38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah burda birimiz hamile olunca hepimiz seviniyoruz.Benimde 3.tedavim dün 4 yumurta toplandı bugün telefon bekliyoruz inşallah 4 üde döllenir.Cumartesi yada pazartesi transfer

Breezey çok çok teşekkür ederim, yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Hiç birbirni tanımayan ama aynı kaderi paylaşan insanlar olarak bizi bizden başka kimse anlamaz. Tekrar güzel dileklerin, duaların için teşekkür ederim.

Naz73 hayırlı olsun , o telefonu beklemek ne zordur bilirim. Ben ilk telefonu aldığımda döllendi haberini o kadar çok sevinmiştim ki, gören doğurdum sanırdı:)

Kotyo, Ayşen hn . asistanı Semra Hn. ın onu iste ve ondan randevu al. Sonraki takiplerde de muayeneme Semra hn. da girsin diye özellikle belirtirsen giriyor Semra Hoca.

Sevgiler..

Selam herkese. Biraz once toplamadan geldim, opu mopu yalan oldu. Bir folikul alindi, o da bos cikti. Cok sasirdim ya. Bu ilk defa oluyor. Hep 2-3 yumurta olurdu, 1-2 embriyo gelisirdi. Mesela gecen sefer bir tane A kalite, bir tane de B kalite embriyo basarmistik. Bu sefer SIFIR yumurta! Anlamadim, ilac dozumu olmadi ne. Menopu 375 aldim gerci. Ama bu daha iyi belki de, embriyo olup kalbim sikisarak beklemektense, bastan belli oldu sonuc. O embriyolarda muhtemelen kalitesiz oluyordu da tutunmuyordu.
Endometrium: 6,1 pek iyi degil zaten. Doktor yine de estrogem ve ovitral verdi. Devam edelim, etkisi bir sonraki sikluste cikabilir diye.
Kac kere daha deneyelim dedim. 4-5 kere deneyelim, sonra donasyon kararini dusunelim dedi. Diyorum ya, benden daha umutlu. Ben eminmisin der gibi bakiyorum, o bana 'guven bana, sansimiz var' diyor. Cinli doktorum da aradi, 2 ay daha akapunktur ve Cin ilaci kullan, sonra etkisi olur dedi. Kendimi iyi hissettim. Turkiye'dekiler hadi donasyona derken, buradakiler dur sansin var diyor. Kapildim gidiyorum, ama iyi hissediyorum.

Bir de, yan yatakta yatan genc bir Cek kadin vardi. Narkozdan sonra konustuk, cok az ingilizcesiyle bana kim oldugunu anlatmaya calisti. 34 yasinda, coook guzel uzun boylu kahve uzun sacli, tatli mi tatli bir kadin, 2 cocugu varmis 3-4 yaslarinda. Yumurta vermeye gelmis, bu ikinci donasyonuymus, gecen sefer 26 tane toplamislar, hey masallah! Ben de bir taneyi umarak yatiyorum orada. Nasil icim isindi kadina, guzel bakan gozler, guzel bir gulumseme, bal gibi bir kiz. Icimden o yumurtalari degerlendirmek gecmedi degil yani.
Neyse eve geldim, uyuyacagim simdi. Hepinize sevgiler.

Kotyo, resepsiyondaki kizlara Semra Hn. istiyorum diye soylemen lazim. Ancak o zaman senin gorusmene giriyor. Zaten sonra baska doktor takip ediyor, ancak hep Semra Hn.a rapor veriyorlar. Hangi doktorun takibini istiyorsan onu da en bastan soyleyebilirsin. Benimki Funda Hn.di, elinden geleni yapti, memnundum. Iyi sanslar.

