bugun tedvıye başladık hayılırslıyla.yaptıranlara bışey sormak ıstıyorum kac yumurtayla tedavıye basladınız?
bugün sinirden tırsıp kaçmadılarsa kesin tutunmuşlardır canım
Kadın Aile Sağlığı Merkezindeki kadına uyuz oldum,iş yapıyorlar diye duruyorlar orda...
Yaşınız 40 ı geçince mamografi çektirin diyorlar. Çektiriyoruz, mamografi yetersiz , USG çektirin diyor...USG var , o yetersiz diye mamografi istedi doktor diyorum... olsun git bir daha çektir diyorlar...
Ya bi siz çektirin gidin yaa...
neysee şimdi daha sakinim , bebişlerimde sakinlemiştir umarım
Hayırlısı olsun Sevgili Dahlia ,
Benim 4 yumurtam döllendi, ama yaş sebebiyle 2 tane transfer edildi...yaşım 42 de birazcık
10.günüm bugün ve 5 nisanı bekliyorum, çok sakinimm, türkü söylüyorummm
Gel teskere gel teskere , bebişler nerdeeee
Hangi doktora gidiyorsunuz kızlar
bende 36 yaşındayım benide aranıza alırmısınız
yumurta rezervim az fsh değerim yüksek
5 yıllık evliyim hiç korunmadık bebek olmadı
iyi bir doktor arıyorum istanbulda beni takip edebilecek siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
bugun tedvıye başladık hayılırslıyla.yaptıranlara bışey sormak ıstıyorum kac yumurtayla tedavıye basladınız?
ınşallah bebeklerınız size tutunmuştur kızlar.benim yaşım 37 yumurta rezervim az ilk denemem olcak bu.doktorum bugun sagda ve solda birer yumurta oldugunu soyledi treni son anda yakalamışsın dedi.az yumurta diye canım sıkıldı bıraz kafama takmamaya çalışıyorum sukunet ıcınde kafama bışey takmadan geçırmek istiyorum bu süreci.hepımızın hakkında hayırlısı olsun:)
Bugün sabah 8 de transferim yapildi :) 1 tane blastokist ve 2 tanesi blast öncesi devre... Allahim insallah yardim eder ve bana tutunur.... Lütfen benim icinde dua edin.
Alkan iki haftadn beri iki büklüm canlarım yaaa:)))Hani yerden birden kalkıp belimden carrrt diye gelen bir sesle hastanelik olmuştum ya,o gün bu gündür cebelleşiyorum.DR istirahat verdi ilk hafta yattım biraz.Ama kardeşim yatmak hiç bana göre bir eylem değilmiş meğer,bir kere daha anladım.Önce biraz film izledim,sıkıldım kitap okudum sıkıldım,yattığım yerden tavana baka baka hayaller kurdum...Baktım baktım tepemden sarkan avizeme gıcık oldum(ki çok severek almıştım) yerimden kalkıp söküp çöpe atasım geldi.Heeeee anlaşıldı sen depresyona giriyorsun kalk kızım dedim...Geçen hafta her gün okula eşimle gittim geri döndüm.Sınıfta ve öğretmenler odasında sandalyelerde oturmak ne mümkün.Oklava yutmuş kazık misali hep ayakta dikildim durdum.Yıllardır en yakınlarımdaki insanlardan duyduğum bel ağrısının ne menem bir şey olduğunu böylece çoook güzel bir şekilde öğrendim.İki gece önce (randevuyu saat 23.30'a ancak alabildim yuhhh yani sabaha kadar çekim yapıyor adamlar)MR çekildim.Hey Allahım yaaa,o da ayrı bir olaymış meğer.Hani fırıncılar ekmekleri koca bir sopaya dizer sonra da fırına sürerler ya işte öyle bir fırına gözlerim kapalı bir şekilde sürüldüm.Ama öncesinde detaylı bir incelemeyle MR'ın var olan son yumilerime bir zararı olup olmadığını öğrendim.Ses dalgalarıyla tarama yöntemi olduğu için yokmuş bi zararı.Radyasyon almıyorsunuz dediler iyi bari dedim.Allahtan Fırının baş kısmı açıktı.Kapalı olanları da varmış ve daha betermiş.Neyse yumdum gözleri başladım dualarımı etmeye.İlk aklıma gelen yumilerim.Allahım lütfen onlara bir şey olmasın nolurrr,çocuk doğuracağım daha biliyorsun diyorum.Ben dualarımı söylüyor okuyorum. beynime çekiçlerle vuruluyor.Kızlar olmaz böyle bir işkence.Ses işkencesi,gürültü patırtı işkencesi...Envahit çeşit ses ama ne sessss...Önce baltalar,sonra çekiçler,sonra ıslıklar,olmadı sirenler.Sanki her yandan insanlar avaz avaz bağırıp çığlıklar atıyorlar...Kızım diyorum bir yerine iğne batırmıyorlar,hiç bir yerin yanmıyor,rahat ol...Sabret bekle geçececek bitecek...Geçmiyor şekerler.O sesler,sirenler arttıkça benim nabız sayım da doğru orantılı bir şekilde artmaya başladı.Kademe kademe kafayı yemeğe başladım...Açtım gözlerimi kestim duaları başladım fırının kenarlarına küt küt vurmaya.Çıkarın yeteeeeerrrr...Anında fırından dışarıya çekildim.Dışarda da beni camın arkasından izleyen ablam ve sevgilim...Ablam afferim iyi dayandı bu manyak demiş içinden...Neyse benim üşütmem çekimin sonlarına denk gelmiş işlem bitmiş Allahtan...Topu topu yedi dakika...
