selam kızlar nihayet telefon geldi 4 yumurtadan 3 ü olgundu 3 ü işlem görmüş ikisi döllenmiş 3 de olabilir dediler cumartesi saat 7,5 da hastanede olmam gerekiyor.Bu sefer çok kimseye söylemedim tedavi olduğumu annemler biliyor kimseye söylemeyin diye tembih ettim kardeşlerim ve arkadaşlarım bilmiyor iş yerim biliyor sanki kimse bilmeyince olacak gibi geliyor.çok umutlanmak istemiyorum
Aminnnn... mesajının başlığı bile mucizenin olmaması için bir neden olmadığını anlatıyor bana
Hem o sihirli kelimeyi söyleyeceğin güne kadar sana benden bir hareket, yatarken de yapabilirsin...
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
herkese selam
03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.
Hope canm nasilsin pek görünmüyorsun arada uğra ve seslen özleme kendini :))
Canim benim bebis tek :)))
İnsallah mübarek cuma gunu hayirli haberler alırsın :))
Canim benim amh cok düşüktu , tek yumurtayla basladim , basta tedaviye gecmeden klinik ararken 4 klinik bana olmaz dedi ugrasma dedi ama memorial beni kabul etti hatta doktorumda Semra hn bile degildi bence sen kendinde bir görüş arkadasin ayrı sen ayrı bir insansın.
Bunun disinda benim su anki hamilelik sürecimi takip eden doktorum , ki ozellikle sectim kendisinde tup yapiyor bu yuzden beni daha iyi takip eder diye dusundum , bu konuda bireysel çalışan bir doktor , araştırmalarıma gore bu konuda cok problemli hastalarada uygun tedavi ile hamilelik sağlamış , klinikte bir cok hastasiyla tanıştım 9 denemeden sonra doktorumda hamile kalan hasta var , 46 yasinda tup ile ikiz bekleen hastası var :)))
İstersen adını vereyim bir araştır görüşmeleri muaynehanesinde yapiyor opu ve transferi Amerika'nda yapiyor adi Yılmaz Guzel bir degerlendir derim , araştır istedigin zaman özelden numarasını veririm.
Soyle dusun bir tane bile yumurtan var sansin %100 , hic yoksa % 0
O doktorların hic olmaz dedikleri gruptaydim ilk söylendiğinde komaya girip 3 gun beynim kazan gibi dolaştım ve agliyamadim bile , kaskati kesildim
Simdi doktorumunda dediği gibi mucizem benimle ve hangimize mucize ne zaman gelir bilemeyiz ama once cok umutlu olacağız.
Bir de yapacagim bir sey var hayirlisiyla su bebisi bir doğurayım , fotografını çekeceğim altına bir mektup ekleyeceğim , o benim yumurtalarımi pazardaki çürük domateslerle bir tutan , bosuna ugrasma senden bir sey olmaz diyen , muayne etme zahmetinde bulunmayıp istersen obur ay gel baslayalim ama o parayı bosuna harcama tatil yap diyen , ben sonuna kadar deneyeceğim dediğimde 1 tane denerim ama fazlasını yapmam diyen cok ismi bilinmis doktorlara bizzat götürüp al is'te sen degil Allah istedigi zaman oluyor diyeceğim. Allahım bana o gunu nasip etsin
Canim insallah hepimiz birbirimize destek olarak bu gunleri geçireceğiz , Allah yar ve yardimcimiz olsun
