38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Şimdiye kadar her sey yolunda gitmiş cok guzel Rabbim yolunu acik etsin , bundan sonrada Rabb'imin izniyle her sey yolunda gidecektir.
Ne guzel hem tedavi hemde ilaclar konusunda sıkıntı çekmemissin bu da moralini daha yukselmistir .
Havalarda fena gitmiyor bol bol gez adapazarinda , yeni cami karsisinda koftecisi ismaile götürsünler seni islama köfte ye bayılırım onun köftesine :)
Soyle bir kuzuluk kaplicalari yap yada beynevitte alabalık ye , tadini cikar transfer oncesi gunlerin bol bol moral depola :)

@Puffy, canim cok tesekkur ederim aciklamalarin icin, ve de uzgunum sana o gunleri hatirlattigim icin..dilerim hicbirinizin saglik problemi olmaz bundan sonra hic, mutlu, sapasaglam bir hayatiniz olur hep beraber, bahar nesesi icinde:)
Evet, dedigin gibi yapacagim, Memoriale de, Amerikana da gidip ona gore kararimi verecegim, hayirlisi olur insallah.

Breezey, cok tesekkur ederim canim, valla hepimiz maalesef karsilasiyoruz kotu doktorlarla cunku o kadar cok var ki , insallah hicbirimiz karsilasmayiz boyleleriyle bir daha. Sen hala karar veremedin mi tedaviye?

Belki, seni takip ediyorum hep, Memorial ile ilgili verdigin bilgiler azcik kafami karistirsa da, isik tutuyor ayni zamanda verecegim karara..3 dolu yumurta super, insallah hersey harika olur ve coook guzel bir hamilelik gecirir, saglikla alirsin bebeklerini kucagina..Ben senin bebeklerinin sana tutunacagini hissediyorum, haydi bakalim :) bekliyoruz heyecanla guzel haberlerini.

varya senınde bılmedıgın nedır dıye cok merak ettım sımdıısmaıl köftecının yanında oturuyoruz su anda

keske arkadasım dedıgın gıbı olsa heralde sevıncten gelır senı bulurdum.benımde aksıne ıcımde bır korku var .nedenmı dıyeceksın. bu ıkıncı evlılıgım hadı bu esımın sperm hareketı dusuk ama bırıncı esımın herseyı ıyı olmasına ragmen ılk evlendıgım ay hamıle kaldım dusukle sonuclandı dahada 9 yıl boyunca hamıle kalamadım.3 negatıv denememde var lakın ortada görünen bır sebepte yok.benı korkutanda bu ıste pekı dıyorum sımdı nasıl olacak.olanlarıda okuyunca umıtlenıyorum.ınsaallah bu sefer rabbım yuzume bakar.sende gez dolas konus bılgı al ıcıne sınene gıt.ben memorıal adına cok memnunum.murat beyede dedım.normalde bızım turk doktorlarımız maalesef hastalara para gözü ıle bakıyorlar.ben almanyadayım 5 yıldır oradakı doktorlar farklı hepsıne sonsuz güven duyabılıyorsun ozellıkle almanlara hep bızımkılerde boyle olsun derdım.ben bu hastanede gördum aynı o guvenı emın ol.hıc degılse elınden gelenın en ıyısını yapıyorlar.ve maddıyat ıkıncı planda oldugunu hıssettım.

varya senınde bılmedıgın nedır dıye cok merak ettım sımdıısmaıl köftecının yanında oturuyoruz su anda

puffy ben cok korkuyorum yıne tutmazsa dıye bu fıkrı aklımdan cıkaramıyorum.bılıyorum yanlıs ama sankı buyuk ıkramıyeyı bekler gıbıyım.oda benı bulurmu dıyorum.hayatım zaten hep sanssızlıklar ıle dolu oldugu ıcın sımdıye kadar .ondan dolayı karamsarım bıraz