Yolda bir dolu hakaret işittim tabiii...Çocuklara,bebeklere,kalp hastalarına kimlere kimlere çekiyorlar da gıklarını çıkarmıyorlarmış.E ama üsütüklerede mi aynı diyemedim...Süt dökmüş,üstüne dayak yemiş kedi gibi kös kös eve geldim.Sonuçlar önümüzdeki hafta çıkacak.Bakalım fıtık mı olmuşum anlaşılacak...Neden beni fıtık ettin Allahım yaaa...Daha bu belle yapacak çoook işim var benim...
Canlarım sizler umarım iyisinizdir.Pufy bebişini göbişinde güzel güzel büyüt canım.Sakın,sakla ve hayırlısıyla doğur şekercim.O senin olduğu kadar bizim için de çook ama çok kıymetli...Diğer hamiş arkadaşlar içinde geçerli.Pufy için söylememin sebebi onun ilk üç ayının çok önemli olması ve çok dikkat etmesi gerektiği için...Yatman gerkiyorsa avizelere takmayı göze alıp yatacaksın yolu yok...yeni gelen arkadaşlara da selamlar bol şanslar diliyorum.İlayda Allah yardımcın olsun canım.Alarahan o altın yumurta umudunu sakın sakın yitirme e mi...
Maicim,görüşemedik canım son durumları bana bi ara bildir e mi...Topik çok sessiz sakin.Kampa çalışmalarından lütfen bize de detaylı haberler ver.Reis hocam,güzel kibar narin hocammm... Sen de ara ara gel yaz bence.Yazmak için illa da tedavide olmak,tedavi planlıyor olmak hamiş olmak gerekmiyor ki...Hayatta anlatılacak paylaşılacak başka şeylerde var şekerler...Ama tabiki öncelik bebek sahibi olmak isteği.Bu hepimizin içinde var olan çok çok güçlü bir duygu.Hiç birimiz daha 45 i geçip ellilerimize dayanmadık.Umut hep var...Adet görüyor olmak en kesin ölçüt...Olur,olabilir,belki de en yakın zamanda hepimizin bebekleri olacak bunu sadece Allah bilir gerisi boşşşş...İstemelere,uğraşmalara,çalışmalara(bu belle biraz zor oluyor ama olsun:)))devam kızlar...Allah hepimizin gönlündekini en kısa zamanda versin Aminnnn.
Herkese kucak dolusu sevgiler...
arkadaşlar umarım herkes iyidir, güzel pazarlar diliyorum
benim endometrium tedavisinde yine 5,7 mm de kaldık, bu kez transferi yapmaya karar verdik doktorumla ve yakın çevremle.... zor bir karardı ama verdim kararımı. çarşamba günü transferim var... büyük bir mucize bekliyorum,,,, umarım olur ve sizlere de umut olur, hepimiz için hayırlısı olsun diyorum. sevgiyle kalın.
Slm arkadaslar transfer sonrasi neler yapiyorsunuz? yazar misiniz? benim bugün ikinci günüm, uzanmaya calisiyom fakat esim kiziyorhatta tranfer sonrasi eve geldigimizde ben uzandim diye bana kizdi kahvati hazirlayacak misim ah erkekler kalbsiz yaratiklar bu arada bende pihtilasma sorunuda var asprine devam ediyorum.
