kinder; merhaba
kimin yumuk yumuk ellerini öptün anlıyamadım.bu aralar kafam çorba oldu anlaşılan.baksana Zarpanditin geçen haftaki randevusunu bile bu hafta sanmışım.akannehir
sen ne yaptın?çift sarılar değerlendirildimi?misafirlerin varmış.kolay gelsin.eksikliğini de göstermesin.
ben bugün yine test yaptım.değeri dr a anlattım telde. yine devam cuma yine test. anlamadım gitti.hep test hep test.bu 6 ay böyle mi devam edecek?Allah Allah.bilmiyorumkismile
alabama;canımsın yaa.kız ben senin konuşmalarına ne edeyimmm.abcdef yi korkutucan daha başlamadan .eyvahedigeldismile.altına kaçırmak filan.belki de biliyordur canım tüp. aşamalarını.
demek oğlan 650 garm olmuş.gösterdimi annesi sana kendini..yerimseniben
el öpenleri çok olsun bibilinin.bi dahaya gittiğindebenim içinde sor bakalım ne diyecek..artık bundan sonra senin oğlanın falına bakarız.
sağol canım hepimizin bebişi olacak inşallah hpimiz öpeceğiz yumuk ellerinden opuyorumnanaktanyerim ben seniii watersın dediğini tekrarladı olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
allah inşallah kazasız belasız bu günleri geçirip kucağınıza almayı nasip etsin
benim içinde öpün yumuk ellerinden gözlerinfden :teselli: a.s. a.s.:1hug: :1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kinder; merhaba
kimin yumuk yumuk ellerini öptün anlıyamadım.bu aralar kafam çorba oldu anlaşılan.baksana Zarpanditin geçen haftaki randevusunu bile bu hafta sanmışım.akannehir
sen ne yaptın?çift sarılar değerlendirildimi?misafirlerin varmış.kolay gelsin.eksikliğini de göstermesin.
ben bugün yine test yaptım.değeri dr a anlattım telde. yine devam cuma yine test. anlamadım gitti.hep test hep test.bu 6 ay böyle mi devam edecek?Allah Allah.bilmiyorumkismile
herkese selam bu arada kızlar. ben bugün doktora gittim. bizim oğlan 650 gram olmuş. sakin takılıyo. küççük burunlu olacakmış doktorumuz öyle dedi. yanakları babasına benziyo benden çekeceği var. ellerinizden öpüyomuş üzülmesinler hepsinin bebesi olacak dedi.
merye canım doktor kontrolüne gittin mi hiç? kalp atışını falan gördün mü? kan testi veriliyor o hafta yaptırın mı? bunlar önemli şeyler. bazen olucakla öleceğin önüne geçilebiliyor. sen ikiz hamilesin daha da çok dikkat etmen gerekir. doktorun seni çağırdığı zamanlarda kontrollerini aksatma. waters ın dediği gibi 12-14. haftaya kadar alttan bakılabiliyor. zaten genelde 9-10. haftalarda üstten bakmaya başlıyorlar.abcdef:şu bekletme konusunda iyi derslerini vermişsin ama ben tüm hayatım boyunca randevulu gittiğim heryerde daha fazla beklemişim yani bu türkiyenin her ortamında geçerli gibi ama orda bir sürü dergi gazete vardı onları okusaydınya ben mutlaka giderken yanıma okuyabilecim birşeyler alırım
drun içine sinmesi çok güzel bence sana iyi açıklama yapmış bende de yüzdelere takılma kocama kalsaydı biz hiç denemeye gitmezdik en fazla yüzde beş demişleridi bize bahçecide ondan sonra kocama çok anlamsız geliyordu yapmak sadece borç alacaz diyordu bu arada benim hiç param yoktu kardeşlerimden 8 milyar borc aldım öyle yaptık işlemleri
bana femerayı yumurtaların hep beraber gelişmesi için verdik dediler önce büyüyeni yavaşlatmak için di
pgt yi hiç bilmiyorum ama dr. güven içine doğmuş banada öyle olmuştu ben daha içeri girmeden arabayı girişte bizden alıyorlarya orda inince içim burası olacak dedim ve sadece ben yakında hamile olacam demiştim kocama öyle bir hisle içeri girdim ve kocamda bana burası doğru yer gibi gliyor demişti ve biz daha içeri girmeden bunları hissettik inş hayırlısı olur istediğini alırsın canım ve içeri girdik resmen dvl hast.gibi bir kuyruk vardı kan verme işleminde
meyve listen çok gzel canım perşembe iyi sonuçları çıkacak inş.
