38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kinder; merhaba
kimin yumuk yumuk ellerini öptün anlıyamadım.bu aralar kafam çorba oldu anlaşılan.baksana Zarpanditin geçen haftaki randevusunu bile bu hafta sanmışım.akannehir
sen ne yaptın?çift sarılar değerlendirildimi?misafirlerin varmış.kolay gelsin.eksikliğini de göstermesin.
ben bugün yine test yaptım.değeri dr a anlattım telde. yine devam cuma yine test. anlamadım gitti.hep test hep test.bu 6 ay böyle mi devam edecek?Allah Allah.bilmiyorumkismile

bizim topiğin hamilelri varya onlarınki doğunca inşallah öpün yumuk yumuk ellerinden benim için de demek istedim ama opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

tatlım yapsınlar testleri bak inşallah şifa bulacaksın inşallah her şey yoluna gelicek zemuszemus zemuszemus

absynth muayenen iyi geçmiş bence gayet güzel konuşmuş canım hayırlısı olsun sen niye muayene olmadın peki, az doz la nokta atış yapmak daha gerçekçi olmuş. ve seni baştan sonra takip edebileceği için duruma dozaja müdahale de etmiş olacak. ben sana bekleme bekletilme işi için de şunu söyliyim yanına dergi kitap al bekleme işine hiç takılma saate bakma bile. ben öyle yada böyle burdan istediğimi alacağım de yarım saat önceee yarım saat sonra hiiiç farketmez de. bunu her aşamada yap ama yumurtan alınırken transfer için altına kaçırmamak için mücadele ederkeeen heeep sakin ol faydasını görürsün canım.

herkese selam bu arada kızlar. ben bugün doktora gittim. bizim oğlan 650 gram olmuş. sakin takılıyo. küççük burunlu olacakmış doktorumuz öyle dedi. yanakları babasına benziyo benden çekeceği var. ellerinizden öpüyomuş üzülmesinler hepsinin bebesi olacak dedi.

alabama;canımsın yaa.kız ben senin konuşmalarına ne edeyimmm.abcdef yi korkutucan daha başlamadan .eyvahedigeldismile.altına kaçırmak filan.belki de biliyordur canım tüp. aşamalarını.
demek oğlan 650 garm olmuş.gösterdimi annesi sana kendini..yerimseniben
el öpenleri çok olsun bibilinin.bi dahaya gittiğindebenim içinde sor bakalım ne diyecek..artık bundan sonra senin oğlanın falına bakarız.

abcdef:şu bekletme konusunda iyi derslerini vermişsin ama ben tüm hayatım boyunca randevulu gittiğim heryerde daha fazla beklemişim yani bu türkiyenin her ortamında geçerli gibi ama orda bir sürü dergi gazete vardı onları okusaydınya ben mutlaka giderken yanıma okuyabilecim birşeyler alırım
drun içine sinmesi çok güzel bence sana iyi açıklama yapmış bende de yüzdelere takılma kocama kalsaydı biz hiç denemeye gitmezdik en fazla yüzde beş demişleridi bize bahçecide ondan sonra kocama çok anlamsız geliyordu yapmak sadece borç alacaz diyordu bu arada benim hiç param yoktu kardeşlerimden 8 milyar borc aldım öyle yaptık işlemleri
bana femerayı yumurtaların hep beraber gelişmesi için verdik dediler önce büyüyeni yavaşlatmak için di
pgt yi hiç bilmiyorum ama dr. güven içine doğmuş banada öyle olmuştu ben daha içeri girmeden arabayı girişte bizden alıyorlarya orda inince içim burası olacak dedim ve sadece ben yakında hamile olacam demiştim kocama öyle bir hisle içeri girdim ve kocamda bana burası doğru yer gibi gliyor demişti ve biz daha içeri girmeden bunları hissettik inş hayırlısı olur istediğini alırsın canım ve içeri girdik resmen dvl hast.gibi bir kuyruk vardı kan verme işleminde
meyve listen çok gzel canım perşembe iyi sonuçları çıkacak inş.

waters canı m nasılsın çok teşekkür ederim yazdıkların için ama bana herkes sakın fazla harekt etme yorulma fzla iş yapma eğilip kalkma ların yavaş olssun diyor
bir arkd.ın dru 6 ay yaptırmamış ilişkiyi ablam sakın yapma diyor artık bilmiyorum
ya canım benim canım çok tuzlu istiyor yoksa midem çok bulanıyor dün bir tavuk yaptım biraz syundan içtim öyle bir misem bulandıki ne kusuyorum ne bişey ama ölüyorum tuzlu limon yiyince kendime geldim yoksa uyuyamazdımda canım ya

altınyunus:inş canım amniyo iyi geçecek gerçi amniyo ne tam bilmiyorum ama benimde yapacağım şeyler galiba yoksa yanılıyormuyum ammniyo dawn sendromunu mu belli ediyor

ya ben öyle çok dr gitmek istemiyorum gerç waters rahat ol diyor aama bilmiyorum beni üzecek bişey demelerinden korkuyorumda allay içini ferahlatsın çanım

kindersms canım çok teşekkür ederim inş.sen de ikiz annesi olursun erverdi zarpandit abcdf cans allh en güzelini nasip etsin amin misafirlerin var e hadi kolaylıklar canım benim öyle pek gelenim gidenim olmaz bizde gitmeyiz kimse yi tanıdığımz yok etfrafta

