Kizlaaaar! Bana, uzulme kafana takma diyenler!Valla hic uzulmedim, hic takmadim. Sasirdim biraz, niye yumurta yok ya, o kadar gidaklamistim halbuki diye.
Bugun akapunkturuma gittim, yuzerim diye havuza yurudum, mayomu giydim, aman cok kalabalikti, suya ayagimi sokmadan 'bu beni mutlu etmeyecek' dedim, geri dondum. Amma bu vesileyle 3km git, 3km gel, epey yurudum. Bundan sonra boyle. Cinli doktorum da bana senin yang enerjin yani bobrek enerjin normal insanlardan dusuk, bu zaten hamileligi zorlastirir dedi. Batirdi igneleri, uyudum misil misil. Spor adina ne varsa yapilacak, bu ne enerjisiyse yukseltilecek! Tembellik yenilecek
Tavsiye uzerine bir kitap okudum gecen gun, herkes cok faydalanmis, ama ben biraz daha bilimsel yaklasimlar severim pek bir hafif geldi, neye efendim, diyorki beynimizdeki program paketlerinin guclu olanlari kazanir, benim guclu programim eglence, gezme, okuma, macera, deneyim, hatta dizi seyretme, hep kazaniyor. Sira spor fikrine gelice, iste boyle suyun kiyisindan donuyorum. Ama o zayif programlari bilincli secerek, defalarca secerek aliskanlik kazanip, yani beyindeki noronlarin bu aktiviteyi 'zevkli' olarak algilamasini saglayana kadar secerek, bu oyunu bozarim ben. Cosku tamam! Peki taktik nedir? Secim yapma esnasinda, yani 'off evemi gitsem, yoksa gidip spormu yapsam, cok da soguk aslinda, evde de seyredilmemis bir Yalan Dunya episodu vardi.' esnasindaaaa, su sorular sorulacak: Bu bir secimmi? Evet secim! Benim secimim nedir? Enerjisi yuksek ve zayiflamis bir Kampa olmakmi, yoksa gittikce yayilan fakat gencliginden siyrilamamis bir teyze haline donusmekmi? Ahha o noktada ayaklar spor salonuna dogru nasil da tipis tipis kosar. Bugun denedim, evet oldu, kendime istediklerimi aynen yaptirdim. Gerci suya giremedim ama olsunyurumus oldum. Simdi eve geldim, Yalan Dunya zamani geldi. Hepinizi optum.
Selam arkadaşlarım...Öncelikle yazmalıyım sonraya kalmasın.Benim burada gerçek adını bilmediğim,tanımadığım,hayatımda hiç görmediğim bir sürü ama bir sürü iyi kalpli,koca yürekli arkadaşım var biliyorum.Bana hep güzel enerjilerini gönderen kader arkadaşlarım var...Ben yazarım onlar okur,onlar yazar ben okurum...2011 yılından beri buradayım ve arkadaşlarımı çok sevdim.Kalpten biliyorum ki onlarda beni sevdiler ve seviyorlar.Birlikte üzüldüğümüz,sevindiğimiz,ağladığımız güldüğümüz çok günlerimiz oldu..Bazı arkadaşlarımız anne olup ayrıldılar,bazıları olamadan sessizce çekip gittiler...Eskilerden kalanlar çok değil ama yeni gelenler çok...Bu da güzel.Her yeni katılan arkadaşla birlikte çoğalıyor zenginleşiyoruz.En azından yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi geliyor umut veriyor.Mesela pufy bence bu topiğin en umut veren yeni geleni.İyiki geldi.Onunla ümitlerimiz yeniden yeşerdi.Hamileliğini belkide ondan çok özenle izliyoruz.O doğuracak ki bizlerde bir gün anne olma ihtimalimize daha sıkı sarılacağız.Tüm dualarım ve iyi dileklerimi hamile olan tüm topik arkadaşlarıma gönderiyorum.Allah onları ve bebeklerini korusun kollasın inşallah Aminnn..Gün sayan arkadaşlarım için de aynı şey geçerli.Güzel haberlerinizi umut ile beklediğimizi biliyorsunuz yazmaya bile gerek yok aslında...Diğer benim gibi pusuya yatmış arkadaşlarıma da en kısa zamanda ver allahım aminnnn...
