38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın bayanlar nasılsınız görüşmeyeli?? ben bi süredir yoktum bazı işlerim vardı... kızlar biz eşimle bir karar verdik ve tüp bebek için kıbrısa gideceğiz. Ancak yumurta donasyonu yaptırcaz benim yumurta rezervim çok çok az.. 3 tane negatif tüp bebek denemem var. opu sonrası döllenmeyen yumurtaları hiç saymıyorum bile.. sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama psikolojik destek almaya başladım kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaşım ilerliyor ama elimden gelen bişey yok ((((

ne güldürdün beni sabah sabah Allah seni de güldürsün cancazim . hastayim yahu ben sana valla. gidakladin demekki. Allah iyiligini versin. insallah bir sonraki sefere. bende bekleme süresinde herhalde bir akapunkturcu amcaya gidecegim. belki onun da faydasi olur bana kimbilir.

canim benim yeniden ayaga kalktigina sevindim. ben sana yaki diyecektim ama dedim kizin kafasini bulandirma diye cünkü sayet bel fitigi olsaydi (ki sükür olmadigini ögrendik) yaki sadece gecici bir cözüm olacakti ve gercek tedaviyi geciktirecekti. yaki senin de dedigin gibi bölgeyi yakip kavuruyor yani cooooooooook isitiyor ve kaslar gevsiyor. dolayisiyla da agrilar da gevseyen kaslarla birlikte yok oluyor. ama cikartmasi pek bir kötü yapisiyor iyicene. eger tekrar olursa bilmiyorum TR'de var mi ama Almanyada böyle kemer gibi bir sey var. yaki gibi ama yapistirmiyorsun 8 saat boyunca kemer gibi agriyan bölgeye takiyorsun. aklinda bulunsun. insallah bir daha gerek olmaz.

canim benim Allahtan hayirlisi. enerjine ve pozitifligine hayran kaldim. sen sanirim yas tutma süresini jet hiziyla gecip kabullenme devresine gelmissin. valla cok da güzel yazmissin. bizi istemeyen bebislerin kendi kayiplari. bizden ala anne mi bulacaklar. simarik sipalar begenmiyorlar bir türlü. insallah bir sonraki denemede yüzün güler sipalarin sana simsiki tutunurlar.

PUFFYYYYYYYYYYYYYYY yakinda kirmizi kart alip ceza alacaksin haberin olsun. canim benim neden üzüyorsun stres yaptiriyorsun dünya güzeli bebisine. rahat ol doktorlarina güven. onlar senin ve bebisinin iyiligi icin her seyi yapiyorlar. git güzel güzel bebis alisverisi yap parti malzemesi bak. rahat ol stres yapma. bak hayat ne güzel olacak. göbisin büyüdükce endiselerin ben bu pantolona nasil sigacagim olmali. TSH degerleri degil. hersey güzel oalcak canim benim gönlünü ferah tut yeterki. bu arada
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUU. canim benim nice güzel yaslara. herseyin gönlünce olmasini dilerim. bir sonraki yasini da insallah genisleyen ailen ve minnak bebisinle kutlayacaksin.

Bu arada Kadiköyde mi geziyorsun seennnnnnnnn. ben almanyadayim ama annemler Göztepe'de oturuyor. yani bende Kadiköy cocuguyum. ay biz kesin sokakta falan karsilasmisizdir. belki de yanyana gecip tanimamisizdir birbirimizi. neyse bir dahakine Kadiköyde gezinirken telasli bir hamile arayayim bari. kocaman öpüyorum seni ve bebiskonu :)

canim benim hayirli ve güzel haberlerini bekliyoruz. insallah bebisin sana siki siki tutunmustur. gönlünü ferah tut. zamaninin geldiyse olacaktir. stresten ve negatif enerjiden kendini koru. yeni slogan "oksansin göbisler mutlu olsun bebisler". bebisinle konus ve onu oksamayi ihmal etme. ona hayatinin ne kadar güzel olacagini onu ne kadar cok sevdigini anlat. Yüce Rabbim sana bebisini nasip eyler insallah.

