38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gül anacım sende gül gülmek serbest ben hala düşününce gülüyorum. utanmak ne kelime yerin dibine geçtim. ben normal muayeneye 113 lira veriyorum. sigortam ayakta tedavili değil ama indiriminden faydalanıyorum. ayrıntılı falan içinde 285 vermiştim. ayrıca testler ıvır zıvırlar. ben memnunum valla memorial den. ayrıca bi saat bile beklesem tınmıyorum tınmayınca beklemiyorum. ama öyle yok ünlü yok çok kalabalık çok yoğun doktorlada işim olmaz ne yalan söylim.

benim de muayene 250. memorial da bana da sigorta indirimli 120 lira muayene. ayda 2 kere gitseydim 250 ye gelirdi. ben 250 yi bir 9. haftada verdim. 12. haftada kontrol saydı almadı. 16. haftada zaten amniosentez vardı 1250 aldı. ayrıntılıda da almadı amniosenteze dahil ettti. özelde amnio yapınca 22. haftadaki ayrıntılı da fiyata dahil oluyor sanırım. doktorun yoğun olması kötü göünce hatırlıyor birtek. 1 kere aradım kasık ağısı için çıkaramadı ama cevapladı tabii. sonra ortopedist sonucunu mesaj atınca dosyamdan bakıp hatırladı herhalde o beni aradı. ben hem tüp için 5-6 doktora gittim. hem de bu hamileliğimde bebek duruyor mu diye meraktan ilk 3 ay 4-5 doktora. doktorun seni hemen hatırlaması telefonda isminden hatırlaması çok iyi. ama daha da önemlii bilgisine güven duyman. bu dr ultrasonda baktığında her dediğine ölçümlerine vs inanıyorum. acaba birşey atladı mı diye düşünmüyorum. yolunda gitmeyen birşey olsa görüp söyleyeceğini de biliyorum. bir de diğer bazı iyi doktorlar gibi birşeyi tam görmeden, söyle de bir olasılık var diyip insanı bunalıma sokmuyor. tabii azcık daha arıntılı bilgi verse ve daha sık çağırsa daha mutlu olacağım ama hepsi birden olmuyor.:sm_confused:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben burdayım bir güzel 10 gün rapor aldım çok kötüydüm yürüyecek halim yemek yiyecek halim yok yemek yiiyorum aama kendimi zorlayarak yoksa baş ağrısı çekiyorum bügün afiyetle bir kek yedim çok zevkliydi tuzlu limon yiyesim çok var daha önce canımın istediklerine şimdi bakamıyorum bile görmeye tahammül edemiyorum
artık krakerde yiyemiyorum yani midem de ağırlık var ama bişey yapamıyorum

tamam hanımlar heppiniz aynı şeyi söylemişsiniz ben cumartesi drun dediği gibi muayene gidecem sağool kocişte diyordu ama neyse artık c.tesi giderrim

DENİZ BULUT:canım ben o kan testlerin yaptım bebşlerin kalp atşlarını gördüm pır pır atıyordular görmek çok güzeldi
dr istediğin zaman görememen çok kötü daha önce gittiğim bir dr vardı adama bir ay öncesinden muayene alamıyorudun ondan dolayı bıraktım onu

ABCDEF:valla haklısın iyice üstüne gelmişim gibi neyse alabama tüyo vermş o da iyi ama denizin yazdıklarından bu konda zaten deneyimli imişsin benimki bilgilendirme değilde hatırlatma olmuş

ZARPANDİT: ekimde başlayacaksın sn abcder inş. e hadi inş. canlar şu embriyoyunun daha iyi yerleştirlmesi için demişlerdi bana ben uznmıştım tam işleme başlayacaklar dr a dedimki heran işeyebilirm çok tuvaletim var demiştim sakın ha embriyolear zarar görür demişti

ERVVERDİ: canım güç kuvvet umut versin canım ne olur umutlarını kaybetme inan hiç belli olmuyor sen hep duanı et ve tanıdığın herkesten dua iste herkesten bence bu çok faydalı belki allah dualara cevap veriri bir hikaye anlattmştım daha önce hani hz musa gidiyorlar allaha dua ette bize bebek verdin diye hatırladın mı ben hbu hikayeyi çok sevmişltim
canım artık kraker yiyemiyorum midem almyor.
ya canm sende anatoliaya gitsene belki en iyisini o diyecek ben ordayken kaçtane kadın istdan gelip gidiyordu belki şifan oradadır. şifanın nerde olacağını araştırmak lazım canım kesinlikle başka dr lara görün böyle kalmasın
doğru kaçtaen kime göre dğru var güzeldi ve kiatapının ismini çok beğendim kızlar da beğenmiş
değerleinin artırılıyor olması normal sınrların üzerine çıkarılması ilginç ama bilmediğimiz bir nedeni olabilri bunu dr na sorsana neden artırılmaya çalışıldğini sorsana ben sorardım çünkü iliginç geldi
bu arada ilaçları neden batmandan aldın ist da yok muydu canım batmandan kim sana gönderdi ecznemi allah daha güzel kapılar açsın canım

