- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Merhaba,a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.
Halen tatildeyken kacirdiklarimi tamamen okuyamadim ama daha sonra devam edecegim.
Bugun ise bir gozum acik bir ozum kapali gittim. Evde kalsam daha da uyusuk gecirecektim sanirim, bu aramizdaki saat farki olayi cok zor geciyor ama haftaya normale donerim.
Kadikoy Acibademdeki Dr. Cem Demirel ve ekibi Atasehir Memorial'e basladilar. Tertemiz, guzel bir hastaneye benziyor. Ilgilenenler icin IMSI var. Biz sperm biraktik fakat daha cok tazeyi tercih ettiklerini soylediler ama dondurulmusla da yapabilecegimizi onerdiler. Normal sartlarda bir kac ay icinde ben Istanbul'a tekrar gelecektim esim en erken Aralik'ta gelebiliyor ama ko-kutur denenirse orada kalacagim sure daha da uzuyor. Simdi bir kac ay icinde geleyim deneyelim mi yada esimle birlikte geleyim herseyin tazesi mi olsun konusunda karar vermeye calisiyoruz. Bu arada 5 Temmuz itibariyle 40.yasimi kutladik! Kendimi hic de 40 yasinda gibi hissetmiyorum! Tam oradayken regliydim, muayenede 5-6 folikul vardi, bu yasa gore yumurtaciklarimin olmasi bir arti ama hala canli ve saglikli bir bebegimizi olmamasi durumumuzu degistirmiyor tabii...Endonun durumu da iyi, bir de Turk doktorlardan duyduk. En azindan gorusmeyi yapmis olduk, biraz daha psikolojik olarak orada tedavi olma fikrine alismis olduk diyebilirim.
Kindersms, demek evin Atasehir, Memorial'a yakin...O zaman tedavideyken kahveye gelirim.Bana eger ko-kulture karar verilirse oradan studyo tipi bir ev bulmak uygun olabilir ama henuz cok netlesmedi, sizden yardim isteyebilirim.
Merye, yupppiiiiii, cok tebrik ederim. Ben detay kismini kacirdim lutfen bana bir ozet gecer misin?
Absynth, ben tatildeyken aramiza katilmisiniz, hosgeldiniz ve bol sanslar diliyorum.
Patikler, iyiyim canim, son gelismleri senden de alayim.:hulya:
Alabama, sen de hosgeldin!
Erverdi, Canimcim cok gecmis olsun. Once kendi sagligin ondan sonra tedavi canim. Bunda da bir hayir vardir diyorum, sakin sakin, yavas yavas ilerliyorsun.
Deniz Bulut, artik endiselerin iyice azalmistir degil mi canim? Karnin buyudu mu, kilo?
Esoyis, gecmis olsun. en guzel avantajin yasin cok genc, savasa devam bence....
Vanilya, Hulya neredeler?
Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan
Selammmmmmmmm ben geldimmm
Kızlar süper harika bir tatil geçirdim. Herşey yolunda hepinizi öpüyorum. ama şu an biraz yoğunum eskiyi okumam lazım müsahit olunca okuyup yazcam. dün evdeydim okumak istedim ama mümkün olmadı site arızalıydı. ne okuyabildim ne yazabildim. en kısa zamanda toparlanıp gelcem :))
kızlar bizim işyerine şimdi yeni doğum yapan arkadaş bebeğini getirdi çook şeker
minik pamuk ellerini sıktım bizede eğer hayırlıysa nasip etsin diye dua ettim
bu arkadaş ta 44 yaşında normal yoldan çatır çatır yaptı valla mafoldumben mafoldumben
Kizlar iyi dilakleriniz icin cok tesekkurler. Bebek bakmak zor, cok fedakarlik istiyor ama o kadar tatli oluyorlar ki insan hic yakinmiyor.
Inanin bana uykusuzluktan oldugum gunler oluyor ama kizima baktikca onu opup kokladikca bana acaip doping oluyor.