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

Merhababa canim insallah simsiki tutunur bebislerin sana ve mucizene kavusursun

1. Polyester satın alabileceğiniz en tehlikeli kumaştır. Polyester naylon ve plastikten elde edilir. Derinin hava almasını önler. Polyester ve naylon kumaşlar gribal enfeksiyonlara davetiye çıkarmakla birlikte, çeşitli cilt hastalıklarına ve kadın hastalıklarına sebep olabilir. Hayvanlar üzerinde yapılan bir araştırma, polyester iç çamaşırlarının sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüşlere sebep olduğunu göstermiştir. Benzer çalışmalar insanlar ve fareler üzerinde de yapılmıştır. Polyester sentetik yapısı itibariyle, çok güçlü bir elektrostatik potansiyel üretir. Yapılan bir diğer araştırmada hamileliği normal devam eden 5 ile 7 arasında köpeğe %100 polyester kıyafetler giydirilmiştir. Ve araştırmanın ilk ayı içerisinde bu köpeklerden ikisinin elektrostatik enerjilerinin aşırı artması sonucu progesteron oranlarında aşırı düşüş nedeniyle ani düşük yaptıkları görülmüştür.

Kızlar biraz önce okudum ilginç geldi paylaşayım dedim, transfer ve sonrasında polyester kumaştan uzak durun:)

Son düzenleme:

sen de umudunu koru lütfen...
bazen bizim için olumsuz olan aslında hakkımızda en hayırlı olandır...
sabrın bol olsun, Rabbim yardımcın olsun.

kotyocum bısey takıldı kafama bende laproskopı amelıyatı oldum ve doktorum en az 3 ay sonra tup bebek deneyebılırız dedı hatta bır baska doktora daha sordum o da en uygun zamanın 3 ay sonra olacagını soyledi. senın 1 ay gecmıs daha amelıyatının uzerınden mutlaka doktoruna bır sor bakalım..
sevgıler

Merhaba Kampa öncelikle gecmis olsun, o kadar bilincli ve bilgilisinki diyecek bisey birakmamisin. Zaten umut ve hayat dolusun burdan taniyabildigim kadari ile hersey gönlünce olsun ve Allah en kisa zamanda seni bebegine kavusturmasini dilerim. Eminim ki cabalarin bosa gitmeyecek....

Hosca kal....

merhaba canim nasilsin iki gundur hep aklimdasin yarin test gunun rabbim insallah hayirli sonuclar nasp eder idrar testi yapmadin mi canim? Uffff gunler gecmiyor resmen iskence yawww
guzel sonucunu hemen yaz olur mu?

Bol sans canim....

Alllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah burda birimiz hamile olunca hepimiz seviniyoruz.Benimde 3.tedavim dün 4 yumurta toplandı bugün telefon bekliyoruz inşallah 4 üde döllenir.Cumartesi yada pazartesi transfer

İnşallah sağlıkla döllenirler. Bol şanslar

Teşekkürler randevu alırken buna dikkat edeceğim. sağolun.

teşekkür ederim bilginize dikkate alacağım bu bilgileri. ayrıca sizin yazılarını takip ediyorum sizden öğreneceğim çok şey var diyorum. sizede tedavinizde iyi şanslar.

merhaba canim nasilsin iki gundur hep aklimdasin yarin test gunun rabbim insallah hayirli sonuclar nasp eder idrar testi yapmadin mi canim? Uffff gunler gecmiyor resmen iskence yawww
guzel sonucunu hemen yaz olur mu?

Bol sans canim....

Sevgili Melek

Sana da günde bir sürü kere " ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler " yazıyorum...Aç yada tok farketmez, ayakta yada yatarken farketmez... İlacını aksatma...

mart ayında transfer olup gün sayan topiğine gel , orada görürsün nasıl işe yarıyor bu ilaç

