Merhaba Hanımlar, günaydın diyeyim herkese a.s.
Altınyunus, amniyoda kolaylıklar dilerim tekrar. Bekleme faslını ve öncesindeki stresi tahmin edebiliyorum. Ferahlıkla geçsin, güzel sonuçlansın inşallah.:Saruboceq:
İyi dileklerin için teşekkür ederim, karar verip te başlasak, gerisi gelecek herhalde :)
Zarpandit, bizim tedavi eylül veya kasım gibi görünüyor, galiba seninle aynı tarihlere denk geleceğiz sempatiksalakcinni
Başka doktorla görüşmeye pek niyetli değilim aslında, bu olacak gibi sanki. Herşey bir kenara onca kaprisi çekmesi bile büyük incelikti. Bir de irdeleyici tavrı hoşuma gitti, benim ikinci ameliyatı yapan doktorumun havası vardı, kanım kaynadı sempatiksalakcinni
Canım, fizyoterapide ısıtıp ısıtıp esnettikleri için ağrılar biraz artıyormuş hakikaten, öyle söylerler. Bu ara kolunu fazla zorlamamaya çalış, inşallah bitecek sıkıntıların :Saruboceq:
Deniz, Ben genelde muayeneye giderken, duş yapıyorum sonra hemen muayeneye gidiyorum. O gün sabahtan akşama kadar ter içinde koşturmuştum, bir de dişim apse yapmış, ağrısı filan da vardı. Kendimi pis, gergin hissettim, o yüzden olmak istemedim muayene, sonradan pişman oldum ama. Keşke olsaydım şimdi bir daha randevu derdimiz olmazdı. İlk fırsatta gideceğim. Tüm takibi kendi yapmak istediği için böyle tarihler verdi bize, benim de işime geliyor doğrusu. Biraz manevi olarak hazırlarım kendimi bu arada sempatiksalakcinni Hazır hissetmediğim için huysuzlanıp duruyorum zaten :)
Sana da testlerinde kolaylıklar dilerim...
Erverdi, bence de bir müddet böyle takip edecek de 6 ay süreceğini sanmıyorum. Siz karar verdiniz mi, başka bir görüş daha alacak mısın? Bu takip faslı yorucu hakikaten, allah yardımcın olsun...
Alabama, altına kaçırma kısmına bittim sırnaşık şey Aşılamada öyleydim ben, çok fena oluyor gerçekten de. Bakalım bir başlasak, hamama giren terler misali çekeceğiz artık ne yapalım akannehir ama gerçekten sıkıntı verici bir durum.
Muayene kısmını yukarıda denize yazdım, tamamen psikolojik.bilmiyorumkismile Bekleme konusu da benim o günkü huysuzluğum işte, genelde normal karşılarım, o gün öyle denk geldi. Belki de diyorum Genarttan sonra önyargıyla gittim ondan o kadar gerildim.
Senin minik burunlu oluş 650 gr ha, maşallah yerim ben onu annesi
Merye, sağol yorumlar için.
Erverdi korkutmayın dedikçe sende üstüme gelmişin iyice be bacım mafoldumben İşin maddi kısmında bizimkide aynen öyle borçla olacak herhalde. Yine anneme abime el açacağız gibi görünüyor. O faslı hiç düşünmüyorum şimdilik mafoldumben
Kontrole gitmiyor musun hakikaten? Bu konuda denize katılıyorum, ikiz olduğu için bebişler daha dikkat etmen gerekir. Sağlıkla, sıkıntısız geçsin hamileliğin inşallah.