benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
Canim benim, öncelikle cok gecmis olsunsakin uzulme ve umudunu yitirme diyom zaten cok bilinclisin ve enerji dolusun inaniyorum ki Allahim nasip edecektir sanada bebegini.... Benimde ilk denemede olmamisti ve nasip dedim.... Tecrube edindindim Bizler elimizden geleni ypiyoruz Rabbim isterse olur hakkimizda hayirlisi... Insallah ikinci denemende kavusursun bebisine
Bende 12 nisani beklemekteyim, agrilarim var adet agrisi gibi ne diyelim ki Allah bize nasip etsin o guzel duyguyu canim....
Kendine cokkkk iyi bak...
Kucakdolusu sevgiler
kısmet degılmış demekkı canım daha zamanı var.senın o pozıtıf enerjın yeter.bıraz dınlen bakalım sonra gene harekete geçersin.herşeyde bir hayır vardır bizim bılmedıgımız.çok üzme kendını nolur gelcek elbet o bebişler ama biraz ugraştırcak ve bekletcekler.
canım üzüldüm senin adına yaaarabbimin takdiri inşaAllah diğer sefer.birde canım adet mi oldun?yoksa test mi yaptırdın?enerjini çok takdir ettim doğrusu.bunlar hep pozitif olarak geri döner sana diyim ben.ben daha morali yüksek olup bebeğini kucağına almayanı görmedim.geneldi meleklerine kavuşur moralini yüksek tutanlar.
Canim genelde bu durumlarda teselli cümlesi yazmak cok zor , zaten bence teşelliye ihtiyacın yok dinlenmeye ihtiyacın var , ilk soku atlattığımızda neler yapacağımızı daha netlestirebiliyoruz.
Onunde daha zamanın var dinlendikten sonra yeni bir tedaviye bu sefer daha bilinçli başlayacaksın , ben her zaman her destege ihtiyacın oldugunda yanındayım.
Allah yar ve yardimcin olsun
Dun yukselen TSH yuzunden doktorumu , endokronologumu delirttikten sonra görüştüğüm doktor arkadasim sonunda susup oturayım diye belkide lab. sonuclari yanlis olabilir git bir daha test yaptır, icin rahatlasin dedi. Sabah kargalara birlikte hastanedeydik kan verdim sonrada sonucu beklerken gittik bogaz kenarında denize nazır gule eglene guzel bir kahvaltı yaptik sonrasını ne bileyim :))
Ama gidip kan sonuclarımı aldığımda kıyametin ikinci kismi koptu 2 gun once 3.71 olan deger 5.34 olmus , olmasi gereken 2.5 ...
Sürat ifadem degeri gordugumde nasılsa esim hic konuşmadan arabayı endokronoliji doktorumun bulunduğu hast. surdu , tabi randevular dolu ağlaya ağlaya dert anlamaya çalışan beni görünce doktorun asistanı muayne ucreti bile almadan aradan beni içeriye soktu.
Doktorun önune ağlaya ağlaya iki test kagidini koydum tam derdimi anlatacagim yedim fırçanın büyüğünü , bu degerin tabiki onemli oldugunu ama bu kadar abartmamin normal olmadıgını , yuksek denilen deger kavramının 5 degil 20 - 30 oldugunu doktorum uygunbir dille anlattı :)) millet Doğu'da 100 TSH ile doğuruyor haberi yok dedi , sen TSH bebege zarar veriyor diye uzulecegime stres hormonların yükseldikçe daha cok zarar veriyorsun diye konuyu kapattı , ha birde bu testi bir daha bir aydan once yapıp yine streşe girme dedi , bu arada 3 yıldır doktorumdur kendisi.Yani bozulan butun ayarlarımi duzeltti eşimde sonunda bu deli hamileyi biri susturdu diye sevincle beni eve goturdu.
Bu arada aksam uzeri yas gunum oldugu icin alışverişe ciktik , kadikoy çarşıda gezerken bir mağaza keşfettim parti malz. satılıyor , ozellikle bebek kutlama malzemeleri var 1 saat çıkamadım dükkandan Allah banada sizede oradan alışverişi nasip etsin :)))
okuyup okuyup 2 satır yazmamak ne ayıp ,! değil mi?
4 nisanda transferim oldu tek embriyo...bu konuda karamsarlığa düştükçe puffyy seni düşünüyorum...negative sonuç alanlar acınızı paylaşıyorummm,başaracaksınız buna inanıyorummm
buarada bu topiğin kocaman yürekli savaşçılarına selam olsun
wna canım hayırlı olsun transferin canım.inşaAllah bebeğin tutunacaktır dualarım seninle
Oncelikle herkese iyi pazarlar. Sonuc icin gun sayan arkadaslara hayirli sonuclar almasini dileyerek baslayayim.