ALABAMA :SELM canm nasılsın tuvvaletin yapman konusunda hiç kendini rezil olmuş hhissetme ben sürelkli tuvaletim yapmaya gideyim dr daha gelmemişti diyordum erkek veya bayan hiç fark etmez söruyordım ama çok geldi tuvaletim bize 12,30 sıkışık gelin dediler 2,30 dr geldi biz dört bayan aynı odada dr ları bekledik saatlerce
duan çiçn çok teşekkiür canım inşç sağlıkla doğuruz bu arada şu hamile işareti nasıl koycam ben

neyse çoğu gitti azı kaldı ben bu zaman kadar 15 de bir gittim. artık birinde para veriyosam ötekinde vermiyodum sen öyle anla. bundan sonra çok sık gitmem sanırım. artık aydan aya giderim gerekmezse. nasılsa beyefendinin hareketlerini hissediyoruz. tabi bilemiyorum daha ne aşamalar olcek? şeker yükleme işinden sonra yine bi iş var mı ?

merye önce bi resim bulcan netten. sonra onu masa üstüne kopyalıcan. sonra gelcen burdan kontrol panelinden avatarımı değiştiri tıkla. en altta ikinci secenek yazıyo ve browse kutusu var ona tıklayıp bilgisayarında masanın üstündeki resmi tıklıcan. o resmi gördürcen. değişiklikleri kaydet diyince çıkması gerek.

Son düzenleme:
sen ne düşüneceğine çok takılıyosun erverdiiii. o gün geldiğinde düşüneceğin şeyle bugün ben şunu düşüneyim aynı olmayacak. anı yaşa. şimdi yapman gerekeni yap. o gün gelince aaaa bak bunu düşünüyomuşum dersin. insan hayatına o kadar çok anlam da yükleme. geldik gidiyoruz. çocuk varsa hayatın anlamı var yoksa yok diye bişi yok ki. olmayınca kendini çok verimsiz hissetmek zorunda değilsin. nee çocukları olanlar var onlar kendilerini çok mu verimli bi iş yapmış gibi hissediyorlar acaba. ben şahsen etrafımdaki hic bi anneyi beğenmiyorum. alayına kılım. ha bende öyle bi anne olurum ayrı napim o zamanda bana biri kıl olsun abi.

al sana erverdi bak ne güzel söylemiş birdaha millattan sonrasıni düşeneyim deme

bir aralar üstün dökmeni okumaya ve izlemeye çok meraklyıdım diyordiki bbir seferinde asla yarının ne getireceğini yarınının endişelerini yaşamayın sadece bugünün kefyini çıkarın ne çok insan tanıyorum öğrenciyken öğrencilk yıllarında yaşadıklarına hep lanetler ederldi yıllar geçtikten sonra ah o gençlik yılları diyorlardı gençlik yıllarında öğrencilik yllarının güzelelliklerini o dönemde yaşasaydılar daha iyi olmazmıydı
yani canım benim bugününü yaşa bu hiçte bencilce bir mantık değil

merye önce bi resim bulcan netten. sonra onu masa üstüne kopyalıcan. sonra gelcen burdan kontrol panelinden avatarımı değiştiri tıkla. en altta ikinci secenek yazıyo ve browse kutusu var ona tıklayıp bilgisayarında masanın üstündeki resmi tıklıcan. o resmi gördürcen. değişiklikleri kaydet diyince çıkması gerek.

