• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

övgü sözlerin için teşekkürler abcdef;yaa birşey rica edicem senden.oldum olası kara kedilerden korkarım ben.hele o gözlerinden cam gibi yeşil yeşil..lütfennnnn.karakedili bnişey koymasan.ne zamandı ilk koymuşun galiba bu resim başka galiba.inan yazını resmi kapatarak okudum yazını.gerçi ordan çıkıp bana bişey yapamaz ama..korkuyorum işte

iyiyim iyiyim.tüpbebek ,göz tedavileri konusunda iyiyim de.şimdi başka sağlık sorunlarım çıktı.şükür artık onuda yavaş yavaş geride bırakacağım.herşeyde bir hayır vardır.şimdi antibiyotik tedavisi görüyorum.kansızmışım da.ev bi dolu ilaçla doldu.belki bir sebeptir.belli mi olur.hepsini kullanayım.içim bi güzel temizlenir.iltihaptan arınır.daha sağlıklı başlarım.yerimseniben

yapma yaa erverdi, şaşırdım bu kadar korkmana. Kaldırırım tamam yerimseniben
Halbuki o bizim en sevgi dolu kedimizdir, şans da getirdi bize hem. Kara kuzum benim :asigim:

Kindersms, kahveleri hazirla guzelim. Aslinda normalde ben kahve icmem tedavi nedeni ile hep kafeine ara verdim fakat bu tatilde, en az bir kupa nescafe ve zaman zaman da lezzetli yemeklerin arkasindan Turk kahvesi ictim, bir de boyle deneyelim. Hep kendimi kisitladim bir de kisitlamayayim bakalim... Sizin de daha once spermleri dondurdugunuzu hatirladim. Sperm sayimiz ve hareketliligimizde sorun var ama bunun sonucu henuz gelmedi, bakalim ne diyecekler.

Erverdi, kendini daha iyi hissetmene sevindim. Norolojiye bir sure sonra tekrar gitmende fayda olabilir mi acaba? Bu bir gecici bir sey mi? Bizim de bir arkadasimizda benzer bir sey yasanmisti binbirturlu tahliller yaptilar, bir sey cikmadi ve o sorun sonra tekrarlamadi. Senin de bir daha yasanmamasini dilerim canim.

TAMAM TATLIM BEKLERİM İNŞALLAH :teselli: :kahve: :kahve: a.s

kızlar bizim işyerine şimdi yeni doğum yapan arkadaş bebeğini getirdi çook şeker
minik pamuk ellerini sıktım bizede eğer hayırlıysa nasip etsin diye dua ettim
bu arkadaş ta 44 yaşında normal yoldan çatır çatır yaptı valla mafoldumben mafoldumben

kızlar bizim işyerine şimdi yeni doğum yapan arkadaş bebeğini getirdi çook şeker
bu arkadaş ta 44 yaşında normal yoldan çatır çatır yaptı valla mafoldumben mafoldumben

Ay bende hastanede görmüştüm yenidoğanlar. Onlar çok güzel ağlar ya mırık mırık, seslerini dinlemiştim ama kötü olurum diye sevmeye cesaret edememiştim.:utangac:

Arkadaşına maşallah :nazar: Moral oluyor insana böyle şeyler duymak :teytey:

yapma be gülüm ağlama.fırsat bu fırsat seveseydin o mucizeyi.AĞLATIRSA MEVLA YİNE GÜLDÜRÜR
bir şekilde biz de güleriz inşallah.beni de hüzünlendirdin .ağlamakla gülmek kardeş derler.

göbekçi babaya gidelim biz senle elele atalım bire göbecik.al sana bir göbek ver bana bir bebek diyelim.hahahahhahatv de çıkmıştı ben çok gülmüştüm.kadınlar güya türbeymiş etrafında göbek atıp duruyorlardı.al sana göbek ver bana bebek diyolardı.fıkra gibi.

biliyormusunuz ben hastaneden yeni gelmiş bebeği yıkamıştım...çok severim ben bebek yıkamasını.çok ta çocuk yıkamışımdır.birşeyleri istemek önemli ille de anne olmak doğurmuş olmak değil bence.yani bu tamamen iç güdüsel olmalı.

