38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Peki doktorun kimdi.ben hem memorialden hemde bahceciden randevu aldim.mustafa beyin takip etmesini istiyorum.surec nasil isliyor.birde orada cok negativ olanida duydum.tesekkurler

günaydın canım benim doktorum Gürkan bey. ordaki doktorların hepsi başarılı hangisini tercih etmek istersen bu senin kararın ama merkez çok iyi. ayrıca canım bu birazda kader işi diyorum. başka merkezlerde de negatif alan çok. ben 10. denemede tutan hamile kalan kişiler tanıyorum Allahım nasip etmişse olur. tabiki doktor ve merkezde çok önemli hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.

Peki doktorun kimdi.ben hem memorialden hemde bahceciden randevu aldim.mustafa beyin takip etmesini istiyorum.surec nasil isliyor.birde orada cok negativ olanida duydum.tesekkurler

günaydın canım. bende aksine Bahçecide pozitif alan çok duydum hatta onlardan biride benim :))) canım bide Bahçecinin çok hastası var yani bunuda göz önünde bulundur. en son kontrole gittiğimde kadının biri hüngür hüngür ağlıyodu bende negatif aldı sandım konuştuk 8.denemesiymiş ve hamileymiş :)) daha önce farklı farklı yerlerde tedavi görmüş ama bahçecide ilk denemesinde tutmuş hatta keşke ilk buraya gelseydim ama nerden bilcektim falan diyede kendine kızıyodu :)))

Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor.
merhaba canım. Ben Mustafa Bahçeciyi tavsiye ederim ve bahçecide tedavi gör derim. O merkez alanında zaten çok çok iyi. tercih senin canım amaa Mustafa Bahçeci tüp bebekte bi marka yani... Eğer onu seçersen ve Allahımda nasip etmişse mutlaka gebe kalacaksın... Rabbim isteyen herkese nasip et Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor. sin...

Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor.

canım benim bildiğim her yer ayrı bi muayene ücreti alıyor. çünkü önce muayene olman gerek yumurtalık ve rahimde herşey normal görünüyosa zaten direk tüp bebeğe başlıyolar adetin 2. günü iğnelere başlıyosun yumurtaları olgunlaştırıcı iğneler bunlar. sonra yumurtalar toplanıyor ve transfer yapılıyor. Ama Allah korusun rahimde falan bi problem varsa önce başka bi tedavi görebilirsin yani herşey muayenede belli olcak. Kararı sen verceksin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..

günaydın canım. bende aksine Bahçecide pozitif alan çok duydum hatta onlardan biride benim :))) canım bide Bahçecinin çok hastası var yani bunuda göz önünde bulundur. en son kontrole gittiğimde kadının biri hüngür hüngür ağlıyodu bende negatif aldı sandım konuştuk 8.denemesiymiş ve hamileymiş :)) daha önce farklı farklı yerlerde tedavi görmüş ama bahçecide ilk denemesinde tutmuş hatta keşke ilk buraya gelseydim ama nerden bilcektim falan diyede kendine kızıyodu :)))

canım sen nerelerdesin yaaa burda adını görünce yazayım dedim bizim topikte yoktun göremedim oğlan nasıl büyüdü mü :))

merhabalar forumda gezinirken okudum mesajınızı bu süreç gerçekten zor bi süreç içinizin rahat olması önemli. kendinizi gönül rahatlığıyla doktorunuza emanet etmeniz gerek. bende Bahçecide tedavi görüyorum şuanda ve 37 yaşına gircem bende. Başka bi yerde 35 yaşına kadar nerdeydin anne olmak için deyip beni azarlayan doktor oldu şaka gibi dimi ??? ama olsun dedim başka bi yerdedir kısmetim dedim. Bahçecide Güvenç beye geldim geçen hafta histereskopi yapıldı rahimde meğer polip varmı onlar alındı şimdi rahim dinlenmesi gerekmiş. Allahın izniyle 1 ay sonra tüp bebeğe geçicez sonuç ne olur bilmem ama negatif olsa bile yine Bahçeciye gitcem ben çok memnunum.

