38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bana cok moral verıyosun sen ya:)sozlrın cok ıyı gelıyo:)senınkı gercekten mucızeymış:)Rabbım verınce bışeylerı vesıle edıyo ıstee

Puffy harikasin umarim bende o tek Yumi ile basaracagim....olumsuz dusunmenin bir faydasi olmadigina gore surekli positive dusunuyorum.o tek Yumi yi bu Sabah labratuarda biraktik....
Hersey o kadar Hizli gelisti ki tedavi surecimiz coook kisaydi....organik yumurta oldu...insallah organik bebekte olur...

sgk dan nasıl rapor aldınız ben 1973 doğumluyum yaştan dolayı olmuyor dendi

teşekkürler yarın saat 10 da yumurta toplanacak akıntım aşırı derece arttı daha önce yumoşlar toplanmada çatlamıştı gene öyle oldu diye çok korkuyorum hepinizden dua istiyorum

Merhaba herkese. Bu aralar cok dolasiyorum, hem is icin hem keyif icin, size pek yazamiyorum maalesef.
Ben Menopur'la basladim tedavime, reglin 9. gununde bir flikul 18mm, diger ikisi cok kucuk. Persembe gunu toplama olacak. Endo ise 5.1 Doktor endo kalinlasirsa tazecik embriyolari koyalim diyor, ben daha toplayalim diyorum. Bakalim gelismelere gore...
Eskiden 2-3 folikul 1-2 embriyo olurdu, simdi o da yok. N'apalim, keyfin yine de yerinde. Hepinizi optum. Geriye dogru okuyacagim simdi.

teşekkürler yarın saat 10 da yumurta toplanacak akıntım aşırı derece arttı daha önce yumoşlar toplanmada çatlamıştı gene öyle oldu diye çok korkuyorum hepinizden dua istiyorum

Canım inşallah bu sefer her şey yolunda gider

Rabbim yar ve yardımcın olsun

Rabbim yar ve yardımcın olsun Sevgili Kampa

Benim de endo ilk baç-şta 5 mm idi , transfer günü Rabbime şükürler olsun ki 11 mm olmuştu.

Sen de böyle güzel günler göresin inşallah...

Ben test günümü bekliyorum şimdii...

Ne zaman mı dedinn...

5 nisannnnn

Yeni gelenler hepiniz hos geldiniz. Ne cok yeni gelen var, coook sevindim.
Hamilelere de bol keyif ve saglik diliyorum. Yalniz eski citir kizlarimizdan pek ses yok galiba. Herkes bir dinlenme donemindemi ne? Alkan gecmis olsun, patlamissindir sikintidan, ne cikacak ben de merak ettim. Mai n'aber, yaklasiyormu tarih? Alarahan, Reis, Wanna, Hope, daha yazmadigim herkes nasilsiniz? Bahar geldimi oralara? Burada Paskalya tatili sebebiyle uzun haftasonunun tadini cikardik, arabaya atlayip Almanya'ya gectik, kasaba sehir gezdik biraz. Hala kar yagar mi arkadas yaa, yagiyor iste!!! Icimi kuruttu bu Orta Avrupa kentleri, bence bir gunes acsa, ya da kendimi memleketin havasina suyuna bir atsam, kesin pitir pitir dogururum da ben, iste yerim dar ondan doguramiyorum. Ama olucak olucak, deli inadi, bu sefer kendimden de inat bir doktora cattim galiba. Kadin, olur olur, ben umutluyum diyor, asiliyor da asiliyor, neredeyse ben onun tatli umuduna biyik altindan guler oldum. Neyse yaa, ben cok duunursem de ayni, takmasam da ayni. Yalniz akapunkturun bu kadar ise yaradigini bilsem, onceden baslardim. Ilacla regl oldum bu ay, ancak cok azdi, benim Cinli doktora gittim, durumu anlattim, yatirdi beni, 15-20 igne ile sicak lamba altina yatirdi, cikar cikmaz normal reglim basladi.
Neyse arkadaslar, burada o kadar cok klinige gittim ve arastirma yaptimki, daha cok donasyon ve tasiyici annelik ile ilgili, bir internet sitesi hazirlayacagim, icine tum bilgileri koyacagim, isteyen binlerce sayfa forum okumak yerine orada bulsun Cek'deki bilgileri diye. Budur su andaki hobim. Boyle projeler olmazsa, tedavime sararim diye korkuyorum biraz. Bir derdim daha var. Ben artik yasli hissetmeye basladim yaa. Bu tedavilerin yan etkisi. Bunu tersine cevirmek icin n'apsam? 3 sene once 17 hissederken, gecen sene 25, bu sene 65 hissettim birden. Olamaaaaz! Ben 65'imde Tina Turner olacaktim halbuki! Of catlatma ignesi zamani geliyor ve ben gidiyorum. Hepinizi opuyorum.