bu arada Deniz uğramamış sanki bu gün.pişt!! iyimisin bibilinin annesi....kızlar ben çıkarım gideyim az mutfağımı toplıyayım.bu kadar hastalık yeter.sıtma gelene kadar yaptığım iş kardır.arad bakarım size.seviyorum hoşçakalın 38 in gülleri

biliyormusunuz ben hastaneden yeni gelmiş bebeği yıkamıştım...çok severim ben bebek yıkamasını.çok ta çocuk yıkamışımdır.birşeyleri istemek önemli ille de anne olmak doğurmuş olmak değil bence.yani bu tamamen iç güdüsel olmalı.

bu arada Deniz uğramamış sanki bu gün.pişt!! iyimisin bibilinin annesi....kızlar ben çıkarım gideyim az mutfağımı toplıyayım.bu kadar hastalık yeter.sıtma gelene kadar yaptığım iş kardır.arad bakarım size.seviyorum hoşçakalın 38 in gülleri

ah canımm
ben korkarım bi şey olcak diye sen beceriklisin o zaman maşallah
anne olsan tek başına yetersin olumunekankayizsmile

bu arada ben hala regli olmadım
telefon edeyim dedim Hale hanıma amann dedim ne diycem ben regli olmadım hale hanım menopozmuyum :sinifsinif: :sinifsinif: uffff ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tedaviden beri olmadım 15 gün geçti :gitme: :gitme:

ah canımm
ben korkarım bi şey olcak diye sen beceriklisin o zaman maşallah
anne olsan tek başına yetersin olumunekankayizsmile

bu arada ben hala regli olmadım
telefon edeyim dedim Hale hanıma amann dedim ne diycem ben regli olmadım hale hanım menopozmuyum :sinifsinif: :sinifsinif: uffff ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tedaviden beri olmadım 15 gün geçti :gitme: :gitme:

yeterim yeterim seninkini de yıkarım merak etme sen.yerimseniben

Hale Hanımı isteme.ara tüpbebek hemşiresiyle konuş.bunun normal olup olmadığını gelmen gerekip gerekmediğini sor.....bu benim fikrim.sen bilirsin.
ama ihmal de etme.belki sana bir ilaç yazarlar adet görmen için.sanırım 6 ya kadar görüşebiliyordun. haberini bekliyeceğim.

yeterim yeterim seninkini de yıkarım merak etme sen.yerimseniben

Hale Hanımı isteme.ara tüpbebek hemşiresiyle konuş.bunun normal olup olmadığını gelmen gerekip gerekmediğini sor.....bu benim fikrim.sen bilirsin.
ama ihmal de etme.belki sana bir ilaç yazarlar adet görmen için.sanırım 6 ya kadar görüşebiliyordun. haberini bekliyeceğim.

ARADIM CANIM
hemşire dediki istersenz bi gebelik testi yapın beni neresiyle dinlediyse bi kere yumurtaları aldılar nerde varki gebelik oluşşun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben böyle diyincede bi gelin muayene olun dedi laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ARADIM CANIM
hemşire dediki istersenz bi gebelik testi yapın beni neresiyle dinlediyse bi kere yumurtaları aldılar nerde varki gebelik oluşşun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben böyle diyincede bi gelin muayene olun dedi laelaelaelaelae laelaelaelaelae

alah allah ..gidip muayne olmayı bizde biliriz.ne bu şimdi?sadece muayene için gideceksen o kadar para verme derim arkadaşım.tabiii karar verici sensin.215 tl de az bir para değil bana göre

kızlar yukarıda yazıda kendiliğinden çıktı ne demek oluyor bu bilen var mı
CURLY HAE ben yazmıyorum kendi çıkıyor

kızlar 2061 e kadar geldim okumaya devam edicem cevaplamaya da tabiiki. öncelikle iyi tatiller dilekleri için hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı cevaplamıyorum öpüldünüz.