Kızlar,benim bel ağrım için yazdığınız tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...Çoook çektim çok:))Mr sonucumu aldım fıtık değilmişim çok şükür.Belimde düzleşme olmuş ve büyük bir ihtimalle de sinir strestenmiş.Bende sinir pek yok.En azından olmadığını biliyorum.Olsa ilk önce öğrenci velilerimden bir kaçının saçını başını yolarım hatta cırmıklarım bile(sebepleri öyle çok ki sayamam şimdi.)Olsa,iş yerini ani bir kararla bana doğru dürüst anlatmadan ve danışmadan,başka bir yere taşıyan eşime şarlamam lazım.Anlattım anlamamışsın diyor,büyük ihtimalle laf kalabalığına getirmiştir yoksa neden anlamayım.Belkide üzülürüm zaten hastayım diye söylememiştir kim bilir.Neyse belkide böylesi daha iyi oldu.Yok bende sinir minir biliyorum.Olsa,3 kere tüp bebek yaptığımda bir kere bile,bizde biraz yardım edelim mi diye sormayan(Allaha şükür ihtiyacımız da olmadı ama olsun yine de sorulmalı bence),her negatifte beni en çok teselli eden boş ver kızımmmm üzülme diyen ama bir daha dene filan hiç demeyen kayınvalideme gıcık kapardım,kızardım küserdim.Hiç tepki vermiyorum.Babaanne olamayacak olan sonuçta kendisi.Bence o da biraz dert etmeli..Ama ona göre olacakmış.O biliyormuş.Olmamasına sebep yokmuş e iyi bari,sinir yapmaya gerek yok yani...Strese gelince,o benim hayatımın her döneminde hep vardı.Öğrencilik yıllarımda,İş hayatımda,flört dönemlerimde,evlendiğimin hemen sonrasında hep stresle koyun koyuna yaşadım ne yalan söyliyeyim.Yapım öyle çünkü.Herşeyi ayrıntılarıyla inceler,irdelerim,takarım ben.Önümüzde 23 Nisan Bayramı var.Rahatsızlığımdan dolayı geç başladık çalışmalara.Yetişmeyecek diye uykularım kaçıyor gelde stres yapma.Ama en çok evlendiğimin ilk aylarında şakkadanak gelir sandığım ama gelemeyen bebek stresi düzleştirmiştir benim omurgayı kesin.Tıpkı bana yazan arkadaşlarım gibi stresten iki büklüm olmuşum yuhhh yani.Tabi ani ve ters hareket etmem asıl sebep.Neyse geçti çok şükür.Kızlarrrr,okuldaki bir arkadaşım bana eczaneden yakı al yapıştır ne kaybedersin bir zararı yok dedi.Aldım eve gittim eşim yapıştırdı.Yakı etamin gibi delikli bir bez.Açıyor ağrıyan yere yapıştırıyorsun.10 dakika sonra bir yanma başlıyor ince ince.Sanki o beze ısırgan otundan sürmüşsün.Yok kızım bunla duramazsın sök at dedim.Eşim ölmezsin sabret dedi.Evet sabrettim o yangın ben uyumadan az önce geçti.Yemin ederim haftalar sonra ilk defa o gece bir rahat uyudum.Sabah kalktım o bölge odun gibi olmuş.Ağrı tümüyle değilse de %70 gitmiş.Bir gün sonra yani bu gün hiççç yok artık.Bu sabah arkadaşımı beş kere öptüm yanaklarından.Allah razı olsun ne diim.Ne yakıymış behhhh....Hayata geri döndüm yeniden...
Güzel bir hayatı sinirsiz,stressiz,mutlu ve umutlu güzel güzel yaşamak dileğimle hepinize kucak dolusu sevgiler...