Canım seni anlıyorum insan istemdende olsa olumsuzluğu düşünüyo bizde bu ay başlıycaz tedaviye 2,tüp denemesi olucak bende aynı şeyleri düşünüyom ortada bişey yokken ağlıyorum ya olmazsa napcaz diye rabbim yardımcımız olsun hepimizin

canım arkadaşım bırak şu karamsarlığı lütfen.
vücudunun ve tüm organlarının şu an iyi enerjiye ihtiyacı var.

belki sana çok alakasız gelecek ama bir düşüncemi paylaşmak istiyorum.
hani biz her ay regl oluyoruz değil mi ? her ay ağrılar,sancılar,öncesinde yaşadığımız duygu durum bozuklukları...
biz bunlara hayatımızın kaç yılı katlanıyoruz ? yaklaşık 40 yıl diyelim.40 yıl her ay , aynı şeyler...

biz güçlüyüz, bunu hiç bir zaman unutma... içimizdeki güçle erkeklerden çok daha fazla şeylere katlanabiliyoruz.
sadece sıkıntımız , o gücümüzü ortaya koyamamak... Bu regl hallerini , hamile kalabilmeyi , çocuk doğurmayı , çocuk büyütmeyi bizlere bağışlayan Rabbimiz , kime taşıyamayacağı yük vermiş ki...

güçlü ol...
her şey yoluna girecek ve çok güzel olacak.

merhaba bernacim ve kızlar,

seni topik de gorunce bir merhaba diyeyim dedim. nasılsın??
uzun zamandır görüşmedik. ben de gelişme yok halen. bu olmayacka anlamına gelmiyor. tedavi de olmuyorum. maddiolarak şu an mümkün değil. rahim duvarı inceliği ve yapışıklığı olduğundan normal bir şey pek beklemiyorum. sigarayı bıraktım belki onun bir faydası olur :)

Ah ah o köftecinin yanında olmak vardi simdi aklım fikrim yemekte hep :))

Endişelerini anliyorum ama korkunun sana hic faydasında yok , önceki denemeleri de ornek alma , onlar o zamandi neden olmadi bilinmez ama demekki zamani degildi sen su anki tedaviye odaklan.
Aklina kotuyu getirme kotuyu cagirma hep olacak de , belki bu gune kadar yaşadığın şanssızlıkların ödülü bu olacaktır , olumlu dusun olumlu olsun , bu işinde hic ikramiye gibi dusunme anne olmak senin hakkın ve hakkını almak icin uğraşıyorsun.
Karamsar olma bak ne guzel her sey yolunda gitti bu gune kadar sen transfere odaklan ve ne zaman transfer olacaksın bilgi verirsin :)

@Belki,

Canim kotu dusunme..hatta mumkunse bu konuyu hic dusunme, Puffy'nin yaptigi gibi, sadece keyif aldigin, sana zevk ve mutluluk veren ne varsa hepsini yap, guzel zaman gecir. Kotu dusunuyorum kotu olucak da deme, anne olma zamanin geldiyse sen ne kadar kotu dusunursen dusun engelleyemezsin:)

Ben senin hamile kalacagini dusunuyorum, oyle hissediyorum.Benim de 2. evliligim, demek ki o ilk hayirsizlardan bebegimizin olmamasi gerekiyormus, oyle dusun..Simdi olacak! olmamasi icin hicbir neden yok..bol bol dua et, keyif yap, baharin tadini cikar..