zarpandit canım nasılsın erverdi canım sen allah kolaylıklar versin demek evi gerçekten taşıyacan ha hayırlııs canm

alabama seninkide babaya
benziyoru ha bende şimdiden merak ediyorum cins.ne olacak kime benzeyeckler diye en azından merakın biraz gittmiştir

kızlar pheppinizi öptüm

cans:allah kavuştursun canım evin hayırlı olsun

alabama;canımsın yaa.kız ben senin konuşmalarına ne edeyimmm.abcdef yi korkutucan daha başlamadan .eyvahedigeldismile.altına kaçırmak filan.belki de biliyordur canım tüp. aşamalarını.
el öpenleri çok olsun bibilinin.bi dahaya gittiğindebenim içinde sor bakalım ne diyecek..artık bundan sonra senin oğlanın falına bakarız.

canım ne korkutması haberi olsun bari varya o sıkısşık durumda ben iki saat beklemiştim korkunç bir durumdu az daha yapacaktım ama sıkışık olmazsan onlar su eklior sana yani canım

yerim ben seniii watersın dediğini tekrarladı olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
allah inşallah kazasız belasız bu günleri geçirip kucağınıza almayı nasip etsin
benim içinde öpün yumuk ellerinden gözlerinfden :teselli: a.s. a.s.:1hug: :1hug: :nazar: :nazar: :nazar::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım hepimizin bebişi olacak inşallah hpimiz öpeceğiz yumuk ellerinden opuyorumnanaktan

kinder; merhaba
kimin yumuk yumuk ellerini öptün anlıyamadım.bu aralar kafam çorba oldu anlaşılan.baksana Zarpanditin geçen haftaki randevusunu bile bu hafta sanmışım.akannehir
sen ne yaptın?çift sarılar değerlendirildimi?misafirlerin varmış.kolay gelsin.eksikliğini de göstermesin.
ben bugün yine test yaptım.değeri dr a anlattım telde. yine devam cuma yine test. anlamadım gitti.hep test hep test.bu 6 ay böyle mi devam edecek?Allah Allah.bilmiyorumkismile

6 ay bu sıklıkta devam etmez herhelde. doktorun baktığı birşey vardır. sık dişini bakalım. doktora güven.

herkese selam bu arada kızlar. ben bugün doktora gittim. bizim oğlan 650 gram olmuş. sakin takılıyo. küççük burunlu olacakmış doktorumuz öyle dedi. yanakları babasına benziyo benden çekeceği var. ellerinizden öpüyomuş üzülmesinler hepsinin bebesi olacak dedi.

maşallah oğluşuna. senin gibi sakin olacak herhelde. yerimseniben seninkinin iyi bir yanakları bbaya benzemiş benimkinin tüm surat baba :oklava:
bu arada bu jinekologlar perinatologdan fazla kontrole çağırıyorlar valla. jinekoloğa mı devam etseydim acaba? :uhm: benimkine 21+3 de ayrıntılı ultrasona gittim. bu hafta için kan, idrar ve şeker yüklemeyi yaptırmamı söyledi (yarın yaptıracağım). ondan sonra da 4-5 hafta sonra gelirsin dedi. ben de neden sonra şeker yüklemeden mi yani 28. haftada mı geleceğim dedim. o da bana göre olur ama nasılsa sen o kadar dayanamazsın dedi. :umursamaz:alabama doktorları mı değişsek acaba? sempatiksalakcinni

abcdef:şu bekletme konusunda iyi derslerini vermişsin ama ben tüm hayatım boyunca randevulu gittiğim heryerde daha fazla beklemişim yani bu türkiyenin her ortamında geçerli gibi ama orda bir sürü dergi gazete vardı onları okusaydınya ben mutlaka giderken yanıma okuyabilecim birşeyler alırım
drun içine sinmesi çok güzel bence sana iyi açıklama yapmış bende de yüzdelere takılma kocama kalsaydı biz hiç denemeye gitmezdik en fazla yüzde beş demişleridi bize bahçecide ondan sonra kocama çok anlamsız geliyordu yapmak sadece borç alacaz diyordu bu arada benim hiç param yoktu kardeşlerimden 8 milyar borc aldım öyle yaptık işlemleri
bana femerayı yumurtaların hep beraber gelişmesi için verdik dediler önce büyüyeni yavaşlatmak için di
pgt yi hiç bilmiyorum ama dr. güven içine doğmuş banada öyle olmuştu ben daha içeri girmeden arabayı girişte bizden alıyorlarya orda inince içim burası olacak dedim ve sadece ben yakında hamile olacam demiştim kocama öyle bir hisle içeri girdim ve kocamda bana burası doğru yer gibi gliyor demişti ve biz daha içeri girmeden bunları hissettik inş hayırlısı olur istediğini alırsın canım ve içeri girdik resmen dvl hast.gibi bir kuyruk vardı kan verme işleminde
meyve listen çok gzel canım perşembe iyi sonuçları çıkacak inş.