Alkan iki haftadn beri iki büklüm canlarım yaaa:)))Hani yerden birden kalkıp belimden carrrt diye gelen bir sesle hastanelik olmuştum ya,o gün bu gündür cebelleşiyorum.DR istirahat verdi ilk hafta yattım biraz.Ama kardeşim yatmak hiç bana göre bir eylem değilmiş meğer,bir kere daha anladım.Önce biraz film izledim,sıkıldım kitap okudum sıkıldım,yattığım yerden tavana baka baka hayaller kurdum...Baktım baktım tepemden sarkan avizeme gıcık oldum(ki çok severek almıştım) yerimden kalkıp söküp çöpe atasım geldi.Heeeee anlaşıldı sen depresyona giriyorsun kalk kızım dedim...Geçen hafta her gün okula eşimle gittim geri döndüm.Sınıfta ve öğretmenler odasında sandalyelerde oturmak ne mümkün.Oklava yutmuş kazık misali hep ayakta dikildim durdum.Yıllardır en yakınlarımdaki insanlardan duyduğum bel ağrısının ne menem bir şey olduğunu böylece çoook güzel bir şekilde öğrendim.İki gece önce (randevuyu saat 23.30'a ancak alabildim yuhhh yani sabaha kadar çekim yapıyor adamlar)MR çekildim.Hey Allahım yaaa,o da ayrı bir olaymış meğer.Hani fırıncılar ekmekleri koca bir sopaya dizer sonra da fırına sürerler ya işte öyle bir fırına gözlerim kapalı bir şekilde sürüldüm.Ama öncesinde detaylı bir incelemeyle MR'ın var olan son yumilerime bir zararı olup olmadığını öğrendim.Ses dalgalarıyla tarama yöntemi olduğu için yokmuş bi zararı.Radyasyon almıyorsunuz dediler iyi bari dedim.Allahtan Fırının baş kısmı açıktı.Kapalı olanları da varmış ve daha betermiş.Neyse yumdum gözleri başladım dualarımı etmeye.İlk aklıma gelen yumilerim.Allahım lütfen onlara bir şey olmasın nolurrr,çocuk doğuracağım daha biliyorsun diyorum.Ben dualarımı söylüyor okuyorum. beynime çekiçlerle vuruluyor.Kızlar olmaz böyle bir işkence.Ses işkencesi,gürültü patırtı işkencesi...Envahit çeşit ses ama ne sessss...Önce baltalar,sonra çekiçler,sonra ıslıklar,olmadı sirenler.Sanki her yandan insanlar avaz avaz bağırıp çığlıklar atıyorlar...Kızım diyorum bir yerine iğne batırmıyorlar,hiç bir yerin yanmıyor,rahat ol...Sabret bekle geçececek bitecek...Geçmiyor şekerler.O sesler,sirenler arttıkça benim nabız sayım da doğru orantılı bir şekilde artmaya başladı.Kademe kademe kafayı yemeğe başladım...Açtım gözlerimi kestim duaları başladım fırının kenarlarına küt küt vurmaya.Çıkarın yeteeeeerrrr...Anında fırından dışarıya çekildim.Dışarda da beni camın arkasından izleyen ablam ve sevgilim...Ablam afferim iyi dayandı bu manyak demiş içinden...Neyse benim üşütmem çekimin sonlarına denk gelmiş işlem bitmiş Allahtan...Topu topu yedi dakika...
Yolda bir dolu hakaret işittim tabiii...Çocuklara,bebeklere,kalp hastalarına kimlere kimlere çekiyorlar da gıklarını çıkarmıyorlarmış.E ama üsütüklerede mi aynı diyemedim...Süt dökmüş,üstüne dayak yemiş kedi gibi kös kös eve geldim.Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak.Bakalım fıtık mı olmuşum anlaşılacak...Neden beni fıtık ettin Allahım yaaa...Daha bu belle yapacak çoook işim var benim...
Canlarım sizler umarım iyisinizdir.Pufy bebişini göbişinde güzel güzel büyüt canım.Sakın,sakla ve hayırlısıyla doğur şekercim.O senin olduğu kadar bizim için de çook ama çok kıymetli...Diğer hamiş arkadaşlar içinde geçerli.Pufy için söylememin sebebi onun ilk üç ayının çok önemli olması ve çok dikkat etmesi gerektiği için...Yatman gerkiyorsa avizelere takmayı göze alıp yatacaksın yolu yok...yeni gelen arkadaşlara da selamlar bol şanslar diliyorum.İlayda Allah yardımcın olsun canım.Alarahan o altın yumurta umudunu sakın sakın yitirme e mi...