Inanin kizlar hep aklimdasiniz ve hepinize dua ediyorum.
aynı anda yazıyormuşuz patikleryerimseniben
okumuştum canım yazını...evet çok dikkat etmeli.bende şimdi yanlış hatırlamıyorsam 3 cm ye kadar büyüdü3 mm de olabilir..ama Hale Hanım bir zararı olmadığını söyledi.ben dk hapı da kullanamıyorum.inşallah yoktur sende.aman olmasın.
ben bugün daha iyiyim.rahatsızdım son birkaç gündür.sıtma ateş dr.10 iğne verdi.oldukça düzeliyorum.ama etki gittikçe kötü oluyorum.çok şükür yine de bu günlere:Saruboceq:
işlerinde kolaylıklar...karadeniz turu haaa.bir gün bende yapacağım.o yeşilliklere...........son haftan çabuk geçsin.
Kizlar Merhaba,kaydirigubbakcemile2
Patikler, Karadeniz turu himmmm cok kiskandim....Gule gule gidin gelin, bol bol yesile ve maviye doyun, bizm yerimize de bakarsiniz artik...
Kinder, ne oldu muayeneye gittin mi? Aslinda tedaviler sonrasinda zavalli vucudumuz ne yapacagini sasirip kaliyor, gecikmeler oluyor, bunlar normal canim, cok endiselenme bence. Bir-iki gun daha beklesen kesin gelir.:1rolleyes:
Roniyam, kizini gule gule buyut, darisi bizlere insallah!
Alabama, Waters, hamilelikleriniz umarim cok iyi gidiyordur.
Deniz bulut, biraz daha kendini rahat hissettigine sevindim, yazdiklarindan oyle anlam cikariyorum.Donmus spermlerimiz konusunda hala beklemedeyiz cunku doktordan ko-kultur icin haber bekliyoruz, gelismeleri yazarim. Biz de ameliyat olmadi sadece sayi ve hareketlilik normal oranlara gore daha dusuk. Bir gorsen hic 40 yasinda degilim ama resmi olarak oyle ne yapayim...Belki ben de 40'inda cocuk sahibi olanlar kervanina katiliirim.yerimseniben
Yagmur, tatilde mi?
Erverdi, bugun daha iyi misin? Sana bugun kazandibili dondurma gonderiyorum, ayyy TR'de neler cikmis oyle, hangisini alacagimi sasirdim!:icecream:
Merye, gelmemis.bilmiyorumkismile
Absynth, nasilsin?
ronişcim bende şimdilik sendenim. as yaptırmadım. bu cuma ikinci kez ayrıntılıya gireceğim. eğer doktor tekrar gerek yok herşey yolunda derse de yaptırmayacağım sanırım. sonnn kararımı cuma veriyorum. herşeyin hayırlısı.Kizlar cok yazmissiniz okuyamadim.
Deniz bulut ve alabamanin amniyo sonuclari ne oldu, cok merak ediyorum. iyi ciktigina eminim ama yine de soylerseniz sevinirim
maşallah kızına da sanada tatlım. amin inşallah hepimiz o duyguyu tadacağız allahın izniyle. bi ara resimini koy da kızceni görelim öpüldünüz.Canim sagol bilgilendirdigin icin. Ikisi icin de cok sevindim. insallah senin de guzel haberini alirim en kisa zamanda.
Ben iyiyim ama coook yorgunum. malum gece uykularim azaldi, gunduz de butun vaktimi aliyor. Ama olsun bugunleri cok bekledim hic sikayet etmiyorum.
Kizim buyudu teyzesi, cok tatli masallah. Bugun 5 haftasi bitti. Allah herkese bu duyguyu nasip eder insallah.