Günaydın herkese

Alabama iyi tatiller sağlıkla sıhhatle bol moralle dönersin inşallah

DenizBulut teşekür ederim yumurtlama dönemimde bir randevu daha var o zaman sorcam bakalım

Birde bu tedavide verilecek ilaçların sanırım yan etki ve zararları var Dozuda çok önemli galiba bunları neye göre belirliyorlar?

merhaba hoşgeldin canım benim tatil telaşım koşturmam filan vardı konuşamadık tanışamadık. okudukça durumlarınızı da öğreneceğim. teşekkürler.

merhaba arkadaşlar,
dün doktora gideceğim diye nasıl gerildiysem, migrenimi tetikledi :)
deniz, evet klomen kullandım. yumurtalık rezervin azalmış demişti doktor. klomene başlattı.
eşimin 51 milyon sayı, fena değil maşallah ama sigara tiryakisiyiz ikimizde. Kendimiz edip, kndimiz buluyoruz işte. Sanırım morfoloji ve hareket ondan iyi değil. Vitaminleri denerim. Zaten çok da yoruluyor, hiç bir işe morfoloji için işe yaramasa bile genel durumu düzelir.
badenur, yarın için kolaylıklar dilerim, şimdiden geçmiş olsun diyeyim bende.
alabama, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilerim...
merye, gözün aydın, inşallah değerlerin beklendiği gibi seyreder, üzmez seni. Allah tamamına erdirsin canım.
baharnaz, tedavi derken hormon tedavisini mi kastettin yoksa ovülasyon tedavisini mi? bana klomen verirken hiç endişe etmediler yani bana bile verdiğine göre nispeten zararsızdır diye düşünüyorum ama tabi kist yapma ihtimali de varmış.

Bu arada hanımlar ara ara söylüyorum ama bebek için konsantre olmuşken kendinizi de unutmayın lütfen. Kendi kendine göğüs muayenesi filan mutlaka her ay yapın. Özellikle hormon tedavisi gören arkadaşlar. Gerçekten çok önemli.

Benim merak ettiğim bir şey var. Acaba doktorlar kontrollerde o ay oluşabilecek folikülleri mi görüyorlar, yoksa hepsi görünür mü? Bir de doktor rahim duvarı incelmiş biraz ama klomenden olabilir önemli değil demişti. Nedir ki bu? Bebeğin tutunmasını engeller değil mi? Neden incelir, nasıl kalınlaşır ki?
sanada hoşgeldin absynth teşekkürler iyi dileklerin için. ilerdeki üç beş sayfada hakkında bilgi sahibi olabildim. allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda muradına erersin. diğer rahatsızlığın tamamen iyileşmiştir ve tekrarlamaz inşallah.
Deniz ilginçtir, tedavi sırasında hiçbir doktor "sen bu sigarayı bırak" demedi. Bildikleri halde, demediler yani. Ben de çok şaşırmıştım. İlk defa bu doktorum hayretler içinde kaldı ve şiddetle tepki gösterdi. Hatta o da "kimse uyarmadı mı seni" dedi. Hoş kimsenin uyarmasına gerek yok, ben biliyorum zaten. Hele ki radyoterapiden sonra bende hastalık çıkma riskini normal bir tiryakiye oranla 60 kat arttırıyor. Eşeklikten başka birşey değil ama zaten stres olunca da bırakmamak için bahane yaratıyor insan kendine. Bırakacağım inşallah.:kedi:

Rahim duvarı bir şekilde kalınlaştırılıyorsa hiç yoktan iyidir. Ben Hera Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum. Süleyman Eserdağ doktorum. Muayene fobim olduğundan onu tercih etmiştim, sonra da çok güven verdi, onunla devam ediyoruz. Zekai Tahir Burak'ta riskli gebelikler üstüne de çalışmış.

Benim rahim filmi filan çekilmedi hiç, tüpler ne alemde bilmiyorum ama şimdiye kadar hiçbir adet dönemimde sorun yaşamamıştım. Öyle belirgin ağrı, sızı vb. gibi şikayetlerim de olmamıştı. Vakit dar olduğu için de rahim filmi ile filan vakit kaybetmeyelim dedi doktorum.
benim doktorum bana bırakın diyemem ama bir tanecik bile eksiltsenisz çok faydasını görürsünüz demişti. ikinci tüp denememde tedaviyle başlangıcı ile birlikte bıraktım. ve bu pozitif sonucun direk bırakmamla alakalı olduğuna kalpten inanıyorum. bırak inan faydasını görürsün.yaşadığın strese hiç bir katkısı yok. sadece stresine ekleme yapıyor. yeni sebepler yaratıyor. iğrenç birşey sigara. inşallah bırakırsın. ben tam 20 yıllık bir tiryakiydim. çocukken başladım bu illete.
Kızlar ben uzun süre giremem herhalde.2 hafta iznliyim şimdi.Yarın annemlere gidiyoruz düğün var yakın akrabamızın pazartesi günü de çok erken saatlerde yola çıkacağız.Hadi hamile arkadaşlar kendinize ve bebeklere iyi bakın.Tedavideki arkadaşlar da size bol şans inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Hoşçakalın arkadaşlar.
güle güle hayatım inşallah tatilin iyi geçiyordur. iyi eğlenceler ve dinlenceler sana.
ARKADADAŞLAR MORALİM ÇOK BOZUK mafoldumben

