38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alisalis, diger forumda yazdiklarini okudum. Benim de icten dikis var dista bir sey yok. Amrliyat yeri bazen cok sertlesiyor onun icin sordum acaba bir merhem falan verseler iyi mi olurdu diye ama demekki kendi kendine iyilesecek. Senin cabuk iyilesmis benim kesi yeri 20 cm var, bir ay raporluyum. Benim cok sayida tup denemem var, 30 yasimdan beri deniyorum. Baslarda gebelik oldu ama dustu. 39 yasinda kendiliginden de olmustu. Sanirim basindan beri bu myom vardi. Diger forumdaki hikayelerle cok benzesiyor hikayem keske once farkedilseydi. Endo kalinlasma sorunu hic yasamamistim insallah ameliyattan sonrada yasamam.
Kac ay sonra tedaviye basladin?

Son düzenleme:
bayanlar cumartesini sayar isem bufun 7 ci gunum hala birsey hissetmiyorum.sadece bol bol dinleniyor yatiyorum.esim yapiyor gereken agir isleri evin icerisinde dolasiyorum.ne kadar umutsuzluk kaplasada icimi yine allahim ol derse olur diyorum ve dua ediyorum.ve okudugum kadari ile cogu kimse belirti hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor.rabbim ne eyler ise güzel eyler diyorum.puffy sanada tesekkürler beni hic yanliz birakmadin istanbulda.allah gönlüne göre versin.ve diger bayanlar sizede tesekkürler.bekleyelim görelim bakalim.ayin 20 testim

Cnm gecmiş olsun yapışıklığın açılması bebeğine kavuşmana vesile olsun...myom konusunda pek bilgim yok ama myomla hamile kalındığını biliyorum...tedaviyi ne zaman planlıyorsun ? İnşallah şu bekleme süresinde kendiliğinden gelir bebeğin...

Cnm belirti arama gerçekten bende de hiç belirti olmadı...beklemek çok zor gerçekten inşallah sonu güzel olacak
2embriyo şansını yükseltiyor rahat olmaya çalış.

canım ben 5 ay sonra tekrar başladım, donmuş 3 tane ve ayrı pakette 1 tane vardı, 3 tanesi (6,7,7 hücreli 3.gün embriyosu) çözülerek, maalesef 5,7 mm endoya transfer olunca negatif oldu... inşallah senin bundan sonra herşey normal gider ve hamile kalırsın.... inşallah da endo sorunu yaşamazsın pek kolay çözülmüyor gibi..... kolay gelsin.
Cnm belirti arama gerçekten bende de hiç belirti olmadı...beklemek çok zor gerçekten inşallah sonu güzel olacak
2embriyo şansını yükseltiyor rahat olmaya çalış.

wannnnaaaaaa cığım, selam,,,, iyimisin, dualarında bize yer vermeyi unutma canım, kendine iyi bak...... tek taşa da.

Wannacim, insallah bundan ugrasmam, kendiliginden gelir. Senin nasil gidiyor? Bu yastan Allahim hicbirimize bulupta kaybettirmesin. Bizler icin zaman kiymetli. Alis'in de soyledigi gibi bir 6 ay beklemem gerekecek sanirim. Onca yil bos yere gecmis 6 aymi bekleyemeyecegim sonu mutlu olsun yeterki.

Forum cok hareketsiz, nerelerdesiniz arkadaslar?

alaracığım, inan 5-6 ay hemen geçiyor, kafana takma, bu arada yumurta kalitesini artıracak kürler, bitkisel takviyeler ile ilgilen, sağlıklı beslen, yürüyüş yap,,, kendini mutlu edecek uğraşlarla ilgilen... ve birbakmıssın 6 ay geçmiş,,, myomun yeri itibariyle 4 ay da yeterli olabilir, bunu doktorunla görüş.... tedaviye nerede başlayacağını netleştir.... sevgiler.......

