38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Peki doktorun kimdi.ben hem memorialden hemde bahceciden randevu aldim.mustafa beyin takip etmesini istiyorum.surec nasil isliyor.birde orada cok negativ olanida duydum.tesekkurler

günaydın canım benim doktorum Gürkan bey. ordaki doktorların hepsi başarılı hangisini tercih etmek istersen bu senin kararın ama merkez çok iyi. ayrıca canım bu birazda kader işi diyorum. başka merkezlerde de negatif alan çok. ben 10. denemede tutan hamile kalan kişiler tanıyorum Allahım nasip etmişse olur. tabiki doktor ve merkezde çok önemli hayırlısı olsun arkadaşım inşallah.

Peki doktorun kimdi.ben hem memorialden hemde bahceciden randevu aldim.mustafa beyin takip etmesini istiyorum.surec nasil isliyor.birde orada cok negativ olanida duydum.tesekkurler

günaydın canım. bende aksine Bahçecide pozitif alan çok duydum hatta onlardan biride benim :))) canım bide Bahçecinin çok hastası var yani bunuda göz önünde bulundur. en son kontrole gittiğimde kadının biri hüngür hüngür ağlıyodu bende negatif aldı sandım konuştuk 8.denemesiymiş ve hamileymiş :)) daha önce farklı farklı yerlerde tedavi görmüş ama bahçecide ilk denemesinde tutmuş hatta keşke ilk buraya gelseydim ama nerden bilcektim falan diyede kendine kızıyodu :)))

Peki surec nasil isliyor orada.ben gurkan beyle gorustum.klomifen tablet kullan dedi adetin ikinci gunu .ayrica mustafa beyede randevu aldim.ama neden 370 tl muayene ucreti aliyorki tup bebek ucreti harici.takibimi onun yapmasini istiyorum.yaaaaa kafam cok karisik kalbim ikiside iyi diyor.

canım benim bildiğim her yer ayrı bi muayene ücreti alıyor. çünkü önce muayene olman gerek yumurtalık ve rahimde herşey normal görünüyosa zaten direk tüp bebeğe başlıyolar adetin 2. günü iğnelere başlıyosun yumurtaları olgunlaştırıcı iğneler bunlar. sonra yumurtalar toplanıyor ve transfer yapılıyor. Ama Allah korusun rahimde falan bi problem varsa önce başka bi tedavi görebilirsin yani herşey muayenede belli olcak. Kararı sen verceksin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..

canım sen nerelerdesin yaaa burda adını görünce yazayım dedim bizim topikte yoktun göremedim oğlan nasıl büyüdü mü :))

merhabalar forumda gezinirken okudum mesajınızı bu süreç gerçekten zor bi süreç içinizin rahat olması önemli. kendinizi gönül rahatlığıyla doktorunuza emanet etmeniz gerek. bende Bahçecide tedavi görüyorum şuanda ve 37 yaşına gircem bende. Başka bi yerde 35 yaşına kadar nerdeydin anne olmak için deyip beni azarlayan doktor oldu şaka gibi dimi ??? ama olsun dedim başka bi yerdedir kısmetim dedim. Bahçecide Güvenç beye geldim geçen hafta histereskopi yapıldı rahimde meğer polip varmı onlar alındı şimdi rahim dinlenmesi gerekmiş. Allahın izniyle 1 ay sonra tüp bebeğe geçicez sonuç ne olur bilmem ama negatif olsa bile yine Bahçeciye gitcem ben çok memnunum.

Kızlarrrrr
Nisan ayında kendi denememi kendim yapmaya karar verdimmm
Nasıl mı
Ovulasyon testleri aldım ( 20 tane ) , uygun günlerde bu testi yapıcam... sonuçlara göre değerlendirmelerimizi yapıcaz
sonra da gebelik testi ile ( 6 tane ) , kontrolü yapıcammm
nasılll... sıfır hormon...iğne yokk... e2 derdi yok ... o yok bu yok
geçtiğimiz ay bunlar vardı bebiş yoktu...bir de böyle deneyelim bakalım Mevlam neyler...
Neylerse güzel eyler

yürü be breezy kim tutar seni. yasasin Organik Yumurtalar

sağol canım Allah seninde emeğinin karşılığını versin benimde 3.denemem 4 yumoş vardı 2 si iyi kalite biri kötü dendi 2 embriyo trasfer edildi

tıp literatürüne nanik yapıcam , kararımı verdim

buyrun 42 yaşındayım , kendi kendime becerdim diyicem vee bebişlerimin totosunu öptürücem bazı doktorlara

öptür kız hemde hepsine

ilginç dimiiii kaç tane bahçecide tedavi görmüş arkadaş geldi.hayırdır inşaAllah.şimdiye kadar çoğumuz memoriali önerdik.ama bahçecide hamile kalan olmadı hiç.bende gittim gerçekten onların hastaları memorialinkinden daha çok.ama nedense memorial ön saldı.bence varya alabamanın dediği gibi isterlerse oluyor.yani yapılması gerek ne varsa yaparlasa dr lar tutuyor.

ben bahçeci den değilim ama sonuçta ben de tüpzede oldum...

ama valla yapıcammmm yani bebişi ...hani kendi kendime demişim ya o acık olmamış bu arada... kocamcım olmazsa ben ne yaparım yahuu... karı-koca ortak yapıcaz tıp dünyasını ve tüp dünyasını alt üst edicez

geçmiş olsun canım benim iyimişsin çok sevindim. neden yakı iyi geldi biliyor musun kibarlık olsun diye değil sen o arkadaşına inandın ki onu uyguladın. ve geçti. işte bebek sahibi olmak da aslında bu kadar basit. ama biz öyle çetrefilleştiriyoruz ki gecikiyor anasını satimm. çekiyoruz çekiyoruz sonunda noluyo lan diyoruz pıt yok oluyo problem. aslında bence yoklar biz var diyoruz hayatımızın göbeğine oturuyorlar yok diyince de yok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…