Alllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah burda birimiz hamile olunca hepimiz seviniyoruz.Benimde 3.tedavim dün 4 yumurta toplandı bugün telefon bekliyoruz inşallah 4 üde döllenir.Cumartesi yada pazartesi transferMerhabalar sizleri takip ediyorum ara sırada yazıyorum. Tedavi olanlara bol şanslar diler hamilelere de sağlıklı bir şekilde kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim. Bende 40
yaşındayım Allah kısmet ederse bu ayın ilk adediyle 6.tedavime başlayacağım. 1 Martta histereskopi ve laporoskopi oldum ve daha önce 7 kez histereskopi olduğum halde
alınamayan miyomum çok şükür bu sefer alındı ve dr.lar tarafından uygun görülmesi nedeniyle tüplerim bağlandı.
Mart ayı sonunda kontrol için Memorialla gittim ameliyat sonrası öyle söylenmişti. Muayene olduğum dr neden geldin gibilerinden işlem yaptı ve bazı testler isteyerek beni bu
ayın adediyle tedaviye başlarız dedi ve beni yolladı sizlere bir şey sormak istiyorum ben memorial da tedavi oluyorum . Tedavimi Semra Hanımın takip etmesini istiyorum
acaba randevu isterken onamı randevu alacağım yoksa başka bir dr için sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ben bundan önceki tedavilerimi hep
aynı dr yaptırdım çok pişman oldum üçüncüden sonra neden o dr bırakmadığım için özelde tek dr kontorülünde tedavilerimi yaptırmıştım. Her işte bir hayır vardır diyerek
yoluma devam ediyorum. Bebek içinde Rabbimin bir bildiği vardır, demek vakti saati gelemedi diyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun ..
Merhabalar sizleri takip ediyorum ara sırada yazıyorum. Tedavi olanlara bol şanslar diler hamilelere de sağlıklı bir şekilde kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim. Bende 40
yaşındayım Allah kısmet ederse bu ayın ilk adediyle 6.tedavime başlayacağım. 1 Mart’ta histereskopi ve laporoskopi oldum ve daha önce 7 kez histereskopi olduğum halde
alınamayan miyomum çok şükür bu sefer alındı ve dr.lar tarafından uygun görülmesi nedeniyle tüplerim bağlandı.
Mart ayı sonunda kontrol için Memorialla gittim ameliyat sonrası öyle söylenmişti. Muayene olduğum dr neden geldin gibilerinden işlem yaptı ve bazı testler isteyerek beni bu
ayın adediyle tedaviye başlarız dedi ve beni yolladı sizlere bir şey sormak istiyorum ben memorial da tedavi oluyorum . Tedavimi Semra Hanımın takip etmesini istiyorum
acaba randevu isterken onamı randevu alacağım yoksa başka bir dr için sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ben bundan önceki tedavilerimi hep
aynı dr yaptırdım çok pişman oldum üçüncüden sonra neden o dr bırakmadığım için özelde tek dr kontorülünde tedavilerimi yaptırmıştım. Her işte bir hayır vardır diyerek
yoluma devam ediyorum. Bebek içinde Rabbimin bir bildiği vardır, demek vakti saati gelemedi diyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun…..
herkese selam
03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.
Selam herkese. Biraz once toplamadan geldim, opu mopu yalan oldu. Bir folikul alindi, o da bos cikti. Cok sasirdim ya. Bu ilk defa oluyor. Hep 2-3 yumurta olurdu, 1-2 embriyo gelisirdi. Mesela gecen sefer bir tane A kalite, bir tane de B kalite embriyo basarmistik. Bu sefer SIFIR yumurta! Anlamadim, ilac dozumu olmadi ne. Menopu 375 aldim gerci. Ama bu daha iyi belki de, embriyo olup kalbim sikisarak beklemektense, bastan belli oldu sonuc. O embriyolarda muhtemelen kalitesiz oluyordu da tutunmuyordu.
Endometrium: 6,1 pek iyi degil zaten. Doktor yine de estrogem ve ovitral verdi. Devam edelim, etkisi bir sonraki sikluste cikabilir diye.
Kac kere daha deneyelim dedim. 4-5 kere deneyelim, sonra donasyon kararini dusunelim dedi. Diyorum ya, benden daha umutlu. Ben eminmisin der gibi bakiyorum, o bana 'guven bana, sansimiz var' diyor. Cinli doktorum da aradi, 2 ay daha akapunktur ve Cin ilaci kullan, sonra etkisi olur dedi. Kendimi iyi hissettim. Turkiye'dekiler hadi donasyona derken, buradakiler dur sansin var diyor. Kapildim gidiyorum, ama iyi hissediyorum.
Bir de, yan yatakta yatan genc bir Cek kadin vardi. Narkozdan sonra konustuk, cok az ingilizcesiyle bana kim oldugunu anlatmaya calisti. 34 yasinda, coook guzel uzun boylu kahve uzun sacli, tatli mi tatli bir kadin, 2 cocugu varmis 3-4 yaslarinda. Yumurta vermeye gelmis, bu ikinci donasyonuymus, gecen sefer 26 tane toplamislar, hey masallah! Ben de bir taneyi umarak yatiyorum orada. Nasil icim isindi kadina, guzel bakan gozler, guzel bir gulumseme, bal gibi bir kiz. Icimden o yumurtalari degerlendirmek gecmedi degil yani.
Neyse eve geldim, uyuyacagim simdi. Hepinize sevgiler.