Aliscigim, onerilerin cok guzel. Zaten kilo fazlam var, spor her zaman hayatimda oldu ona da devam. Bir ay sonra kontrolum var, bakalim iceride durum nasil rezerv az, ona yapacak bir sey yok. Ameliyati yapan doktorumla devam etmeyi dusunuyorum.

Aliscigim, onerilerin cok guzel. Zaten kilo fazlam var, spor her zaman hayatimda oldu ona da devam. Bir ay sonra kontrolum var, bakalim iceride durum nasil rezerv az, ona yapacak bir sey yok. Ameliyati yapan doktorumla devam etmeyi dusunuyorum.

arkadaşım , bir ay sonra umarım herşey yolunda gider.... ve bizlere güzel haberini en kısa zamanda verirsin..... haftaya ben de yeni haberlerimi bildireceğim....

belkicim seni merak ettim nasıl gidiyor canım?kendini nasıl his ediyorsun.

alışcım sağol canım diğer topikte sormuşsun beni iyiyim şükür.

alaracım geçmiş olsun inşaAllah bundan sonraki ilk denemen sana mucizeni getirir.

Alarahan'a kesinlikle hak veriyorum, cok hareketsiz kaldi burasi kizlar, nerelerdesiniz? 43 yas umitsiz olmak icin erken, ama sen umitsiz degilsin zaten..yumurtamiz oldugu surece olabilirlik var demektir:) dun gazetede okudum, Fusun Demirel 50 yasinda tup bebekle ikiz dogurmus, gerci bayagi olmus ama ben yeni ogrendim ve sasirdim gercekten..Ben de 39 a girdim gecen hafta, yas oyle cabuk ilerliyor ki, artik kutlamiycam..insallah bebeklerimizin dogum gunlerini kutlariz artik..

Puffy bu aralar fazla yazamiyorsun, gecti mi bahar alerjilerin, nasilsin?

Belki' nin dun test gunuydu nerelerde acaba, merak ettim..insallah guzel sonuc almistir ve sevincten buraya girmeyi unutmustur:)

Ben hala sigarayi birakamadim, cok kiziyorum kendime, cok da iradeli bir insanim ama su pis seyi hala birakamadim..burda bayagi yalniz kaliyorum evde, sikintidan sanirim..bunun bahanesi yok elbette, birakicam..ama ne zaman? hemen biraksam cok iyi olacak. Ay ne pis kizim ben ya, sigara iciyorum utanmadan

Herkese super guzel bir yeni hafta diliyorum, sevgiler hepinize.

Bellagasca, Fusun Demirel'inki kesin donasyon. Sigarayi birakman coook iyi olur ama nasil bir esir ediyor kendine

Maicim, kumbaradakiler ne zaman transfer edilecek?

Dun sabah idrar testi yaptim maalesef negativ.zaten hic bir belirtim olmadi.3gunden sonra icime dogmustu olmsyacagi.tabi cikmayan candan umit kesilmez ama ne diyeyim

dedigim gibi dun sabah idrar testi yaptim maalesef tek kirmizi cizgi.bana kizacaksiniz belki ama biliyordum desem.cunku hersey mukemmel gelisti.2 a kalite embriyo koyuldu.2.30 saat hastanede yattim.45 dakika arabainin arkasinda yacasca eve geldim.gerci 3 kat merdiven cikmak zorunda kaldim.ve 2 bucuk gunde yemek ve wc harici kalkmadim yattim dinlendim.sonra ucak ile almanyaya geri geldik.ne gibi belirtilerin oldu diye sorarsaniz hic bir sey.adet zamanimdaki gibi belirtilerim oldu.yada 3 negativ aldigim zamandaki gibi diyeyim.bilmiyorum orada bir sey var bende anliyamiyorum ama transfere kadar her zaman hersey mukemmel gidiyor problemsiz.ondan sonra iceride tutunamiyorlar.ya rabbim bana bunu layik görüyor ya zamani var.yada rahim filmim yok benim tüplerimde birsey var.ama cektirecegim ve biliyorum birsey cikmayacak.yani anlayamadigim bir seyler oluyor transferden sonra.4 deneme 4 dude iyi ilerliyor lakin tutunma problemim var .bende bunu soruyorum.NEDEN????????