Maicim,görüşemedik canım son durumları bana bi ara bildir e mi...Topik çok sessiz sakin.Kampa çalışmalarından lütfen bize de detaylı haberler ver.Reis hocam,güzel kibar narin hocammm... Sen de ara ara gel yaz bence.Yazmak için illa da tedavide olmak,tedavi planlıyor olmak hamiş olmak gerekmiyor ki...Hayatta anlatılacak paylaşılacak başka şeylerde var şekerler...Ama tabiki öncelik bebek sahibi olmak isteği.Bu hepimizin içinde var olan çok çok güçlü bir duygu.Hiç birimiz daha 45 i geçip ellilerimize dayanmadık.Umut hep var...Adet görüyor olmak en kesin ölçüt...Olur,olabilir,belki de en yakın zamanda hepimizin bebekleri olacak bunu sadece Allah bilir gerisi boşşşş...İstemelere,uğraşmalara,çalışmalara(bu belle biraz zor oluyor ama olsun:)))devam kızlar...Allah hepimizin gönlündekini en kısa zamanda versin Aminnnn.
Herkese kucak dolusu sevgiler...
Herkese Merhaba,
Kampa çok sevindim, bizi haberiz bırakma.
Alisalis hayırlı olsun, 12 gün geçmek bilmez ama sakin sakin mutlu mutlu güzel sonucunu bekleyeceksin:)
Yeni transfer olan sonuç bekleyen herkese allahdan sabır ve güzel sonuçlar diliyorum.
Alkan çok geçmiş olsun. Hope seni görmek güzel:)
Bana gelince , 2 gün önce histereskopim yapıldı. Semra hoca ve Aynur Hn. yaptı. Önce Mustafa Bey geldi ve ön bilgi verdi, çok hoş telefonunun ekranında rahim filmim bana ne yapacaklarını anlattı. Teknoloji sen nelere kadirsin:) Sonra Aynur Hn. geldi o da bilgi verdi, beni çok şaşırttılar, yumurta takibinde böyle ilgi görmemiştim:)
Yaklaşık 1.5 saat sonra odama döndüğümde, sevgilimin çok telaşlı olduğunu( 15 dakikalık bir işlem demişlerdi çünkü) görünce üzüldüm. Ben bu adama çocuk yapmayacağımda kime yapacaktım:) Neyse bayıl, ayıl o kadar süre kalmışım işte. Açlıktan , susuzluktan öldüm , bana ameliyattan sonra 6 saat de birşey vermediler. Akşam 19:00 da son yemek yemişim,24 saat aç kaldım.
Doktor Aynur hn. gelip bilgilendirdi bizi , yapılan işlem rahim darmış açmışlar, yanlarda yapışıklık varmış onları gidermişler ve rahime çizik (injury) atılmış.
Sonuç olarak Nisan 20 si gibi reglimle birlikte ikinci denememize başlıyoruz. Güzel sağlıklı bir yumurta diliyorum, o yumurta bana bebek olsun istiyorum.
Bu sefer daha rahatım, daha sakin, daha daha işte... Umarım herşey yolunda gider...
Puffyy bebişine ve sana öpücükler. Bende transfer sonrası istiyorum dua:)
Sevgiler...
Selam herkese. Biraz once toplamadan geldim, opu mopu yalan oldu. Bir folikul alindi, o da bos cikti. Cok sasirdim ya. Bu ilk defa oluyor. Hep 2-3 yumurta olurdu, 1-2 embriyo gelisirdi. Mesela gecen sefer bir tane A kalite, bir tane de B kalite embriyo basarmistik. Bu sefer SIFIR yumurta! Anlamadim, ilac dozumu olmadi ne. Menopu 375 aldim gerci. Ama bu daha iyi belki de, embriyo olup kalbim sikisarak beklemektense, bastan belli oldu sonuc. O embriyolarda muhtemelen kalitesiz oluyordu da tutunmuyordu.
Endometrium: 6,1 pek iyi degil zaten. Doktor yine de estrogem ve ovitral verdi. Devam edelim, etkisi bir sonraki sikluste cikabilir diye.
Kac kere daha deneyelim dedim. 4-5 kere deneyelim, sonra donasyon kararini dusunelim dedi. Diyorum ya, benden daha umutlu. Ben eminmisin der gibi bakiyorum, o bana 'guven bana, sansimiz var' diyor. Cinli doktorum da aradi, 2 ay daha akapunktur ve Cin ilaci kullan, sonra etkisi olur dedi. Kendimi iyi hissettim. Turkiye'dekiler hadi donasyona derken, buradakiler dur sansin var diyor. Kapildim gidiyorum, ama iyi hissediyorum.
