38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, ahh sorma, uzerine super bir kremali sos yaptim! Tadi guzel ama kabarik degil, icindeki yumurtadan biraz kabarmis ama hamur da olmamis neyseki...Nasil unuttugumu halen anlayamadim ama bir daha olmaz.

Dondurman afiyet olsun aman kilolara dikkat canim, almak kolay vermek zor maalesef.
Ev aramaya basladin mi? Benim bir arkadasim ayni emlakci ile oturdugu evi satti, ayni zamanda yeni bir eve tasindilar, super oldu. Siz de boyle bir sey yapabilrsiniz, olmaz diye bir sey yok yani. Ama once senin yeni evi arastirman gerekiyor, bu arada evlat edinme ile yazdiklarimi okudun mu? Eger karar verirseniz hemen basvurmak lazim cunku 3 yil icinde alabiliyormussun.bilmiyorumkismile

Absynth, bence gorusmen bekleme kismi disinda olumlu gecmis. Biz millet olarak " Zaman yonetimi" konusunda cok basarili degiliz maalesef! Ve de profesyonellik! Bu da diger bir zayif noktamiz...Herkesi genellememek lazim ama biz bunlara goz yumdugumuz surece bu boyle devam eder gider. Ben bu konularda kendimi tutamayanlardanim. Bu yaz evimizi sigorta yaptiracagiz, guzelce randevumuzu almisiz, gitmisiz. Bizim islemimiz yapilirken iceriye bir baska beyefendi giriyor ve direk sorulara geciyor! Ben esim burnumuzdan soluyoruz cunku bizim evrakimiz islemde ve bizim de sorularimiz var fakat sigortaci beyefendi yeni gelen musteriyi kacirmamak icin bizi birakip onunla konusuyor, ona randevu ayarliyor. Ben artik dayanamayip. " Beyefendi su an bizim islemimiz yapiliyor, biraz beklemenizi rica ediyorum, ayni zamanda sigortaci beyinde buna izin vermemesi gerekiyordu" diyorum! Ortada bir sessizlik! Araya giren kisi ozur diliyor ve bizim islemimiz devam ediyor. Bu kacinci hikaye tabii... O yuzden seni de tebrik ediyorum, sesimizi hic cikarmayip oyle kuzu gibi beklersek bir sonraki randevu da buna benzer oalcak diye dusunuyorum ama artik eger oraya karar verirsen kesin oyle olmayacak.

PGT, artik "OUT" Bir sure once tutunmayi kolaylastiran islemlerden biriyken simdi zararlarindan bahsediliyor. Cok dikkatli olmak lazim, kromozom analizin yapildiysa PGT'ye hic bir sekilde gerek yok bence. Ilgili bir yaz vardi bulabilirsem sana gondereyim sonra simdi derse gidiyorum canim.
Bir de Ozel Kavaklidereye git diyorum, sonra hepsini dusunup bir karara varirsiniz.

Absynth, yazdığın teknik açıklamaları okudum öncelikle onkoloğunun tedaviyi uygun görmesine çok sevindim. Gittiğin merkezde başlangıç biraz can sıkıcı olmuş ama dr gerek açıklamaları ile gerekse güven verici konuşmaları ile sağ duyulu güvenilir bir izlenim bıraktı bende özellikle baştan sona kendisinin her safhada takip edecek olması da çok iyi bence. Uygulamak istediği protokoldeki incelikleri de anlatmış. Senin de içine sindi mi ? Tüp bebek tedavilerinde anladığım kadarı ile çok iyi bir moral, doktora güven çok önemli. Dr rezervlerine de bakıp ilacı belirleyince dr un ile de konuşacakmış hayırlısı olsun biraz başlamak için zamana ihtiyaç var sanırım Ağustos daki rezerv durumuna göre ne zaman başlayacağında belli olur. Allah olumlu sonuçlar almanı nasip etsin ve bize buradan güzel haberler ver arkadaşım.

