Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sgk dan nasıl rapor aldınız ben 1973 doğumluyum yaştan dolayı olmuyor dendi
teşekkürler yarın saat 10 da yumurta toplanacak akıntım aşırı derece arttı daha önce yumoşlar toplanmada çatlamıştı gene öyle oldu diye çok korkuyorum hepinizden dua istiyorum
Merhaba herkese. Bu aralar cok dolasiyorum, hem is icin hem keyif icin, size pek yazamiyorum maalesef.
Ben Menopur'la basladim tedavime, reglin 9. gununde bir flikul 18mm, diger ikisi cok kucuk. Persembe gunu toplama olacak. Endo ise 5.1 Doktor endo kalinlasirsa tazecik embriyolari koyalim diyor, ben daha toplayalim diyorum. Bakalim gelismelere gore...
Eskiden 2-3 folikul 1-2 embriyo olurdu, simdi o da yok. N'apalim, keyfin yine de yerinde. Hepinizi optum. Geriye dogru okuyacagim simdi.
Canim benim bebis tek :)))
İnsallah mübarek cuma gunu hayirli haberler alırsın :))Tamam tek olsun seninki , amaaaa bizimkiler var
birimizin haberi bir diğerimizi mutlu etmiyor mu yada üzmüyor mu... hamileliği de paylaştık mı , oldu sana bebekler ve hamilelikler.
rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmeyi nasip etsin puffycim
Bir de yapacagim bir sey var hayirlisiyla su bebisi bir doğurayım , fotografını çekeceğim altına bir mektup ekleyeceğim , o benim yumurtalarımi pazardaki çürük domateslerle bir tutan , bosuna ugrasma senden bir sey olmaz diyen , muayne etme zahmetinde bulunmayıp istersen obur ay gel baslayalim ama o parayı bosuna harcama tatil yap diyen , ben sonuna kadar deneyeceğim dediğimde 1 tane denerim ama fazlasını yapmam diyen cok ismi bilinmis doktorlara bizzat götürüp al is'te sen degil Allah istedigi zaman oluyor diyeceğim. Allahım bana o gunu nasip etsin
aminnn canım inşallah...
ben de bahceciye gidip , benimkilerin poposunu öptüreceğim
Canim tek olsun cok olsun fark etmez saglikli olsun yeter ( birde kiz olursa kaymakli kadayif olur , ismi bile hazir )
İnsallah hepimiz bir arada saglikla buyuturuz bebislerimizi
Su kalan aylarım icin fazla bir sey istemiyorum sadece sakin ve saglikli gecsin yeter , ne şunları alayım ne bunlari yapayim planlarım bile yok , hatta bazi konuları cok araştırmıyorum bile , naz bile yapmıyorum fazla Allah'ın gücüne gider diye , evde bir köşeye çekildim sadece buraya yazıyorum , okuyorum , sakin gunler geçirmeye calisiyorum , bazen cok korkuyorum ama hep cok umutluyum
Yüce Rabbim umutsuz bırakmasın hic birimizi
Bu arada hazir seninkilerin popisini açmışken benim icinde optur
bana cok moral verıyosun sen ya:)sozlrın cok ıyı gelıyo:)senınkı gercekten mucızeymış:)Rabbım verınce bışeylerı vesıle edıyo ıstee
Bazen ikinci tedavim oncesi duyduklarımın mükafatı bu diyorum , hayatta kimse bu kadar acımasız olmamalı en kotuyu bile söylemenin yolu var , o kliniklerden ciktigimda kendimi ise yaramaz kadinlik vasfi olmayan bir sey gibi hissettim , inan abartmiyorum hatta ilk defa bu gun bu kadar acik dile getirdim aklima bile getirmek istemiyorum , söylenenlerden sonraki üzüntüme halime Allah acıdı verdi d iyorum
Esimin halini hic unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor kipkirmiziydi günlerce kalbine inecek sandim , ama o benim duyduklarım icin üzülmüştü benim halime üzülmüştü
Unutma istek , umut , heyecan , pozitif olmak cok onemli iç huzuru ve olacagina inanmak bence isin en onemli kismi ama bazen olmuyor sonucta doktorların yapabildiğinde bir yere kadar bir yerden sonrasi evren de , doga de, Allah'tan de açıklanmıyor
Su anki doktoruma bayılıyorum hep soyle söylüyor ne yiyeyim diyorum , ne yediğin onemli degil diyor huzurlu ol yeter bebegin su an huzurla besleniyor
Unutma bebisleri hep huzurla besliyecegiz :))
Puffy harikasin umarim bende o tek Yumi ile basaracagim....olumsuz dusunmenin bir faydasi olmadigina gore surekli positive dusunuyorum.o tek Yumi yi bu Sabah labratuarda biraktik....