Kampa seni okuduğuma sevindim gelip devamlı bakiyorum haber varmı diye , keyifli olmanada cok cok sevindim onemli olan butun bunlar yaşanırken keyifli olman.
Allah keyfini hic bozmasin ben ve bebisim seni öptük

canlı selam kampa

kendi adıma söyliyeyim;ben denizle fırt oraya fırt buraya gezmekten uğrayamıyorum.malum burda bahar başladı...yaşasın baharrrrrr

herkese duamı ediyorum arada buraya da yolluyorum....

herkese sevgiler

askolsun Kampa Almanya'ya gelip de ugramamak ne ayip. keske misafir edebilseydik Kampa. insallah bir baska sefere. gelmedi bir türlü bahar. cicekler acti ama kar yok olmadi gitti. Paskalya haftasonunun tadini biz de cikarttik. tam heveslendik Paskalya pazari komsu cocuklar icin bahceye yumurta cikolata saklayacagiz kar yagmaya basladi. yumurta avinin bile keyfi kalmadi. torbalara yerlestirdik aldiklarimizi astik kapiya. ne gicik. gelsin artik bahar.
tedavinin iyi devam ettigine sevindim. hayirlisi ile güzel haberler vereceksin bize. bana ufak ufak Cek yollari gözüküyor gibi. daha 1 hakkim var burada ondan sonrasi malum. insallah bende bu sefer altin yumurtami yakalarim. gecen sefer cok ümitliydik. iste altin yumurtamiz dedik ama altin kaplama cikti sadece. umarim bu sefer hakikisi olur öpüyorum canim

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

herkese selam

03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.

canim benim hayirli olsun. insallah 12 gün sonra da burada sevinc cigliklari atariz. Yüce Rabbim seni mucizelerine kavusturur insallah. gönlünü ferah tut ve bebislerine güven. seninle olduklarina ve tutunduklarina inan.

Sabahın korunde uyanıyorum artik bir bakayim dedim ama herkes sessiz , bahar yorgunluğu coktu herhalde
Herkese benden ve bebisten selamlar :)))))

herkese selam

Bende sana bakayim dedim dun ulaşamadım aklım sende kaldi , hadi hayirlisi hersey yolundaymis icim rahatladı kendine ve bebislere iyi bak , gorusuruz optummmmmm

herkese selam

Ne güzelll, çok mutlu oldummm

12 gün sonra bir " hamileyiiimmmmmmmmmmm" haber daha geliyor

yaşasınnn yaşasınnnnn

Herkese Merhaba,

Kampa çok sevindim, bizi haberiz bırakma.

Alisalis hayırlı olsun, 12 gün geçmek bilmez ama sakin sakin mutlu mutlu güzel sonucunu bekleyeceksin:)

Yeni transfer olan sonuç bekleyen herkese allahdan sabır ve güzel sonuçlar diliyorum.

Alkan çok geçmiş olsun. Hope seni görmek güzel:)

Bana gelince , 2 gün önce histereskopim yapıldı. Semra hoca ve Aynur Hn. yaptı. Önce Mustafa Bey geldi ve ön bilgi verdi, çok hoş telefonunun ekranında rahim filmim bana ne yapacaklarını anlattı. Teknoloji sen nelere kadirsin:) Sonra Aynur Hn. geldi o da bilgi verdi, beni çok şaşırttılar, yumurta takibinde böyle ilgi görmemiştim:)

Yaklaşık 1.5 saat sonra odama döndüğümde, sevgilimin çok telaşlı olduğunu( 15 dakikalık bir işlem demişlerdi çünkü) görünce üzüldüm. Ben bu adama çocuk yapmayacağımda kime yapacaktım:) Neyse bayıl, ayıl o kadar süre kalmışım işte. Açlıktan , susuzluktan öldüm , bana ameliyattan sonra 6 saat de birşey vermediler. Akşam 19:00 da son yemek yemişim,24 saat aç kaldım.

Doktor Aynur hn. gelip bilgilendirdi bizi , yapılan işlem rahim darmış açmışlar, yanlarda yapışıklık varmış onları gidermişler ve rahime çizik (injury) atılmış.

Sonuç olarak Nisan 20 si gibi reglimle birlikte ikinci denememize başlıyoruz. Güzel sağlıklı bir yumurta diliyorum, o yumurta bana bebek olsun istiyorum.

Bu sefer daha rahatım, daha sakin, daha daha işte... Umarım herşey yolunda gider...

Puffyy bebişine ve sana öpücükler. Bende transfer sonrası istiyorum dua:)

Sevgiler...

Bu umudunu koruduğun sürece her şey yolunda gidecektir , buna eminim.

Yaşamaya başladığın bu sürecin en başından en sonuna kadar Rabbim yardımcın olsun.

Yumurtaların beklediğinden çok ve kaliteli olsun...Doktorun şaşırsın...

bebişlerin sana ceee dediklerinde bize de haber olur mu,

Dualarım seninle

Merhabalar sizleri takip ediyorum ara sırada yazıyorum. Tedavi olanlara bol şanslar diler hamilelere de sağlıklı bir şekilde kucaklarına bebeklerini almalarını dilerim. Bende 40

yaşındayım Allah kısmet ederse bu ayın ilk adediyle 6.tedavime başlayacağım. 1 Mart’ta histereskopi ve laporoskopi oldum ve daha önce 7 kez histereskopi olduğum halde

alınamayan miyomum çok şükür bu sefer alındı ve dr.lar tarafından uygun görülmesi nedeniyle tüplerim bağlandı.

Mart ayı sonunda kontrol için Memorialla gittim ameliyat sonrası öyle söylenmişti. Muayene olduğum dr neden geldin gibilerinden işlem yaptı ve bazı testler isteyerek beni bu

ayın adediyle tedaviye başlarız dedi ve beni yolladı sizlere bir şey sormak istiyorum ben memorial da tedavi oluyorum . Tedavimi Semra Hanımın takip etmesini istiyorum

acaba randevu isterken onamı randevu alacağım yoksa başka bir dr için sizler tecrübelisiniz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ben bundan önceki tedavilerimi hep

aynı dr yaptırdım çok pişman oldum üçüncüden sonra neden o dr bırakmadığım için özelde tek dr kontorülünde tedavilerimi yaptırmıştım. Her işte bir hayır vardır diyerek

yoluma devam ediyorum. Bebek içinde Rabbimin bir bildiği vardır, demek vakti saati gelemedi diyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…