Cok sevgiler
eh iyi tatil yeptın zarpandit. yediğin içtiğin senin olsun ne yaptın ne ettin nereleri gezdin. dediğime bakma ileri sayfalarda yazmışsın biraz fikir sahibi oldum. tatil yarasın inşallah. dondurmalar yenmiş kapalı çarşılara gidilmiş denize nereye gittiniz? spermler bırakılmış herrşeyin hayırlısı olsun. bence eğer dondurulmuşlarda bi sıkıntı yoksa aralığı bekleme derim ama bilemiyorum yine sen bilirsin. tedavi adımları atılınca ben sabırsız oluyorum biraz galiba.Kızlar Istanbul'dan Herkese Merhaba ve Gunaydınlar,
Umarım herkesın keyfı yerındedır. Denız ve Alabamanın sonucları ıyı cıkmıstır ve yenı bebek hamıle haberlerı vardır. Son bır kac hafta hıc ınternete gıremedım kusura bakmayın lutfen ama sızlerı de merak etmekten kendımı alamadım. Simdı Atasehır Memorial'deyiz, doktoru beklıyoruz bakalım ne sonuclarla ve kararlarla donecegız, sonra yazarım.
Erverdının sımdı yazısını okudum, bol sanslar canım. Insallah hayırlısıyla birlikte hamile kaliriz.
Geriye donup okuyunca yenıden yazarım.
Herkese kucak dolusu opucukler...
hoşbulduukmerhaba arkadaşlarr,
alabama hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
kinder, evet 20-22 temmuz gibi belli olur ama dün birdenbire "yok bu ay tutmadı" diye ampul gibi parladı beynimde. Zaten hiçbir belirti de yok sayılır. Biraz şikayetlerim vardı, onlarda geçti akannehir
Bakalım kısmet...
Arkadaşlar, benim düşüncelerim bir acayip. Bilmiyorum bu kadar istediği halde herkes zaman zaman böyle acayip fikirlere kapılıyormu. Bazen diyorum olmuyorsa belki de bu bir işarettir, zorlamayalım. Bazende aman ne zorumuz var, hayat boyu uğraş dur, oturalım rahat rahat...
Acayip bir korku var, korkudan böyle düşüncelere sapıyor herhalde beyin diyorum. Belki de olmazsa çok hayalkırıklığı yaşamayım diye böyle motive ediyorum kendimi. Bilemedim yani...sempatiksalakcinni
öyle olsun diye acayip bir heves içinde değilmişim gibi ama azıcık kasıklarım ağrısa gözlerim parlıyor, seviniyorum. Amaaann sapıtık haller işte, bekleme faslı hezeyanları herhalde![]()
saol canım hoşbulduk. inşallah canım valla tatil lazım gerçi dönüş yolu biraz beni yordu ama yinede ordayken hiçbi sıkıntım yoktu no şikayet yes tatil.OOO Alabama hoşgeldin enerjik enerjik geldin maşallah ahhh sıra bizde artık mafoldumben
canım hoşgeldiiinn.ooohhh gezdirdin totoyu,gezdirdin bibiliyi döndün he...iyi canım.güzel geçtiğine sevindim.başladımı kelebek etkisi?
epey gecikmiş bence sen hale hanıma not bırak seni arasın. önce bi konuş sonra gerekirse gidersin hayatım. ama önce o seni bi arasın. belki tedavi ücreti de ödemezsin allah allah pakete saysınlar.ah canımm
ben korkarım bi şey olcak diye sen beceriklisin o zaman maşallah
anne olsan tek başına yetersin olumunekankayizsmile
bu arada ben hala regli olmadım
telefon edeyim dedim Hale hanıma amann dedim ne diycem ben regli olmadım hale hanım menopozmuyum :sinifsinif: :sinifsinif: uffff ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tedaviden beri olmadım 15 gün geçti :gitme: :gitme:
adıyla yaşasın hayatım çok güzel bir isim koymuşsunuz.Sevgili Erverdi kizimin adi Beren. Hem guclu kuwetli hem de kadife demek.