waters canı m nasılsın çok teşekkür ederim yazdıkların için ama bana herkes sakın fazla harekt etme yorulma fzla iş yapma eğilip kalkma ların yavaş olssun diyor
bir arkd.ın dru 6 ay yaptırmamış ilişkiyi ablam sakın yapma diyor artık bilmiyorum
ya canım benim canım çok tuzlu istiyor yoksa midem çok bulanıyor dün bir tavuk yaptım biraz syundan içtim öyle bir misem bulandıki ne kusuyorum ne bişey ama ölüyorum tuzlu limon yiyince kendime geldim yoksa uyuyamazdımda canım ya

altınyunus:inş canım amniyo iyi geçecek gerçi amniyo ne tam bilmiyorum ama benimde yapacağım şeyler galiba yoksa yanılıyormuyum ammniyo dawn sendromunu mu belli ediyor

ya ben öyle çok dr gitmek istemiyorum gerç waters rahat ol diyor aama bilmiyorum beni üzecek bişey demelerinden korkuyorumda allay içini ferahlatsın çanım

kindersms canım çok teşekkür ederim inş.sen de ikiz annesi olursun erverdi zarpandit abcdf cans allh en güzelini nasip etsin amin misafirlerin var e hadi kolaylıklar canım benim öyle pek gelenim gidenim olmaz bizde gitmeyiz kimse yi tanıdığımz yok etfrafta

zarpandit canım nasılsın erverdi canım sen allah kolaylıklar versin demek evi gerçekten taşıyacan ha hayırlııs canm

alabama seninkide babaya
benziyoru ha bende şimdiden merak ediyorum cins.ne olacak kime benzeyeckler diye en azından merakın biraz gittmiştir

kızlar pheppinizi öptüm

cans:allah kavuştursun canım evin hayırlı olsun
merye canım doktor kontrolüne gittin mi hiç? kalp atışını falan gördün mü? kan testi veriliyor o hafta yaptırın mı? bunlar önemli şeyler. bazen olucakla öleceğin önüne geçilebiliyor. sen ikiz hamilesin daha da çok dikkat etmen gerekir. doktorun seni çağırdığı zamanlarda kontrollerini aksatma. waters ın dediği gibi 12-14. haftaya kadar alttan bakılabiliyor. zaten genelde 9-10. haftalarda üstten bakmaya başlıyorlar.

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar, günaydın diyeyim herkese a.s.:3:

Altınyunus, amniyoda kolaylıklar dilerim tekrar. Bekleme faslını ve öncesindeki stresi tahmin edebiliyorum. Ferahlıkla geçsin, güzel sonuçlansın inşallah.:Saruboceq:
İyi dileklerin için teşekkür ederim, karar verip te başlasak, gerisi gelecek herhalde :)

Zarpandit, bizim tedavi eylül veya kasım gibi görünüyor, galiba seninle aynı tarihlere denk geleceğiz sempatiksalakcinni
Başka doktorla görüşmeye pek niyetli değilim aslında, bu olacak gibi sanki. Herşey bir kenara onca kaprisi çekmesi bile büyük incelikti. Bir de irdeleyici tavrı hoşuma gitti, benim ikinci ameliyatı yapan doktorumun havası vardı, kanım kaynadı sempatiksalakcinni
Canım, fizyoterapide ısıtıp ısıtıp esnettikleri için ağrılar biraz artıyormuş hakikaten, öyle söylerler. Bu ara kolunu fazla zorlamamaya çalış, inşallah bitecek sıkıntıların :Saruboceq:

Deniz, Ben genelde muayeneye giderken, duş yapıyorum sonra hemen muayeneye gidiyorum. O gün sabahtan akşama kadar ter içinde koşturmuştum, bir de dişim apse yapmış, ağrısı filan da vardı. Kendimi pis, gergin hissettim, o yüzden olmak istemedim muayene, sonradan pişman oldum ama. Keşke olsaydım şimdi bir daha randevu derdimiz olmazdı. İlk fırsatta gideceğim. Tüm takibi kendi yapmak istediği için böyle tarihler verdi bize, benim de işime geliyor doğrusu. Biraz manevi olarak hazırlarım kendimi bu arada sempatiksalakcinni Hazır hissetmediğim için huysuzlanıp duruyorum zaten :)
Sana da testlerinde kolaylıklar dilerim...

Erverdi, bence de bir müddet böyle takip edecek de 6 ay süreceğini sanmıyorum. Siz karar verdiniz mi, başka bir görüş daha alacak mısın? Bu takip faslı yorucu hakikaten, allah yardımcın olsun...

Alabama, altına kaçırma kısmına bittim sırnaşık şey Aşılamada öyleydim ben, çok fena oluyor gerçekten de. Bakalım bir başlasak, hamama giren terler misali çekeceğiz artık ne yapalım akannehir ama gerçekten sıkıntı verici bir durum.
Muayene kısmını yukarıda denize yazdım, tamamen psikolojik.bilmiyorumkismile Bekleme konusu da benim o günkü huysuzluğum işte, genelde normal karşılarım, o gün öyle denk geldi. Belki de diyorum Genarttan sonra önyargıyla gittim ondan o kadar gerildim.
Senin minik burunlu oluş 650 gr ha, maşallah yerim ben onu annesi :nazar:

Merye, sağol yorumlar için. Erverdi korkutmayın dedikçe sende üstüme gelmişin iyice be bacım mafoldumben İşin maddi kısmında bizimkide aynen öyle borçla olacak herhalde. Yine anneme abime el açacağız gibi görünüyor. O faslı hiç düşünmüyorum şimdilik mafoldumben
Kontrole gitmiyor musun hakikaten? Bu konuda denize katılıyorum, ikiz olduğu için bebişler daha dikkat etmen gerekir. Sağlıkla, sıkıntısız geçsin hamileliğin inşallah.