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
Dun yukselen TSH yuzunden doktorumu , endokronologumu delirttikten sonra görüştüğüm doktor arkadasim sonunda susup oturayım diye belkide lab. sonuclari yanlis olabilir git bir daha test yaptır, icin rahatlasin dedi. Sabah kargalara birlikte hastanedeydik kan verdim sonrada sonucu beklerken gittik bogaz kenarında denize nazır gule eglene guzel bir kahvaltı yaptik sonrasını ne bileyim :))
Ama gidip kan sonuclarımı aldığımda kıyametin ikinci kismi koptu 2 gun once 3.71 olan deger 5.34 olmus , olmasi gereken 2.5 ...
Sürat ifadem degeri gordugumde nasılsa esim hic konuşmadan arabayı endokronoliji doktorumun bulunduğu hast. surdu , tabi randevular dolu ağlaya ağlaya dert anlamaya çalışan beni görünce doktorun asistanı muayne ucreti bile almadan aradan beni içeriye soktu.
Doktorun önune ağlaya ağlaya iki test kagidini koydum tam derdimi anlatacagim yedim fırçanın büyüğünü , bu degerin tabiki onemli oldugunu ama bu kadar abartmamin normal olmadıgını , yuksek denilen deger kavramının 5 degil 20 - 30 oldugunu doktorum uygunbir dille anlattı :)) millet Doğu'da 100 TSH ile doğuruyor haberi yok dedi , sen TSH bebege zarar veriyor diye uzulecegime stres hormonların yükseldikçe daha cok zarar veriyorsun diye konuyu kapattı , ha birde bu testi bir daha bir aydan once yapıp yine streşe girme dedi , bu arada 3 yıldır doktorumdur kendisi.Yani bozulan butun ayarlarımi duzeltti eşimde sonunda bu deli hamileyi biri susturdu diye sevincle beni eve goturdu.
Bu arada aksam uzeri yas gunum oldugu icin alışverişe ciktik , kadikoy çarşıda gezerken bir mağaza keşfettim parti malz. satılıyor , ozellikle bebek kutlama malzemeleri var 1 saat çıkamadım dükkandan Allah banada sizede oradan alışverişi nasip etsin :)))
okuyup okuyup 2 satır yazmamak ne ayıp ,! değil mi?
4 nisanda transferim oldu tek embriyo...bu konuda karamsarlığa düştükçe puffyy seni düşünüyorum...negative sonuç alanlar acınızı paylaşıyorummm,başaracaksınız buna inanıyorummm
buarada bu topiğin kocaman yürekli savaşçılarına selam olsun
Tum guzel dileklerin icin tesekkurler ama basa gelince anlik mantıklı olamiyorsun , ben yapı olarak panik bir ınsanda degilimdir orta karar bir sakinlikteyim ama konu bebek olunca gözüm donuyor galiba :)) ama bazende bu kadar korumaya çalıştığım bebeği nasil büyüteceğim diyede endise doluyorum , esimi yakalayıp ay nasil bakacağız rahata alıştık ağlıyacak falan , ay gezmeye gidemeyeceğiz tatil yapamiyacagiz sosyal yasam bitecek diye dertleniyorum , kısacası ne turlu endise duygu varsa toplanıp beynimde koloni kurdular halay çekiyorlar tam tekmil bir arada
Bu arada doktorlarımda cok güveniyorum cok sansliyimki iyi insanların eline düştüm gereksiz panik , tedavi hic bir sey yaptırmıyorlar sagolsunlar , endokronologum zaten 3 yıllık doktorum cok sakin ve pozitif ve hamilelikle ilgili cok destek bilgi veriyor , yemem gerekenlere kadar.