Insallah sen de kiznin adini burdan bana soylersin.
canım erkek dediler. eğer bi değişiklik olmassa yüzde 99.9 dedi doktorumuz. inşallah seneye tüm aile gidersiniz. az kalmış izne çıkınca dinlenirsin inşallah. ağır işçi gibi hamilelik geçirdin valla.Alabama'cım, tatilini iyi geömesine ve enerji depolamış olmana sevindim hoş geldin. Bu yaz biz tatile çıkmadık bundan sonra da çıkamayaız son ayımdayım.Herşeyin güzel gitmesi harika Maaşallah diyeyim. Bu arada cinsiyeti belli olmuştur belki yazdın ama ben kaçırdım okuduklarım arasında denk gelmedi.
Kindersms'cim sen de tedavidesin herhalde umarım her şey yolunda gidiyordur.
İhmla etme canım geçmiş olsun, kontrolleri aksatma zaten sen bilinçlisindir yaparsın. Şu ana kadar az oldu sıcaklar havalar iyi gitti sayılır çok sıcaklarda nemli hava nefes almayı zorlaştırıyor, rampa yukarı çıkamıyorum motor bayılıyor yolda ruhum bedenime dar geliyor .Bir de bu yaz öyle kızgın sıcaklar en azından henüz olmadı idare ediyorum. Doğum yapacağım hastaneyi belirledik Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacağım kısmetse.
saol canım hoşbulduk. çok güzel geçti valla oğlanı büyütüyoruz heralde ama hiç muhatap olamadık kendisiyle. ben daha hiçbir hareket falan hissedemedim. sen ne hissettin tarif et bakim merak ettim valla.alabama hoşgeldin. iyi geçmiş tatilin. nasıl oğlanı büyüttün mü? doktora gidiyorsun yine değil mi? bebiş oynuyor mu? ben halen arada bir çok hafif hissediyorum. ne zaman kuvvetlenir ki bunlar?
beren olmas beren kız ismi yahu. hem biliyosun bihterimiz var beren saat.roniyam kızının adı çok güzel. halam dün aradı isim bulmuş oğlana beren dedi. unisex mi bu isim? ben de nasıl yani dedim. eşimin oğlunun adı baran. ona inat koyarmış gibi!!</p>
oh ne güzel güle güle git güle güle gel hayatım. boş git dolu gel inşallah. tatilin kötüsü olur mu dimi ama oh keyfin bol olsun canım.Hayırlısıyla iyi geçecek inşallah canım. Ben de bir haber yok hala aynı. Tekrar hoş geldin canım.
Tatilin güzel geçmiş. Ay ne güzel. Hoş geldin canım.Benim de bu hafta son. Cumartesi yola çıkıyorum, önce Ordu'ya köye sonra da bir karadeniz turu. Oleyyyyyyyy....
Bunları duymak insana moral veriyor... Hayırlı uğurlu olsun.
İsmiyle büyüsün inşallah. Çok güzel bir adı var. Allah nazarlardan korusun.![]()
anca okudum vallahi. sorma bakarmısın hamile kaldım da yarısı geçti neredeyse cuma günü tam 20 hafta oluyorum inşallah. herzaman uğrayacağım öyle giderim gitcem falan yok bende. seninde bu ay nasip olmamış başka başka sorunlar çıkmış. napalım hayırlısı olsun erverdi demek henüz zaman gelmemiş belki geçen ay başlamaman iyi olmuş her işte bi hayır vardır. belki başlasaydım hayati tehliken olacaktı. inşallah ağustosa gelir kızın.ALABAMA;canım demek 61 li sayfadasın.canım benim.sadık arkadaşımolumunekankayizsmile.tedavini paylaştık.oğlunun haberini aldık.bak yolu yarıladınız artık.tatile gittin geldin.farkklı birşey değilmi buradaki bağ....inşallah oğlunu eline alıncada uğrarsın yine.tabiii uykusuz tek gözle......sempatiksalakcinni
kinder,patikler ışığınız yanıyor.hiç sönmesin.kaydirigubbakcemile3
kinder sen ne yaptın muayene işini?
roniyam sadece 2li test mi yaptırdın peki.ve oran kaç çıkmıştı? inşallah hakkımızda hayırlısı bakalım cuma ne diyecek doktorumuz