maşallahh bundan sonrada hiç üzmeyecek inşallah...
galiba olumlu düşünüp o havaya girip daha çok dibe çakılırım korkusu bu :))) olumlu olmak için elimden geleni yapıyorummm ,yapacagim...
transfer sonrası eşinle gerginlik yaşadık belki bunu yaşamasaydım şuan daha olumlu olabilirdim...
olacagı varsa olacak illakii
kadın programı önerini dikkate alacagım...tüm gün yatıp boşboş evlendirme programı izleyeceğim

Günaydın,

Alarahan öncelikle hiç korkma bunlar hep tedbir için yapılan şeyler, bana da ilk muayenede rahimde sıvı görüyorum, film çekelim de bu sıvı embriyonun tutunmasını engellemesin, belki laproskopi yaparız demişti Aynur Hn. da ben 1 hafta kendime gelememiştim. Sonuç da film çekildi birşey gözükmedi ve işleme başladık. Onlar tedbirli davranıyorlar, bütün bu araştırmalar neticesinde embriyonun tutunmasını engelleyecek sorunları tespit edip ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Hoş ilk denemem tutmayınca bu sefer histereskopi dediler bende neden baştan yapmadık dedim , onlarda bunlar ileri tanı yöntemleri tutmayınca bu aşamaya geçiyoruz dediler.

Doğru mu? Bir yanım evet diyor çünkü pahalı bir işlem nerdeyse tüp bebek fiyatı ve gerçekten ameliyata giriyorsun, bir yanım da hayal kırıklığı yaşananları göz önüne alınca keşke ilk seferinde yapsalardı diyor. Yani bu işler nerden baksan zor.

Bu iş bir gizem ve onların da hakim olamadığı çok konu var, çözebildikleri kadar tüm riskleri elemeye çalışıyorlar, bu arada olan bize oluyor hem maddi hem manevi yıpranıyoruz. Ben hala doğal yolla hamile kalmayı istiyorum, hatta bu histereskopi tam yumurtlama zamanıma geldi diye üzüntüden kahroldum:) Ne tuhaf dimi Allah dan ümit kesilmiyor:) Aklıma ne yöntemler geldi evde aşılama bile yapacaktım o kadar yani:) Neyse ki eşim aklı selim biri..

Wanna beklemek çok zor, bir gün mutlu umutlu bir gün agresif ve umutsuz geçiyor du benim günlerim. Şimdi yeniden yaşayacağım süreç de beni en çok korkutan kısım bu 12 günlük süre ve taaataaataaaa diye gittiğim kan verme zamanı..Birde tutturdular sen yatmadın hemen kalktın bu sefer seni kaldırmayacağız diye şimdiden pazarlıklara, inanan var mı yatmak ile tutunuyor mu embriyo??

Ben izinli idim bu süreç de ama, evin için de dolandım, hatta ikinci gün kalktım çamaşır katladım, oturduğum yerde, 1 hafta sonunda markete de gittim (gezmek amaçlı birşey taşımadım) , ne bilim sahile indik, kahve içtik. BU kadarını da mı yapmamalı? Tuvalet dışında kalkmayacakmışım ilk hafta. Nasıl yani? ya kan dolaşımı ne olacak? Hangisi doğrusu?

Breezey sonuca üzüldüm, ama anladığım kadarıyla kan tahlili yaptırmadın , bazen böyle kanamalar olabiliyor, tahlil yaptıracak mısın? Doktorun ne dedi ? Ben kan tahlili sonucunu aldığımda bile negatife inanmadım, ne tuhaffff....Senin burdan yazılarından bile saçtığın ışık, enerji o bebekleri sana getirecek eminim:)

Kampa, dediklerin çok doğru bu bebek süreci hepimizi tembel ve kendimizi unutturdu . Ben bu süreçte aldığım kiloları hiçbir zaman almadım Sonuç mutsuz, sen mutsuz, aynada kendimi beğenmez oldum ama toparlanıyorum, yürüyüşlere başladım bende. Akupunkturun olumlu sonuçları olduğunu düşünüyorum.

Puffy bende aynen bu hamileler neden böyle diyorum giyim konusunda, bakalım ben nasıl olacağım:) Allahım sen nasip et burdaki herkese hamile kıyafetleri almayı. Bu arada 30 yaşında eltim ( bu arada o da 2. denemede bebeğine kavuştu, memorial de) trioid sorunu falan yoktu hamilelik ile ortaya çıktı, sakın korkma her hamilenin yaşadığı genel bir sorun ki sorun bile değil.. Sen ilaçlarına devam et...

Alkan sana da çok geçmiş olsun, herşeyin sorumlusu stres, stres de uzak durun diyorlarda nasıl duracağız. Geçen bir filmde gördüm huzur seninle olsun diye vedalaştılar çok hoşuma gitti..

HUZUR SİZİNLE OLSUN!.....Sevgiler...

merhaba canım. al bendende o kadar.. benimde 4 negatif deneme var ((( artık bizde yumurta nakline karar verdik. yok olmuyo çünkü maddi manevi yıprandık elde avuçta bişey kalmadı ( yaşımızda aldı başını gidiyor. birde yumurta nakli denicez o da olmazsa artık napalım kaderimize razı olcaz. bunu kabullenmek çok zor ama elden gelen bişey yok be canım ((((

Sevgili Simay
Tüm arkadaşlarım için yazdıkların çok güzel ama ben kendime ait bölümü alıntıladım...
onlar adına ve kendi adıma teşekkür ederim , duyguların için...
5 nisanda kan testi yaptırdım ben ama bugün aklıselim ile düşündüğümde anlıyorum ki doktorum gereksiz bir umut verme ile bana bir tanesi tutunmuş diğeri tutunamamış dedi...Tutunamayan diğerini de çekmeye çalışır , o yüzden salıya kadar dinlen dedi..
Ama benim minnaklarım geldikleri gibi beraber gittiler.

Hakkımda hayırlısı böyleymiş , üzülsem ağlasam tepinsem ne olacak ki ... geri mi gelecekler...

ben de her bunalıma giren kadının yaptığı 2 şeyden birini yaptım... tedavi süresince ihmal ettiğim evimi bir güzel kırkladım...koltukların altı , pervazların üstü derken, evde beni özleyen her yerin hatırını sordum...

Sonra bu sabah kalktım , kan testi yaptırdığım hastanenin , kadın doğum doktorlarından birine muayene oldum... O kadar regl yoğunluğuna ve gördüğüm parçalara rağmen belki parça falan kalmıştır aman bir de onun sıkıntısı olmasın diye ...
Kalmamış bir şey ... Rahim duvarım bile incelmiş, tek çizgi idi,gördüm.... Hain bebişler

Bu 1 ay ve önümüzdeki regl dönemi de dinlenmeyle geçecek... sonrasını ise bilmiyorum...daha doğrusu şu an istemiyorum ikinci bir tedaviyi...
Ama umudumu yitirmedim ben...o bebişler bana gelecek...
Sadece daha zamanları gelmedi...Yaa Allah aşkına , ben sevilmeyecek kadın mıyım

Huzur seninle ve ihtiyacı olan herkesle olsun

bugun doktora gittim yumurta takıbi için .sizlerle paylaşmak istedim.durum pek içaçıcı değil.bir yumurtam büyümeye başlamış iki tane daha varmış büyümemiş.bir yumurtaya kaldı işimiz:)napalım kısmet şansım az ama genede hiç yok değil Raabim istedıkten sonra verıyo bır vesileyle.ne nazlı yumurtalarmış o kdr igneye banamısın demıyolar:)ben saatini geçırmıycem diye şartları zorluyorum koşturup duruyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış

canımmm

o tek yumurta , altın yumurtan olur inşallah... Ne olur ümitsizliğe kapılma... Dahil olduğumuz süreç , bu tedavi sabrımızı ve gücümüzü sınayan bir süreç... her adımında güçlü olmaya ve dik durmaya çalışmalıyız...Maddi ve manevi bizi yorsa da , manevi yükü daha ağır.. Ama Rabiimiz kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş... Dermanını da verirmiş...
Ben bu süreçte sizleri buldum...Sizlerden güç aldım ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Sevgili hope arada ayarlarım bozuluyor Allah'tan en buyuk destekçim esim ayarlarım yerine gelsin diye elinden geleni yapiyor , kendisi sağduyu abidesi iyiki var topluyor beni sagolsun.
Allah her tür kırmızı karttan da korusun hepimizi aminnnnnn :)
Nazik tebriğin icin tesekkurler bu sene karnimda seneye insallah kucağımda yeni yasima girerim , annesinin sut kuzusu o , hep sut kuzum benim diye seviyorum onu , bu arada benim karin simdiden çıkmaya basladi 2 adet hamie pantolonu alındı bile birde ustu bebis resimli bluzlar :))
Ben Kadıköy'ü cok severim sık ineriz, esim hobi olarak yagli boya tablo yapiyor ona mlz. alıyoruz, ben kitapçılara giriyorum , çanta ve ayakkabı mağazalarının vitrinlerine garfield gibi yapışıyorum ,bu arada Kadıköy cocuğu :) sadece telasli bir hamie arama bir elinde de mutlaka yiyecek maddesi olmasi gerekiyor o hamilenin , mide bulantilarim azaldi ne görsem alıyorum yiyorum pis bogaz oldum.
Ben ve bebis de kocaman öpüyor seni ...

Daha once bir arkadasa yazmistim bu bebekleri kimse icin yapmıyoruz kendimiz icin yapıyoruz bosver eşini falan , arada hangimiz takismiyoruz ki , sen olumlu dusun korkunun ecele faydası yok cunku , zaten sonucta ne olacaksa oluyor hic olmazsa bu süreyi rahat geçir ...
Sen seyret kadin programlarını ay ne tipler var , ne olaylar var bazen bunlarda bende ayni oksijeni tüketiyoruz ama bunlarda farkli yanıyor galiba beyinde diyorum , ay bu ne dedi bu ne yapti derken bakiyorum aksam olmus ben bir sey dusunmemisim :))

Hamile kalınca galiba hormonlar beyni etkiliyor ve insanı fir fir , kurdele bağımlısı oluyor , yada icimizdeki kokos canavari ortaya cikiyor hamilelik her seyi rahatlikla yapmayı kapsiyor ya , hazir fırsat bulmusken içimizdeki pembe seven 7 yaşındaki kiz cocuğu ortaya cikiyor , her sey serbestttttttt yapıyoruz , moda kapitalist sistemide bundan faydalanıyor ...
Benim troid sorunum biraz ciddi benim 3 yil once troidlerimin tamami alındı omur boyu ilac almak ve kontrol altında olmak zorundayız. Tabi hamile olunca biraz daha hassaslastim bu konuda , biraz abarttım sonucta kontrol altındayım ilaçlarımı alıyorum ama hamilelik bir nevi delilik :)))
Benim vücudum hic troidim yokken vucut troid simuler hormon uretmeyip , disaridan sentetik hormon aliyorken hamile kaldım , bir suru myonum varken rahimde hamile kaldım bazen ondan mucize diyorum. Olmasi gereken troid yok , olmaması gereken myon cok :)

hope73 inşallah güzel haber yazabilirim bu sayfaya...vakti saati geldiyse olacaktır orası kesin de şu bekleme süreci olmasa

simay ne yaşayacagını bilerek başlamak daha bir korkutucu değil mi? taa en başından biliyordum ki bunun birde 12 günlük çilesi var.
yatma konusunda seninle hemfikir değilim..bana kalsa o geceyi merkezde geçirirdim...(ciddiyim:))
hatta sonrasında neden yakınlarında bir otelde kalmadık ki diye söylendim...
sizce hangi doğru?

puffy ( çılgın hamile ) bir doğum günü kutlaması yapamadım ,affet 12 günlük bekleme süresi bunalımındayım...
yeni yaşın sana bebeğini getirecek ,unutulmaz bir yıl olsunn

dahlia34, tüm tedavi süresince tek bir folikülüm var...tek taşım döllendi transfer oldu bekliyorum...şansımın az olduğunu düşündükçe stres katsayım artıyor...
elimden geleni yaptım...takdir Allahın

Son düzenleme:
puffy olan oldu diyorsun en azından tadını çıkart:)) haklısın arkadaşım...
ohhh önümüz yazz tak takıştır ne diliyorsan yap sonuna kadar hak ettin ,tadını çıkart her dakikanın....:108:

inşallah dedıgın gıbı olur canım bu işler bellli olmaz.çok canımı sıkmamaya çalısıyorum oda gelışmıyebılırdı.bıze lazım olan tek yumurta 5 tane olupda 4 u gıtse bırı kalsada aynı durumda olcaktım.ben buna ıyı bakıyım en ıyısı:)hayırlısı neyse ol olsun hepımız ıcın

aynı durumda gıbıyız desene canım bende senın yolunda ılerlıyorum.napalım hıç yoktan ıyıdır elımızdekılerde:)sansımız az ama hıç yok dgl.stres yapmaa hayırlısı olsunn ınşallah tutunmuştur sana bebegın

evet elde var tek folikül :)
benim tedavim ilaçsız oldu ve kısa sürdü...organik yumurta diyorum ,olursada organik bebek olacak
çatlama önleyici 2 kez ,çatlatma iğnesi oldum sadece
transfer sonrasıda rutin kullanılan ilaçlarla devam ediyorum...bugün transferin 5. günü inşallah tutunmuştur organik bebeğimm

puffy olan oldu diyorsun en azından tadını çıkart:)) haklısın arkadaşım...
ohhh önümüz yazz tak takıştır ne diliyorsan yap sonuna kadar hak ettin ,tadını çıkart her dakikanın....:108:

Hah aynen oyle diyorum zaten olan oldu düşündüklerin değiştirmeyecek rahat ol

canim benim tak takistir firfirlari pembisleri giy. yakisir valla. ay cok özendim bebisli bluz deyince. LcWaikiki 'nin hamile koleksiyonunu gördügümde agziin sulari akmisti. o zaman daha ilk kan testi pozitifti. alayim diye düsünmüstüm iyiki almamisim. bir dahaki sefer insallah. sen al bize de yol gösterirsin. engin tecrübelerini paylasirsin. bu arada ye bebegim afiyet olsun can olsun kan yapsin sana da süt kuzusu bebisine de. Yüce Rabbim sizi korusun gözetsin

Teşekkür ederim inş.

sevgili wanna siz ve forumda bulunan ümitle bekleyen tüm herkes hayırlı sonuçlarını mucizelerinin müjdesini alırlar. Benim de dördüncü ve son denemem .İnş. Allah size hayırlı müjdesini gönderir.

Benımde 3 . Denememdı...Insallah arkadasım yaşadığımız son tedavı stresı olsun
Müjdelerimiz ard arda olsun

hayırlısı olsun canım bklemek sımdı sana ne zor gelıyodur.bu ılacsız nasıl oluyo sartları neler ılactan bende hoslanmıyorum nerde yptırdın

Eninde sonunda hamile kalacaksın kaçış yokkkk ben o zaman kreasyon önerisinde bulunurum ama defactoda bayagi iyi aklinda bulunsun :))
Rabbim hepimize isteyen herkese bu gunleri yaşatsın , evlat oyle bir duygu yüklüyor ki insana bir daha hic eskisi gibi olamıyorsun , oğlandan bilirim 21 yasinda oldu hala geldiginde sarilip boynunu koklarim , kafasını koklarim oh mis gibi evlat kokuyorsun derim , genc bir adam oldu ama gözümde hep yerde emekleyen hali , burnumda pudra kokusu :))
Rabbim hepimize nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…