Rabbim hayırlı sonuçlarımı sizlerle paylaşmayı da nasip etsin... Sizlere de nasip etsin...
Bi de pozitif enerjiler nasip etsin, pozitif olamayan herkese...
kız bu güzel günleri bu heyecanı bir daha yaşar mıyız, garantisi yok , yaş olmuş benim 42..belkim tek sefer bebek sahibi olma şansım bu.. ne diye heba ediyim , tuttu mu tutmadı mı diye...
tutarlar onlar, tuttular benimkiler. bi kağıda dökmesi kaldı olayın o kadar

gel teskere gel teskeree bebişlerim nerdeee

Acaba Semra Hanımın takibinde ücret farklı oluyormu malum bu tüp bebek maceramızda hem maddi hemde manevi olarak bitiyoruz.

kızlar bende bugun doktora gittim yumurta takıbim yapılıyodu bugun 4 günümdü yumurtalarım cvp vermemış henüz ıgnelerın dozunu arttırdılar.saatı cok onemlıymış tahlıl sonuucunu beklerken 1 saat gecıktırdımpazartesi gene kontrol var.inşallah yumurtlar cevap verir zaten topu topu iki tane.breyyzeee cok mrk ediyorum hakkında hayırlısı olsun canım bize hemen haber ver olur mu?iyi haberlerle gel inşallahh

Acaba Semra Hanımın takibinde ücret farklı oluyormu malum bu tüp bebek maceramızda hem maddi hemde manevi olarak bitiyoruz.

Kotyo selam, takip icin ayrıca ücret almiyorlar. İlk on görüşme Semra hoca ile yaparsan onun muayene ücretini alıyorlar.

Kampa, üzülme olur mu? Hersey olacağına varıyor. Bir sonraki deneme olacak belki..

Dahlia ( doğru yazdım umarım) aman igne saatlerine dikkat et. Yanında tası nerde olursa olsun yap.

Melek sana da sabır diliyorum:) beklemek içerde neler oluyor bilmemek, gizem gizem:)

canim benim hayirli olsun. insallah 12 gün sonra da burada sevinc cigliklari atariz. Yüce Rabbim seni mucizelerine kavusturur insallah. gönlünü ferah tut ve bebislerine güven. seninle olduklarina ve tutunduklarina inan.

hopecim, YÜCE RABBİM hepimizi mucizelerine kavuşturur inşallah....

Bende sana bakayim dedim dun ulaşamadım aklım sende kaldi , hadi hayirlisi hersey yolundaymis icim rahatladı kendine ve bebislere iyi bak , gorusuruz optummmmmm
canıkom, ben sana mail attım gelmedi Mİ, dün leyla gibiydim,,,, ama herşey laylay lom gitti, iyiydi yani, sana da mail atınca rahatlamıştım ama, affet habersiz bıraktırğım için... bebişlerime yatarak bakıyorum bakalım ARTIK
Ne güzelll, çok mutlu oldummm

12 gün sonra bir " hamileyiiimmmmmmmmmmm" haber daha geliyor

yaşasınnn yaşasınnnnn

ay canım ya inşalllllllllahhhhhhhh yazarım o sihirli kelimeyi......

hopecim, YÜCE RABBİM hepimizi mucizelerine kavuşturur inşallah....

ay canım ya inşalllllllllahhhhhhhh yazarım o sihirli kelimeyi......

Aminnnn... mesajının başlığı bile mucizenin olmaması için bir neden olmadığını anlatıyor bana

Hem o sihirli kelimeyi söyleyeceğin güne kadar sana benden bir hareket, yatarken de yapabilirsin...

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

İnşallah sağlıkla döllenirler. Bol şanslar

selam kızlar nihayet telefon geldi 4 yumurtadan 3 ü olgundu 3 ü işlem görmüş ikisi döllenmiş 3 de olabilir dediler cumartesi saat 7,5 da hastanede olmam gerekiyor.Bu sefer çok kimseye söylemedim tedavi olduğumu annemler biliyor kimseye söylemeyin diye tembih ettim kardeşlerim ve arkadaşlarım bilmiyor iş yerim biliyor sanki kimse bilmeyince olacak gibi geliyor.çok umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…