waters canı m nasılsın çok teşekkür ederim yazdıkların için ama bana herkes sakın fazla harekt etme yorulma fzla iş yapma eğilip kalkma ların yavaş olssun diyor
bir arkd.ın dru 6 ay yaptırmamış ilişkiyi ablam sakın yapma diyor artık bilmiyorum
ya canım benim canım çok tuzlu istiyor yoksa midem çok bulanıyor dün bir tavuk yaptım biraz syundan içtim öyle bir misem bulandıki ne kusuyorum ne bişey ama ölüyorum tuzlu limon yiyince kendime geldim yoksa uyuyamazdımda canım ya
altınyunus:inş canım amniyo iyi geçecek gerçi amniyo ne tam bilmiyorum ama benimde yapacağım şeyler galiba yoksa yanılıyormuyum ammniyo dawn sendromunu mu belli ediyor
ya ben öyle çok dr gitmek istemiyorum gerç waters rahat ol diyor aama bilmiyorum beni üzecek bişey demelerinden korkuyorumda allay içini ferahlatsın çanım
kindersms canım çok teşekkür ederim inş.sen de ikiz annesi olursun erverdi zarpandit abcdf cans allh en güzelini nasip etsin amin misafirlerin var e hadi kolaylıklar canım benim öyle pek gelenim gidenim olmaz bizde gitmeyiz kimse yi tanıdığımz yok etfrafta
zarpandit canım nasılsın erverdi canım sen allah kolaylıklar versin demek evi gerçekten taşıyacan ha hayırlııs canm
alabama seninkide babaya
benziyoru ha bende şimdiden merak ediyorum cins.ne olacak kime benzeyeckler diye en azından merakın biraz gittmiştir
kızlar pheppinizi öptüm
cans:allah kavuştursun canım evin hayırlı olsun
gösterdi gösterdi uykulu uykulu ufak hareketlerle takılıyo işte napsın. olcak diyo sen bile anne olduktan sonra hepsi olcak allahın izniyle.alabama;canımsın yaa.kız ben senin konuşmalarına ne edeyimmm.abcdef yi korkutucan daha başlamadan .eyvahedigeldismile.altına kaçırmak filan.belki de biliyordur canım tüp. aşamalarını.
demek oğlan 650 garm olmuş.gösterdimi annesi sana kendini..yerimseniben
el öpenleri çok olsun bibilinin.bi dahaya gittiğindebenim içinde sor bakalım ne diyecek..artık bundan sonra senin oğlanın falına bakarız.