Ben Memorial ile mutlaka gorusecegim, ben de Kanada'dayim ama buradaki doktorlar gercekten iyi degil ve tup bebek icin 2 yil bekleme listesi var, cok komik :) Saglik sistemi devletin elinde cunku ve de inanilmaz kotu..acile gitsen, kalp krizi gecirmiyorsan 6-8 saat bekliyorsun en az..saskin bunlar ya:)

Transferin ne zaman? bebislerin simdi guzel guzel bolunuyolardir, merak etme ve annelerine kavusacaklari gunu bekliyorlardir heyecanla, kipir kipir..hadi hadiiiii, keyiflen biraz..sanssiz da degilsin, hic oyle dusunme bence, eskiden ben de oyle dusunurdum ama artik dusunmuyorum..Cunku hayatinda simdiye kadar yasadigin sanssizliklar olmasaydi bugun oldugun yerde olabilir miydin acaba?

merhaba arkadaslar merhaba puffy.az önce hastaneden aradılar.3 gelısen embrıomun güzel bır sekılde saatıne zamanına uygun gelıstıgını.bugun 3 cü gunlerı oldugunu fakat transfer ıcın beklıyeceklerınısöyledıler.hepsı a kalıteymıs.sasırdım bu kadar güzel bır haber.sımdı cumartesı transferım olacak sanırım.lakın benı korkutan.cumartesı transferım olur ıse salı sabahı 8.30 ucagımız kalkıyo.napıcam yeterlımı 2 gün yatmak.endıselendım bır an.cok güzel bır haber.nasıl 3 embrıonun 3 de a kalıte .buyuk bır sans bu

endişe etmeyi bırak ve bu güzel haberin tadını çıkar lütfen...
ne olur yanii...

2 gün daha geç gidersiniz gerekirse... bebeklerin söz konusu ise yani

Selam , ne guzel haber bak her sey yolunda gidiyor Allah nazarlardan saklasın , buraya gelmek bile buyuk sans , moralini hep yuksek tut , 3 embryo birinci kalite Ve 5. Gune gıtmesi cok guzel

Eger imkanın varsa gitmeni 2-3 gun ertelersen iyi olur ama gitmek zorundaysan mumkun oldugunca dikkat et

Hayirli transferler :)

bu cok guzel bır haber:)bızede moral olcak ınşallahh tutunur bebışlerın:).Allah nasıp etmışşse her turlu olur ama senın ıcın rahat etcekse ertele gıtmenı.doktorlara danıstınmı canım gıtme konusunda?

Hayirli olsun arkadasim Allah bana da insallah nasip etsin. Ben de Ingltereden gelecegim ve transferden sonra herhalde 2-3 gunum kalacak donus icin. Bazi arkadaslar 1 hafta yattiklarini soyluyorlar ama yaptigim arastirmada doktorlar 48 saat sonra yola cikabilirsiniz diyorlar! Ben CUmartesi gunu 1 haftaligina geliyorum, iki yerden randevu aldim . Eylul ayinda da hayirlisiyla tedavi icin gelecegim. Sen nerde oliyorsun tedavini??

Insallah transferin guzel gecer ve bebegine kavusursun x

Belki, cook guzel haberler, masallah sana! az kaldi buyuk haberi vermene insallah..

Kizlar konuyla cok ilgisi yok ama bisey sormak istiyorum, tup bebek tedavisinden once dogum kontrol hapi kullandiriyorlar mi mutlaka? Ben yillar once bir kist sorunu icin kisa bir sure kullanmistim ama bana cok yan etki yaptigi icin kesmisti doktorum, hatta kan pihtilasmasi olabilir, keselim demisti..korktum simdi, dogum kontrol hapi genelde beni korkutur bu yuzden de, bir sorayim dedim :)

Herkese simdiden sahane bir haftasonu diliyorummmm

breezy yeterlımı arkadasım yarın oglenden sonra transferım olacak. salı sabahıda 8.30 ucagımız kalkıyor.doktorlar gıt dıyecek.dıkkatlı bır sekılde.bırde su merdıven konusu 3 cu katta ev napım nasıl cıkacagım

doktorun ne diyor kuzummm...
öbür topikte de yazdım , bence en iyisi doktoruna anlatmak.
merdiven olayını , uçak olayını...
hatta gerekirse kal bir kaç gün daha.. tabii orada iş durumların nasıl etkilenir bilemiyorum.
mutlaka ama mutlaka doktoruna sor kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…