Gunaydin Arkadaslar,sositososito sositososito sositososito

Ben simdi fizyoterapiden geliyorum, yine kolum daha cok agriyor ama Absynth, sonra daha iyi oluyorum. Bugun bir kac egzersiz de gosterdiler. Evet, sanirim ayni zamanda tedavide olacagiz, iyi iste destege devam...Ekim sonu gibi sanirim bizim tedavi baslar cunku bana daha once co-culture yapilacak, ondan sonra ilk regli bekleyecegiz. Biraz daha karar vermeye karar verdigine sevindim, sanirim merkeze ve doktora da icinden evet demisin gibi geldi bana.:1:

Alabama, benim ilk olacak Istanbul'da ve yurtdisinda oyle idrari filan tutma yok. Simdi zaten kateter iceri girerken ve o zamanki stresi dusunecek olursak bir de bunun ustune altima kacirmamam lazimi eklersek halim ne olur bilmem.bilmiyorumkismile Ben gergin olunca daha cok WC'ye gitme istegim gelir, o asamada ben nasil tutacagim simdiden kaygisina kaldim?kafamçokkarıştı Ya kacirirsam?ohaoldumsmile
Ayyy demek bebegin buyumus ve minik burunlu olacakmis, sakinligi de umarim sana ceker, saglikla dogsun canim.:emir_bebek:

Erverdi, testler sanirim devam edecek, zaten oyle demislerdi degil mi. Daha sonra test yapma araligi seyrelecek demistin. Iyi iste bak, vucudundaki eski kan azaliyor, taze kan uretiyorsun. Bak hem sana kan verdikten sonra dondurmayi haketme ozgurlugunde gelmis oluyor.:icecream:

Merye, lutfen kendine bulundugun sehirde bir kadin-dogumcu bul ve duzenli olarak kontrollerine git canim, ben de arkadaslara daha dikkatli olman konusunda kesinlikle katiliyorum.

Altinyunus, bugunlere de cok sukur canim. Artik tedavilerden, yumurta toplamalardan, hayalkirikliklarindan kurtuldun bu cok buyuk bir asama canim. Simdi yapilmasi gerekli asamalardasin, lutfen hamileliginin keyfini cikar, AS'yi yaptiranlar yaptirdiklarindan cok memnunlar ve isin ehli bir doktora yaptiracagindan da eminim. Kalbini ferah tut lutfen.kaydirigubbakcemile5

Bak, Deniz ferahladi simdi cok sukur, darisi sana insallah. Deniz sana da kontrollerinde cok kolay gelsin.:emir_bebek:

Kinders, misafirler var mi hala? Sen buyuyen yumurtalari degerlendirdin mi bakiim? Ne asamadasin canim?:hulya:

Waters, Hulya, Patikler, Vanilya opuyorumnanaktan

günaydın güller..a.s.a.s.a.s.
bugün benim için zor bir gün olacak.Memoriale gideceğim.muhasebeye...kapatmak için..Allahım bana güç ver...ne umutlarla başladığım yere şimdi ne için gideceğim..neyse Allah sabrını verecek..

MERYE;canım evet arkadaşların da dediği gibi dikkat etsen iyi olur.çoğul gebelişkler riskli gebelikler oluyor.kontrollerini ihmal etme..tuzlu krakere de devam....bir tane için bile ne sıkıntılar çekiyoruz bu yolda Allah sana ikisi bahşetmiş.sıkı sarıl ne yapman gerekiyorsa yap.dr dan kaçınma..ben;evet taşınmayı düşünüyorum.ama hergün yeni bir düşünce geliyor aklıma.hangisinin doğru olduğuna karar veremiyorum..

ABCDEF;gittiğin yer içine sinmişe benziyor.Zarpandit'le kırklarınız karışır inşallah.
.başka bir görüş almak mı?aslında düşünmüyor değilim.ama kafam çok karışık.bir taraftan gitmek istiyorum diğer taraftan istemiyorum.istiyorum.şimdi yapılan tedaviden emin olmak istiyorum.ne yapılıyor bana.zaman kaybı mı?dr lada tel de görüştüğümüz için detaylı konuşamıyorum.yakında çağırı elbet.hep böyle karşıdan kısa sohbet havasında geçmez.mutlaka hastanenin hatırını sordurmaya çağırır.sengözlerimebaksanab der.
istemiyorum.çünkü henüz elimdeki tüm belgeleri alıp tekrar bir dr un karşısına çıkıp anlatmaya gücüm yok.tüp için bile yılgınım.sonra o da başka bir şey söylerse iyiyce kafam karışacak..doğru kaç tane?dr sayısı kadar mı?insan sayısı kadar mı?

ALABAMA;canım arkadaşlar seni daha tam tanımıyorlar.sakin mi?bebeğin sakin olan annesine benziyormuş.gülerimm..bence Alabama çekilin uleeyyyn.ben geliyorum doğurmaya diye doğuma giderken inletir hastaneyi.değil mi makarna!! şaka bir yana.herşeyin yolunda gitmesi çok sevindirici.iyi şeyler de olsun.olmalı.güle güle büyüt yavrunu göbişinde.

