Selam herkese. Biraz once toplamadan geldim, opu mopu yalan oldu. Bir folikul alindi, o da bos cikti. Cok sasirdim ya. Bu ilk defa oluyor. Hep 2-3 yumurta olurdu, 1-2 embriyo gelisirdi. Mesela gecen sefer bir tane A kalite, bir tane de B kalite embriyo basarmistik. Bu sefer SIFIR yumurta! Anlamadim, ilac dozumu olmadi ne. Menopu 375 aldim gerci. Ama bu daha iyi belki de, embriyo olup kalbim sikisarak beklemektense, bastan belli oldu sonuc. O embriyolarda muhtemelen kalitesiz oluyordu da tutunmuyordu.
Endometrium: 6,1 pek iyi degil zaten. Doktor yine de estrogem ve ovitral verdi. Devam edelim, etkisi bir sonraki sikluste cikabilir diye.
Kac kere daha deneyelim dedim. 4-5 kere deneyelim, sonra donasyon kararini dusunelim dedi. Diyorum ya, benden daha umutlu. Ben eminmisin der gibi bakiyorum, o bana 'guven bana, sansimiz var' diyor. Cinli doktorum da aradi, 2 ay daha akapunktur ve Cin ilaci kullan, sonra etkisi olur dedi. Kendimi iyi hissettim. Turkiye'dekiler hadi donasyona derken, buradakiler dur sansin var diyor. Kapildim gidiyorum, ama iyi hissediyorum.
Bir de, yan yatakta yatan genc bir Cek kadin vardi. Narkozdan sonra konustuk, cok az ingilizcesiyle bana kim oldugunu anlatmaya calisti. 34 yasinda, coook guzel uzun boylu kahve uzun sacli, tatli mi tatli bir kadin, 2 cocugu varmis 3-4 yaslarinda. Yumurta vermeye gelmis, bu ikinci donasyonuymus, gecen sefer 26 tane toplamislar, hey masallah! Ben de bir taneyi umarak yatiyorum orada. Nasil icim isindi kadina, guzel bakan gozler, guzel bir gulumseme, bal gibi bir kiz. Icimden o yumurtalari degerlendirmek gecmedi degil yani.
Neyse eve geldim, uyuyacagim simdi. Hepinize sevgiler.