ben hailelik resmini diyorım

heee çizelge desene be güzelim
ben Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources diye bi site var ordan yapmıştım
istersen sana da yapayım. son regl olduğun tarihi söyle bi de normalde kaç günde bi regl oluyodun onu söyle ya da beklenen doğum tarihini biliyosan onu da söyle yapim sana yolluyum sende profiline yapıştırırsın

heee çizelge desene be güzelim
ben Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources diye bi site var ordan yapmıştım
istersen sana da yapayım. son regl olduğun tarihi söyle bi de normalde kaç günde bi regl oluyodun onu söyle ya da beklenen doğum tarihini biliyosan onu da söyle yapim sana yolluyum sende profiline yapıştırırsın

tamam canım neyse çizelge diyeyim artk ne bileyim ya
04 haziran şuan 8+4 günlük hamileyim herhalde öyle demişti dr ona göre günleri ekledim
28 gün de bir olyrum

sen ne düşüneceğine çok takılıyosun erverdiiii. o gün geldiğinde düşüneceğin şeyle bugün ben şunu düşüneyim aynı olmayacak. anı yaşa. şimdi yapman gerekeni yap. o gün gelince aaaa bak bunu düşünüyomuşum dersin. insan hayatına o kadar çok anlam da yükleme. geldik gidiyoruz. çocuk varsa hayatın anlamı var yoksa yok diye bişi yok ki. olmayınca kendini çok verimsiz hissetmek zorunda değilsin. nee çocukları olanlar var onlar kendilerini çok mu verimli bi iş yapmış gibi hissediyorlar acaba. ben şahsen etrafımdaki hic bi anneyi beğenmiyorum. alayına kılım. ha bende öyle bi anne olurum ayrı napim o zamanda bana biri kıl olsun abi.

canım benim senin ağzını yiyiiim ben.ben de zaten o yüzden diğer annelr gibi olmak istemiyorum.görüyorum .kadın uyuyan çocuğu evde bırakmış.gitmiş komşuda oturuyor.çocuk ya zır zır ağlıyor kapıya çıkmış.ya da bana gelmiş.annen nerde annem yok..buyur.....görüyorum kızı ateş içinde yatıyor hasta.anası bir bakmışın hiç alakası olmayan yerde.görüyorum.çocukları geldi mi şöyle 2 yaşına.hani artık yürüyor ya ohhh.tamam.saldım çayıra mevla kayıra...başından gitsinde nasıl giderse gitsin.sokakta büyüyor çocuklar.haaa. hiç çıkmamalı mı.tabiii çıkacak.parkında mikrobunu alacak.ama anası seda sayan seyrederken değil.böyle görünce kahroluyorum ben..yanlışları görüyorum.ben yapmıycam diyorum.ama bende yapmıyorum zaten.yapamıyorum yani.

bu aradayine teğet geçmişiz.ben çıkmakyerimseniben zorundaydım..elbet bir gün buluşuruz

al sana erverdi bak ne güzel söylemiş birdaha millattan sonrasıni düşeneyim deme

bir aralar üstün dökmeni okumaya ve izlemeye çok meraklyıdım diyordiki bbir seferinde asla yarının ne getireceğini yarınının endişelerini yaşamayın sadece bugünün kefyini çıkarın ne çok insan tanıyorum öğrenciyken öğrencilk yıllarında yaşadıklarına hep lanetler ederldi yıllar geçtikten sonra ah o gençlik yılları diyorlardı gençlik yıllarında öğrencilik yllarının güzelelliklerini o dönemde yaşasaydılar daha iyi olmazmıydı
yani canım benim bugününü yaşa bu hiçte bencilce bir mantık değil

Üstün Hocanın tüm kitaplarını okudum ben.hayranım ona,fikirlerine,öğretisine..heyecanla beklerim yeni bir kitap çıkarmasını.teoride söyledikleriniz doğru senin de alabamanın da ama iş uygulamada öyle olmuyor maalesef.hadi sen bebeğinin kalp atışını gördün.artık sende...bitti mi.bitmedi değil mi?biz bile buradan aman ihmal etme git dr una diyoruz buradan. günü zaten yaşıyorsun.öyle ya da böyle..belki ben bu aralar az yaşadım günü .ama yaşıyoruz yine.acında olsa karnın acıkıyor,yine yiyorsun ağlarken bir bakmışın birden gülüveriyorsun.iş öyle değil...ahh...keşke yapabilsem.herşeyde tezcanlıyımdır.keşke biraz geniş olabilsem...bana diyorlar ne erken kalkıyorsun yat uyu...yatamam.gün o zaman uykuda geçer.olamamki onlar gibi olamam.yatarlar öğlene kadar.öğlende yalandan bir kahvaltı.akşamı öğlenle birleştirirler.gün bitti.sadece bir misal verdim.desteğin için sağol...hepiniz sağolun güllerima.s.a.s.a.s.

Deniz;senden ne haber? bibilin iyi mi?.alıp ta giymedin değil mi o penyelerden..benim yerime giy barii

Waterss;senin de az kaldı...18 ya da 19 du değil mi büyük gün...şafak azalıyor.hadi hadi bitirdiniz.kucağınızda da görün.ablası heyecanlanıyor mu.seviyormu üstten dokunuyor mu ona..yakında gerçeğin dokunur.