Benim doktor beni 3 hafta sonra çağırdı şeker olayı içi. aslında benimkide beni çağırmıyo ki. 15 gün iiçinde gidersen kontrol oluyo ve para vermiyosun ya ben gidiyorum yoksa benimkine gelsen de o da bir ay sonra gelsen olur diyo valllahi. ayy çok merak ediyorum valla kime benzeyecek nasıl bi bebek olcak diye. ama merak etme cocuklar büyüdükçe değişiyo gülüm. ben zaten eşime benzesin istiyorum allah için.maşallah oğluşuna. senin gibi sakin olacak herhelde. yerimseniben seninkinin iyi bir yanakları bbaya benzemiş benimkinin tüm surat babaklava:
bu arada bu jinekologlar perinatologdan fazla kontrole çağırıyorlar valla. jinekoloğa mı devam etseydim acaba? :uhm: benimkine 21+3 de ayrıntılı ultrasona gittim. bu hafta için kan, idrar ve şeker yüklemeyi yaptırmamı söyledi (yarın yaptıracağım). ondan sonra da 4-5 hafta sonra gelirsin dedi. ben de neden sonra şeker yüklemeden mi yani 28. haftada mı geleceğim dedim. o da bana göre olur ama nasılsa sen o kadar dayanamazsın dedi. :umursamaz:alabama doktorları mı değişsek acaba? sempatiksalakcinni
yukarda abcdef ye verdiğim sırrı sana da veriyorum. çok ilginç yurt dışında neden içirmiyolar. gerçekten zor iş ama ben şunu söyliyim abartı içmeye gerek yok. ben biraz abartmışım :kedi:Gunaydin Arkadaslar,sositososito sositososito sositososito
Alabama, benim ilk olacak Istanbul'da ve yurtdisinda oyle idrari filan tutma yok. Simdi zaten kateter iceri girerken ve o zamanki stresi dusunecek olursak bir de bunun ustune altima kacirmamam lazimi eklersek halim ne olur bilmem.bilmiyorumkismile Ben gergin olunca daha cok WC'ye gitme istegim gelir, o asamada ben nasil tutacagim simdiden kaygisina kaldim?kafamçokkarıştı Ya kacirirsam?ohaoldumsmile
Ayyy demek bebegin buyumus ve minik burunlu olacakmis, sakinligi de umarim sana ceker, saglikla dogsun canim.
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. kitabın ismi iyiymiş hoşuma gitti. gelecekte yaşayacağımız şeyler herneyse oraya doğru gidiyoruz. tamamen planları değiştirmeden başka bir doktorla daha görüş derim hayatım. yaşın genç hiçbirşey için geç değil. bunu unutma. gün olur devran döner. herşey değişir.offf yaa .ilaçlarımın çoğu hazırda.4 kutu menogonum var.çatlatma iğnelerimi bile bulmuştum.ayrı ayrı zamanlarda aldım onları ben..o kadar zor ki o pregnili bulmak.piyasa da yok.hem menogonlarımın bir kısmı taa Batman dan geldi bana.hepsini hazır etmişken nasıl vazgeçerim şimdi ben.onlar benim kıymetlilerim..sebzeliğimde el bezine sardım sakladım onlarınben.zarar gelmesin diye...var mı bunu nbir tesellisi
memoriali aradım.tabi tabi gelin diyor.ama gitmek o kadar kolay mı?offf .. ağlamamam lazım.gözlerim hemen kıpkırmızı oluyor..gideyim yüzümü sıkıyayım.
bir kitap aldım .adı YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ. YA DA YOLDAN ÇEKİL.OTOBÜSTE OKUYACAĞIM.İNŞALLAH İYİ GELİR. KAFAMI DAĞITIRIM
hehheh o kadar bekletmeselerdi bana ne. onlar beklettikçe ben içtim. ama utancı ve rezaleti anlatamam. senin tezine deniz cevap vermiş. bence sen benim yaptığımı yap tutuyo :))Alabama süpersin, aslında bu bekletilme olayına verilecek en iyi cevabı sen vermişsin. Pek güzel olmuş.Müstehak bunlara kaydirigubbakcemile3
Benim de aklıma şey gelmişti, hani istersen anestezi altında yapıyorlarmış ya transferi, dolu mesaneyle anesteziyi de alınca ne oluyor acaba diye sempatiksalakcinni.