ZARPANDİT;fizyoterpi sonrası yine ağrımış kolun.geçmiş olsun.tedavi süresince bu böyle olacak galiba.inşallah kısa sürer çabuk netice alırsın tedaviden.testler devam gibi görünüyor.ama bana arasının uzayacağını söylemişti.halaa 3 günde bir ...benim anlamadığım.referanslarda hem normal.ama dr normal olan birşeyi yükseltmeye çalışıyor.referansın dışına çıkarmaya çalışıyor.örneğin
ilk test değerim; 1,01 0,9_1,25 (referans)
2nci test; değerim; 1,13 0,9_1,25
3.ncü test değerim 1,59 0,9_1,25

2 ye daha gelmemiş diyor.ama o zamanda referansın dışına çıkıyor.böyle düşününce kafam karışıyor.sanki bişeyim yok ta hasta ediliyormuşum gibi geliyor...offfffff ne kadar da şüpheci oldum.Memorialin dr una da güvenmezsem artık....bilmiyorum.
insanın kendisinin ne olduğunu tam bilememmesi ne kötü...
gerçekten o derece cidi hastamıyım?eğer öyleyse Bplanını uygulamaya geçirmeliyim
ama yok öyle bir şey ise bunca yıldır peşinden koştuğum şeyi bir dr böyle dedi diye umutlarımdan çok mu kolay vazgeçiyorum.beynimin içi bir sürü ?????????dolu..... kafam yine karışıyor.iyice saçmalamadan çıksam iyi olacak.sizi seviyorum.kendinize iyi bakın.farkında olmadan sürçü lisan edersem kusuruma bakmayın.tatlı tatlı uyarın.hoşçakalın sevgiyle kalın.

KİNDER,WATERSS,HÜLYA PATİKLER VE DİĞE ARKADAŞLAR HERKESE SELAM.:3:
.

Son düzenleme:
offf yaa .ilaçlarımın çoğu hazırda.4 kutu menogonum var.çatlatma iğnelerimi bile bulmuştum.ayrı ayrı zamanlarda aldım onları ben..o kadar zor ki o pregnili bulmak.piyasa da yok.hem menogonlarımın bir kısmı taa Batman dan geldi bana.hepsini hazır etmişken nasıl vazgeçerim şimdi ben.onlar benim kıymetlilerim..sebzeliğimde el bezine sardım sakladım onlarınben.zarar gelmesin diye...var mı bunu nbir tesellisi

memoriali aradım.tabi tabi gelin diyor.ama gitmek o kadar kolay mı?offf .. ağlamamam lazım.gözlerim hemen kıpkırmızı oluyor..gideyim yüzümü sıkıyayım.

bir kitap aldım .adı YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ. YA DA YOLDAN ÇEKİL.OTOBÜSTE OKUYACAĞIM.İNŞALLAH İYİ GELİR. KAFAMI DAĞITIRIM.

gösterdi gösterdi uykulu uykulu ufak hareketlerle takılıyo işte napsın. olcak diyo sen bile anne olduktan sonra hepsi olcak allahın izniyle.

absynth canım sana bi sır veriyim mi burdaki arkedeşlere anlatmamıştım. Ben işedim bile pöööööööh hemde şarıl şarıl tam transfer anında. sonra kalktım gittim biraz daha işedim geldim yattım rezül rüsva şeklinde. yattım transfer yapıldı ve tuttu :teytey::teytey:

meryecim valla çok merak ediyorum kime benzeyecek diye sağlıkla doğsunlar da. seninkilerde ikizmiş ben onu kaçırmışım hayret. sonradan gördüm şok oldum. allah sana yardım etsin ikiz daha zor tabi. benim bulantım çok olmamıştı yani dayanılır haldeydim. doktor işini ihmal etme bence de arkadaşlar haklı.

maşallah oğluşuna. senin gibi sakin olacak herhelde. yerimseniben seninkinin iyi bir yanakları bbaya benzemiş benimkinin tüm surat baba :oklava:
bu arada bu jinekologlar perinatologdan fazla kontrole çağırıyorlar valla. jinekoloğa mı devam etseydim acaba? :uhm: benimkine 21+3 de ayrıntılı ultrasona gittim. bu hafta için kan, idrar ve şeker yüklemeyi yaptırmamı söyledi (yarın yaptıracağım). ondan sonra da 4-5 hafta sonra gelirsin dedi. ben de neden sonra şeker yüklemeden mi yani 28. haftada mı geleceğim dedim. o da bana göre olur ama nasılsa sen o kadar dayanamazsın dedi. :umursamaz:alabama doktorları mı değişsek acaba? sempatiksalakcinni
Benim doktor beni 3 hafta sonra çağırdı şeker olayı içi. aslında benimkide beni çağırmıyo ki. 15 gün iiçinde gidersen kontrol oluyo ve para vermiyosun ya ben gidiyorum yoksa benimkine gelsen de o da bir ay sonra gelsen olur diyo valllahi. ayy çok merak ediyorum valla kime benzeyecek nasıl bi bebek olcak diye. ama merak etme cocuklar büyüdükçe değişiyo gülüm. ben zaten eşime benzesin istiyorum allah için.

