- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
gül anacım sende gül gülmek serbest ben hala düşününce gülüyorum. utanmak ne kelime yerin dibine geçtim. ben normal muayeneye 113 lira veriyorum. sigortam ayakta tedavili değil ama indiriminden faydalanıyorum. ayrıntılı falan içinde 285 vermiştim. ayrıca testler ıvır zıvırlar. ben memnunum valla memorial den. ayrıca bi saat bile beklesem tınmıyorum tınmayınca beklemiyorum. ama öyle yok ünlü yok çok kalabalık çok yoğun doktorlada işim olmaz ne yalan söylim.
sen ne düşüneceğine çok takılıyosun erverdiiii. o gün geldiğinde düşüneceğin şeyle bugün ben şunu düşüneyim aynı olmayacak. anı yaşa. şimdi yapman gerekeni yap. o gün gelince aaaa bak bunu düşünüyomuşum dersin. insan hayatına o kadar çok anlam da yükleme. geldik gidiyoruz. çocuk varsa hayatın anlamı var yoksa yok diye bişi yok ki. olmayınca kendini çok verimsiz hissetmek zorunda değilsin. nee çocukları olanlar var onlar kendilerini çok mu verimli bi iş yapmış gibi hissediyorlar acaba. ben şahsen etrafımdaki hic bi anneyi beğenmiyorum. alayına kılım. ha bende öyle bi anne olurum ayrı napim o zamanda bana biri kıl olsun abi.
merye önce bi resim bulcan netten. sonra onu masa üstüne kopyalıcan. sonra gelcen burdan kontrol panelinden avatarımı değiştiri tıkla. en altta ikinci secenek yazıyo ve browse kutusu var ona tıklayıp bilgisayarında masanın üstündeki resmi tıklıcan. o resmi gördürcen. değişiklikleri kaydet diyince çıkması gerek.
heee çizelge desene be güzelim
ben Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources diye bi site var ordan yapmıştım
istersen sana da yapayım. son regl olduğun tarihi söyle bi de normalde kaç günde bi regl oluyodun onu söyle ya da beklenen doğum tarihini biliyosan onu da söyle yapim sana yolluyum sende profiline yapıştırırsın
sen ne düşüneceğine çok takılıyosun erverdiiii. o gün geldiğinde düşüneceğin şeyle bugün ben şunu düşüneyim aynı olmayacak. anı yaşa. şimdi yapman gerekeni yap. o gün gelince aaaa bak bunu düşünüyomuşum dersin. insan hayatına o kadar çok anlam da yükleme. geldik gidiyoruz. çocuk varsa hayatın anlamı var yoksa yok diye bişi yok ki. olmayınca kendini çok verimsiz hissetmek zorunda değilsin. nee çocukları olanlar var onlar kendilerini çok mu verimli bi iş yapmış gibi hissediyorlar acaba. ben şahsen etrafımdaki hic bi anneyi beğenmiyorum. alayına kılım. ha bende öyle bi anne olurum ayrı napim o zamanda bana biri kıl olsun abi.
al sana erverdi bak ne güzel söylemiş birdaha millattan sonrasıni düşeneyim deme
bir aralar üstün dökmeni okumaya ve izlemeye çok meraklyıdım diyordiki bbir seferinde asla yarının ne getireceğini yarınının endişelerini yaşamayın sadece bugünün kefyini çıkarın ne çok insan tanıyorum öğrenciyken öğrencilk yıllarında yaşadıklarına hep lanetler ederldi yıllar geçtikten sonra ah o gençlik yılları diyorlardı gençlik yıllarında öğrencilik yllarının güzelelliklerini o dönemde yaşasaydılar daha iyi olmazmıydı
yani canım benim bugününü yaşa bu hiçte bencilce bir mantık değil
Surprizim, gelismeleri bekleriz, gozunaydin!
Deniz;senden ne haber? bibilin iyi mi?.alıp ta giymedin değil mi o penyelerden..benim yerime giy barii
Waterss;senin de az kaldı...18 ya da 19 du değil mi büyük gün...şafak azalıyor.hadi hadi bitirdiniz.kucağınızda da görün.ablası heyecanlanıyor mu.seviyormu üstten dokunuyor mu ona..yakında gerçeğin dokunur.
Altınyunus daha iyiymişsin.bir dahaki kontolde birşeye bakılıcak demişsin ama anlaşılmamış.aniyo tarihi ne??ben mi anlamadım.amniyomu yoksa?
Merye;sağol canım .iyiym diyelim iyi olalım.senin basur olayın da ilginçmiş.çünkü kabızlıktan sonra olur o...anneme söylemedim kızkardeş biliyor.aman sıcaklara dikkat edin.ben en üst kattayım hava çok sıcak hamileler Allah kolaylık versin.sizde bir kolayını bulmaya çalışın.
Sürprizim;bebişin hayırlı olsun.bugün kan testi yaptırmıyacakmıydın.öyle yazmıştın.pazartesi yapıcam diye..aman çok dikkat et.çok kıymetli bebek onlar...çok şanslıymışsın Allah aratmamış.bu yüzden kıymetini bil.sıkı sarıl ona..
tamam canım neyse çizelge diyeyim artk ne bileyim ya
04 haziran şuan 8+4 günlük hamileyim herhalde öyle demişti dr ona göre günleri ekledim
28 gün de bir olyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?