Canim cok mu acil memografi neden simdi cektiriyorsun anlamadim?? cok salak insanlar var malesef olmamasi gereken yerde sanki günluk memografi degerin degisecek dr lar bir yil gecerli diyorlar!!!!
canim transfer sonrasi hangi ilaclar kullaniyorsun? Ben sadece progesteron ve folik asit birde asprin pihtilasma icin.
Demek bir gun daha kisaldi cuma gunu cok guzel birgun hayirli sonuclar bakalim.
Hadi bakalim sira sizde heycanla bekliyorum sonuclari
Brezzy senin tahlil gunun 6 Nisan benim dogum gunum 45 olacagim nasipse sonucun hediye olur bana
Melek 12 Nisan'da senin moralin olsun bana ama inan bende o zamani heycanla bekliyorum niye diyeceksin benim icin 11 Nisan cok onemli cunku bebegin ense plesi ve burun boşluğu olculeri alinacak ve saglıgı hakkında cok onemli bilgiler içeriyor sonuclari
Senin gibi bende heyecanlı bekleyişteyim sorma
Ben tek yumurtayla basladim
Tedavi sırasında ikinci aradan geldi ama ondan cok umutlu olmadik hic , 2 si dollendi , 2si transfer edildi ama benim tutan altin yumurtam eminim
Canını sıkma hic bende tekle başlıyorum diye cok üzülmüştüm ama zaten bebek icin iyi bir tane lazim :)))
Hoşgeldin semos
Benim doktorum Hospitalium da Dr. Kamil Kutlay...42 yaşındayım ben ama bizim neden sebepsiz infertilite idi... Transferimin 10. günündeyim.... İlk tedavim ve şimdilik memnunum...
Ücretini de merak edersennnn 1350 TL + ilaçlar SGK güvencesi olanlar için...
Sormak istediğin başka şeyler varsa da sor,elimden geldiğince yanıtlarım
Rabbim bebişlerimizi nasip etsin, ağlıklı huzurlu günler geçirelim hep beraber, Aminnn
sgk dan nasıl rapor aldınız ben 1973 doğumluyum yaştan dolayı olmuyor dendi
Canım Melekim günaydın
mamografiyi ben 20 şubatta çektirdim... O zaman daha bebişlerim yoktu, tedaviye başlamamıştım hatta o zamanlar düşünmüyordum bile...Onlar için endişelenme lütfen
Benim kızdığım , uyuz kadına dedim ki ya benim kendi doktorum zaten , USG yi yeterli görmediği için mamografi istedi.Yaş 42 dedi.
E devlet para ödüyor o merkezlere iş yapsınlar diye.Ben de devlete para ödüyorum sağlıktan yararlanayım diye.Madem öyle, onlara yaptırayım da bu sefer özel hastaneler kazanmasın dedim. Ama hata yapmışım...
Bana tutup mamografi yeterli olmamış, USG çektirsin diyorlar... çektirin gidin yaa
Ben de senin kadar ilaç kullanıyorum canım... Bir Folbiol,bir ecopirin, günde 2 defa jel. Rabbime şkürler olsun, değerlerim iyi oduğu için , çok ilaç kullanmıyorum canım.
Merkezde tedavilerde gördüğüm transfer olmuş kişiler, aman iğneci bul aman ilaçlarının saatini şaşırma diye beni korkuttular, transferden sonra o zamana kadar kullandığım tetradox ve prednoli bıraktırdı, kalanlarla devam dedi , ben şaştım kaldım.. Rabbime şükürler olsun. Yaş dışında bir sıkıntımız yok
Bebişlerimiz geldiğinde, bize ceee dediklerinde , bunların hiç bir önemi kalmayacak
ınşallah bebeklerınız size tutunmuştur kızlar.benim yaşım 37 yumurta rezervim az ilk denemem olcak bu.doktorum bugun sagda ve solda birer yumurta oldugunu soyledi treni son anda yakalamışsın dedi.az yumurta diye canım sıkıldı bıraz kafama takmamaya çalışıyorum sukunet ıcınde kafama bışey takmadan geçırmek istiyorum bu süreci.hepımızın hakkında hayırlısı olsun:)
Hadi bakalim sira sizde heycanla bekliyorum sonuclari
Brezzy senin tahlil gunun 6 Nisan benim dogum gunum 45 olacagim nasipse sonucun hediye olur bana
Melek 12 Nisan'da senin moralin olsun bana ama inan bende o zamani heycanla bekliyorum niye diyeceksin benim icin 11 Nisan cok onemli cunku bebegin ense plesi ve burun boşluğu olculeri alinacak ve saglıgı hakkında cok onemli bilgiler içeriyor sonuclari
Senin gibi bende heyecanlı bekleyişteyim sorma
dualarimiz seninle insallah hayirli ve güzel haberlerle bizleri de sevindirirsin. simdiden hayirli olsun.