Bu arada ben cekmekoydeyim , 2 yil onceye kadar bati atasehirdeydim daha sonra cekmekoye taşındık buralara alışmaya calisiyorum ama yeni yerleşim ve her taraf site konu alis veriş , ivir zivir , kitap falan almak olunca ya uskudar çarşısı yada Kadıköy oralara kaçıyoruz :))). Benimde evdeki altlar sıkmaya basladi artik rahat edemiyorum , kendime bol ev elbiseleri , hamile pijamaları Falan aldim soyle firfirli sevimli mikili falan , milleti kinardim ay bu hamileler niye boyle giyinir bunun kuralı bumu hamile olunca ille firfir fiyonk olmazsa olmaz. Ne kadar fiyonklu sey varsa aldim esim bosuna deli hamile demiyor :))
Bende okuyunca birden seni dusundum , ne hissettiğini cok iyi biliyorum sana hissetme de diyemiyorum donem donem bende kendimi engelliyemedim. Ama o karamsarlığında bir faydası yok bize mumkun oldugunca olumlu dusun , hayaller kur en azından su donemi guzel yasa :))
Bu arada yarin tam 10 haftam bitiyor ben cok olumluyum hep guzel dusunuyorum bu gune kadarda bebis beni cok uzmedi , sikintili bir surec olmadi olumlu basladi hep standart olumlu gitti ama bazen icimdeki butun korkular bir portluyor sorma , hemen abuk sabuk bir kadin programı acıyorum vallaha bircok turk kadıninin niye anlamsiz mutlu oldugunu anladım , sersemlestiriyor , mutlu ve ebleh yasiyorsun tavsiye ederim.
Birde sakin unutma bu ısı evde yapsak bir yumurta ve bir sperm yetiyor , eh sendede zaten o var:))
Wannacım, şans senden yana olsun arkadaşım. :)
Breezy, inşallah senin de bebişin ansızın kapıyı çalar.
Arkadaşlar dün eşimle İstanbul'daydık, Memorialle görüşmeye gittik. Semra Hanım, haftasonları hasta bakmadığı için, siteden adını sıkça duyduğum Aynur Hanım'dan randevu aldım. Muayene etti, rahmi ortalayan yaklaşık 3 cm lik myomum varmış. Bunun alınması lazımmış, 2 yıl önce yine aldırmıştım, bu ne zaman oldu anlamadım. Bu operasyondan sonra 3 defa daha denemem oldu, kimse bundan bahsetmedi. Her gittiğimde adetin başlayınca gel, yüksek dozla ilaca başla, oldu bitti, kusura bakma bu kez de olmadı, durumu yaşadım. Sadece umutlarımı, paracıklarımı ve yıllarımı çaldılar.
Sonra rahim filmi istedi, 2002 yılında çekilmişti ilk kez, tüplerde sıvı varsa tutunmaya engel olur, tüplerin de bağlanması gerekir bu durumda dedi. Umarım bir de bu çıkmaz başıma. Şimdi hem rahim filmimi çektireceğim hem de myomu alacak bir dr. arıyorum Ankara'dan.
Ankara'da tedavi görmüş arkadaşlardan isim istiyorum. Benim aklıma başkent hastanesinden hulusi bey geliyor, ne dersiniz?
Günaydın bayanlar nasılsınız görüşmeyeli?? ben bi süredir yoktum bazı işlerim vardı... kızlar biz eşimle bir karar verdik ve tüp bebek için kıbrısa gideceğiz. Ancak yumurta donasyonu yaptırcaz benim yumurta rezervim çok çok az.. 3 tane negatif tüp bebek denemem var. opu sonrası döllenmeyen yumurtaları hiç saymıyorum bile.. sizler ne durumdasınız bilmiyorum ama psikolojik destek almaya başladım kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaşım ilerliyor ama elimden gelen bişey yok((((
Günaydın,
Breezey sonuca üzüldüm, ama anladığım kadarıyla kan tahlili yaptırmadın , bazen böyle kanamalar olabiliyor, tahlil yaptıracak mısın? Doktorun ne dedi ? Ben kan tahlili sonucunu aldığımda bile negatife inanmadım, ne tuhaffff....Senin burdan yazılarından bile saçtığın ışık, enerji o bebekleri sana getirecek eminim:)
HUZUR SİZİNLE OLSUN!.....Sevgiler...
bugun doktora gittim yumurta takıbi için .sizlerle paylaşmak istedim.durum pek içaçıcı değil.bir yumurtam büyümeye başlamış iki tane daha varmış büyümemiş.bir yumurtaya kaldı işimiz:)napalım kısmet şansım az ama genede hiç yok değil Raabim istedıkten sonra verıyo bır vesileyle.ne nazlı yumurtalarmış o kdr igneye banamısın demıyolar:)ben saatini geçırmıycem diye şartları zorluyorum koşturup duruyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış
ne güldürdün beni sabah sabah Allah seni de güldürsün cancazim . hastayim yahu ben sana valla. gidakladin demekki. Allah iyiligini versin. insallah bir sonraki sefere. bende bekleme süresinde herhalde bir akapunkturcu amcaya gidecegim. belki onun da faydasi olur bana kimbilir.