Bir de, yan yatakta yatan genc bir Cek kadin vardi. Narkozdan sonra konustuk, cok az ingilizcesiyle bana kim oldugunu anlatmaya calisti. 34 yasinda, coook guzel uzun boylu kahve uzun sacli, tatli mi tatli bir kadin, 2 cocugu varmis 3-4 yaslarinda. Yumurta vermeye gelmis, bu ikinci donasyonuymus, gecen sefer 26 tane toplamislar, hey masallah! Ben de bir taneyi umarak yatiyorum orada. Nasil icim isindi kadina, guzel bakan gozler, guzel bir gulumseme, bal gibi bir kiz. Icimden o yumurtalari degerlendirmek gecmedi degil yani.
Neyse eve geldim, uyuyacagim simdi. Hepinize sevgiler.
selam kızlar nihayet telefon geldi 4 yumurtadan 3 ü olgundu 3 ü işlem görmüş ikisi döllenmiş 3 de olabilir dediler cumartesi saat 7,5 da hastanede olmam gerekiyor.Bu sefer çok kimseye söylemedim tedavi olduğumu annemler biliyor kimseye söylemeyin diye tembih ettim kardeşlerim ve arkadaşlarım bilmiyor iş yerim biliyor sanki kimse bilmeyince olacak gibi geliyor.çok umutlanmak istemiyorum
Kizlaaaar! Bana, uzulme kafana takma diyenler!Valla hic uzulmedim, hic takmadim. Sasirdim biraz, niye yumurta yok ya, o kadar gidaklamistim halbuki diye.
Bugun akapunkturuma gittim, yuzerim diye havuza yurudum, mayomu giydim, aman cok kalabalikti, suya ayagimi sokmadan 'bu beni mutlu etmeyecek' dedim, geri dondum. Amma bu vesileyle 3km git, 3km gel, epey yurudum. Bundan sonra boyle. Cinli doktorum da bana senin yang enerjin yani bobrek enerjin normal insanlardan dusuk, bu zaten hamileligi zorlastirir dedi. Batirdi igneleri, uyudum misil misil. Spor adina ne varsa yapilacak, bu ne enerjisiyse yukseltilecek! Tembellik yenilecek
Tavsiye uzerine bir kitap okudum gecen gun, herkes cok faydalanmis, ama ben biraz daha bilimsel yaklasimlar severim pek bir hafif geldi, neye efendim, diyorki beynimizdeki program paketlerinin guclu olanlari kazanir, benim guclu programim eglence, gezme, okuma, macera, deneyim, hatta dizi seyretme, hep kazaniyor. Sira spor fikrine gelice, iste boyle suyun kiyisindan donuyorum. Ama o zayif programlari bilincli secerek, defalarca secerek aliskanlik kazanip, yani beyindeki noronlarin bu aktiviteyi 'zevkli' olarak algilamasini saglayana kadar secerek, bu oyunu bozarim ben. Cosku tamam! Peki taktik nedir? Secim yapma esnasinda, yani 'off evemi gitsem, yoksa gidip spormu yapsam, cok da soguk aslinda, evde de seyredilmemis bir Yalan Dunya episodu vardi.' esnasindaaaa, su sorular sorulacak: Bu bir secimmi? Evet secim! Benim secimim nedir? Enerjisi yuksek ve zayiflamis bir Kampa olmakmi, yoksa gittikce yayilan fakat gencliginden siyrilamamis bir teyze haline donusmekmi? Ahha o noktada ayaklar spor salonuna dogru nasil da tipis tipis kosar. Bugun denedim, evet oldu, kendime istediklerimi aynen yaptirdim. Gerci suya giremedim ama olsunyurumus oldum. Simdi eve geldim, Yalan Dunya zamani geldi. Hepinizi optum.