Bugun bir mesaj aldim telefonuma. Benim eski tup bebek doktorum yeni bir yer acmis tesvikiyede. Bahceciden ayrilip alman hastanesine gecmisti. Sevgili is ortagi aile hekimi Murat Berksoyla birlikte acmislar merkezi. Sayin Halit Firat Erden. Web sitelerine baktim. Giris sayfasi bile populist yaklasimlarina ayna olmus. Simdi ben bunu niye yazdim??? Sevgili arkadaslarim bu doktor web sitesinde AMH degerini yukselttigini yaziyor. Yanlis duymadiniz. Gozlerime inanamadim. Basari hikayelerinden birini okudum ve kadinin anlattigina gore sevgili doktorumuz dusuk AMH degerini degerli ortagi murat berksoy sayesinde arttirmis ve pozitif sonucl ikiz bebeklerine kavusmus. Kimsenin kaderiyle oynamayalim diye yorum yapmaktan cekiniyorum ama bu kadar da olmaz. Guzel bir pazar gunu sinirlerim bozuldu. Binbir umutla agzina baktigim zamanlarim aklima geldi, agirligimca altin dok dese hazirdim salak gibi. Simdi bu isin basinda olup da bilgisizce eline dusenlere yardim etsin Allahimm
Rabbim korusun hepimizi boyle sarlatanlardan
inşallah maicimm ...ilk 2 gün olumluyken bugün bir hüzün çöktü içime .))
test günü yaklaştıkça çöken stres galiba...
senin tedavi ne zaman ? embriyo biriktirmiştin yanılmıyorsam ?
Oncelikle herkese iyi pazarlar. Sonuc icin gun sayan arkadaslara hayirli sonuclar almasini dileyerek baslayayim.
Bugun bir mesaj aldim telefonuma. Benim eski tup bebek doktorum yeni bir yer acmis tesvikiyede. Bahceciden ayrilip alman hastanesine gecmisti. Sevgili is ortagi aile hekimi Murat Berksoyla birlikte acmislar merkezi. Sayin Halit Firat Erden. Web sitelerine baktim. Giris sayfasi bile populist yaklasimlarina ayna olmus. Simdi ben bunu niye yazdim??? Sevgili arkadaslarim bu doktor web sitesinde AMH degerini yukselttigini yaziyor. Yanlis duymadiniz. Gozlerime inanamadim. Basari hikayelerinden birini okudum ve kadinin anlattigina gore sevgili doktorumuz dusuk AMH degerini degerli ortagi murat berksoy sayesinde arttirmis ve pozitif sonucl ikiz bebeklerine kavusmus. Kimsenin kaderiyle oynamayalim diye yorum yapmaktan cekiniyorum ama bu kadar da olmaz. Guzel bir pazar gunu sinirlerim bozuldu. Binbir umutla agzina baktigim zamanlarim aklima geldi, agirligimca altin dok dese hazirdim salak gibi. Simdi bu isin basinda olup da bilgisizce eline dusenlere yardim etsin Allahimm
Rabbim korusun hepimizi boyle sarlatanlardan
forumda çoğu kişinin memnun olduğu yazıyordu Halit Bey'den hatta bir ara fox tv de haberlerde çıkmıştı.Ben hiç gitmedim benim amh değerim 2011 yılında 0,2 di henüz bebeğim yok.Gitmeyi düşündüm fakat kısmet olmadı sürekli istanbulda olmadığım için.Neler yaşadıbn?bu dr.larla ilgilili olumsuz paylaşırmısın canım neden önermiyosun?
evet canım biriktirdim,ama daha belli değil ya ne zaman transfer yaptırım.
evimiçin bende o siteyi okudum.o bayanın yazdığınıda dikkatimi çekti.dedimki kendi kendime acaba kadın başka testle karıştırıyor olmasınmı dedim.bir de şöyle düşündüm erken yaşta amh değerleri düşenlerde yükselme olabilirmi.tabi bunlar benim aklıma gelenler.yoksa benimde bildiğim amh değeri hiç bir şekilde yükselmez.eğer yapılan test başka hastanın testi ile karıştırılmamışsa.
4 nisanda transferim oldu tek embriyo...bu konuda karamsarlığa düştükçe puffyy seni düşünüyorum...negative sonuç alanlar acınızı paylaşıyorummm,başaracaksınız buna inanıyorummm
inşallah maicimm ...ilk 2 gün olumluyken bugün bir hüzün çöktü içime .))
test günü yaklaştıkça çöken stres galiba...
senin tedavi ne zaman ? embriyo biriktirmiştin yanılmıyorsam ?
canım üzüldüm senin adına yaaarabbimin takdiri inşaAllah diğer sefer.birde canım adet mi oldun?yoksa test mi yaptırdın?enerjini çok takdir ettim doğrusu.bunlar hep pozitif olarak geri döner sana diyim ben.ben daha morali yüksek olup bebeğini kucağına almayanı görmedim.geneldi meleklerine kavuşur moralini yüksek tutanlar.