Kızlarrrrr :KK37:
Nisan ayında kendi denememi kendim yapmaya karar verdimmm:KK52:
Nasıl mı :KK51:
Ovulasyon testleri aldım ( 20 tane ) , uygun günlerde bu testi yapıcam... sonuçlara göre değerlendirmelerimizi yapıcaz:KK17::KK1:
sonra da gebelik testi ile ( 6 tane ) , kontrolü yapıcammm:KK49:
nasılll... sıfır hormon...iğne yokk... e2 derdi yok ... o yok bu yok:KK39:
geçtiğimiz ay bunlar vardı bebiş yoktu...bir de böyle deneyelim bakalım Mevlam neyler...:KK16:
Neylerse güzel eyler:KK16:

Kızlarrrrr :KK37:
Nisan ayında kendi denememi kendim yapmaya karar verdimmm:KK52:
Nasıl mı :KK51:
Ovulasyon testleri aldım ( 20 tane ) , uygun günlerde bu testi yapıcam... sonuçlara göre değerlendirmelerimizi yapıcaz:KK17::KK1:
sonra da gebelik testi ile ( 6 tane ) , kontrolü yapıcammm:KK49:
nasılll... sıfır hormon...iğne yokk... e2 derdi yok ... o yok bu yok:KK39:
geçtiğimiz ay bunlar vardı bebiş yoktu...bir de böyle deneyelim bakalım Mevlam neyler...:KK16:
Neylerse güzel eyler:KK16:

yürü be breezy kim tutar seni. yasasin Organik Yumurtalar :KK51:

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Benim de bu Perşembe son kontrolüm olacak sanırım o aksam çatlatma iğnesi olacağım Cumartesi de toplama olacak hayırlısı ile
3.denemem ve 4 yumoşum var :) buna şükür ,...
Buarada bademciklerim şişti boğazlarım acıyor ama direniyorum , ilaç alamıyorum bitki çayları vitaminlerle idare ediyorum
İnşallah ilerlemez :KK43:

sağol canım Allah seninde emeğinin karşılığını versin benimde 3.denemem 4 yumoş vardı 2 si iyi kalite biri kötü dendi 2 embriyo trasfer edildi

tıp literatürüne nanik yapıcam , kararımı verdim:KK33:

buyrun 42 yaşındayım , kendi kendime becerdim diyicem :KK51::KK49:vee bebişlerimin totosunu öptürücem bazı doktorlara:KK30::KK1:

öptür kız hemde hepsine:KK9:

ilginç dimiiii kaç tane bahçecide tedavi görmüş arkadaş geldi.hayırdır inşaAllah.şimdiye kadar çoğumuz memoriali önerdik.ama bahçecide hamile kalan olmadı hiç.bende gittim gerçekten onların hastaları memorialinkinden daha çok.ama nedense memorial ön saldı.bence varya alabamanın dediği gibi isterlerse oluyor.yani yapılması gerek ne varsa yaparlasa dr lar tutuyor.

öptür kız hemde hepsine:KK9:

ilginç dimiiii kaç tane bahçecide tedavi görmüş arkadaş geldi.hayırdır inşaAllah.şimdiye kadar çoğumuz memoriali önerdik.ama bahçecide hamile kalan olmadı hiç.bende gittim gerçekten onların hastaları memorialinkinden daha çok.ama nedense memorial ön saldı.bence varya alabamanın dediği gibi isterlerse oluyor.yani yapılması gerek ne varsa yaparlasa dr lar tutuyor.

ben bahçeci den değilim ama sonuçta ben de tüpzede oldum...:KK37:

ama valla yapıcammmm yani bebişi ...hani kendi kendime demişim ya o acık olmamış bu arada... kocamcım olmazsa ben ne yaparım yahuu... karı-koca ortak yapıcaz:KK17: tıp dünyasını ve tüp dünyasını alt üst edicez:KK1:

Selam arkadaşlarım...Öncelikle yazmalıyım sonraya kalmasın.Benim burada gerçek adını bilmediğim,tanımadığım,hayatımda hiç görmediğim bir sürü ama bir sürü iyi kalpli,koca yürekli arkadaşım var biliyorum.Bana hep güzel enerjilerini gönderen kader arkadaşlarım var...Ben yazarım onlar okur,onlar yazar ben okurum...2011 yılından beri buradayım ve arkadaşlarımı çok sevdim.Kalpten biliyorum ki onlarda beni sevdiler ve seviyorlar.Birlikte üzüldüğümüz,sevindiğimiz,ağladığımız güldüğümüz çok günlerimiz oldu..Bazı arkadaşlarımız anne olup ayrıldılar,bazıları olamadan sessizce çekip gittiler...Eskilerden kalanlar çok değil ama yeni gelenler çok...Bu da güzel.Her yeni katılan arkadaşla birlikte çoğalıyor zenginleşiyoruz.En azından yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi geliyor umut veriyor.Mesela pufy bence bu topiğin en umut veren yeni geleni.İyiki geldi.Onunla ümitlerimiz yeniden yeşerdi.Hamileliğini belkide ondan çok özenle izliyoruz.O doğuracak ki bizlerde bir gün anne olma ihtimalimize daha sıkı sarılacağız.Tüm dualarım ve iyi dileklerimi hamile olan tüm topik arkadaşlarıma gönderiyorum.Allah onları ve bebeklerini korusun kollasın inşallah Aminnn..Gün sayan arkadaşlarım için de aynı şey geçerli.Güzel haberlerinizi umut ile beklediğimizi biliyorsunuz yazmaya bile gerek yok aslında...Diğer benim gibi pusuya yatmış arkadaşlarıma da en kısa zamanda ver allahım aminnnn...
Kızlar,benim bel ağrım için yazdığınız tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...Çoook çektim çok:))Mr sonucumu aldım fıtık değilmişim çok şükür.Belimde düzleşme olmuş ve büyük bir ihtimalle de sinir strestenmiş.Bende sinir pek yok.En azından olmadığını biliyorum.Olsa ilk önce öğrenci velilerimden bir kaçının saçını başını yolarım hatta cırmıklarım bile(sebepleri öyle çok ki sayamam şimdi.)Olsa,iş yerini ani bir kararla bana doğru dürüst anlatmadan ve danışmadan,başka bir yere taşıyan eşime şarlamam lazım.Anlattım anlamamışsın diyor,büyük ihtimalle laf kalabalığına getirmiştir yoksa neden anlamayım.Belkide üzülürüm zaten hastayım diye söylememiştir kim bilir.Neyse belkide böylesi daha iyi oldu.Yok bende sinir minir biliyorum.Olsa,3 kere tüp bebek yaptığımda bir kere bile,bizde biraz yardım edelim mi diye sormayan(Allaha şükür ihtiyacımız da olmadı ama olsun yine de sorulmalı bence),her negatifte beni en çok teselli eden boş ver kızımmmm üzülme diyen ama bir daha dene filan hiç demeyen kayınvalideme gıcık kapardım,kızardım küserdim.Hiç tepki vermiyorum.Babaanne olamayacak olan sonuçta kendisi.Bence o da biraz dert etmeli..Ama ona göre olacakmış.O biliyormuş.Olmamasına sebep yokmuş e iyi bari,sinir yapmaya gerek yok yani...Strese gelince,o benim hayatımın her döneminde hep vardı.Öğrencilik yıllarımda,İş hayatımda,flört dönemlerimde,evlendiğimin hemen sonrasında hep stresle koyun koyuna yaşadım ne yalan söyliyeyim.Yapım öyle çünkü.Herşeyi ayrıntılarıyla inceler,irdelerim,takarım ben.Önümüzde 23 Nisan Bayramı var.Rahatsızlığımdan dolayı geç başladık çalışmalara.Yetişmeyecek diye uykularım kaçıyor gelde stres yapma.Ama en çok evlendiğimin ilk aylarında şakkadanak gelir sandığım ama gelemeyen bebek stresi düzleştirmiştir benim omurgayı kesin.Tıpkı bana yazan arkadaşlarım gibi stresten iki büklüm olmuşum yuhhh yani.Tabi ani ve ters hareket etmem asıl sebep.Neyse geçti çok şükür.Kızlarrrr,okuldaki bir arkadaşım bana eczaneden yakı al yapıştır ne kaybedersin bir zararı yok dedi.Aldım eve gittim eşim yapıştırdı.Yakı etamin gibi delikli bir bez.Açıyor ağrıyan yere yapıştırıyorsun.10 dakika sonra bir yanma başlıyor ince ince.Sanki o beze ısırgan otundan sürmüşsün.Yok kızım bunla duramazsın sök at dedim.Eşim ölmezsin sabret dedi.Evet sabrettim o yangın ben uyumadan az önce geçti.Yemin ederim haftalar sonra ilk defa o gece bir rahat uyudum.Sabah kalktım o bölge odun gibi olmuş.Ağrı tümüyle değilse de %70 gitmiş.Bir gün sonra yani bu gün hiççç yok artık.Bu sabah arkadaşımı beş kere öptüm yanaklarından.Allah razı olsun ne diim.Ne yakıymış behhhh....Hayata geri döndüm yeniden...
Güzel bir hayatı sinirsiz,stressiz,mutlu ve umutlu güzel güzel yaşamak dileğimle hepinize kucak dolusu sevgiler...

geçmiş olsun canım benim iyimişsin çok sevindim. neden yakı iyi geldi biliyor musun kibarlık olsun diye değil sen o arkadaşına inandın ki onu uyguladın. ve geçti. işte bebek sahibi olmak da aslında bu kadar basit. ama biz öyle çetrefilleştiriyoruz ki gecikiyor anasını satimm. çekiyoruz çekiyoruz sonunda noluyo lan diyoruz pıt yok oluyo problem. aslında bence yoklar biz var diyoruz hayatımızın göbeğine oturuyorlar yok diyince de yok oluyor.

X