Gunaydin Arkadaslar,sositososito sositososito sositososito
Alabama, benim ilk olacak Istanbul'da ve yurtdisinda oyle idrari filan tutma yok. Simdi zaten kateter iceri girerken ve o zamanki stresi dusunecek olursak bir de bunun ustune altima kacirmamam lazimi eklersek halim ne olur bilmem.bilmiyorumkismile Ben gergin olunca daha cok WC'ye gitme istegim gelir, o asamada ben nasil tutacagim simdiden kaygisina kaldim?kafamçokkarıştı Ya kacirirsam?ohaoldumsmile
Ayyy demek bebegin buyumus ve minik burunlu olacakmis, sakinligi de umarim sana ceker, saglikla dogsun canim.:emir_bebek:
yukarda abcdef ye verdiğim sırrı sana da veriyorum. çok ilginç yurt dışında neden içirmiyolar. gerçekten zor iş ama ben şunu söyliyim abartı içmeye gerek yok. ben biraz abartmışım :kedi:

offf yaa .ilaçlarımın çoğu hazırda.4 kutu menogonum var.çatlatma iğnelerimi bile bulmuştum.ayrı ayrı zamanlarda aldım onları ben..o kadar zor ki o pregnili bulmak.piyasa da yok.hem menogonlarımın bir kısmı taa Batman dan geldi bana.hepsini hazır etmişken nasıl vazgeçerim şimdi ben.onlar benim kıymetlilerim..sebzeliğimde el bezine sardım sakladım onlarınben.zarar gelmesin diye...var mı bunu nbir tesellisi

memoriali aradım.tabi tabi gelin diyor.ama gitmek o kadar kolay mı?offf .. ağlamamam lazım.gözlerim hemen kıpkırmızı oluyor..gideyim yüzümü sıkıyayım.

bir kitap aldım .adı YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ. YA DA YOLDAN ÇEKİL.OTOBÜSTE OKUYACAĞIM.İNŞALLAH İYİ GELİR. KAFAMI DAĞITIRIM
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. kitabın ismi iyiymiş hoşuma gitti. gelecekte yaşayacağımız şeyler herneyse oraya doğru gidiyoruz. tamamen planları değiştirmeden başka bir doktorla daha görüş derim hayatım. yaşın genç hiçbirşey için geç değil. bunu unutma. gün olur devran döner. herşey değişir.

Alabama süpersin, aslında bu bekletilme olayına verilecek en iyi cevabı sen vermişsin. Pek güzel olmuş. :1: Müstehak bunlara kaydirigubbakcemile3
Benim de aklıma şey gelmişti, hani istersen anestezi altında yapıyorlarmış ya transferi, dolu mesaneyle anesteziyi de alınca ne oluyor acaba diye sempatiksalakcinni

Erverdi, ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum canım ama bir görüş daha alırsan bence daha rahatlarsın. Şimdi kafandaki cevapsız sorular seni çok meşgul ediyor, o düşünceleri ancak profesyonel birileri dağıtabilir. Bizde tıbbi yorum yapamadığımız için kayda değer birşey diyemiyoruz ki sana faydamız olsun.
İnan ki bende aynı senin yorgunluğunu yaşıyorum, mümkün olduğunca az doktora görünmek istiyorum ki bir daha durumumu izah etmem gerekmesin. Ben kanserim demekten bile bıktım vallahi ama bak ne kadar doktor yüzü görmek istemiyorum desem de yine dayanamadım başka merkezleri de sorgulamya başladım.
Seninde kafandaki bulutların yavaş yavaş dağıldığını görüyorum ama, az kaldı yakında daha ferahlamış hissedeceksin bak görürsün. O zaman her konuda daha rahat düşünebileceksin.

Kizlar MerhabaŞeniz

Alabama, transfer asamasini okudum, itiraf etmeliyimki guldum! Gulme komsuna gelir basina! Sanirim sen ilk degilsindir ben de son olmayacagimdir. Doktor ve ekibi buna alisiktir diye dusunuyorum. Fakat her sey ragmen tutmus, aferin minik oglusa...Zaten simdiden endiseleniyorum. Bilmemki nicin sadece TR'de idrar kesesi doluyken transfer ediliyor, burada hic oyle bir sey yok. Bir yerlerde doktorlarin embriyoyu birakacaklari yeri daha iyi gorduklerini okumustum, bu doktorun iyiligi icin mi ? Hos sonunda onlar iyi bir yere birakirlarsa sonucunda olumlu olma ihtimali yuksek, o da bizim iyiligimiz icin...Ben cok su icmeyim en iyisi...Transferi doktorun muayene odasinda mi yapiyorlar yoksa ozel bir yer var mi? Buradaki ozel infertilite odasinda yapiliyor, hemen pencereden embriyolari embriyolog uzatiyor ve islemi de ben hep simdiye kadar ekrandan izledim, orada da oylemi oluyor? Transferin ardindan minik embriyolarin nereye konuldugu gosteren bir cikti da veriliyor. Oradaki ile ilgili bir detay rica etsem?kaydirigubbakcemile5

Erverdi, kitabin adi super! Once su anki gorusmeleri yaptigin doktorunla bir kez daha gorus, sorularin varsa gitmeden once bir not al hepsini, cevap aldikca ustunu cizersin. Sonra da bir baska prof.ile daha gorus, hatta bir univ. hastanesi daha iyi olabilir, her zaman bir kac gorus almakta fayda var bence. Ilaclarinin gunu daha varsa yine tutmaya devam et cunku belki 6 ay sonra yeniden tedaviye baslama karari alabilirsin, o zaman her sey hazir olmus olur. Cok kolay gelsin.opuyorumnanaktan

erverdi canım çıkmayan candan ümit kesilmez. daha dur bir. şu 6 ay geçsin. neler olacak. belki tüpe 6 ay sonra izin çıkar. bu arada eşin de kabul ediyorsa evlat edinme işlemlerine de başlarsınız. baksana bitmesi 3-4 yıl sürüyormuş. o arada neler neler olur. inşallah bu günü çok kaderlenmeden atlatabilmişsindir.

