38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam canım şimdi bir özel mesaj attım birazdan süre dolunca sana atacağım. vallahi hızır gibi yetiştin.

bekliyorum canim. insallah yardimci olabilirim. bide elf arkadasimiz var o da hollanda da yasiyor. benim arkadas listemde var kendisi.
sen nerdesin Hollanda da?

selam canım şimdi bir özel mesaj attım birazdan süre dolunca sana atacağım. vallahi hızır gibi yetiştin.

bekliyorum canim. insallah yardimci olabilirim. bide elf arkadasimiz var o da hollanda da yasiyor. benim arkadas listemde var kendisi.
sen nerdesin Hollanda da?

benim kuzularım yetişir her yere...

bu arada elfje 'yi hatırlayamadım , ne olur beni affetsin...

her yere yetişirler , canımmmm Hollanda muhabirlerim benim...

Alabama cidden dediğin kadar. Kolay mı

Dün ilk doğal denemesinde küüüt diye hamile kalmış arkadaşım ""cok iste, bebeğini cok istersen olur "" dedi
4 opu ,3 transfer birde spontan oluşan gebeliğimi parça parça kaybettim((
Bugüne kadar kullandığım vitaminler takviyeler taaaa nerelerden sipariş verdiğim kürler,,, döktüğüm gözyaşları , her ay umutla bekleyişi mmm falan filan
Sizce ben bebeğimi çok istemediğim için mi ?bu kadar sıkıntı çekiyorum

evet hayatım inan ki en saf halinle isteyince ve en saf halinle inanınca herşey oluveriyor buna inan hani derler ya bak başka şey isteseymişim olacak mış işte onun gibi bir şey. ben şimdi işyerindeyim çıkıcam o yüzden uzun yazamıyorum ama yazıcam.

bu arada Toana da var onu hatırladım zaten biliyordum da emin oldum. Amsterdam a gelmeyi planlıyoruz da eşimle onun için sordum. yoksa istanbul da yaşıyorum kızlar.

Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim ve ilk kez yazıyorum. 40 yaşındayım ve 4 tane negatifle sonuçlanan tüp bebek denemem var. Artık çok yıprandık maddi, manevi çöktük beni en iyi sizler anlarsınız. Bazen tamam diyorum buraya kadardı benim maceram diyorum bazende hadi bi daha dene diyorum. Yaşım malum ortada siz ne düşünüyosunuz?? Yazılarınızı okudumda maşallah çok neşelisiniz imrendim doğrusu (

olur mu hic oyle sey. uzulme lutfen ben burda ki bebek isteyen butun arkadaslarimin en saf duygulariyla istediklerinden eminim. Vardir Rabbimin bi bildigi yeter ki ondan umudunu kesme.

Hoşgeldin sevgili nzn_nln
ben 42 yaşındayım... ilk denememde negatifi 5 nisanda aldım...
tıp dünyasına hırs yaptım , özellikle tüp bebek dünyasına... bu ay hormonsuz bebek denemelerime başladım...

Rabbime şükürler olsun ne LH ne FSH ne AMH ne E2 ne TSH bunların hiçbirinde sorunum yok... Sebepsiz infertilite bizim ki , acık da yaş var işte ammaaaaa yaşı takan kim

hormonsuz bebek ne dersen , bu ay hiç bir ilaç almayacağım , folik asit dışında... bir de internetten ovulasyon testlerinden aldım...dünden itibaren başladım yapmaya ve 2. çizgiyi silik gördüm... böyle her gün deneye deneye , bir sonraki regl günüme kadar - ki 3 mayıs - gideceğim... bu ay başarırsam Amenna ama olmazsa önümüzdeki ay devammmm...

Umudunu ve iyi enerjini koru lütfen... Rabbim olsun dedikten sonra , yaş maş , o bu hikayeeee

canim seni yan topicede mutlaka bekliyoruz. Allah yardimcin olsun arkadasim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sonra-anne-olmaya-cabalayanlar-burayaaa.html

Ne güzel canım yaaa çok enerjiksin maşallah :)) ben Kıbrısı da araştırıyorum orda çok başarılı doktorlar varmış bi görüşmek istiyorum daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum (

kizlar bende sizler gibi umut yolcusuyum belki bazilariniz beni taniyordur.4 cüyü deneyecegim.arkadaslara iki hastaneyi sormustum bahceci ve memorial ve cogunluk bakceci dedi bana benim kafamda yatiyor lakin topikte baktigimizda memorial topigi 3000 lere ulasmis bahceci ise 200 falan bunu cözemedim nerede öyle ise bu talep

Ne güzel canım yaaa çok enerjiksin maşallah :)) ben Kıbrısı da araştırıyorum orda çok başarılı doktorlar varmış bi görüşmek istiyorum daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum (

Valla ben acık kolaya kaçıyorum diyelimm...
Gülmek için daha az kasımızı kullanıyoruz ya , o yüzden

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım... Bebişin sana nasıl gelecekse , Rabbim o yola koyar seni...hiççç endişelenme

canim kalbinin goturdugu yere git. kismet bu isler. kendini cok yipratiyorsun sanki anliyorum seni kolay degil 4 denemeden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…