ya gül anacım ben hala kakır kakır gülüyorum. ulan dedim bu seferde bundan tutmucak. yemin ederim. hatta ay napim üçüncü denem bedava bidaha gelirim bile dedim. ama doktor üzülmeyin transfere başlamamıştık dedi. ayrıca benim yumurta alınma işlemim de transfer işlemimde ameliyathane de yapıldı. ekrandan embriyoların geçişini gördüm. gayet profesyonel bir ortamdı. bu su olayını ben sormuştum. mesane dolu olduğunda transferin en elverişle yapılabileceği açı oluşuyormuş sanırım eğimden bahsetti açı derken ve her merkez bunu istiyor burada. orda neden istemiyorlar bilemiyorum ya bu açıya inanmıyorlar ya da bilmiyorlar :uhm:Kizlar MerhabaŞeniz
Alabama, transfer asamasini okudum, itiraf etmeliyimki guldum! Gulme komsuna gelir basina! Sanirim sen ilk degilsindir ben de son olmayacagimdir. Doktor ve ekibi buna alisiktir diye dusunuyorum. Fakat her sey ragmen tutmus, aferin minik oglusa...Zaten simdiden endiseleniyorum. Bilmemki nicin sadece TR'de idrar kesesi doluyken transfer ediliyor, burada hic oyle bir sey yok. Bir yerlerde doktorlarin embriyoyu birakacaklari yeri daha iyi gorduklerini okumustum, bu doktorun iyiligi icin mi ? Hos sonunda onlar iyi bir yere birakirlarsa sonucunda olumlu olma ihtimali yuksek, o da bizim iyiligimiz icin...Ben cok su icmeyim en iyisi...Transferi doktorun muayene odasinda mi yapiyorlar yoksa ozel bir yer var mi? Buradaki ozel infertilite odasinda yapiliyor, hemen pencereden embriyolari embriyolog uzatiyor ve islemi de ben hep simdiye kadar ekrandan izledim, orada da oylemi oluyor? Transferin ardindan minik embriyolarin nereye konuldugu gosteren bir cikti da veriliyor. Oradaki ile ilgili bir detay rica etsem?kaydirigubbakcemile5
gül anacım sende gül gülmek serbest ben hala düşününce gülüyorum. utanmak ne kelime yerin dibine geçtim. ben normal muayeneye 113 lira veriyorum. sigortam ayakta tedavili değil ama indiriminden faydalanıyorum. ayrıntılı falan içinde 285 vermiştim. ayrıca testler ıvır zıvırlar. ben memnunum valla memorial den. ayrıca bi saat bile beklesem tınmıyorum tınmayınca beklemiyorum. ama öyle yok ünlü yok çok kalabalık çok yoğun doktorlada işim olmaz ne yalan söylim.erverdi canım çıkmayan candan ümit kesilmez. daha dur bir. şu 6 ay geçsin. neler olacak. belki tüpe 6 ay sonra izin çıkar. bu arada eşin de kabul ediyorsa evlat edinme işlemlerine de başlarsınız. baksana bitmesi 3-4 yıl sürüyormuş. o arada neler neler olur. inşallah bu günü çok kaderlenmeden atlatabilmişsindir.
alabama benim dr zaten az çağırıyor ücreti de ayda bir alıyor sanırım şükür (bana öyle denk geldi hep, 3 hafta sonra gittiysem almadı, bundan sonrasını göreceğiz) ücret yüksek ya.ama memorial a falan gittiğimde 2 haftada bir çağırdıkları oluyordu. arkadaşlarımı da daha sık çağırıyorlar. benimki önemli ve gereken haftalar ışında çağırmıyor. adam zaten dolu para almasını geçtim arada gidecek yüz bulamıyorum. :kedi:ne zaman birşey merak edersen gel dedi ama randevu bulunmaz. aradan girmek istesem suratsız sekreterlerini çekmek gerekir. gideiyorum valla.
bu arada işeme olayına çok güldüm delikafaduldenbozulmazsın umarım. onlar alışkındır ama biz alışkın değiliz insan çok utanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?