alabama benim dr zaten az çağırıyor ücreti de ayda bir alıyor sanırım şükür (bana öyle denk geldi hep, 3 hafta sonra gittiysem almadı, bundan sonrasını göreceğiz) ücret yüksek ya.ama memorial a falan gittiğimde 2 haftada bir çağırdıkları oluyordu. arkadaşlarımı da daha sık çağırıyorlar. benimki önemli ve gereken haftalar ışında çağırmıyor. adam zaten dolu para almasını geçtim arada gidecek yüz bulamıyorum. :kedi:ne zaman birşey merak edersen gel dedi ama randevu bulunmaz. aradan girmek istesem suratsız sekreterlerini çekmek gerekir. gideiyorum valla. :utangac:
bu arada işeme olayına çok güldüm delikafaduldenbozulmazsın umarım. onlar alışkındır ama biz alışkın değiliz insan çok utanır.

absynth sen aşılama yaptırdın biliyorsun tüpte de aynı sıkışma yetiyor. anestezi alanların işi daha kolaymış. onlar bayılıyorlarmış. serum ile doldurulup boşaltılıyorlarmış. yani sıkıştım sıkışmadım dertleri olmuyor. burada yaptıranlardan öğrendim bende.

zarpandit5 aşılamayı dr muayene odasında yapıyorlar. ama transfer için labaratuar yakınındaki, içindeki özel odaya alıyorla. embriyolog bir daha ismini falan söyleyip öyle veriyor embriyoları doktora. ben yurt dışında böyle su içirtmediklerini bilmiyordum. şaşırdım. burada tüm merkezlerde bu kısım aynı. ben 2 seferde 500 ml lik küçük su içtim yarım saat önceden yetti. hatta yarım saat önce bir tuvalete gidip mesaneyi boşaltıp suyu da öyle içtim. o kadarı yetiyor. 2. tüpte benimle aynı anda sıkışın denen kadın ben transferden çıkarken kıvranıyordu. o 1 büyükten fazla içmiş. belki o da transferde karnına bastıılınca ultrasonla altın kaçırmış olabilir sempatiksalakcinni

Alabama süpersin, aslında bu bekletilme olayına verilecek en iyi cevabı sen vermişsin. Pek güzel olmuş. :1: Müstehak bunlara kaydirigubbakcemile3
Benim de aklıma şey gelmişti, hani istersen anestezi altında yapıyorlarmış ya transferi, dolu mesaneyle anesteziyi de alınca ne oluyor acaba diye sempatiksalakcinni.
hehheh o kadar bekletmeselerdi bana ne. onlar beklettikçe ben içtim. ama utancı ve rezaleti anlatamam. senin tezine deniz cevap vermiş. bence sen benim yaptığımı yap tutuyo :))

Kizlar MerhabaŞeniz

Alabama, transfer asamasini okudum, itiraf etmeliyimki guldum! Gulme komsuna gelir basina! Sanirim sen ilk degilsindir ben de son olmayacagimdir. Doktor ve ekibi buna alisiktir diye dusunuyorum. Fakat her sey ragmen tutmus, aferin minik oglusa...Zaten simdiden endiseleniyorum. Bilmemki nicin sadece TR'de idrar kesesi doluyken transfer ediliyor, burada hic oyle bir sey yok. Bir yerlerde doktorlarin embriyoyu birakacaklari yeri daha iyi gorduklerini okumustum, bu doktorun iyiligi icin mi ? Hos sonunda onlar iyi bir yere birakirlarsa sonucunda olumlu olma ihtimali yuksek, o da bizim iyiligimiz icin...Ben cok su icmeyim en iyisi...Transferi doktorun muayene odasinda mi yapiyorlar yoksa ozel bir yer var mi? Buradaki ozel infertilite odasinda yapiliyor, hemen pencereden embriyolari embriyolog uzatiyor ve islemi de ben hep simdiye kadar ekrandan izledim, orada da oylemi oluyor? Transferin ardindan minik embriyolarin nereye konuldugu gosteren bir cikti da veriliyor. Oradaki ile ilgili bir detay rica etsem?kaydirigubbakcemile5
ya gül anacım ben hala kakır kakır gülüyorum. ulan dedim bu seferde bundan tutmucak. yemin ederim. hatta ay napim üçüncü denem bedava bidaha gelirim bile dedim. ama doktor üzülmeyin transfere başlamamıştık dedi. ayrıca benim yumurta alınma işlemim de transfer işlemimde ameliyathane de yapıldı. ekrandan embriyoların geçişini gördüm. gayet profesyonel bir ortamdı. bu su olayını ben sormuştum. mesane dolu olduğunda transferin en elverişle yapılabileceği açı oluşuyormuş sanırım eğimden bahsetti açı derken ve her merkez bunu istiyor burada. orda neden istemiyorlar bilemiyorum ya bu açıya inanmıyorlar ya da bilmiyorlar :uhm:
erverdi canım çıkmayan candan ümit kesilmez. daha dur bir. şu 6 ay geçsin. neler olacak. belki tüpe 6 ay sonra izin çıkar. bu arada eşin de kabul ediyorsa evlat edinme işlemlerine de başlarsınız. baksana bitmesi 3-4 yıl sürüyormuş. o arada neler neler olur. inşallah bu günü çok kaderlenmeden atlatabilmişsindir.