canim benim yeniden ayaga kalktigina sevindim. ben sana yaki diyecektim ama dedim kizin kafasini bulandirma diye cünkü sayet bel fitigi olsaydi (ki sükür olmadigini ögrendik) yaki sadece gecici bir cözüm olacakti ve gercek tedaviyi geciktirecekti. yaki senin de dedigin gibi bölgeyi yakip kavuruyor yani cooooooooook isitiyor ve kaslar gevsiyor. dolayisiyla da agrilar da gevseyen kaslarla birlikte yok oluyor. ama cikartmasi pek bir kötü yapisiyor iyicene. eger tekrar olursa bilmiyorum TR'de var mi ama Almanyada böyle kemer gibi bir sey var. yaki gibi ama yapistirmiyorsun 8 saat boyunca kemer gibi agriyan bölgeye takiyorsun. aklinda bulunsun. insallah bir daha gerek olmaz.
canim benim Allahtan hayirlisi. enerjine ve pozitifligine hayran kaldim. sen sanirim yas tutma süresini jet hiziyla gecip kabullenme devresine gelmissin. valla cok da güzel yazmissin. bizi istemeyen bebislerin kendi kayiplari. bizden ala anne mi bulacaklar. simarik sipalar begenmiyorlar bir türlü. insallah bir sonraki denemede yüzün güler sipalarin sana simsiki tutunurlar.
PUFFYYYYYYYYYYYYYYY yakinda kirmizi kart alip ceza alacaksin haberin olsun. canim benim neden üzüyorsun stres yaptiriyorsun dünya güzeli bebisine. rahat ol doktorlarina güven. onlar senin ve bebisinin iyiligi icin her seyi yapiyorlar. git güzel güzel bebis alisverisi yap parti malzemesi bak. rahat ol stres yapma. bak hayat ne güzel olacak. göbisin büyüdükce endiselerin ben bu pantolona nasil sigacagim olmali. TSH degerleri degil. hersey güzel oalcak canim benim gönlünü ferah tut yeterki. bu arada
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUU. canim benim nice güzel yaslara. herseyin gönlünce olmasini dilerim. bir sonraki yasini da insallah genisleyen ailen ve minnak bebisinle kutlayacaksin.
Bu arada Kadiköyde mi geziyorsun seennnnnnnnn. ben almanyadayim ama annemler Göztepe'de oturuyor. yani bende Kadiköy cocuguyum. ay biz kesin sokakta falan karsilasmisizdir. belki de yanyana gecip tanimamisizdir birbirimizi. neyse bir dahakine Kadiköyde gezinirken telasli bir hamile arayayim bari. kocaman öpüyorum seni ve bebiskonu :)
canim benim hayirli ve güzel haberlerini bekliyoruz. insallah bebisin sana siki siki tutunmustur. gönlünü ferah tut. zamaninin geldiyse olacaktir. stresten ve negatif enerjiden kendini koru. yeni slogan "oksansin göbisler mutlu olsun bebisler". bebisinle konus ve onu oksamayi ihmal etme. ona hayatinin ne kadar güzel olacagini onu ne kadar cok sevdigini anlat. Yüce Rabbim sana bebisini nasip eyler insallah.
maşallahhbundan sonrada hiç üzmeyecek inşallah...
galiba olumlu düşünüp o havaya girip daha çok dibe çakılırım korkusu bu :))) olumlu olmak için elimden geleni yapıyorummm ,yapacagim...
transfer sonrası eşinle gerginlik yaşadıkbelki bunu yaşamasaydım şuan daha olumlu olabilirdim...