canım Bella
teşekkür ederim. dilerim iyi şeylere neden olur bu yumurtam , mesela bebek gibi... hayırlısı...
dilerim senin için de çok güzel gelişmeler olur yakında. gün doğmadan neler doğar demişler ,biliyorsun

gecikmeli kutlamam için kusura bakma... anneler günün kutlu olsun.
anneler gününde dangalak bir yakınımın yaptığı daha doğrusu yapmadığı kutlama ile biraz gergindim ama ben doğurmakla anne olunamayacağını bilenlerdenim.

gelecek yıl ki anneler günü öncelikle sigarayı bıraktığın ve bebişine kavuştuğun zamanlara denk gelsin.

ben geldim evime arkadasim cumartesi transferim oldu 2 tane iyi kalite embriyo koyuldu.lakin vucudumda hicbirsey hissetmiyorum dahasi regli olacak gibiyim.umutsuzluk kapliyor icimi yine olmayacak diye.bilmiyorum

ahh bir de şu umutsuzluğa çare bulunsa... belkicim yapma ne olur... kendine eziyet etme...

selamm arkadaşım , dilerim iyisindir. dilerim senin için mutlulukla dolu günler yakındır.
olana ve geçene takılıp kalma lütfen... olanda da olmayanda da bir hayır vardır. bundan sonraki günler özlediğimiz güzellikleri mutlulukları getirsin yeter.

bir onu yapabilsek Bella kuzum...:18: belki de herşey daha kolay olacak. ve daha mutlu olacağız. kendimize bazen , farkında olmadan , sanki en büyük kötülüğü biz yapıyoruz.

belkicim , sabır kuzum..sabır ve iyi enerji... olursa da olmazsa da güçlü olmak zorundayız. bugün testini yapmışsın ama bence , idrar testi seni üzmekten başka işe yaramaz. idrarda çıkmıyor çoğu zaman... yarın kan testi yaptır bence... ve lütfen kendini yıpratma...

arkadaşım , bir ay sonra umarım herşey yolunda gider.... ve bizlere güzel haberini en kısa zamanda verirsin..... haftaya ben de yeni haberlerimi bildireceğim....

çok güzel haberlerini verirsin alısım kuzum inşallah

puffyim kuzum , şeker hazırlıyor , meşgul kendisi de cevap verir mutlaka ama ben konuştuğumda sesi gayet iyi idi. dilerim herkes çok iyi olur.

idrar testi seni üzer...yarın değil mi trest günün... yarın kan testi yaptır.
idrarda çıkmıyor çoğu tüp bebbek hamilelikleri sen de biliyorsun.
olumsuz olsa da sen endişelerinde haklı çıksan da , az üzülmeye çalış ve güçlü ol lütfen.
kendini yıpratma... kendinden başkası sana yardımcı olamaz. güçlü olmak zorundasın... lütfen arkadaşım.

Evet haklisin arkadas.hayat yasam devam ediyor.izulmekse uzuldum ama her gun aglayip dertlenmekte benim psikolojimi evliligimi riske sokar.napim bununla yasamayi ogrenmeliyim ve yeni bir deneme icin kollari sivamaliyim

Evet haklisin arkadas.hayat yasam devam ediyor.izulmekse uzuldum ama her gun aglayip dertlenmekte benim psikolojimi evliligimi riske sokar.napim bununla yasamayi ogrenmeliyim ve yeni bir deneme icin kollari sivamaliyim

canım daha kan testini yaptırmadın ki...
ne biliyorsun pozitif çıkmayacağını...
yarına kadar kendine zaman ver lütfen canım.lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…