- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
gül anacım sende gül gülmek serbest ben hala düşününce gülüyorum. utanmak ne kelime yerin dibine geçtim. ben normal muayeneye 113 lira veriyorum. sigortam ayakta tedavili değil ama indiriminden faydalanıyorum. ayrıntılı falan içinde 285 vermiştim. ayrıca testler ıvır zıvırlar. ben memnunum valla memorial den. ayrıca bi saat bile beklesem tınmıyorum tınmayınca beklemiyorum. ama öyle yok ünlü yok çok kalabalık çok yoğun doktorlada işim olmaz ne yalan söylim.
benim de muayene 250. memorial da bana da sigorta indirimli 120 lira muayene. ayda 2 kere gitseydim 250 ye gelirdi. ben 250 yi bir 9. haftada verdim. 12. haftada kontrol saydı almadı. 16. haftada zaten amniosentez vardı 1250 aldı. ayrıntılıda da almadı amniosenteze dahil ettti. özelde amnio yapınca 22. haftadaki ayrıntılı da fiyata dahil oluyor sanırım. doktorun yoğun olması kötü göünce hatırlıyor birtek. 1 kere aradım kasık ağısı için çıkaramadı ama cevapladı tabii. sonra ortopedist sonucunu mesaj atınca dosyamdan bakıp hatırladı herhalde o beni aradı. ben hem tüp için 5-6 doktora gittim. hem de bu hamileliğimde bebek duruyor mu diye meraktan ilk 3 ay 4-5 doktora. doktorun seni hemen hatırlaması telefonda isminden hatırlaması çok iyi. ama daha da önemlii bilgisine güven duyman. bu dr ultrasonda baktığında her dediğine ölçümlerine vs inanıyorum. acaba birşey atladı mı diye düşünmüyorum. yolunda gitmeyen birşey olsa görüp söyleyeceğini de biliyorum. bir de diğer bazı iyi doktorlar gibi birşeyi tam görmeden, söyle de bir olasılık var diyip insanı bunalıma sokmuyor. tabii azcık daha arıntılı bilgi verse ve daha sık çağırsa daha mutlu olacağım ama hepsi birden olmuyor.:sm_confused:
Son düzenleme: