kizlar biliyorsunuz bende 38 girecegim.ayin 22 ne bilet aldim.4 cüyü düsünüyordum 3 negativim var. gerci size sormustum ama lütfen bir kez daha yardim edin en iyi siz bilirsiniz.yasi ilerlemis bayanlar olarak bana yardimci olun.reglim 22 basliyor ve kafamda 2 hastane vardi memorial ve bahceci fulya.ama nur hanim ayriliyor 2 hafta sonra o yok benimde kafam karisik murat beyle e-mail lesiyoduk. sanirim memoriali secersem beni o takip edecek.bu benim son sansim iyinin iyisi olsun istiyorum. mustafa bahceciye gidersem mustafa bey takip edecek ikisindende randevu aldim ama hala karar veremedim.sizler eskiler bilir istanbulda yaptiranlar nerde yaptirdi cogunluk.ne yapayim yardim edin lütfen
kizlar biliyorsunuz bende 38 girecegim.ayin 22 ne bilet aldim.4 cüyü düsünüyordum 3 negativim var. gerci size sormustum ama lütfen bir kez daha yardim edin en iyi siz bilirsiniz.yasi ilerlemis bayanlar olarak bana yardimci olun.reglim 22 basliyor ve kafamda 2 hastane vardi memorial ve bahceci fulya.ama nur hanim ayriliyor 2 hafta sonra o yok benimde kafam karisik murat beyle e-mail lesiyoduk. sanirim memoriali secersem beni o takip edecek.bu benim son sansim iyinin iyisi olsun istiyorum. mustafa bahceciye gidersem mustafa bey takip edecek ikisindende randevu aldim ama hala karar veremedim.sizler eskiler bilir istanbulda yaptiranlar nerde yaptirdi cogunluk.ne yapayim yardim edin lütfen
herkese gunnaydin:)
dahlia tedavi detaylarini yazacagim...suanda intralipid serum icin merkezdeyim...daha once bu serumu alan var mi? bqgisikligi baskiliyormus.
herkese gunnaydin:)
dahlia tedavi detaylarini yazacagim...suanda intralipid serum icin merkezdeyim...daha once bu serumu alan var mi? bqgisikligi baskiliyormus.
kizlar biliyorsunuz bende 38 girecegim.ayin 22 ne bilet aldim.4 cüyü düsünüyordum 3 negativim var. gerci size sormustum ama lütfen bir kez daha yardim edin en iyi siz bilirsiniz.yasi ilerlemis bayanlar olarak bana yardimci olun.reglim 22 basliyor ve kafamda 2 hastane vardi memorial ve bahceci fulya.ama nur hanim ayriliyor 2 hafta sonra o yok benimde kafam karisik murat beyle e-mail lesiyoduk. sanirim memoriali secersem beni o takip edecek.bu benim son sansim iyinin iyisi olsun istiyorum. mustafa bahceciye gidersem mustafa bey takip edecek ikisindende randevu aldim ama hala karar veremedim.sizler eskiler bilir istanbulda yaptiranlar nerde yaptirdi cogunluk.ne yapayim yardim edin lütfen[/QUO
Merhaba canım öncelikle bu tedaviye inan lütfen umutsuzluğa kapılma yaşından dolayı tamam mı arkadaşım :)) Bana sorarsan Bahçeci Fulya derim. Ben Bahçecide tedavi gördüm ve şuanda hamileyim soran herkese tavsiye ediyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallahhh....
Bilgileri icin tesekkurler evimicin,Ben bu serumdan almıştım. Başarısız denemeden sonra CD56 biraz yuksek cıkmıstı. Bana özel bir diyet ve uc doz da bu serumdan verelim dediler. Ben 2 doz yaptırdım sonra da saçma oldugunu ve merkezin para için bunu yaptıgını dusunerek son dozumu almadım. İçinde omega 3 yağları da var sanırım. Verdikleri diyete ek olarak gunde 3 tablet balık yagı da vermişlerdi.
breezey ve dahlia cok tesekkur ederim..bu serum bagisikligi baskilamak hamileligi kolaylastirmak icin veriliyormus...
dahlia benim yumurta rezervim az ilaclada olsa yumurta sayim artmiyor aksine kalitesi dusuyor..az derken coook az:) tabii bunca tedavi asamasindan sonra bu yontem kullaniluyir..aslinda kisiye ozel. t edavi de diyebiliriz.
Bilgileri icin tesekkurler evimicin,
O zaman illaki tutunmaya faydası olmuştur.bana cd56 testi yapılmadı doktorum sadece önlem amaçlı bu intralipid verelim dedi.
Omega3 transfer sonrası içmeye çalışıyorum her ne kadar unutsamda...
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsınbugün transferimin 4. günü 18 nisan test günüm .Dualarınızı bekliyorum
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Benim de bu Perşembe son kontrolüm olacak sanırım o aksam çatlatma iğnesi olacağım Cumartesi de toplama olacak hayırlısı ile
3.denemem ve 4 yumoşum var :) buna şükür ,...
Buarada bademciklerim şişti boğazlarım acıyor ama direniyorum , ilaç alamıyorum bitki çayları vitaminlerle idare ediyorum
İnşallah ilerlemez
canım tedavim hayırlı olsun inşaAllah sende bebeğine kavuşursun bu tedaviyle.sana tavsiyem transferden sonra bitki çayı içme,bazı bitki çayları düşüğe sebep oluyor.ada çayı bunlardan birisi.belirtmek istedim :)
kizlar biliyorsunuz bende 38 girecegim.ayin 22 ne bilet aldim.4 cüyü düsünüyordum 3 negativim var. gerci size sormustum ama lütfen bir kez daha yardim edin en iyi siz bilirsiniz.yasi ilerlemis bayanlar olarak bana yardimci olun.reglim 22 basliyor ve kafamda 2 hastane vardi memorial ve bahceci fulya.ama nur hanim ayriliyor 2 hafta sonra o yok benimde kafam karisik murat beyle e-mail lesiyoduk. sanirim memoriali secersem beni o takip edecek.bu benim son sansim iyinin iyisi olsun istiyorum. mustafa bahceciye gidersem mustafa bey takip edecek ikisindende randevu aldim ama hala karar veremedim.sizler eskiler bilir istanbulda yaptiranlar nerde yaptirdi cogunluk.ne yapayim yardim edin lütfen[/QUO
Merhaba canım öncelikle bu tedaviye inan lütfen umutsuzluğa kapılma yaşından dolayı tamam mı arkadaşım :)) Bana sorarsan Bahçeci Fulya derim. Ben Bahçecide tedavi gördüm ve şuanda hamileyim soran herkese tavsiye ediyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallahhh....
Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor.
.t
Selam belki37, ben kesinlikle Bahçeci diyorum... Ben Bahçecide tedavi gördüm şuanda 6 aylık bi kızım var çok şükür. Allah izin verirse kızım biraz büyüyünce ona kardeş istiyoruz ve tedavi için tercihim yine Bahçeci kliniği olacak. Oranın laboratuvarı çok gelişmiş seviyede bu çok önemli. görüşmeler yap ve kararını öyle ver canım. ama ben bahçeci diyorum :)))
Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor.
.t
Kafani asla karıştırmak istemem ama yazmadanda edemeyeceğim icime yara oldu sayelerinde günlerce bas agrisi çekip , benden bir sey omayacak diye beni komaya sokan , kapılarından net sekilde dondugum yerdir kendileri