38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bugun tedvıye başladık hayılırslıyla.yaptıranlara bışey sormak ıstıyorum kac yumurtayla tedavıye basladınız?

Hayırlısı olsun Sevgili Dahlia ,

Benim 4 yumurtam döllendi, ama yaş sebebiyle 2 tane transfer edildi...yaşım 42 de birazcık

10.günüm bugün ve 5 nisanı bekliyorum, çok sakinimm, türkü söylüyorummm

Gel teskere gel teskere , bebişler nerdeeee

Canim cok mu acil memografi neden simdi cektiriyorsun anlamadim?? cok salak insanlar var malesef olmamasi gereken yerde sanki günluk memografi degerin degisecek dr lar bir yil gecerli diyorlar!!!!

canim transfer sonrasi hangi ilaclar kullaniyorsun? Ben sadece progesteron ve folik asit birde asprin pihtilasma icin.

Demek bir gun daha kisaldi cuma gunu cok guzel birgun hayirli sonuclar bakalim.

Merhaba Dahlia tedavin hayirli olsun, bende 40 oldum ( 6yumurta toplandi 3 tanesi dönlendi ve 5. gun transfer edildiler, suan 3 gundur benimle birlikteler ve insallar bana siki siki tutunurlar ve bahar guzelligiyle canliligi ile ondanda icimizde canlanir ve büyurler

Bol sanslar sanada

ınşallah bebeklerınız size tutunmuştur kızlar.benim yaşım 37 yumurta rezervim az ilk denemem olcak bu.doktorum bugun sagda ve solda birer yumurta oldugunu soyledi treni son anda yakalamışsın dedi.az yumurta diye canım sıkıldı bıraz kafama takmamaya çalışıyorum sukunet ıcınde kafama bışey takmadan geçırmek istiyorum bu süreci.hepımızın hakkında hayırlısı olsun:)

Ben bu konuda isim yapmis iki klinik tavsiye edeyim memorial Semra Kahraman , Bahceci Mustafa Bahceci genelde yuksek yas ve riskli zor hastalıkları almakla meşhurlar fiyatlari takribi 5000.-tl + ilaclar oda 1500 gibi tutuyor
bunun disinda tedavi merkezi cok , buralarda iyice arastirip öğrenin , karar vermen once on gorusme yapin , on gorusme randevulari ucretsiz , tavsiye ederim
Benim tedavi oldugum yer memorial :))))

bugun tedvıye başladık hayılırslıyla.yaptıranlara bışey sormak ıstıyorum kac yumurtayla tedavıye basladınız?

Ben tek yumurtayla basladim

Tedavi sırasında ikinci aradan geldi ama ondan cok umutlu olmadik hic , 2 si dollendi , 2si transfer edildi ama benim tutan altin yumurtam eminim
Canını sıkma hic bende tekle başlıyorum diye cok üzülmüştüm ama zaten bebek icin iyi bir tane lazim :)))

Hadi bakalim sira sizde heycanla bekliyorum sonuclari
Brezzy senin tahlil gunun 6 Nisan benim dogum gunum 45 olacagim nasipse sonucun hediye olur bana
Melek 12 Nisan'da senin moralin olsun bana ama inan bende o zamani heycanla bekliyorum niye diyeceksin benim icin 11 Nisan cok onemli cunku bebegin ense plesi ve burun boşluğu olculeri alinacak ve saglıgı hakkında cok onemli bilgiler içeriyor sonuclari
Senin gibi bende heyecanlı bekleyişteyim sorma

Bugün sabah 8 de transferim yapildi :) 1 tane blastokist ve 2 tanesi blast öncesi devre... Allahim insallah yardim eder ve bana tutunur.... Lütfen benim icinde dua edin.

dualarimiz seninle insallah hayirli ve güzel haberlerle bizleri de sevindirirsin. simdiden hayirli olsun.

canim benim cok alemsim valla. tatsiz bir seyi bile epri anlayisin ve güzel anlatisin ile baklava tatliligina dönüstürüyorsun. cok cok gecmis olsun tekrar. sana MR sirasinda müzik dinletmediler mi? bana kulaklik takip müzik dinletmislerdi MR gürültüsü rahatsiz etmesin diye. birde benimki kapaliydi. erkenden tabuta soktular diye düsünmüstüm. alkanim umarim bel fitigi degildir ama eger bel fitigi ise de kendini üzecek bir sey yok inan. bana 2002'de teshis koymuslardi ve 1 gün icerisinde ameliyata karar vermistim. süper bir doktorum vardi. problemsiz ameliyat etti ve asla ameliyat olduguma pisman olmadim inan. ama dilerim ki sadece basit bir bel agrisidir. gerci sen belim agriyor dedin ama genelde bel fitigi olanlarin beli degil belden asagidaki bir yer agirir. mesela benim sag ayak bilegimdi sonra en son safhada yataga kilitlendim. sende de var miydi böyle belirtiler. neyse canim iyi düsünelim iyi olsun. belin nasil olursa olsun bebis geldiginde herseyin bir caresi bulunur. yeterki o gün gelsin.

hayirlisi olsun simdiden. Yüce Rabbim yeter ki ol desin. gerisi farketmez. insallah senin ve bebislerinin zamani gelmistir. iyi haberlerini bekliyoruz.

benim doktorum hatta iki doktorum da yatma dedi. normal hayatina devam et dedi. tüp bebeksiz hamile kalmis olsaydin zaten su anda bilmiyor olacak ve normal hayatini yasiyor olacaktin dedi. dedi de 3 negatifi de gördük ama bence bunlarla alakasi yok. olacaks olur. tarlada capa sallayan kadinlari düsünün. hergün eve temizlige giden, hamileyken evin isini, kocasinin gönlünü ve belki ilave birkac cocugun isini yapanlari düsünün. biliyorum bizler narin anne adaylariyiz ama bence en büyük problemimiz olanlari cok fazla kafaya takmamiz. gün hatta saat sayiyoruz. rahat olalim. hersey olacagina varir. istersek agzimizla kus tutalim ki bunu bile neredeyse yapmistim son denemede olmayacaksa olmaz olacaksa da olur. insallah senden de güzel haberler aliriz. kocani da takma bence fazla kafana. sen bir hamilelik haberi ver ona ondan sonra 9 ay tadini cikartirsin artik. sevgilerle

Canım Melekim günaydın

mamografiyi ben 20 şubatta çektirdim... O zaman daha bebişlerim yoktu, tedaviye başlamamıştım hatta o zamanlar düşünmüyordum bile...Onlar için endişelenme lütfen

Benim kızdığım , uyuz kadına dedim ki ya benim kendi doktorum zaten , USG yi yeterli görmediği için mamografi istedi.Yaş 42 dedi.
E devlet para ödüyor o merkezlere iş yapsınlar diye.Ben de devlete para ödüyorum sağlıktan yararlanayım diye.Madem öyle, onlara yaptırayım da bu sefer özel hastaneler kazanmasın dedim. Ama hata yapmışım...

Bana tutup mamografi yeterli olmamış, USG çektirsin diyorlar... çektirin gidin yaa

Ben de senin kadar ilaç kullanıyorum canım... Bir Folbiol,bir ecopirin, günde 2 defa jel. Rabbime şkürler olsun, değerlerim iyi oduğu için , çok ilaç kullanmıyorum canım.

Merkezde tedavilerde gördüğüm transfer olmuş kişiler, aman iğneci bul aman ilaçlarının saatini şaşırma diye beni korkuttular, transferden sonra o zamana kadar kullandığım tetradox ve prednoli bıraktırdı, kalanlarla devam dedi , ben şaştım kaldım.. Rabbime şükürler olsun. Yaş dışında bir sıkıntımız yok

Bebişlerimiz geldiğinde, bize ceee dediklerinde , bunların hiç bir önemi kalmayacak

Canım Puffy

Senin haberlerin bizi daha çok mutlu eder, malum bebişler orda , eminsin...Rabbim sağlıkla karnında büyümelerini,huzurlu hamilielikler geçirmeni,sağlıkla kucağına almayı,bundan çok daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

Benim bebişler daha bir şey demediler, bekliyoruz. Doktorla yaptığım sıkı pazarlık sonucu 6 nisana çektim test gününü ama ben 5 nisanda yaptırmaya karar verdim...tabii gün yaklaştıkça tırs tırs başladı bu sefer de...1 hafta varken kahramanlık yapması kolaymış

Yaşı başı boşver canımmm, biz çıtırın da çıtırı anne adaylarızyız

Az kaldııııı bebişlerim bakalım bana ne diyecekler

puffy 68 ben bahçeciye gitmiştim zaten 2009 da sonuç alamadım murat berkesoy ın hatta bütün dediklerini yaptım. diyetlari uyguladım 1 sene gittim oraya olmadı

ben ilaçla regl olabiliyorum. o yüzden durumum zor.
semra kahraman benim gibi aynı durumda olan arkadaşıma boşuna uğraşma demiş ona gitmiyorum o yüzden

erken menopoz teşhisi koydu doktorlar

ama ben kalan tek tük yumurtam varsa kaçırmak istemiyorum o yüzden takip altında olmak istiyorum.

yoksa durumum çok zor kendim regl olamadığım için
rabbimden hayırlısını diliyorum hepimiz için

içimi rahatlattın çok sagol canım:)şansımın az oldugunu bılıyorum ama umutsuzda degılım neler duyuyoruz doktorların hiç olmaz dedıklerı kişilerin hamile kaldıklarını yada hiç sorun yokken hamile kalamayanları.kısmette varsa o bir şekilde insanı buluyo umarım bizde kavuşuruz bebeklerimize.seninde inşallah hamileligin sorunsuz kolay geçer saglıkla kucagına alırsın yavrunu:)

sgk dan nasıl rapor aldınız ben 1973 doğumluyum yaştan dolayı olmuyor dendi

sgk dan nasıl rapor aldınız ben 1973 doğumluyum yaştan dolayı olmuyor dendi

Svgili Naz ,

raporlu değilim ben ...
Benim gittiğim hastane SGK ile anlaşma yapmış, muayene ücretinde fark ödeniyor o da 1350 TL.

İlaçlar yine normal fiyatları ile alınıyor.

Benimkiler yaklaşık 1000 TL tuttu ama çok az ilaç kullandım ben.

Şimdide 5 nisanı bekliyorum işte , ilk kan testim için

Canim ne guzel yazmissin bebekler geldiginde saglicakla butun bunlarin hic bir onemi kalmacak cok dogru cuma gununu sabirsizlikla bekleyecem ve bir hafta sonrasida benim test gunum

Merhaba Dahlia guzel dileklerin icin cok tesekkurler dedigin gibi umarim tutunmuslardir bize moralini bozma cok yumurta onemli degil canim kaliteli yumurta onemli pozitif dusun sonuc pozitif olsun Allah isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin hayirlisiyla. ...

Puffycigim enzor olani basarmisin Allahin yardimiyla ve bence diger sonuclarda guzel gelecek endiselenme canim sen bize ornek ve öncüsun Allahin yardimiyla ins. arkandan gelecez ve tecrübelerinden hep faydalanacagiz
Saglicakla kal...

Canim guzel dileklerin tesekkur ederim, Allah hepimizin yardimcisi olsun Cok dogru söyluyorsun cok kotu sartlarda hamilelik surecini geciren kadinlar var Sorun zaten biz onlar gibi hemen hamile kalamiyoruz tedavi suresi cok stresli geciyor ister istemez oldu mu olmadi surekli beynin icinde bu iki soru carpisiyor.... Ister istemez engel olamiyoruz ve isin kotusu son denemelerimiz yas faktorunden dolayi....
Tabi ki biz ne yaparsaksa yapalim hersey olacagina variyor hayirlisi hakkimizda....

Hoscakal canim

Hope canm nasilsin pek görünmüyorsun arada uğra ve seslen özleme kendini :))

Canim benim bebis tek :)))
İnsallah mübarek cuma gunu hayirli haberler alırsın :))

Canim benim amh cok düşüktu , tek yumurtayla basladim , basta tedaviye gecmeden klinik ararken 4 klinik bana olmaz dedi ugrasma dedi ama memorial beni kabul etti hatta doktorumda Semra hn bile degildi bence sen kendinde bir görüş arkadasin ayrı sen ayrı bir insansın.
Bunun disinda benim su anki hamilelik sürecimi takip eden doktorum , ki ozellikle sectim kendisinde tup yapiyor bu yuzden beni daha iyi takip eder diye dusundum , bu konuda bireysel çalışan bir doktor , araştırmalarıma gore bu konuda cok problemli hastalarada uygun tedavi ile hamilelik sağlamış , klinikte bir cok hastasiyla tanıştım 9 denemeden sonra doktorumda hamile kalan hasta var , 46 yasinda tup ile ikiz bekleen hastası var :)))
İstersen adını vereyim bir araştır görüşmeleri muaynehanesinde yapiyor opu ve transferi Amerika'nda yapiyor adi Yılmaz Guzel bir degerlendir derim , araştır istedigin zaman özelden numarasını veririm.

Soyle dusun bir tane bile yumurtan var sansin %100 , hic yoksa % 0
O doktorların hic olmaz dedikleri gruptaydim ilk söylendiğinde komaya girip 3 gun beynim kazan gibi dolaştım ve agliyamadim bile , kaskati kesildim
Simdi doktorumunda dediği gibi mucizem benimle ve hangimize mucize ne zaman gelir bilemeyiz ama once cok umutlu olacağız.

Bir de yapacagim bir sey var hayirlisiyla su bebisi bir doğurayım , fotografını çekeceğim altına bir mektup ekleyeceğim , o benim yumurtalarımi pazardaki çürük domateslerle bir tutan , bosuna ugrasma senden bir sey olmaz diyen , muayne etme zahmetinde bulunmayıp istersen obur ay gel baslayalim ama o parayı bosuna harcama tatil yap diyen , ben sonuna kadar deneyeceğim dediğimde 1 tane denerim ama fazlasını yapmam diyen cok ismi bilinmis doktorlara bizzat götürüp al is'te sen degil Allah istedigi zaman oluyor diyeceğim. Allahım bana o gunu nasip etsin

Puffycigim enzor olani basarmisin Allahin yardimiyla ve bence diger sonuclarda guzel gelecek endiselenme canim sen bize ornek ve öncüsun Allahin yardimiyla ins. arkandan gelecez ve tecrübelerinden hep faydalanacagiz
Saglicakla kal...

Canim insallah hepimiz birbirimize destek olarak bu gunleri geçireceğiz , Allah yar ve yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…