38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Slm Naz, cok güzelllll hayirli olsun canim. Simdiden bolsanslar

tamam canım, ovanalacak göbüş, mutlu olacak bebişler ...........güzelmişşşşşşşşşşş bunu sevdim

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

hayırlı olsun canım transferin hamilelik haberini almak dileğiyle inşaAllah

selam puffy, Yılmaz Güzel benim doktorum kendiisni tek geçiyorum ben de 46 oldum ve Yılmaz bey benden hala çooooook umutlu ben o kadar emin değilim ama, inşallah kocamı ikna edebilirsem ona tüp yaptırıcam en yaklın zamanda muhteşem bir doktor kendisi. benim 42 yaşından 45 yaşıma kadar 4 tane düşüğüm oldu hepsi doğla hamileliklerdi ama kısmet değilmiş ama ben Yılmaz bey'le yeni tanıştım ve herkesi kendisine yönlendiriyorum son kürtajımda yapışıklık oluşmuştu histereskopi ameliyatımı Yılmaz bey yaptı o şekilde tanıştık paragöz olmayan tüccar mantığı gütmeyen son derece düzgün her zaman ulaşılan telefonu açamamışsa bile sonradan dönen sıradışı ve bizim psikolojimize çoooook hitap edebilen bir doktor Allah yolunu daha da açık etsin zaten muayenehanesi dolup taşıyor...

Alkan merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz senle, bu topiğe girince özelikle sen ve Kampa'ya muhakkak bakmadan çıkmıyorum çünkü ikiniz deli dolu hallerinizle bana kendimi hatırlatıyorsunuz, ben benzer şeyler yaşıyoruz şaşıyorum dediğim gibi okudukça kah gülümsüyorum kah gözlerim doluyor, bu kadar olur diyorum nyese uzatmıyim annenin hastalıkları ben de bznerelerini yaşıyorum vs. bugün de beli duyunca pes dedim artık en son olan kürtajım ve sonrasındaki histereskopi amaleyiatımdan sonra bir yerde alışveriş yaparken alltaki tezgaha eğildim ve kalktığımda inanılmaz bir ağrı ile zar zor kendimi toparlayabildim o günden sonra da hep bir sızı belime yerleşti kaldı ben de senin gibi benim önceliğim bebiş deyip hep erteledim taaaki artık geceleri bel ağrısından uykularım kaçmaya başlayıncaya kadar- ve elmecbur bir proftan randevu aldım ama emar o söylemeden çektirmedim çünkü ben daha önce boyun ve sırt ağrısı problemim nedeniyle yıllar önce o alete girip çıkana kadar aynen senin gibi 3.5 atmıştım bi de cengaverim ya her işimi kendim görürüm tek başıma gitmiştim o zaman o yüzden biliyorum nasıl bir şey olduğunu neyse prof kadın beni gayet uzun ve güzel muayene etti elle ve ben de fıtık olmadığını emar çektirmeme gerek olmadığını sadece spor, yürüyüş, egzersiz ve dorsillon adlı kas gevşetici verdi ama hala ara ara sızım sızım sızlıyor çünkü ben fıtık olmadığımı duydum ya ne egzersiz ne bişey bıraktım herbişeyi kafam bebekte ya herşeyi erteliyoruz bakalım neyse uzatmayayım laf bitmez inşallah sende de fıtık çıkmaz diyor ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum tanımadan sevdiğim sanal arkadaşım..