alabama benim dr zaten az çağırıyor ücreti de ayda bir alıyor sanırım şükür (bana öyle denk geldi hep, 3 hafta sonra gittiysem almadı, bundan sonrasını göreceğiz) ücret yüksek ya.ama memorial a falan gittiğimde 2 haftada bir çağırdıkları oluyordu. arkadaşlarımı da daha sık çağırıyorlar. benimki önemli ve gereken haftalar ışında çağırmıyor. adam zaten dolu para almasını geçtim arada gidecek yüz bulamıyorum. :kedi:ne zaman birşey merak edersen gel dedi ama randevu bulunmaz. aradan girmek istesem suratsız sekreterlerini çekmek gerekir. gideiyorum valla. :utangac:
bu arada işeme olayına çok güldüm delikafaduldenbozulmazsın umarım. onlar alışkındır ama biz alışkın değiliz insan çok utanır.
gül anacım sende gül gülmek serbest ben hala düşününce gülüyorum. utanmak ne kelime yerin dibine geçtim. ben normal muayeneye 113 lira veriyorum. sigortam ayakta tedavili değil ama indiriminden faydalanıyorum. ayrıntılı falan içinde 285 vermiştim. ayrıca testler ıvır zıvırlar. ben memnunum valla memorial den. ayrıca bi saat bile beklesem tınmıyorum tınmayınca beklemiyorum. ama öyle yok ünlü yok çok kalabalık çok yoğun doktorlada işim olmaz ne yalan söylim.

kızlar beni güldürdünüz.benim de transfer hikayem var.yazmıştım ama kimbilir nerde.bulursam alıntı yaparım.yeni arkadaşlar biraz vitamin aılr,onlar da gülerler.

memorial işini hallettim.otobüste bir iki sayfa okudum ki;daha bana sorulan ilk soruda düşünmeye başladım.sadece o ilk soru içinbelki yarım saatten fazla düşündüm.soruda diyor ki:
__böyle giderse 10 yıl sonra nasıl bir hayat yaşıyor olacaksınız?
düşündüm düşündüm ,düşündüm.....eşim muhtemelen haftanın yarısını balıkta geçirecek eh emekli de olacak,zaten boğazına da düşkün.onu yapsana güzeldi bunu yapsana yiyelim olacak,evde olduğu zamanlarda da...helali hoş olsun yaparım da.canım o benim..ama ben ;ben şu andaki gibi kalırsam sadece kitaplar okumaya devam edeceğim arada kişisel girişimler.eee ne olacak..okuduğum yanıma kar kalıp benimle toprağa gidecek.sadece kendime faydam olacak.ama eğer bir yavrum olursa(her şekilde)kimbilir belki de şu sıralar onu okula hazırlama faaliyetlerinde olabilirim.elinden tutup götürürüm.yaşanmışlığım olur.hem bir değer üretmiş olurum.hem de bir insanın hayatı kurtulur.

iyiki böyle bir şansta varmış dedim kendi kendime.acaba bizim gibiler Allahın insanlara uyguladığı bir nüfus planlamasımıyız?yani ben ve benim gibiler olmalı ...öyle mi?yani herkesin bir görevi mi var?
başkası bana ilaç verdi ben başkasına vereceğim başkasının işine yarayacak ya da yaramayacak.görevim bu mu? bunu ben zaten yapıyordum.farkında olmadan görevimi mi yerine getiriyordum?
ve yine şimdi yazarken aklıma gelmeyen soru işaretleri...
ben alırsam eğer evlatlık gözüyle bakmamalıyım.eğer öyle bakarsamısınamam.ama farklı bakarsam,tamam ben bazı şartlardan dolayı çocuk doğuramam.ama bir çocuğa bakabilirm.kendimi buna adapte edersem çok daha kolay olur.öyle değil mi?o yavruya ömür boyu başkasının çocuğu gözü ile bakmaktansa ben yardım olarak göreyim,faydalı bir iş olarak göreyim.hem o zaman canlı canlı ona hikayeler okuyabilirim.yapmak istediğimi de yapmış olurum.ne dersiniz?

offf düşüncelerim yap boz gibi karışık..ne zaman tamamlanacak acaba?

alabamacım ...gördüm seni.sobe!!.iyiisn umarım.ama şimdi çıkmalıym.elinle acıcık okşayıver benim yerime oğlanı.hoşçakal

sen ne düşüneceğine çok takılıyosun erverdiiii. o gün geldiğinde düşüneceğin şeyle bugün ben şunu düşüneyim aynı olmayacak. anı yaşa. şimdi yapman gerekeni yap. o gün gelince aaaa bak bunu düşünüyomuşum dersin. insan hayatına o kadar çok anlam da yükleme. geldik gidiyoruz. çocuk varsa hayatın anlamı var yoksa yok diye bişi yok ki. olmayınca kendini çok verimsiz hissetmek zorunda değilsin. nee çocukları olanlar var onlar kendilerini çok mu verimli bi iş yapmış gibi hissediyorlar acaba. ben şahsen etrafımdaki hic bi anneyi beğenmiyorum. alayına kılım. ha bende öyle bi anne olurum ayrı napim o zamanda bana biri kıl olsun abi.

Back
X