38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

roniyam kızının adı çok güzel. halam dün aradı isim bulmuş oğlana beren dedi. unisex mi bu isim? ben de nasıl yani dedim. eşimin oğlunun adı baran. ona inat koyarmış gibi!!</p>

Hayırlısıyla iyi geçecek inşallah canım. Ben de bir haber yok hala aynı. Tekrar hoş geldin canım.

Tatilin güzel geçmiş. Ay ne güzel. Hoş geldin canım.Benim de bu hafta son. Cumartesi yola çıkıyorum, önce Ordu'ya köye sonra da bir karadeniz turu. Oleyyyyyyyy....

Bunları duymak insana moral veriyor... Hayırlı uğurlu olsun.

İsmiyle büyüsün inşallah. Çok güzel bir adı var. Allah nazarlardan korusun.

Deniz'cim sen nasılsın?
Waterss'im sen de iyisin umarım.
Kinders'cim nasıl gidiyor hayat?
Erverdi canım ya sen nasılsın? Sana yazdım ancak sitede bir sorun vardı, yazdıklarım silinmiş. Evet klomeni doktor kontrolünde kullandım. Kist filan olmamıştır inşallah...

ALABAMA;canım demek 61 li sayfadasın.canım benim.sadık arkadaşımolumunekankayizsmile.tedavini paylaştık.oğlunun haberini aldık.bak yolu yarıladınız artık.tatile gittin geldin.farkklı birşey değilmi buradaki bağ....inşallah oğlunu eline alıncada uğrarsın yine.tabiii uykusuz tek gözle......sempatiksalakcinni

kinder,patikler ışığınız yanıyor.hiç sönmesin.kaydirigubbakcemile3
kinder sen ne yaptın muayene işini?

aynı anda yazıyormuşuz patikleryerimseniben
okumuştum canım yazını...evet çok dikkat etmeli.bende şimdi yanlış hatırlamıyorsam 3 cm ye kadar büyüdü3 mm de olabilir..ama Hale Hanım bir zararı olmadığını söyledi.ben dk hapı da kullanamıyorum.inşallah yoktur sende.aman olmasın.
ben bugün daha iyiyim.rahatsızdım son birkaç gündür.sıtma ateş dr.10 iğne verdi.oldukça düzeliyorum.ama etki gittikçe kötü oluyorum.çok şükür yine de bu günlere:Saruboceq:

işlerinde kolaylıklar...karadeniz turu haaa.bir gün bende yapacağım.o yeşilliklere...........son haftan çabuk geçsin.

Canım ya çok geçmiş olsun, hasta olduğunu bilmiyordum, ya da kaçırdım. Güzel güzel iyileş emi?
Evet inşallah son haftam çabuk geçer, iple çekiyorum valla....

Kizlar Merhaba,kaydirigubbakcemile2

Patikler, Karadeniz turu himmmm cok kiskandim....Gule gule gidin gelin, bol bol yesile ve maviye doyun, bizm yerimize de bakarsiniz artik...

Kinder, ne oldu muayeneye gittin mi? Aslinda tedaviler sonrasinda zavalli vucudumuz ne yapacagini sasirip kaliyor, gecikmeler oluyor, bunlar normal canim, cok endiselenme bence. Bir-iki gun daha beklesen kesin gelir.:1rolleyes:

Roniyam, kizini gule gule buyut, darisi bizlere insallah!

Alabama, Waters, hamilelikleriniz umarim cok iyi gidiyordur.

Deniz bulut, biraz daha kendini rahat hissettigine sevindim, yazdiklarindan oyle anlam cikariyorum. Donmus spermlerimiz konusunda hala beklemedeyiz cunku doktordan ko-kultur icin haber bekliyoruz, gelismeleri yazarim. Biz de ameliyat olmadi sadece sayi ve hareketlilik normal oranlara gore daha dusuk. Bir gorsen hic 40 yasinda degilim ama resmi olarak oyle ne yapayim...Belki ben de 40'inda cocuk sahibi olanlar kervanina katiliirim.yerimseniben

Yagmur, tatilde mi?

Erverdi, bugun daha iyi misin? Sana bugun kazandibili dondurma gonderiyorum, ayyy TR'de neler cikmis oyle, hangisini alacagimi sasirdim!:icecream:

Merye, gelmemis.bilmiyorumkismile

Absynth, nasilsin?

zarpandit; daha iyiyim hocam..iğneleri oldukça diriliyprumsırnaşık şey...yazını okurken dondurma yiyordum zaten.kendimden gizli gizli! amanın hem hastayım hem dayanamam.Merye arada okuyor altta ismini görüyoum.fırsatı olmadı herhalde girmeye.evet ya;

abcdef;neredesin?
bir de myen vardı o nerede?