sevgiler bizden. tekrar gecmis olsun canim. insallah güzel ve sorunsuz bir tedavi sonucu seni bekliyordur. deli et doktorlari güpgüzel yumurtalarinla insallah :)

canim kampa üzülme bebegim. hersey olacagina varir. olumlu düsünceye devam. sen ikinciyi bende burada 4.cüyü denerim bakarsin bu sefer zamani gelmis olur bizde sonrasinda donasyon paralarini citir citir yeriz bebis alisverisi yaparken. sikma canini güzel arkadasim. daha önümüzde bizi bekleyen cok cok güzel günler var. demek donör uzun boylu güzel bir kadin. ay valla pek bir heveslendim. tam bana göre donör. ben mutlaka benimkinin uzun boylu olmasini isterim. ben kendim de 1.80 boyundayim ve bizim bütün aile uzundur. kiz valla Cek Cumhuriyetinde donasyon yaptirasim geld bir anda. 26 yumurta mi helal vall. ben 2 sene her ay opu yaptirsam bile bu sayiya ulasamam. Yüce Rabbim sen nerelere kadirsin böyle.

güzelce dinlen, silkelen ve kendine gel. inanki herseyde bir hayir vardir. bebislerimiz bizi bir yerde saklanmis bekliyor biz sadece hangi kapinin arkasinda olduklarini bilmiyoruz. onu da deneme yanilma yoluyla bulmaya calisiyour. kocaman öptüm yanaklarin :)

canim hayirli ugurlu olsun simdiden. insallah güzel haberlerini de burada paylasirsin bizimle. yumilerin göbisinde birbirinden güzel bebisler olsun insallah

Kizlaaaar! Bana, uzulme kafana takma diyenler! Valla hic uzulmedim, hic takmadim. Sasirdim biraz, niye yumurta yok ya, o kadar gidaklamistim halbuki diye.
Bugun akapunkturuma gittim, yuzerim diye havuza yurudum, mayomu giydim, aman cok kalabalikti, suya ayagimi sokmadan 'bu beni mutlu etmeyecek' dedim, geri dondum. Amma bu vesileyle 3km git, 3km gel, epey yurudum. Bundan sonra boyle. Cinli doktorum da bana senin yang enerjin yani bobrek enerjin normal insanlardan dusuk, bu zaten hamileligi zorlastirir dedi. Batirdi igneleri, uyudum misil misil. Spor adina ne varsa yapilacak, bu ne enerjisiyse yukseltilecek! Tembellik yenilecek
Tavsiye uzerine bir kitap okudum gecen gun, herkes cok faydalanmis, ama ben biraz daha bilimsel yaklasimlar severim pek bir hafif geldi, neye efendim, diyorki beynimizdeki program paketlerinin guclu olanlari kazanir, benim guclu programim eglence, gezme, okuma, macera, deneyim, hatta dizi seyretme, hep kazaniyor. Sira spor fikrine gelice, iste boyle suyun kiyisindan donuyorum. Ama o zayif programlari bilincli secerek, defalarca secerek aliskanlik kazanip, yani beyindeki noronlarin bu aktiviteyi 'zevkli' olarak algilamasini saglayana kadar secerek, bu oyunu bozarim ben. Cosku tamam! Peki taktik nedir? Secim yapma esnasinda, yani 'off evemi gitsem, yoksa gidip spormu yapsam, cok da soguk aslinda, evde de seyredilmemis bir Yalan Dunya episodu vardi.' esnasindaaaa, su sorular sorulacak: Bu bir secimmi? Evet secim! Benim secimim nedir? Enerjisi yuksek ve zayiflamis bir Kampa olmakmi, yoksa gittikce yayilan fakat gencliginden siyrilamamis bir teyze haline donusmekmi? Ahha o noktada ayaklar spor salonuna dogru nasil da tipis tipis kosar. Bugun denedim, evet oldu, kendime istediklerimi aynen yaptirdim. Gerci suya giremedim ama olsun yurumus oldum. Simdi eve geldim, Yalan Dunya zamani geldi. Hepinizi optum.

enerjine sağlık canım , yüreğine sağlık

ne çektik biz bu doktorların elinden beeee

Genelde doktorlardan pek hoşlanmam ki cok doktor arkadasımda olmuştur ama ilk defa bir doktoru bu kadar sevdim , cok anlayışı , cok pozitif en önemlisi cok sabırlı...
Vallaha telefonunu hic açmamazlik etmedi , birak toplantı ortalarında bile açıp sonra görüşsek olurmu dedi arsizligimdan utandım, bu arada ben mailde atiyorum gece 12 de bile cevap veriyor
Ama zavallıya acımaya basladim ben tarihteki son hastası olabilirim o kadar taciz ediyorum , sorup duruyorum , didik didik ediyorum , ayni konu uzerine defalarca ariyorum , surekli ariyorum , mail atiyorum ama tik demedi , cok sabirli ama benim dogumumdan sonra bir daha hamile gormek istemeyebilir :))

Selam arkadaşlarım...Öncelikle yazmalıyım sonraya kalmasın.Benim burada gerçek adını bilmediğim,tanımadığım,hayatımda hiç görmediğim bir sürü ama bir sürü iyi kalpli,koca yürekli arkadaşım var biliyorum.Bana hep güzel enerjilerini gönderen kader arkadaşlarım var...Ben yazarım onlar okur,onlar yazar ben okurum...2011 yılından beri buradayım ve arkadaşlarımı çok sevdim.Kalpten biliyorum ki onlarda beni sevdiler ve seviyorlar.Birlikte üzüldüğümüz,sevindiğimiz,ağladığımız güldüğümüz çok günlerimiz oldu..Bazı arkadaşlarımız anne olup ayrıldılar,bazıları olamadan sessizce çekip gittiler...Eskilerden kalanlar çok değil ama yeni gelenler çok...Bu da güzel.Her yeni katılan arkadaşla birlikte çoğalıyor zenginleşiyoruz.En azından yalnız olmadığımızı bilmek bile iyi geliyor umut veriyor.Mesela pufy bence bu topiğin en umut veren yeni geleni.İyiki geldi.Onunla ümitlerimiz yeniden yeşerdi.Hamileliğini belkide ondan çok özenle izliyoruz.O doğuracak ki bizlerde bir gün anne olma ihtimalimize daha sıkı sarılacağız.Tüm dualarım ve iyi dileklerimi hamile olan tüm topik arkadaşlarıma gönderiyorum.Allah onları ve bebeklerini korusun kollasın inşallah Aminnn..Gün sayan arkadaşlarım için de aynı şey geçerli.Güzel haberlerinizi umut ile beklediğimizi biliyorsunuz yazmaya bile gerek yok aslında...Diğer benim gibi pusuya yatmış arkadaşlarıma da en kısa zamanda ver allahım aminnnn...
Kızlar,benim bel ağrım için yazdığınız tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim...Çoook çektim çok:))Mr sonucumu aldım fıtık değilmişim çok şükür.Belimde düzleşme olmuş ve büyük bir ihtimalle de sinir strestenmiş.Bende sinir pek yok.En azından olmadığını biliyorum.Olsa ilk önce öğrenci velilerimden bir kaçının saçını başını yolarım hatta cırmıklarım bile(sebepleri öyle çok ki sayamam şimdi.)Olsa,iş yerini ani bir kararla bana doğru dürüst anlatmadan ve danışmadan,başka bir yere taşıyan eşime şarlamam lazım.Anlattım anlamamışsın diyor,büyük ihtimalle laf kalabalığına getirmiştir yoksa neden anlamayım.Belkide üzülürüm zaten hastayım diye söylememiştir kim bilir.Neyse belkide böylesi daha iyi oldu.Yok bende sinir minir biliyorum.Olsa,3 kere tüp bebek yaptığımda bir kere bile,bizde biraz yardım edelim mi diye sormayan(Allaha şükür ihtiyacımız da olmadı ama olsun yine de sorulmalı bence),her negatifte beni en çok teselli eden boş ver kızımmmm üzülme diyen ama bir daha dene filan hiç demeyen kayınvalideme gıcık kapardım,kızardım küserdim.Hiç tepki vermiyorum.Babaanne olamayacak olan sonuçta kendisi.Bence o da biraz dert etmeli..Ama ona göre olacakmış.O biliyormuş.Olmamasına sebep yokmuş e iyi bari,sinir yapmaya gerek yok yani...Strese gelince,o benim hayatımın her döneminde hep vardı.Öğrencilik yıllarımda,İş hayatımda,flört dönemlerimde,evlendiğimin hemen sonrasında hep stresle koyun koyuna yaşadım ne yalan söyliyeyim.Yapım öyle çünkü.Herşeyi ayrıntılarıyla inceler,irdelerim,takarım ben.Önümüzde 23 Nisan Bayramı var.Rahatsızlığımdan dolayı geç başladık çalışmalara.Yetişmeyecek diye uykularım kaçıyor gelde stres yapma.Ama en çok evlendiğimin ilk aylarında şakkadanak gelir sandığım ama gelemeyen bebek stresi düzleştirmiştir benim omurgayı kesin.Tıpkı bana yazan arkadaşlarım gibi stresten iki büklüm olmuşum yuhhh yani.Tabi ani ve ters hareket etmem asıl sebep.Neyse geçti çok şükür.Kızlarrrr,okuldaki bir arkadaşım bana eczaneden yakı al yapıştır ne kaybedersin bir zararı yok dedi.Aldım eve gittim eşim yapıştırdı.Yakı etamin gibi delikli bir bez.Açıyor ağrıyan yere yapıştırıyorsun.10 dakika sonra bir yanma başlıyor ince ince.Sanki o beze ısırgan otundan sürmüşsün.Yok kızım bunla duramazsın sök at dedim.Eşim ölmezsin sabret dedi.Evet sabrettim o yangın ben uyumadan az önce geçti.Yemin ederim haftalar sonra ilk defa o gece bir rahat uyudum.Sabah kalktım o bölge odun gibi olmuş.Ağrı tümüyle değilse de %70 gitmiş.Bir gün sonra yani bu gün hiççç yok artık.Bu sabah arkadaşımı beş kere öptüm yanaklarından.Allah razı olsun ne diim.Ne yakıymış behhhh....Hayata geri döndüm yeniden...
Güzel bir hayatı sinirsiz,stressiz,mutlu ve umutlu güzel güzel yaşamak dileğimle hepinize kucak dolusu sevgiler...

