puffy su anda eltımlerdeyız adapazarında embırıolarım dollenır ıken buraya kacalım 2 günlügüne dedık.opumu mustechep bey yaptı.cok ıyı hepsı dedıgım gıbı olmaz ıse bıle sansımmıs dıyecegım.sımdıye dek ben 2100 euro hastaneye verdık 500 ytl ılaclar tuttu.hatta bır kutu gonalofu avukat bır arkadas vardı o verdı 100 unıte ce3kmıstı ıcınden yanı ben sadece bır kutu gonalof aldım hatta ates eczanesı 450 lık gonalofu 210 tl verıyor duyrulur.sımdı ıse beklemedeyım bakalım nasıl ılerleyecek.murat bey bana sız kolay guruba gırıyorsunuz herseyınız cok ıyı ılacvlara mukemmel yanıt verdı vucudunuz dedı.sayet tutmaz ıse bıle devam edın dedı hala sansınız var dedı .kı bılıyordum cok güclü bır bunyem var benım sadece rabbım ol dıyecek
Şimdiye kadar her sey yolunda gitmiş cok guzel Rabbim yolunu acik etsin , bundan sonrada Rabb'imin izniyle her sey yolunda gidecektir.
Ne guzel hem tedavi hemde ilaclar konusunda sıkıntı çekmemissin bu da moralini daha yukselmistir .
Havalarda fena gitmiyor bol bol gez adapazarinda , yeni cami karsisinda koftecisi ismaile götürsünler seni islama köfte ye bayılırım onun köftesine :)
Soyle bir kuzuluk kaplicalari yap yada beynevitte alabalık ye , tadini cikar transfer oncesi gunlerin bol bol moral depola :)