Altınyunus daha iyiymişsin.bir dahaki kontolde birşeye bakılıcak demişsin ama anlaşılmamış.aniyo tarihi ne??ben mi anlamadım.amniyomu yoksa?

Merye;sağol canım .iyiym diyelim iyi olalım.senin basur olayın da ilginçmiş.çünkü kabızlıktan sonra olur o...anneme söylemedim kızkardeş biliyor.aman sıcaklara dikkat edin.ben en üst kattayım hava çok sıcak hamileler Allah kolaylık versin.sizde bir kolayını bulmaya çalışın.

Sürprizim;bebişin hayırlı olsun.bugün kan testi yaptırmıyacakmıydın.öyle yazmıştın.pazartesi yapıcam diye..aman çok dikkat et.çok kıymetli bebek onlar...çok şanslıymışsın Allah aratmamış.bu yüzden kıymetini bil.sıkı sarıl ona..

Erverdi'ciğim teşekkür ederim arkadaşım.Amin inşallah. Doktor kan testi istemedi.Farklı tahliller istedi TİT,AÇLIK KAN ŞEKERİ,HEMOGRAM,KAN UYUŞMAZLIĞI İLE İLGİLİ,tahlil sonuçlarını cuma günü alacağım hayırlısı ile.Durum şimdilik böyle canım .İlgine teşekkürler.a.s.

merye;sormuşsun unutmuşum yazmayı.canım tedavisi olumlu geçen biri verdi bana ilacımı.benimde evde vardı önceki tedavimden kullamadığım hiç açılmamış.bir de çatlatma iğneleir zor bulunuyor.Pregnyl isimli iğne.o artık neredeyse piyasada yok.ben arada soruyordum rastgeldiğim eczanelere.muadili var ama o benim ilaca göre çok daha pahalı.pregnyl 25 öbürünün ismini hatırlıyamadım şimdi Ovitrelle miydi.öyle birşeydi.o 150.daha önceki dr umda bulabilirsen Pregnylbulmaya çaılş demişti.Memorialde de nitekim öyle.direkt bunu bul demedi memorial ama piyasada olmadığı için muadilini yazdılar reçeteye.ben de her açıdan ara ara araştırdım.hazır etmiştim.ama bulduğum zaman ki sevincimi anlatam sana.kaydirigubbakcemile2
ben öyleyim yaa.önceki tedavilerimde da kalan ilacım olduğu zaman verririm başkasına ihtiyacı olana...benim yıllarım süleymaniye de geçti.biliyorsun tüp ilaçları çok pahalı.bi<z kolay geçmedik o yollardan.çorbada tuz misalioradan sadece 2 ampul sayesinde dostluk kazandım ben.3 kişiyle devamlı telefon görüşmemiz var.hepsinle gidip geldik birbirimize.2 sinin kızı oldu..gittim bebeklerine.hele biriyle neredeyse can dost olduk.kızkardeş gibi...son zamanlarda görüşemedik.benim dr işlerim yüzünden.yoksa merak ediyorum kızları.büyümüşlerdir.
şimdi çok iyi karar vermeliyim.ne yapacağıma.eğer uzman bir dr dan şu bir iki ay içinde tüp olabilir derse start verirse:Saruboceq:inşallah ben kullanırım.yoksa gideceğim Semiha Şakir'e(şimdiki süleymaniye)yok.olmadı.ihtiyacı olana vericem.benim olmadı onların olsun.işte böyle....kendine iyi bak.

tamam canım neyse çizelge diyeyim artk ne bileyim ya
04 haziran şuan 8+4 günlük hamileyim herhalde öyle demişti dr ona göre günleri ekledim
28 gün de bir olyrum

http://tickers.baby-gaga.com/p/car069py___.png

merye bunu bi kopyalayıp yapıştır bakayım oldu mu? nereye yapıştıracağını biliyosun değil mi? kullanıca paneli , profil düzenle, en altta çizelge diye bi kutu var onun içine yapıştır değişiklikleri kaydet. bakalım oldu mu?

erverdicim gün ne getirirse onu yaşa. kesin kararlar verme ve illa bi yola gitmek zorunda değilsin. mevcut durumunu ebedi değil şimdilik kabul et. kabul etmessen eğer sürekli mutsuz olursun. önce tedavini olduktan sonra 6 ay sonra yada 1 sene sonra gider tüp yaparsın oluverir.

Son düzenleme:
Back
X