Kizlaaaar! Bana, uzulme kafana takma diyenler!
Valla hic uzulmedim, hic takmadim. Sasirdim biraz, niye yumurta yok ya, o kadar gidaklamistim halbuki diye.
Bugun akapunkturuma gittim, yuzerim diye havuza yurudum, mayomu giydim, aman cok kalabalikti, suya ayagimi sokmadan 'bu beni mutlu etmeyecek' dedim, geri dondum. Amma bu vesileyle 3km git, 3km gel, epey yurudum. Bundan sonra boyle. Cinli doktorum da bana senin yang enerjin yani bobrek enerjin normal insanlardan dusuk, bu zaten hamileligi zorlastirir dedi. Batirdi igneleri, uyudum misil misil. Spor adina ne varsa yapilacak, bu ne enerjisiyse yukseltilecek! Tembellik yenilecek
Tavsiye uzerine bir kitap okudum gecen gun, herkes cok faydalanmis, ama ben biraz daha bilimsel yaklasimlar severim pek bir hafif geldi, neye efendim, diyorki beynimizdeki program paketlerinin guclu olanlari kazanir, benim guclu programim eglence, gezme, okuma, macera, deneyim, hatta dizi seyretme, hep kazaniyor. Sira spor fikrine gelice, iste boyle suyun kiyisindan donuyorum. Ama o zayif programlari bilincli secerek, defalarca secerek aliskanlik kazanip, yani beyindeki noronlarin bu aktiviteyi 'zevkli' olarak algilamasini saglayana kadar secerek, bu oyunu bozarim ben. Cosku tamam! Peki taktik nedir? Secim yapma esnasinda, yani 'off evemi gitsem, yoksa gidip spormu yapsam, cok da soguk aslinda, evde de seyredilmemis bir Yalan Dunya episodu vardi.' esnasindaaaa, su sorular sorulacak: Bu bir secimmi? Evet secim! Benim secimim nedir? Enerjisi yuksek ve zayiflamis bir Kampa olmakmi, yoksa gittikce yayilan fakat gencliginden siyrilamamis bir teyze haline donusmekmi? Ahha o noktada ayaklar spor salonuna dogru nasil da tipis tipis kosar. Bugun denedim, evet oldu, kendime istediklerimi aynen yaptirdim. Gerci suya giremedim ama olsun
yurumus oldum. Simdi eve geldim, Yalan Dunya zamani geldi. Hepinizi optum.