valla benden de aynı bilmişlikleri dinliyor hatta beni asistan olarak yanına almayı bile düşündü emekli olursamü o derece yani ayrıca kadınlarla nasıl güzel konuşan ve kendini prenses gibi hissttiren biri inan ondan duyduğum iltifatları kocam da dahil çok az erkekten duymuşumdur ayrıca Allah' şükür yaşımı da hiç göstermeyen hoş ta bir hatunum ama olsun yine de kadın milleti seviyor özellikle bizim yaşlarda çocuk sahibi olmaya çalışırken yaşıtlarımız neredeyse torun torba severken seviyorum Yılmaz bey'i iyiki de tanımışım ve onun benim hayatıma girmesi hiç te tesadüf değil biliyorum

merhaba,

bahsettiğiniz doktorun Yılmaz Güzel'in iletişim bilgilerini de paylaşırmısınız? özelden olursa sevinirim. siteye pek girmiyorum cevabınızı kaçırabilirim :)

teşekkürler kızlarr.

merhaba,

bahsettiğiniz doktorun Yılmaz Güzel'in iletişim bilgilerini de paylaşırmısınız? özelden olursa sevinirim. siteye pek girmiyorum cevabınızı kaçırabilirim :)

teşekkürler kızlarr.

Canim mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum , boşaltman gerekiyor :)))

canım ağrılarının geçmiş olmasına sevindim.şimdi 23 nisan hazırlıkları devam etsin bakalım.sonrada hatta sonra değil birlikte bebeğinin de hazırlıkları başlasın inşaAllah.