Merhabalar sizleri takip ediyorum ara sırada yazıyorum. Tedavi olanlara bol şanslar diler hamilelere de sağlıklı bir şekilde kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim. Bende 40
yaşındayım Allah kısmet ederse bu ayın ilk adediyle 6.tedavime başlayacağım. 1 Mart’ta histereskopi ve laporoskopi oldum ve daha önce 7 kez histereskopi olduğum halde
yoluma devam ediyorum. Bebek içinde Rabbimin bir bildiği vardır, demek vakti saati gelemedi diyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun…..
Selam herkese. Biraz once toplamadan geldim, opu mopu yalan oldu. Bir folikul alindi, o da bos cikti. Cok sasirdim ya. Bu ilk defa oluyor. Hep 2-3 yumurta olurdu, 1-2 embriyo gelisirdi. Mesela gecen sefer bir tane A kalite, bir tane de B kalite embriyo basarmistik. Bu sefer SIFIR yumurta! Anlamadim, ilac dozumu olmadi ne. Menopu 375 aldim gerci. Ama bu daha iyi belki de, embriyo olup kalbim sikisarak beklemektense, bastan belli oldu sonuc. O embriyolarda muhtemelen kalitesiz oluyordu da tutunmuyordu.
Endometrium: 6,1 pek iyi degil zaten. Doktor yine de estrogem ve ovitral verdi. Devam edelim, etkisi bir sonraki sikluste cikabilir diye.
Kac kere daha deneyelim dedim. 4-5 kere deneyelim, sonra donasyon kararini dusunelim dedi. Diyorum ya, benden daha umutlu. Ben eminmisin der gibi bakiyorum, o bana 'guven bana, sansimiz var' diyor. Cinli doktorum da aradi, 2 ay daha akapunktur ve Cin ilaci kullan, sonra etkisi olur dedi. Kendimi iyi hissettim. Turkiye'dekiler hadi donasyona derken, buradakiler dur sansin var diyor. Kapildim gidiyorum, ama iyi hissediyorum.
Bir de, yan yatakta yatan genc bir Cek kadin vardi. Narkozdan sonra konustuk, cok az ingilizcesiyle bana kim oldugunu anlatmaya calisti. 34 yasinda, coook guzel uzun boylu kahve uzun sacli, tatli mi tatli bir kadin, 2 cocugu varmis 3-4 yaslarinda. Yumurta vermeye gelmis, bu ikinci donasyonuymus, gecen sefer 26 tane toplamislar, hey masallah! Ben de bir taneyi umarak yatiyorum orada. Nasil icim isindi kadina, guzel bakan gozler, guzel bir gulumseme, bal gibi bir kiz. Icimden o yumurtalari degerlendirmek gecmedi degil yani.
Neyse eve geldim, uyuyacagim simdi. Hepinize sevgiler.
Alllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah burda birimiz hamile olunca hepimiz seviniyoruz.Benimde 3.tedavim dün 4 yumurta toplandı bugün telefon bekliyoruz inşallah 4 üde döllenir.Cumartesi yada pazartesi transfer
Breezey çok çok teşekkür ederim, yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Hiç birbirni tanımayan ama aynı kaderi paylaşan insanlar olarak bizi bizden başka kimse anlamaz. Tekrar güzel dileklerin, duaların için teşekkür ederim.
Naz73 hayırlı olsun , o telefonu beklemek ne zordur bilirim. Ben ilk telefonu aldığımda döllendi haberini o kadar çok sevinmiştim ki, gören doğurdum sanırdı:)
Kotyo, Ayşen hn . asistanı Semra Hn. ın onu iste ve ondan randevu al. Sonraki takiplerde de muayeneme Semra hn. da girsin diye özellikle belirtirsen giriyor Semra Hoca.
Sevgiler..
Kotyo, resepsiyondaki kizlara Semra Hn. istiyorum diye soylemen lazim. Ancak o zaman senin gorusmene giriyor. Zaten sonra baska doktor takip ediyor, ancak hep Semra Hn.a rapor veriyorlar. Hangi doktorun takibini istiyorsan onu da en bastan soyleyebilirsin. Benimki Funda Hn.di, elinden geleni yapti, memnundum. Iyi sanslar.
merhaba canim nasilsin iki gundur hep aklimdasinyarin test gunun rabbim insallah hayirli sonuclar nasp eder idrar testi yapmadin mi canim? Uffff gunler gecmiyor resmen iskence yawww
guzel sonucunu hemen yaz olur mu?
Bol sans canim....
Acaba Semra Hanımın takibinde ücret farklı oluyormu malum bu tüp bebek maceramızda hem maddi hemde manevi olarak bitiyoruz.
canim benim hayirli olsun. insallah 12 gün sonra da burada sevinc cigliklari atariz. Yüce Rabbim seni mucizelerine kavusturur insallah. gönlünü ferah tut ve bebislerine güven. seninle olduklarina ve tutunduklarina inan.
canıkom, ben sana mail attım gelmedi Mİ, dün leyla gibiydim,,,, ama herşey laylay lom gitti, iyiydi yani, sana da mail atınca rahatlamıştım ama, affet habersiz bıraktırğım için... bebişlerime yatarak bakıyorum bakalım ARTIKBende sana bakayim dedim dun ulaşamadım aklım sende kaldi , hadi hayirlisi hersey yolundaymis icim rahatladı kendine ve bebislere iyi bak , gorusuruz optummmmmm
Ne güzelll, çok mutlu oldummm
12 gün sonra bir " hamileyiiimmmmmmmmmmm" haber daha geliyor
yaşasınnn yaşasınnnnn
hopecim, YÜCE RABBİM hepimizi mucizelerine kavuşturur inşallah....
ay canım ya inşalllllllllahhhhhhhh yazarım o sihirli kelimeyi......
İnşallah sağlıkla döllenirler. Bol şanslar