Tamam canım, senin için de gezerim :)

merhaba arkadaşlarr,
Buralardayım... Sabah uyanıyorum 7-8 gibi kalkamıyorum, saat 13:00 e kadar dalıp dalıp gidiyorum, anca bu saatlerde kalkabiliyorum :) Tembel teneke, karpuz misali...
kinder, sen danıştınmı doktora, söktürücü birşeyler verirler belki..
erverdi, maşallah, iyileşiyorsun git gide :)
zarpandit, sende genç gösterenlerdensin demek :) Bana da hala yeni evlimisin diye soruyorlar :)
Pek fazla pc başına geçmemeye çalışıyorum arkadaşlar ben. Aklım dağılsın diye dikiş vb. sardırayım diyorum. Gelecek hafta başına kadar :) Yine de gazete gibi, arada bakmadan olmuyor :)
selamlar herkese...

hala çoook gerideyim kızlar bi şöyle oturup rahat rahat okuyamıyorum.

denizzz sonuçlar çıkmış maşallah çok sevindim. artık keyfine var canım. ufak ufak alışveriş de yap hem yapınca insan motive oluyor mutlu oluyor. ben ufak tefek bişiler aldım.

badecim inşallah tamamen gitmemişsindir. üzülürüm gerçekten. daha geri sayfalardayım inşallah ilerde burda olduğunu görürüm.

Kizlar cok yazmissiniz okuyamadim.
Deniz bulut ve alabamanin amniyo sonuclari ne oldu, cok merak ediyorum. iyi ciktigina eminim ama yine de soylerseniz sevinirim
ronişcim bende şimdilik sendenim. as yaptırmadım. bu cuma ikinci kez ayrıntılıya gireceğim. eğer doktor tekrar gerek yok herşey yolunda derse de yaptırmayacağım sanırım. sonnn kararımı cuma veriyorum. herşeyin hayırlısı.

maşallah kızına da sanada tatlım. amin inşallah hepimiz o duyguyu tadacağız allahın izniyle. bi ara resimini koy da kızceni görelim öpüldünüz.

eh iyi tatil yeptın zarpandit. yediğin içtiğin senin olsun ne yaptın ne ettin nereleri gezdin. dediğime bakma ileri sayfalarda yazmışsın biraz fikir sahibi oldum. tatil yarasın inşallah. dondurmalar yenmiş kapalı çarşılara gidilmiş denize nereye gittiniz? spermler bırakılmış herrşeyin hayırlısı olsun. bence eğer dondurulmuşlarda bi sıkıntı yoksa aralığı bekleme derim ama bilemiyorum yine sen bilirsin. tedavi adımları atılınca ben sabırsız oluyorum biraz galiba.

hoşbulduuk
evet o hislere bence herkes kapılıyor 22 biraz geç değil mi? of şafak kaç şimdi daha 9 gün var. allah yardımcınız olsun inşallah hamile haberini alırız.
OOO Alabama hoşgeldin enerjik enerjik geldin maşallah ahhh sıra bizde artık mafoldumben
saol canım hoşbulduk. inşallah canım valla tatil lazım gerçi dönüş yolu biraz beni yordu ama yinede ordayken hiçbi sıkıntım yoktu no şikayet yes tatil.

canım hoşgeldiiinn.ooohhh gezdirdin totoyu,gezdirdin bibiliyi döndün he...iyi canım.güzel geçtiğine sevindim.başladımı kelebek etkisi?

epey gecikmiş bence sen hale hanıma not bırak seni arasın. önce bi konuş sonra gerekirse gidersin hayatım. ama önce o seni bi arasın. belki tedavi ücreti de ödemezsin allah allah pakete saysınlar.

Sevgili Erverdi kizimin adi Beren. Hem guclu kuwetli hem de kadife demek.
Insallah sen de kiznin adini burdan bana soylersin.
adıyla yaşasın hayatım çok güzel bir isim koymuşsunuz.

canım erkek dediler. eğer bi değişiklik olmassa yüzde 99.9 dedi doktorumuz. inşallah seneye tüm aile gidersiniz. az kalmış izne çıkınca dinlenirsin inşallah. ağır işçi gibi hamilelik geçirdin valla.
waters canım sana bişi sorcam hamileliğinin 20.haftalarında karnının bi tarafında böyle nefes aldıkça sızın yada sancın oldu mu? benim geçen hafta bir gün ve dün akşamüstü sürekli oldu. ama bönce ince ince gaz diil gibi geliyo bana gaz sancısını ayırabilirim. geçen hafta tatilden önce bi sabaha sırf korkusuna gittik hastaneyi üç dört saat idrar kan falan bakıldı bebek de iyi dendi ama bişi bulamadılar. o günden sonra toparlandım. nette araştırdım falan bide ogünü doktorun biri dedi rahim genişliyo geriliyo falan ondan olabilir dedi bilmiyorum artık. ama haraket değil çünkü bebeğin hareketinin sancı vereceğini sanmıyorum.

