çok doğru sözlerin... bazen kötü sandığımız bir olayın içinde bile başka bir hayır saklı olabiliyor... işten çıkarılmanda böyle birşey olmuş canım... bende inanırım herşeyin önceden yazıldığına ne yaparsan yap o senaryonun dışına çıkılamadığına...
tekrar toparlanıcam tabii... ben hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım hep, belki artık taşıyamıyorum... her yenilgiden sonra hep umudum var derdim... umudum bitmedi... buradan kimseye böyle kötü örnek olmadım hiç, son yenilgimden sonra bile ayağa kalktım ve yola devam dedim... ama bu sefer beni perişan eden, güvendiğin, geleceğine yön vereceğine inandığın doktor sıfatı taşıyan insanların ihmali...
dün akşam eşim birşey itiraf etti daha yeni haberim oldu, farkettimki onunda öfkesinin kaynağı aslında bu noktada artıyor, son denemelerimizi yapan doktor, bu seferde negatif sonuçlanırsa artık tüp deneyin demem demiş eşime .... kendinize alternatif çözümler bulun demiş... herhalde evaltlığı kastetmiş... beni ve eşimi çıldırtan nokta şu ki, sanki her şeyi araştırmış, teşhisi koymuş, tedaviyi yapmış ama sonuçta yine hiçbirşey elde edilememiş... sen daha bir rahim filmi çektir bile demekten aciz bir doktorken benim geleceğim üzerinde nasıl böyle kesin hükümlere varıyorsun...... hani tek suçlu yumurtalarımdı... tek suçlu yaşımdan başka birşey değildi... hani bu yaşta tutmaması beklenen birşeydi... bunu bu kadar basit nedenlere yükleyip sıyrılmak bu kadar kolay mı allah aşkına... düşündükçe sinirleniyorum.
meclise yazı yazıcam... tek embriyo yasasını düşünene kadar doktorların elinde bu kadar para makinası olmamamız için başka şeyler düşünsünler, örneğin
tüp bebek öncesi mutlaka yapılması gerekn tetkikler gibi, bunlar hastanın dosyasında olmadan hiç bir doktor tedaviye başlayamasın... belki saçmalıyorum ama bunu kimsenin yanına bırakmaya niyetim yok......