olacagı varsa olacak illakii
kadın programı önerini dikkate alacagım...tüm gün yatıp boşboş evlendirme programı izleyeceğim
Günaydın,
Alarahan öncelikle hiç korkma bunlar hep tedbir için yapılan şeyler, bana da ilk muayenede rahimde sıvı görüyorum, film çekelim de bu sıvı embriyonun tutunmasını engellemesin, belki laproskopi yaparız demişti Aynur Hn. da ben 1 hafta kendime gelememiştim. Sonuç da film çekildi birşey gözükmedi ve işleme başladık. Onlar tedbirli davranıyorlar, bütün bu araştırmalar neticesinde embriyonun tutunmasını engelleyecek sorunları tespit edip ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Hoş ilk denemem tutmayınca bu sefer histereskopi dediler bende neden baştan yapmadık dedim , onlarda bunlar ileri tanı yöntemleri tutmayınca bu aşamaya geçiyoruz dediler.
Doğru mu? Bir yanım evet diyor çünkü pahalı bir işlem nerdeyse tüp bebek fiyatı ve gerçekten ameliyata giriyorsun, bir yanım da hayal kırıklığı yaşananları göz önüne alınca keşke ilk seferinde yapsalardı diyor. Yani bu işler nerden baksan zor.
Bu iş bir gizem ve onların da hakim olamadığı çok konu var, çözebildikleri kadar tüm riskleri elemeye çalışıyorlar, bu arada olan bize oluyor hem maddi hem manevi yıpranıyoruz. Ben hala doğal yolla hamile kalmayı istiyorum, hatta bu histereskopi tam yumurtlama zamanıma geldi diye üzüntüden kahroldum:) Ne tuhaf dimi Allah dan ümit kesilmiyor:) Aklıma ne yöntemler geldi evde aşılama bile yapacaktım o kadar yani:) Neyse ki eşim aklı selim biri..
Wanna beklemek çok zor, bir gün mutlu umutlu bir gün agresif ve umutsuz geçiyor du benim günlerim. Şimdi yeniden yaşayacağım süreç de beni en çok korkutan kısım bu 12 günlük süre ve taaataaataaaa diye gittiğim kan verme zamanı..Birde tutturdular sen yatmadın hemen kalktın bu sefer seni kaldırmayacağız diye şimdiden pazarlıklara, inanan var mı yatmak ile tutunuyor mu embriyo??
Ben izinli idim bu süreç de ama, evin için de dolandım, hatta ikinci gün kalktım çamaşır katladım, oturduğum yerde, 1 hafta sonunda markete de gittim (gezmek amaçlı birşey taşımadım) , ne bilim sahile indik, kahve içtik. BU kadarını da mı yapmamalı? Tuvalet dışında kalkmayacakmışım ilk hafta. Nasıl yani? ya kan dolaşımı ne olacak? Hangisi doğrusu?
Breezey sonuca üzüldüm, ama anladığım kadarıyla kan tahlili yaptırmadın , bazen böyle kanamalar olabiliyor, tahlil yaptıracak mısın? Doktorun ne dedi ? Ben kan tahlili sonucunu aldığımda bile negatife inanmadım, ne tuhaffff....Senin burdan yazılarından bile saçtığın ışık, enerji o bebekleri sana getirecek eminim:)
Kampa, dediklerin çok doğru bu bebek süreci hepimizi tembel ve kendimizi unutturdu . Ben bu süreçte aldığım kiloları hiçbir zaman almadımSonuç mutsuz, sen mutsuz, aynada kendimi beğenmez oldum ama toparlanıyorum, yürüyüşlere başladım bende. Akupunkturun olumlu sonuçları olduğunu düşünüyorum.
Puffy bende aynen bu hamileler neden böyle diyorum giyim konusunda, bakalım ben nasıl olacağım:) Allahım sen nasip et burdaki herkese hamile kıyafetleri almayı. Bu arada 30 yaşında eltim ( bu arada o da 2. denemede bebeğine kavuştu, memorial de) trioid sorunu falan yoktu hamilelik ile ortaya çıktı, sakın korkma her hamilenin yaşadığı genel bir sorun ki sorun bile değil.. Sen ilaçlarına devam et...