alabama hoşgeldin. iyi geçmiş tatilin. nasıl oğlanı büyüttün mü? doktora gidiyorsun yine değil mi? bebiş oynuyor mu? ben halen arada bir çok hafif hissediyorum. ne zaman kuvvetlenir ki bunlar?
saol canım hoşbulduk. çok güzel geçti valla oğlanı büyütüyoruz heralde ama hiç muhatap olamadık kendisiyle. ben daha hiçbir hareket falan hissedemedim. sen ne hissettin tarif et bakim merak ettim valla.
roniyam kızının adı çok güzel. halam dün aradı isim bulmuş oğlana beren dedi. unisex mi bu isim? ben de nasıl yani dedim. eşimin oğlunun adı baran. ona inat koyarmış gibi!!</p>
beren olmas beren kız ismi yahu. hem biliyosun bihterimiz var beren saat.
oh ne güzel güle güle git güle güle gel hayatım. boş git dolu gel inşallah. tatilin kötüsü olur mu dimi ama oh keyfin bol olsun canım.

anca okudum vallahi. sorma bakarmısın hamile kaldım da yarısı geçti neredeyse cuma günü tam 20 hafta oluyorum inşallah. herzaman uğrayacağım öyle giderim gitcem falan yok bende. seninde bu ay nasip olmamış başka başka sorunlar çıkmış. napalım hayırlısı olsun erverdi demek henüz zaman gelmemiş belki geçen ay başlamaman iyi olmuş her işte bi hayır vardır. belki başlasaydım hayati tehliken olacaktı. inşallah ağustosa gelir kızın.

iyi be biz geldik hepiniz toz oldunuz. bana mı tafranız tufranız. bıdı bıdı 40 sayfa okuyana kadar canım çıktı şimdi hepiniz yok olmuşsunuz.

aşağıdaki misafir öptüm seni her kimsen... anlarsın ya :)

Alabama demek amniyo yaptirmayacaksin. Hadi hayirlisi.En iyi karari kendin verirsin, ne hissediyorsan onu yap. Ben 2 bebegimi kaybettim ve kendi kendime eger riskim olmazsa as yaptirmayacagim demistim. Risk cok dusuk cikinca da yaptirmadim. Ama bebegimi kucagima alana kadar olup olup dirildim.
Insallah sen de saglikli nur topu gibi oglunu kucagina alirsin

roniyam sadece 2li test mi yaptırdın peki.ve oran kaç çıkmıştı? inşallah hakkımızda hayırlısı bakalım cuma ne diyecek doktorumuz

roniyam sadece 2li test mi yaptırdın peki.ve oran kaç çıkmıştı? inşallah hakkımızda hayırlısı bakalım cuma ne diyecek doktorumuz

ikili tetsde down sendromu orani yasi katmazsak 7500 de 1, yasi katinca 4000 de 1 idi. Sonuc boyle olunca doktorum karari bana birakti. Yuzde yuz emin olmak icin as yapabiliriz ama dusuk riski oldugunu unutma dedi. Ben de yaptirmadim. 19. haftada da detayli USG ile bebegin herseyine bakildi. Noral gelisimi icin de alfa fetoprotein bakildi o da normal cikti.
Icini ferah tut hersey iyi cikacaktir

kızlar herkese günaydına.s.
benim için geç bir günaydın ama olsun herkese günaydına.s.a.s.a.s.

ALABAMA;canım kız bir geldin kimseyi bulamadın.beni ded sıtma ateş bırakmadı.çok şükür bugün iyileşiyorum.dün giremedim bu ara kimsalede girmemiş.işler yopun sanırım herkeste.Aman iş olsun,hastalık olmasın da...sen ne yaptın.tatil yorgunluğunu attın mı?

KİNDER;uzun zamandan beri bugün ilk defa güzel kahvaltı yaptım.artık iyi oluyorum .kaydirigubbakcemile2senin kırmızılar başladı sanırım.şimdiden sonrası için bir planın var mı?bir süre dinlenmek mi istiyorsun?

MERYE;uğramamışsın bu aralar...herşey yolunda mı?umarım yolunda.ve umarım halaaa acıyolardıryerimseniben
bir de ALTINYUNUS vardı...kesede bebeğini gördümü acaba?herşey yolunda inşallah.

ZARPANDİT;demek yuvana döndün..insan nereye giderse gitsin kendi evi gibi rahtı yok değil mi?şimdi son durum nedir sizde?ben rahatsızdım bu aralar.ateşten kendimde değildim.yazmışsın da unutmuş olabilirim.
aaaaaaa bugün 15 temmuzmuş.Yağmur 13ünde memoriale gidecekti.başladıysa eğer;YAĞMUR HAYIRLI OLSUN HOCAM TEDAVİN.AŞAMALARINI PAYLAŞMASAN DA MÜJDENİ VERİRSİN UMARIM.
diğer arkadaşlar hepinize sevgilerimi yolluyorum.

merhabalar
dün ben de herkesin yazdıklarına birşeyler yazmıştım gitmiş klava:
neyse herkes iyidir inşallah

EVET ERVERDİ BENİM DE AKLIMDA YAGMUR TEDAVIYE BAŞLAYACAKTI. YAĞMUR TEDAVİYE BAŞLADIYSAN GEL PAYLAŞ. BAK SÖZ BEN SENLE KONUŞMAYACAĞIM. BİRŞEY DEMEYECEĞİM. RAHAT RAHAT ANLAT. İNŞALLAH İYİ OLUR SONUCUN GELİR BEBEĞİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…