selam puffy, Yılmaz Güzel benim doktorum kendiisni tek geçiyorum ben de 46 oldum ve Yılmaz bey benden hala çooooook umutlu ben o kadar emin değilim ama, inşallah kocamı ikna edebilirsem ona tüp yaptırıcam en yaklın zamanda muhteşem bir doktor kendisi. benim 42 yaşından 45 yaşıma kadar 4 tane düşüğüm oldu hepsi doğla hamileliklerdi ama kısmet değilmiş ama ben Yılmaz bey'le yeni tanıştım ve herkesi kendisine yönlendiriyorum son kürtajımda yapışıklık oluşmuştu histereskopi ameliyatımı Yılmaz bey yaptı o şekilde tanıştık paragöz olmayan tüccar mantığı gütmeyen son derece düzgün her zaman ulaşılan telefonu açamamışsa bile sonradan dönen sıradışı ve bizim psikolojimize çoooook hitap edebilen bir doktor Allah yolunu daha da açık etsin zaten muayenehanesi dolup taşıyor...
Genelde doktorlardan pek hoşlanmam ki cok doktor arkadasımda olmuştur ama ilk defa bir doktoru bu kadar sevdim , cok anlayışı , cok pozitif en önemlisi cok sabırlı...
Vallaha telefonunu hic açmamazlik etmedi , birak toplantı ortalarında bile açıp sonra görüşsek olurmu dedi arsizligimdan utandım, bu arada ben mailde atiyorum gece 12 de bile cevap veriyor
Ama zavallıya acımaya basladim ben tarihteki son hastası olabilirim o kadar taciz ediyorum , sorup duruyorum , didik didik ediyorum , ayni konu uzerine defalarca ariyorum , surekli ariyorum , mail atiyorum ama tik demedi , cok sabirli ama benim dogumumdan sonra bir daha hamile gormek istemeyebilir :))
merhaba,
bahsettiğiniz doktorun Yılmaz Güzel'in iletişim bilgilerini de paylaşırmısınız? özelden olursa sevinirim. siteye pek girmiyorum cevabınızı kaçırabilirim :)
teşekkürler kızlarr.
Canim mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum , boşaltman gerekiyor :)))
Selam arkadaşlarım...Öncelikle yazmalıyım sonraya kalmasın.Benim burada gerçek adını bilmediğim,tanımadığım,hayatımda hiç görmediğim bir sürü ama bir sürü iyi kalpli,koca yürekli arkadaşım var biliyorum.Bana hep güzel enerjilerini gönderen kader arkadaşlarım var...Ben yazarım onlar okur,onlar yazar ben okurum...2011 yılından beri buradayım ve arkadaşlarımı çok sevdim.Kalpten biliyorum ki onlarda beni sevdiler ve seviyorlar.Birlikte üzüldüğümüz,sevindiğimiz,ağladığımız güldüğümüz çok günlerimiz oldu..Bazı arkadaşlarımız anne olup ayrıldılar,bazıları olamadan sessizce çekip gittiler...Eskilerden kalanlar çok değil ama yeni gelenler çok...Bu da güzel.Her yeni katılan arkadaşla birlikte çoğalıyor zenginleşiyoruz.En azından yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi geliyor umut veriyor.Mesela pufy bence bu topiğin en umut veren yeni geleni.İyiki geldi.Onunla ümitlerimiz yeniden yeşerdi.Hamileliğini belkide ondan çok özenle izliyoruz.O doğuracak ki bizlerde bir gün anne olma ihtimalimize daha sıkı sarılacağız.Tüm dualarım ve iyi dileklerimi hamile olan tüm topik arkadaşlarıma gönderiyorum.Allah onları ve bebeklerini korusun kollasın inşallah Aminnn..Gün sayan arkadaşlarım için de aynı şey geçerli.Güzel haberlerinizi umut ile beklediğimizi biliyorsunuz yazmaya bile gerek yok aslında...Diğer benim gibi pusuya yatmış arkadaşlarıma da en kısa zamanda ver allahım aminnnn...