canim benim cok alemsim valla. tatsiz bir seyi bile epri anlayisin ve güzel anlatisin ile baklava tatliligina dönüstürüyorsun. cok cok gecmis olsun tekrar. sana MR sirasinda müzik dinletmediler mi? bana kulaklik takip müzik dinletmislerdi MR gürültüsü rahatsiz etmesin diye. birde benimki kapaliydi. erkenden tabuta soktular diye düsünmüstüm. alkanim umarim bel fitigi degildir ama eger bel fitigi ise de kendini üzecek bir sey yok inan. bana 2002'de teshis koymuslardi ve 1 gün icerisinde ameliyata karar vermistim. süper bir doktorum vardi. problemsiz ameliyat etti ve asla ameliyat olduguma pisman olmadim inan. ama dilerim ki sadece basit bir bel agrisidir. gerci sen belim agriyor dedin ama genelde bel fitigi olanlarin beli degil belden asagidaki bir yer agirir. mesela benim sag ayak bilegimdi sonra en son safhada yataga kilitlendim. sende de var miydi böyle belirtiler. neyse canim iyi düsünelim iyi olsun. belin nasil olursa olsun bebis geldiginde herseyin bir caresi bulunur. yeterki o gün gelsin.
hayirlisi olsun simdiden. Yüce Rabbim yeter ki ol desin. gerisi farketmez. insallah senin ve bebislerinin zamani gelmistir. iyi haberlerini bekliyoruz.
benim doktorum hatta iki doktorum da yatma dedi. normal hayatina devam et dedi. tüp bebeksiz hamile kalmis olsaydin zaten su anda bilmiyor olacak ve normal hayatini yasiyor olacaktin dedi. dedi de 3 negatifi de gördük ama bence bunlarla alakasi yok. olacaks olur. tarlada capa sallayan kadinlari düsünün. hergün eve temizlige giden, hamileyken evin isini, kocasinin gönlünü ve belki ilave birkac cocugun isini yapanlari düsünün. biliyorum bizler narin anne adaylariyiz ama bence en büyük problemimiz olanlari cok fazla kafaya takmamiz. gün hatta saat sayiyoruz. rahat olalim. hersey olacagina varir. istersek agzimizla kus tutalim ki bunu bile neredeyse yapmistim son denemede olmayacaksa olmaz olacaksa da olur. insallah senden de güzel haberler aliriz. kocani da takma bence fazla kafana. sen bir hamilelik haberi ver ona ondan sonra 9 ay tadini cikartirsin artik. sevgilerle
dualarimiz seninle insallah hayirli ve güzel haberlerle bizleri de sevindirirsin. simdiden hayirli olsun.
canim benim cok alemsim valla. tatsiz bir seyi bile epri anlayisin ve güzel anlatisin ile baklava tatliligina dönüstürüyorsun. cok cok gecmis olsun tekrar. sana MR sirasinda müzik dinletmediler mi? bana kulaklik takip müzik dinletmislerdi MR gürültüsü rahatsiz etmesin diye. birde benimki kapaliydi. erkenden tabuta soktular diye düsünmüstüm. alkanim umarim bel fitigi degildir ama eger bel fitigi ise de kendini üzecek bir sey yok inan. bana 2002'de teshis koymuslardi ve 1 gün icerisinde ameliyata karar vermistim. süper bir doktorum vardi. problemsiz ameliyat etti ve asla ameliyat olduguma pisman olmadim inan. ama dilerim ki sadece basit bir bel agrisidir. gerci sen belim agriyor dedin ama genelde bel fitigi olanlarin beli degil belden asagidaki bir yer agirir. mesela benim sag ayak bilegimdi sonra en son safhada yataga kilitlendim. sende de var miydi böyle belirtiler. neyse canim iyi düsünelim iyi olsun. belin nasil olursa olsun bebis geldiginde herseyin bir caresi bulunur. yeterki o gün gelsin.
hayirlisi olsun simdiden. Yüce Rabbim yeter ki ol desin. gerisi farketmez. insallah senin ve bebislerinin zamani gelmistir. iyi haberlerini bekliyoruz.
