- 25 Temmuz 2010
- 1.364
- 14
benim sıpalar beni beğenmedi , ikisi de gittiler...bir bu sabah ezanıyla biri de yaklaşık 1 saat önce... gittiler diyebiliyorum çünkü hissettim...normalde reglimin 2 günü , bu kadar parça düşmez benden... hain minnaklar , len ben sevilmeyecek kadın mıyım...
ama işte dediler ki ,bu deli bizi doğarsak kendine benzetir, tırstılar..
Rabbim bu sefer değil dedi...daha vaktin var dedi... Rabbim bilir ...
ben bugün daha iyiyim , sizler de benim adıma daha iyi olun...
Pozitif haberleri bekleyenler , o test bu test deyip habire test yapanlar ,Pozitif haberleri alanlar, ikinciyi de alanlar, keseleri görenler,pıt pıt bekleyenler... herkeş yanii...
umudunuzu bu adımların her birinde ne sonuç alırsanız alın koruyun, nefes aldığınız sürece, Rabbimin izniyle gözünüzü açtığınız her gün umut etmeye devam...
Ben bu ayı hiç bir şey yapmadan , dinlenerek geçireceğim... ama topiklere yazarım ... hiç bir şey dediysem tedavi adına , iğne ilaç adına dedimm... onlar bu kadar yeter şimdilik...
Dualarım hep sizinle olacak... bu minnak sıpalar gittiler ama sizleri buldum ben...bu dünya üzerinde artık sizlerden haberim var , sizlerin de benden olduğu gibi...
Almanya ve Hollanda muhabirlerimizden , yurt içi ve İstanbul dışındaki muhabirlerimizden, İstanbul içindekilerden... yani herkeşten...
haberlerinizi yazın , unutmayın heee... burada güzelliği ve sevinci paylaşmakta çok güzel...kendime adıma söylüyorum, üzüntümü paylaşmakda çok güzel... en azından paylaşacak birilerini olduğunu bilmek çok güzel...
Takip ettiğim bütün topiklere hemen hemen aynı yazımı yazacağım ki , benden haber bekleyen topikdaşlarımın , haberi olsun...
Hepiniz sevgiyle kalın...umudunuzu ve iyi enerjinizi korumaya devam edin...
canım üzüldüm senin adına yaaa rabbimin takdiri inşaAllah diğer sefer.birde canım adet mi oldun?yoksa test mi yaptırdın?enerjini çok takdir ettim doğrusu.bunlar hep pozitif olarak geri döner sana diyim ben.ben daha morali yüksek olup bebeğini kucağına almayanı görmedim.geneldi meleklerine kavuşur moralini yüksek tutanlar.