Kızlar,benim bel ağrım için yazdığınız tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...Çoook çektim çok:))Mr sonucumu aldım fıtık değilmişim çok şükür.Belimde düzleşme olmuş ve büyük bir ihtimalle de sinir strestenmiş.Bende sinir pek yok.En azından olmadığını biliyorum.Olsa ilk önce öğrenci velilerimden bir kaçının saçını başını yolarım hatta cırmıklarım bile(sebepleri öyle çok ki sayamam şimdi.)Olsa,iş yerini ani bir kararla bana doğru dürüst anlatmadan ve danışmadan,başka bir yere taşıyan eşime şarlamam lazım.Anlattım anlamamışsın diyor,büyük ihtimalle laf kalabalığına getirmiştir yoksa neden anlamayım.Belkide üzülürüm zaten hastayım diye söylememiştir kim bilir.Neyse belkide böylesi daha iyi oldu.Yok bende sinir minir biliyorum.Olsa,3 kere tüp bebek yaptığımda bir kere bile,bizde biraz yardım edelim mi diye sormayan(Allaha şükür ihtiyacımız da olmadı ama olsun yine de sorulmalı bence),her negatifte beni en çok teselli eden boş ver kızımmmm üzülme diyen ama bir daha dene filan hiç demeyen kayınvalideme gıcık kapardım,kızardım küserdim.Hiç tepki vermiyorum.Babaanne olamayacak olan sonuçta kendisi.Bence o da biraz dert etmeli..Ama ona göre olacakmış.O biliyormuş.Olmamasına sebep yokmuş e iyi bari,sinir yapmaya gerek yok yani...Strese gelince,o benim hayatımın her döneminde hep vardı.Öğrencilik yıllarımda,İş hayatımda,flört dönemlerimde,evlendiğimin hemen sonrasında hep stresle koyun koyuna yaşadım ne yalan söyliyeyim.Yapım öyle çünkü.Herşeyi ayrıntılarıyla inceler,irdelerim,takarım ben.Önümüzde 23 Nisan Bayramı var.Rahatsızlığımdan dolayı geç başladık çalışmalara.Yetişmeyecek diye uykularım kaçıyor gelde stres yapma.Ama en çok evlendiğimin ilk aylarında şakkadanak gelir sandığım ama gelemeyen bebek stresi düzleştirmiştir benim omurgayı kesin.Tıpkı bana yazan arkadaşlarım gibi stresten iki büklüm olmuşum yuhhh yani.Tabi ani ve ters hareket etmem asıl sebep.Neyse geçti çok şükür.Kızlarrrr,okuldaki bir arkadaşım bana eczaneden yakı al yapıştır ne kaybedersin bir zararı yok dedi.Aldım eve gittim eşim yapıştırdı.Yakı etamin gibi delikli bir bez.Açıyor ağrıyan yere yapıştırıyorsun.10 dakika sonra bir yanma başlıyor ince ince.Sanki o beze ısırgan otundan sürmüşsün.Yok kızım bunla duramazsın sök at dedim.Eşim ölmezsin sabret dedi.Evet sabrettim o yangın ben uyumadan az önce geçti.Yemin ederim haftalar sonra ilk defa o gece bir rahat uyudum.Sabah kalktım o bölge odun gibi olmuş.Ağrı tümüyle değilse de %70 gitmiş.Bir gün sonra yani bu gün hiççç yok artık.Bu sabah arkadaşımı beş kere öptüm yanaklarından.Allah razı olsun ne diim.Ne yakıymış behhhh....Hayata geri döndüm yeniden...
Güzel bir hayatı sinirsiz,stressiz,mutlu ve umutlu güzel güzel yaşamak dileğimle hepinize kucak dolusu sevgiler...
valla benden de aynı bilmişlikleri dinliyor hatta beni asistan olarak yanına almayı bile düşündü emekli olursamü o derece yani ayrıca kadınlarla nasıl güzel konuşan ve kendini prenses gibi hissttiren biri inan ondan duyduğum iltifatları kocam da dahil çok az erkekten duymuşumdur ayrıca Allah' şükür yaşımı da hiç göstermeyen hoş ta bir hatunum ama olsun yine de kadın milleti seviyor özellikle bizim yaşlarda çocuk sahibi olmaya çalışırken yaşıtlarımız neredeyse torun torba severken seviyorum Yılmaz bey'i iyiki de tanımışım ve onun benim hayatıma girmesi hiç te tesadüf değil biliyorum
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
kısmet degılmış demekkı canım daha zamanı var.senın o pozıtıf enerjın yeter.bıraz dınlen bakalım sonra gene harekete geçersin.herşeyde bir hayır vardır bizim bılmedıgımız.çok üzme kendını nolur gelcek elbet o bebişler ama biraz ugraştırcak ve bekletcekler.benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...