalım diyorum eşim çok para gider diyor Bir de sonuç kocaman sıfır gelmesin mi
üzerinden 1,5 yıl geçti, her ay hadi bu sefer olur, bu ay umuduyla bekledik hep:26:
Bizim ikimizinde ilk evliliği, eşim önceleri bir şeyimizin olmadığına inanıyordu, keçiboynuzunu felan içmiyordu. Şimdi sesi çıkmıyor
Eşimle mücadelem çoktu, inanmıyordu, kendiliğinden olur diye düşünüyordu. Şimdi başladık bakalım bir tedaviye, ne olur sonuç ne olur bilmem:26:
Hormonlarınızda sorun var demek, kıbrısa felan gitmeyi düşündümüz mü? geçmiş yazılarınızı okumadım, donasyon felan düşünüyormusunuz, Allah yardımcımız olsun