Hersey o kadar Hizli gelisti ki tedavi surecimiz coook kisaydi....organik yumurta oldu...insallah organik bebekte olur...
Ay canim kiyamam aklima benim günlerim geldi oyle bir heyecandiki , her gun sabah arayıp embryo gelişimi icin bilgi veriyorlardı , telefon çaldığı ates basıyor ellerim titriyordu.
Ama nedense kotu haber hic aklima gelmedi benim altin yumurtam ve ekurisi beni hic üzmedi , ay teyzesi bu hep cok uslu oldu insallah seninkide seni hic üzmez hemde organik
Canim Allah hep yuzunu guldursun insallah seninkide altin yumurta olsun , sana bebis olarak geri donsun
Bizim subat topigi vardi orada bir arkadas vardi tup deneyen bir kere bile olmayacak lafını duymadım o kadar emin ve pozitiftiki test gunu geldi ondan negatif alacağımızı bir kere dusunmedim ve sonuc hamile , hep olumlu olalım olumlu seyler yasayalım
teşekkürler yarın saat 10 da yumurta toplanacak akıntım aşırı derece arttı daha önce yumoşlar toplanmada çatlamıştı gene öyle oldu diye çok korkuyorum hepinizden dua istiyorum
Canim insallah aksi bir durum yoktur dualarimiz seninle insallah hayirli ve guzel bir transfer yasarsınız
Merhaba herkese. Bu aralar cok dolasiyorum, hem is icin hem keyif icin, size pek yazamiyorum maalesef.
Ben Menopur'la basladim tedavime, reglin 9. gununde bir flikul 18mm, diger ikisi cok kucuk. Persembe gunu toplama olacak. Endo ise 5.1 Doktor endo kalinlasirsa tazecik embriyolari koyalim diyor, ben daha toplayalim diyorum. Bakalim gelismelere gore...
Eskiden 2-3 folikul 1-2 embriyo olurdu, simdi o da yok. N'apalim, keyfin yine de yerinde. Hepinizi optum. Geriye dogru okuyacagim simdi.
Canim benim bebis tek :)))
İnsallah mübarek cuma gunu hayirli haberler alırsın :))
Canim tek olsun cok olsun fark etmez saglikli olsun yeter ( birde kiz olursa kaymakli kadayif olur , ismi bile hazir )
İnsallah hepimiz bir arada saglikla buyuturuz bebislerimizi
Su kalan aylarım icin fazla bir sey istemiyorum sadece sakin ve saglikli gecsin yeter , ne şunları alayım ne bunlari yapayim planlarım bile yok , hatta bazi konuları cok araştırmıyorum bile , naz bile yapmıyorum fazla Allah'ın gücüne gider diye , evde bir köşeye çekildim sadece buraya yazıyorum , okuyorum , sakin gunler geçirmeye calisiyorum , bazen cok korkuyorum ama hep cok umutluyum
Yüce Rabbim umutsuz bırakmasın hic birimizi
Bu arada hazir seninkilerin popisini açmışken benim icinde optur
Aminnnn canımmmaminnnn
Puffy im sen hiç dert etme , hele benimkilerden biri erkek olursaaa
Bu doktorlar bazı şeyleri bizden biraz fazla biliyorlar o kadar... bizi bilmiyorlar ammaaaa
Yeni gelenler hepiniz hos geldiniz. Ne cok yeni gelen var, coook sevindim.