Sevgılı brezeeysevgili mummy
stresin ve hüznün içinde yer etmesine sakın izin verme... test gününe kadar , başka testler yaparak kendini yorma... Rabbimden hayırlısını dile , hayırlısını iste...test günü aldığın sonuca göre de ya sevinçten havalara uç , yada hayırlısı buymuş de ve kendini toparlamaya çalış bir an önce...
Belki okumuşsundur yazdıklarımı , ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı... Ama işin tuhafı ben regl oldum...kullandığımız jeli kesmedikçe regl olmayız sanıyordum ama ben oldum...görülen tedavinin etkisiyle ve içtiğimiz ecopirin yüzünden oldukça yoğun bir regl dönemi geçiriyorum...
Rabbim daha zamanın var dedi... bir sonraki denemeyi yapar mıyım ya da zamanı nedir bilmiyorum...ama bunun nedi pes etmem değil... hayatta hiç bir zorluk karşısında pes etmedim ben...sizlerinde öyle olmasını diliyorum...
İyi enerjinizi , pozitif enerjinizi koruyun... Başınıza gelen kötü şeyler karşısında umutsuzluğa kapılmayın...
sevgili Mai ,
üzülme... ben üzülmüyorum çünkü... Hayırlısını istedim , hayırlıysa olsun dedim...olmadığına göre hayırlısı değildi , o halde hayırsız bir durum için neden üzüleyim...
Rabbim beni evlat sahibi yapacak , hatta evlatlar...bunu biliyorum... Sadece zamanı gelmedi ... o zaman geldiğinde , yaşım kaç olursa olsun , evlat sahibi olacağım , biliyorum...
Sevgılı brezeey
Olumsuz sonuç alma na inan üzüldüm...ama bu positive ruhun seni yavruna kavuşturacak mutlaka.
Senin kadar dingin ve teslim olmayı inan çok arzu ediyorum , bunun için elimden geleni yapıyorum .
Bu benım 4. Opu m 3 .transferım
Gecen yıl Aralık ayında 10 haftalık meleğimi kaybettım. Bu süre için psikolojik destek almaya başladım.
İnşallah sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun diyorum , dualarımda hayırlı et nasip et allahım bu duyguyu bizede yaşat, yuvamızı meyvesiz bırakma diyorum. Diyorum da senin kadar pozitif olamıyorum
uzun zamandır takip ediyorum sizleri. pozitif enerjiniz çok güzel.ben de 41 yaşındayım ve nihayet tüp bebek tedavisine başladık.iyi bir sonuç alırsam yazmayı düşünüyordum ama daha fazla beklemek istemedim.sonuç ne olursa olsun hayırlısını diliyorum hepimize.
Öldürmesede çok canımızı acıtıyor, amin Rabbim kimseyi evlat hasretine sınamasın ...umarım en yakın zamanda sıra ile haberlerimizi verebiliriz :)canımmm,
benim kadar olma...kendin kadar ol yeter... benim kadar olman için benim yaşadıklarımı yaşaman gerekir ki ben bunları istemem...
bu ruh haline , bu inanışa , sizin takdir ettiğiniz bu pozitifliğe ulaşmam , olaylar karşısındaki bu dinginliğim, kolay şeylerden sonra olmadı kuzum... acılar birbirleriyle kıyaslanmaz asla ama ben nelerden geçtimm...
çok sevdiğim Nietzsche'nin bir sözünde olduğu gibi ; beni öldürmeyen her acı beni güçlendirdi...
Rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi...dilerim göbüşlerin dolar, sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın , huzurla büyütürsün...
teşekkür ederim meleğim... Rabbim ne yazdıysa o oldu,bundan sonrası için ne yazdıysa olacağı gibi...kendine iyi bak , iyi haberlerini bekliyorum...
Dahliam canımmm , olsunnn ne yapalım... bizim bilmediğimiz bir sebebi vardır olmamasının... ama güzel yanı ne biliyor musun , sizi tanıdım ben , sizi buldum... dünya üzerinde benim de olduğumu öğrendiğiniz gibi , sizlerin olduğnu gösterdi burası bana ama bu da o beni bırakıp giden hain minnakların sayesinde oldu...
üzülme benim için... iyiyim ben... yaşadığım sürec , evet yorucuydu , sonucu benim istediğim gibi olmadı diye üzüldüm biraz ben de... ama Rabbime sığınmıştım ben , hayırlısını istedim ondan... O vermediyse demek ki hayırlı olmayacaktı benim için... Daha güzel günler olacak biliyorum... En azından bu süreçte eskisi kadar yalnız olmayacağım . çünkü sizleri tanıdım...
seninde canım puffyim, Rabbim yar ve yardımcın olsun...Bebeişini sağlıkla huzurla önce göbüşünde büyüt, sonra kollarında... Desteğin için teşekkür ederim...
Puffy , kız sen İstanbul'un neresindensinnn... Kadıköy falan... dilerim seninle yüzyüze görüşme şansını da bulurum bir gün...
Kendine güven, doktoruna güven ve bebişine güven canım... Sağlıkla ve huzurla yaşa bu günlerini ve daha güzel günler yaşa tüm hayatında...