benim doktorum hatta iki doktorum da yatma dedi. normal hayatina devam et dedi. tüp bebeksiz hamile kalmis olsaydin zaten su anda bilmiyor olacak ve normal hayatini yasiyor olacaktin dedi. dedi de 3 negatifi de gördük ama bence bunlarla alakasi yok. olacaks olur. tarlada capa sallayan kadinlari düsünün. hergün eve temizlige giden, hamileyken evin isini, kocasinin gönlünü ve belki ilave birkac cocugun isini yapanlari düsünün. biliyorum bizler narin anne adaylariyiz ama bence en büyük problemimiz olanlari cok fazla kafaya takmamiz. gün hatta saat sayiyoruz. rahat olalim. hersey olacagina varir. istersek agzimizla kus tutalim ki bunu bile neredeyse yapmistim son denemede olmayacaksa olmaz olacaksa da olur. insallah senden de güzel haberler aliriz. kocani da takma bence fazla kafana. sen bir hamilelik haberi ver ona ondan sonra 9 ay tadini cikartirsin artik. sevgilerle
Canım Puffy
Senin haberlerin bizi daha çok mutlu eder, malum bebişler orda , eminsin...Rabbim sağlıkla karnında büyümelerini,huzurlu hamilielikler geçirmeni,sağlıkla kucağına almayı,bundan çok daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Benim bebişler daha bir şey demediler, bekliyoruz. Doktorla yaptığım sıkı pazarlık sonucu6 nisana çektim test gününü ama ben 5 nisanda yaptırmaya karar verdim...tabii gün yaklaştıkça tırs tırs başladı bu sefer de... 1 hafta varken kahramanlık yapması kolaymış
Yaşı başı boşver canımmm, biz çıtırın da çıtırı anne adaylarızyız
Az kaldııııı bebişlerim bakalım bana ne diyecekler
puffy 68 ben bahçeciye gitmiştim zaten 2009 da sonuç alamadım murat berkesoy ın hatta bütün dediklerini yaptım. diyetlari uyguladım 1 sene gittim oraya olmadı
ben ilaçla regl olabiliyorum. o yüzden durumum zor.
semra kahraman benim gibi aynı durumda olan arkadaşıma boşuna uğraşma demiş ona gitmiyorum o yüzden
erken menopoz teşhisi koydu doktorlar
ama ben kalan tek tük yumurtam varsa kaçırmak istemiyorum o yüzden takip altında olmak istiyorum.
yoksa durumum çok zor kendim regl olamadığım için
rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için
içimi rahatlattın çok sagol canım:)şansımın az oldugunu bılıyorum ama umutsuzda degılım neler duyuyoruz doktorların hiç olmaz dedıklerı kişilerin hamile kaldıklarını yada hiç sorun yokken hamile kalamayanları.kısmette varsa o bir şekilde insanı buluyo umarım bizde kavuşuruz bebeklerimize.seninde inşallah hamileligin sorunsuz kolay geçer saglıkla kucagına alırsın yavrunu:)
Puffycigim enzor olani basarmisin Allahin yardimiyla ve bence diger sonuclarda guzel gelecek endiselenme canimsen bize ornek ve öncüsun Allahin yardimiyla ins. arkandan gelecez ve tecrübelerinden hep faydalanacagiz
Saglicakla kal...
Canim benim bebis tek :)))
İnsallah mübarek cuma gunu hayirli haberler alırsın :))Tamam tek olsun seninki , amaaaa bizimkiler var
birimizin haberi bir diğerimizi mutlu etmiyor mu yada üzmüyor mu... hamileliği de paylaştık mı , oldu sana bebekler ve hamilelikler.
rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmeyi nasip etsin puffycim
Bir de yapacagim bir sey var hayirlisiyla su bebisi bir doğurayım , fotografını çekeceğim altına bir mektup ekleyeceğim , o benim yumurtalarımi pazardaki çürük domateslerle bir tutan , bosuna ugrasma senden bir sey olmaz diyen , muayne etme zahmetinde bulunmayıp istersen obur ay gel baslayalim ama o parayı bosuna harcama tatil yap diyen , ben sonuna kadar deneyeceğim dediğimde 1 tane denerim ama fazlasını yapmam diyen cok ismi bilinmis doktorlara bizzat götürüp al is'te sen degil Allah istedigi zaman oluyor diyeceğim. Allahım bana o gunu nasip etsin
aminnn canım inşallah...
ben de bahceciye gidip , benimkilerin poposunu öptüreceğim