Hamilelere de bol keyif ve saglik diliyorum. Yalniz eski citir kizlarimizdan pek ses yok galiba. Herkes bir dinlenme donemindemi ne? Alkan gecmis olsun, patlamissindir sikintidan, ne cikacak ben de merak ettim. Mai n'aber, yaklasiyormu tarih? Alarahan, Reis, Wanna, Hope, daha yazmadigim herkes nasilsiniz? Bahar geldimi oralara? Burada Paskalya tatili sebebiyle uzun haftasonunun tadini cikardik, arabaya atlayip Almanya'ya gectik, kasaba sehir gezdik biraz. Hala kar yagar mi arkadas yaa, yagiyor iste!!! Icimi kuruttu bu Orta Avrupa kentleri, bence bir gunes acsa, ya da kendimi memleketin havasina suyuna bir atsam, kesin pitir pitir dogururum da ben, iste yerim dar ondan doguramiyorum. Ama olucak olucak, deli inadi, bu sefer kendimden de inat bir doktora cattim galiba. Kadin, olur olur, ben umutluyum diyor, asiliyor da asiliyor, neredeyse ben onun tatli umuduna biyik altindan guler oldum. Neyse yaa, ben cok duunursem de ayni, takmasam da ayni. Yalniz akapunkturun bu kadar ise yaradigini bilsem, onceden baslardim. Ilacla regl oldum bu ay, ancak cok azdi, benim Cinli doktora gittim, durumu anlattim, yatirdi beni, 15-20 igne ile sicak lamba altina yatirdi, cikar cikmaz normal reglim basladi.
Neyse arkadaslar, burada o kadar cok klinige gittim ve arastirma yaptimki, daha cok donasyon ve tasiyici annelik ile ilgili, bir internet sitesi hazirlayacagim, icine tum bilgileri koyacagim, isteyen binlerce sayfa forum okumak yerine orada bulsun Cek'deki bilgileri diye. Budur su andaki hobim. Boyle projeler olmazsa, tedavime sararim diye korkuyorum biraz. Bir derdim daha var. Ben artik yasli hissetmeye basladim yaa. Bu tedavilerin yan etkisi. Bunu tersine cevirmek icin n'apsam? 3 sene once 17 hissederken, gecen sene 25, bu sene 65 hissettim birden. Olamaaaaz! Ben 65'imde Tina Turner olacaktim halbuki! Of catlatma ignesi zamani geliyor ve ben gidiyorum. Hepinizi opuyorum.
herkese selam
03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.
herkese selam
03 04 2013 yani bugün dondurulmuş 3 embriyom sağlıklı bir şekilde çözünmüş ve transfer oldu.. Allahın izniyle 12 gün sonra mucizeme kavuşmak için gün saymaya başlıyorum.
herkese selam
Herkese Merhaba,
Kampa çok sevindim, bizi haberiz bırakma.
Alisalis hayırlı olsun, 12 gün geçmek bilmez ama sakin sakin mutlu mutlu güzel sonucunu bekleyeceksin:)
Yeni transfer olan sonuç bekleyen herkese allahdan sabır ve güzel sonuçlar diliyorum.
Alkan çok geçmiş olsun. Hope seni görmek güzel:)
Bana gelince , 2 gün önce histereskopim yapıldı. Semra hoca ve Aynur Hn. yaptı. Önce Mustafa Bey geldi ve ön bilgi verdi, çok hoş telefonunun ekranında rahim filmim bana ne yapacaklarını anlattı. Teknoloji sen nelere kadirsin:) Sonra Aynur Hn. geldi o da bilgi verdi, beni çok şaşırttılar, yumurta takibinde böyle ilgi görmemiştim:)
Yaklaşık 1.5 saat sonra odama döndüğümde, sevgilimin çok telaşlı olduğunu( 15 dakikalık bir işlem demişlerdi çünkü) görünce üzüldüm. Ben bu adama çocuk yapmayacağımda kime yapacaktım:) Neyse bayıl, ayıl o kadar süre kalmışım işte. Açlıktan , susuzluktan öldüm , bana ameliyattan sonra 6 saat de birşey vermediler. Akşam 19:00 da son yemek yemişim,24 saat aç kaldım.
Doktor Aynur hn. gelip bilgilendirdi bizi , yapılan işlem rahim darmış açmışlar, yanlarda yapışıklık varmış onları gidermişler ve rahime çizik (injury) atılmış.
Sonuç olarak Nisan 20 si gibi reglimle birlikte ikinci denememize başlıyoruz. Güzel sağlıklı bir yumurta diliyorum, o yumurta bana bebek olsun istiyorum.
Bu sefer daha rahatım, daha sakin, daha daha işte... Umarım herşey yolunda gider...
Puffyy bebişine ve sana öpücükler. Bende transfer sonrası istiyorum dua:)
Sevgiler...