Alkan yazının basinda gözlerim doldu dayanamadım ağladım zaten her seye aglar oldum , ama bende buraları cok seviyorum zaten hic koparmıyorum tum kizlari merak ediyorum gelip bakiyorum bazen mide bulantisi tutuyor okuyorum ama yazamiyorum aklım kalıyor , hepinizin benim yaşadıklarımı yasamanizi cok istiyorum ,insallah size de kocalarınız el bebek gul bebek bakar , her baktiginda gozleri eskisinden baska bir parlar , aman karım iki canlı diyerek aksam saati erik arar , sabah namazından sonra ( tedavinin basinda namaza basladi sagolsun hic bırakmadı ) yanınıza yatar karnınızı okşar konuşur , sizinle beraber gunluk tutar.
Sakin bana anlatiyorum diye kızmayın ama bunlari hepinizin yasamasını cok içtenlikle istiyorum.
Gelelim yaziningeri kalan kısmına iyileştiğine sevindim gerisine guldum , sıkıntılı seyleri bile gayet hos anlatmışsin hayatı bu sekilde ele alabilen insanara hayranım buradaki ınsanlarda bu yuzden kanım kaynadı , dert cok üzülecek sey cok ama bunu dozunda yapabilip bazi şeylerle dalga geçebilmek işlerimizi kolaylaştırıyor. Bu gun sabah TSH sonucumu aldim bayagi yükselmiş klasik panik durumuyla jinekologumu , bir doktor arkadasımı , endokronologumu aradım ortalığı birbirine kattım ama aksam sanki ben degildim güle güle esime yaptıgım rezilliği anlattim. Edepsizliğimle bir guzel dalga geçtim boyle giderse doktorlar mimeyecek beni , bu arada ben yalnızım bu memlekette eşimden baska kimse yok bu gunlerde cevremin kalabalık olmasini cok isterdim ama her sey bir arada olmuyor is'te. Esimin alileside yasimizdan dolayi bu hamileligi gereksiz görüyor basta cok soguk tepki verdiler bir hayirli olsunu sakindilar , simdi tepki vermiyorlr ama cok soğuklar bak is'te hamileyim ama sevinenim yok , canin bir sey istiyormu yapayim gondereyim diyenim yok , kapımı çalıp nasilsin diyenim yok ki haftalardır evde tek basıma yatiyorum , ailem uzakta sadece tel destegi var. Dedim ya hayatta her sey tam olmuyor , o yuzden once beline sonra ruhuna dikkat et :))

Umarim Yılmaz bey seni isteklerine kavusturur , kader isteklerimizle bizi nerede buluşturur bilinmez. Ama kendini hastalarına cok sevdiren bir doktor , benim bir cok endişemi her konuşmasında cok hafifletiyor , bastaki panik günlerimin hafiflemesine cok yardimci olan bir sahsiyettir kendisi :)))

benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...

ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..

Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...

ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...

Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...

umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...

Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...

Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...

Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...

haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...

Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...

Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...

Canim benim, öncelikle cok gecmis olsun sakin uzulme ve umudunu yitirme diyom zaten cok bilinclisin ve enerji dolusun inaniyorum ki Allahim nasip edecektir sanada bebegini.... Benimde ilk denemede olmamisti ve nasip dedim.... Tecrube edindindim Bizler elimizden geleni ypiyoruz Rabbim isterse olur hakkimizda hayirlisi... Insallah ikinci denemende kavusursun bebisine

Bende 12 nisani beklemekteyim, agrilarim var adet agrisi gibi ne diyelim ki Allah bize nasip etsin o guzel duyguyu canim....

Kendine cokkkk iyi bak...

Kucakdolusu sevgiler

kısmet degılmış demekkı canım daha zamanı var.senın o pozıtıf enerjın yeter.bıraz dınlen bakalım sonra gene harekete geçersin.herşeyde bir hayır vardır bizim bılmedıgımız.çok üzme kendını nolur gelcek elbet o bebişler ama biraz ugraştırcak ve bekletcekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…