Altınyunus' iyi olduğuna sevindim. Amniyosentezden ( AS ) hiç korkma , ne işlemden ne de sonuçtan olumlu sonuç alacaksın inşallah AS gebeliğin 16. veya 17. haftalarında yapılıyor normalde benim 16 +0 da yapıldı, 2 hafta sonunda da sonucunu alırsın. Cuma belli oluyormuş hadi hayırlısı, haber verirsin bize.

selam kızlarr a.s. a.s. a.s.
cuma akşamından beri misafirlerim var
uzaklardan geldiler
bu pazara kadar kalacaklar o yüzden onlarla ilgileniyorum gün içerisinde yoğunluktan sizi bakamadım şimdi girdim hepiniz iyisiniz umarım
:1hug: a.s.

zarpandit tatlım konuk evini sordum sadece onkoloji hastaları kalabiliyor dedi ama bi bakıcaklar başka nerelerde kalınabilir diye not bıraktım dönecekler bana a.s.

erverdimmm nasılsın? ilaçlarını alıyorsun değil mi? test günün geldi mi doktor bi tahili istemişti ya senden :1hug:

denizbulut canım ayak şişliğin nasıl sıcak havalar dikkat edin a.s.

altınyunus sanırım sonuç bekleyeceksin güzel haberler olsun a.s.

merye ikiz annesi canım benimm sen nasılsın?

absynth tatlım doktor görüşmen olumlu geçmiş birde muayene olacaksın sen ne zaman başlayacaksın benim bildiğim femera zaten göğüs kanseri için kullanılan bi ilaç değil miydi sen bu ilaçtan kullanmamışmıydın :1rolleyes: fisfisfis

alabama sen nasılsın?

Altınyunus, amniyoda kolaylıklar dilerim. Hem test kolay geçsin, hemde sonucu da iyi gelsin inşallah.
Zarpandit, erverdi, waters, kinder yorumlar için çok teşekkürler. Adamcağız hakikaten kahrımı çekti biraz. Gayet net şekilde huysuzdum yani . sempatiksalakcinni Zaten korkuyorum ya tüp tedavisinden, iyice gergin oluyorum.ohaoldumsmile
İçime siniyor gibi benim. Baştan çok umut vadeder konuşmaması, rezervi görmeden net birşey söyleyemem demesi filan hoşuma gitti. Öteki hatun sadece FSH değeriyle yorum yapmıştı. Bir de bu doktorun üniversite hastanesinde olması da çok önemli benim için. Ne kadar çok vakayla karşılaşırsa o kadar iyi.
Zarpandit rezervi bilemiyoruz. FSH değeri iyi görünüyor ama muayene etmem lazım dedi.
Kinder, misafirlerle berabermişsin, kolaylıklar dilerim.
Femara kanser ilacı evet ama bu ilaçlar uzun süreli kullanımlarda menapoza soktuğu için bana daha başlatmadılar. Telaşımız da bu yüzden, menapozdan önce en azından 1 sefer tüp bebe deneyelim diyoruz. Zaten ben “tamoxifen” kullanacağım ama erteleniyor tamoxifen tedavisi. Bir de bu tür ilaçları kullanırken hamile kalmamak gerekiyor, bebek için çok tehlikeli.
Muayeneye de biran önce gitmek istiyorum ama eşin de gelsin dedi, onun da bu ara izin alması zor. Gelecek hafta da doktor gidiyormuş, ne yapıcaz bilmiyorum.

Benim bugün kontrollerim vardı. 3 ay nasıl geçmiş anlamadım. Tarifi zor sinir bozucu bir durum bu kontrol faslı. Birşey çıkmayacağına inansanız da yine de garip bir korku, sinir bozukluğu filan oluyor.
Hepsi bitti, sonuçlar Perşembe günü alınacak. Dokunsanız ağlayacak gibiyim, pek fena oldu. Kısmet artık.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.
waterss, benim amniyo galiba 18. haftada olacak.doktorum mümkün olduğunca geç yapacağım dedi.ense kalınlığı sınırda olunca direkt amniyoya karar verdik.bir hafta sonra ki kontrolde ense kalınlığı sınırın altına inmişti ama yine de yapılacak.tırsıyorum açıkçası.doktora ilk başlarda amniyo yapın bana demiştim.o da risk görmezsem yapmam demişti.ama tırsıyorum şimdi iş başa düştü çünkü.
kindersms sana da teşekkür ederim.
absynth, seninde sağlıklı ve doğru kararlar vermeni dilerim.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Absynth, FSH'n 9'un altindaysa rezervinin de doktorlar iyi oldugunu dusunuyor. Sen zaten yedigin yemislerle, meyvasulari ile ciftsarili yumurtalari simdiden hazirliyorsun bence...
Bu doktor da sizinle bastan sona ben ilgilenecegim demis, bu da cok onemli, her seyden once senin icine sinmis olmasi cok onemli. Doktor ne zaman geri geliyormus? Donuste esinle gorusursunuz.
Kontrollerini yaptirdigin cok iyi olmus, Persembe gunu her sey harika cikacak merak etme.

Arkadaslar, ben iki gundur kolum icin fizyoterapiye gidiyorum. Absynth sen soylemistin. Fizyoterapiden sonra daha cok agriyor, ertesi sabah daha iyiyim ama gidince yine basliyor!kafamçokkarıştı
Pazartesiye kadar devam edecegim sonra bir doktor gorusmem olacak, devam mi tamam mi karar verilecek herhalde...eyvahedigeldismile

Zarpandit merhaba;
fizyoterapiye perşembe günü başlıycam dememişmiydin..inşallah şimdiki acısıyla kalsın sonraya bişey kalmasın...şifa diliyorum..nerede varsa.....ağustosa da girdiğimize göre şafak kaç?eylülün kaçında tedavi günün.?

Erverdicim, gecen Persembe doktor gorusmem vardi herhalde o Persembe aklinda kalmis. O gun koluma igne yapilmisti cok feciydi....Sonra da terapiye baslandi, devam ediyor ve haftaya kadar edecek. Bir de bu doktor benim idrar testime takti, haftaya yapalim dedim, simdi regliyim cunku...gene kan cikacak...
Istanbul'a gelisim sanirim Ekim ortalari gibi olacak, kaydi biraz daha yani, yazarim o zaman, beni takicilara goturecektin ya unutmadim aklimda...olumunekankayizsmile

canım öncelikle perşembe günü sonuçların iyi çıkacak inşş canını sıkmamaya çalış.
ben neden muayene olmadığını anlamadım. jinekolojik muayeneyi mi sevmiyorsun ya da durumun müsait mi değildi? muayene etmeden doktorlar tedavi için tam bir protokol söyleyemiyorlar. fsh ın düşük olması iyi ama bu yine de çok bol sayıda yumurtayı garanti etmiyor.
bu doktor ilkine göre daha tutarlı mantıklı konuşmuş. sen eylül ayında düşünüyordun o da eylülde müsaitmiş bu da iyi birşey.
tüp bebek hastanelerinin çoğu böyle bekletiyorlar valla benden özür dileyen bile olmamıştı :1no2: galiba bende tam bir koyun tipi var sempatiksalakcinni

canım sen nasılsın? iş yoğunluğu bitti ev yoğunluğu sürüyor galiba. biraz daha sık uğramaya çalış özletme kendini.

zarpandit sık dişini canım. bu seanslar iyi gelecek inşalla. umarım tamamen geçecek ağrıların

ben de waterss ın hep bana dediğini tekrarlayacağım. amnioda korkacak birşey yok.
insan o düşük olasılığına takılıyor ama bak hepimizinki geçti işte. en zor kısmı bekleme dönemi olacak ama inşallah tüm bu korkularına değmeyecek herşey güzel sonuçlanacak.

yerim ben seniii watersın dediğini tekrarladı olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
allah inşallah kazasız belasız bu günleri geçirip kucağınıza almayı nasip etsin
benim içinde öpün yumuk ellerinden gözlerinfden :teselli: a.s. a.s.:1hug: :1hug: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kinder; merhaba
kimin yumuk yumuk ellerini öptün anlıyamadım.bu aralar kafam çorba oldu anlaşılan.baksana Zarpanditin geçen haftaki randevusunu bile bu hafta sanmışım.akannehir
sen ne yaptın?çift sarılar değerlendirildimi?misafirlerin varmış.kolay gelsin.eksikliğini de göstermesin.
ben bugün yine test yaptım.değeri dr a anlattım telde. yine devam cuma yine test. anlamadım gitti.hep test hep test.bu 6 ay böyle mi devam edecek?Allah Allah.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…