Alkan sana da çok geçmiş olsun, herşeyin sorumlusu stres, stres de uzak durun diyorlarda nasıl duracağız. Geçen bir filmde gördüm huzur seninle olsun diye vedalaştılar çok hoşuma gitti..
HUZUR SİZİNLE OLSUN!.....Sevgiler...
canımmm
o tek yumurta , altın yumurtan olur inşallah... Ne olur ümitsizliğe kapılma... Dahil olduğumuz süreç , bu tedavi sabrımızı ve gücümüzü sınayan bir süreç... her adımında güçlü olmaya ve dik durmaya çalışmalıyız...Maddi ve manevi bizi yorsa da , manevi yükü daha ağır.. Ama Rabiimiz kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş... Dermanını da verirmiş...
Ben bu süreçte sizleri buldum...Sizlerden güç aldım ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
aynı durumda gıbıyız desene canım bende senın yolunda ılerlıyorum.napalım hıç yoktan ıyıdır elımızdekılerde:)sansımız az ama hıç yok dgl.stres yapmaa hayırlısı olsunn ınşallah tutunmuştur sana bebegınhope73 inşallah güzel haber yazabilirim bu sayfaya...vakti saati geldiyse olacaktır orası kesin de şu bekleme süreci olmasa
simay ne yaşayacagını bilerek başlamak daha bir korkutucu değil mi? taa en başından biliyordum ki bunun birde 12 günlük çilesi var.
yatma konusunda seninle hemfikir değilim..bana kalsa o geceyi merkezde geçirirdim...(ciddiyim:))
hatta sonrasında neden yakınlarında bir otelde kalmadık ki diye söylendim...
sizce hangi doğru?
puffy ( çılgın hamile ) bir doğum günü kutlaması yapamadım ,affet 12 günlük bekleme süresi bunalımındayım...
yeni yaşın sana bebeğini getirecek ,unutulmaz bir yıl olsunn
dahlia34, tüm tedavi süresince tek bir folikülüm var...tek taşım döllendi transfer oldu bekliyorum...şansımın az olduğunu düşündükçe stres katsayım artıyor...
elimden geleni yaptım...takdir Allahın
aynı durumda gıbıyız desene canım bende senın yolunda ılerlıyorum.napalım hıç yoktan ıyıdır elımızdekılerde:)sansımız az ama hıç yok dgl.stres yapmaa hayırlısı olsunn ınşallah tutunmuştur sana bebegın
puffy olan oldu diyorsun en azından tadını çıkart:)) haklısın arkadaşım...
ohhh önümüz yazz tak takıştır ne diliyorsan yap sonuna kadar hak ettin ,tadını çıkart her dakikanın....:108:
Hoşgeldın tedavın hayırlı olsun inşallah...
Öldürmesede çok canımızı acıtıyor, amin Rabbim kimseyi evlat hasretine sınamasın ...umarım en yakın zamanda sıra ile haberlerimizi verebiliriz :)
Teşekkür ederim inş.
sevgili wanna siz ve forumda bulunan ümitle bekleyen tüm herkes hayırlı sonuçlarını mucizelerinin müjdesini alırlar. Benim de dördüncü ve son denemem .İnş. Allah size hayırlı müjdesini gönderir.
evet elde var tek folikül :)
benim tedavim ilaçsız oldu ve kısa sürdü...organik yumurta diyorum ,olursada organik bebek olacak
çatlama önleyici 2 kez ,çatlatma iğnesi oldum sadece
transfer sonrasıda rutin kullanılan ilaçlarla devam ediyorum...bugün transferin 5. günü inşallah tutunmuştur organik bebeğimm
canim benim tak takistir firfirlari pembisleri giy. yakisir valla. ay cok özendim bebisli bluz deyince. LcWaikiki 'nin hamile koleksiyonunu gördügümde agziin sulari akmisti. o zaman daha ilk kan testi pozitifti. alayim diye düsünmüstüm iyiki almamisim. bir dahaki sefer insallah. sen al bize de yol gösterirsin. engin tecrübelerini paylasirsin. bu arada ye bebegim afiyet olsun can olsun kan yapsin sana da süt kuzusu bebisine de. Yüce Rabbim sizi korusun gözetsin