bugün rahim filmi çektirdim, oranın doktorunun yaptığı açıklamalarla yıkıldım resmen, ağlayarak eve geldim, şimdi kendimi toparlayamıyorum.... sağ tüp tamamıyle, sol tüp kısmen kapalı, sağ tüpte iltehap varmış ileri düzeyde ...o nedenle sıvı verirken ağrılarım oldu.. rahimde milimetrik bir yapışıklık... ayrıca rahimdeki miyomun rahim çizgisine etkisi nedeniyle rahimde bir tümsekleşme....

çok üzgünüm 40 yaşında 2 aşılama 4 tüp sonarsı geldiğim noktaya bakın... bu kadar emek, para, yaşanan bu kadar acı... sonrası basit bir rahim filmiyle ortaya çıkan bir sürü sorun...

tüpteki iltehap rahime sızdığı için embriyolarınızın yaşama şansı olmamıştır dedi doktor... ya tüplerin alınması lazım, ya da laporoskopi dedi... ilaçla iltehabın kurutulması olamazmış.......

tüplerimin alınmasını istemiyorum neden doğal şansımı tamamen sıfırlyayım ???? ama bu haliyle zaten hiç işe yaramazmış... laporoskopi ile nasıl oluyor, bu iltehabın temizlenmesi gibi mi? çok karışığım... çok üzgünüm ... artık kaldıramıyorum... bu saatten sonra bunlara gücüm yok... inanın şu an ölmeyi istiyorum, ölmek ve rahat etmek istiyorum. huzur istiyorum... herşeye baştan başlama gücüm yok. yenilgiyi kabullenecek yürek yok... çıkmazdayım... dibe vurdum artık. senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ofofof of allah sana sabır versin canım. o doktor müsvettelerine de cehennemde yer ayırtırsın ne diyim. bu kadar duyarsız olunur ulan bu paraları bedava çalışıp hiçbişi yapmadan hakkettiklerine nasıl inanıyorlar acaba hayret doğrusu. badecim olan olmuş artık yapcak bişi yok geçmişe dair. kötü piyango sana vurmuş. harcanan paralara vs herşeyin es geçeceksin. önüne bakacaksın. kader kısmet diyip en azından belirsiz değil belirli sorunları halledip geç de olsa daha çok emin yürüyeceksin. buna da şükür diceksin yapcak bişi yok. ben o dönemlerde allahım bari sorunu bileyim de ona göre ne yapacağımı bileyim diyordum. on deneme yapıp hala sorunu bilmeyebilirdin öyle değil mi? umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım.

HEPİNİZ SAĞOLUN ARKADAŞLARIM şu an moralim çok ama çok bozuk,
evet arkadaşlar daha önceki tüp doktorlarım rahim filmi hiç istemedi... nedenini ben de çok merak ediyorum. ben bu rahim filmini arkadaşımın yaşadığı olaydan sonra kendi kendime kafama taktım, anlatmıştım o da 8. deneme öncesi rahim filmi çektirip sorununu bulmuştu... memoriale gidince zaten hale hn. hemen istedi.
diyorumki, 1.5 yıl önce histeroskopi olmuştum, acaba orada birşey olsa görünürdü şeklinde mi yaklaştılar konuya???? ama öyle olsa bile 1.5 yıl içinde bazı şeylerin yeniden yaşanabileceğini de düşünmeliler, 1.5 yıl içinde 4 tüp denedim. belki de boşu boşuna. belkide bu sorunlar hep vardı. çok karışığım çok. çekimi yapan doktor iltehap ileri düzeyde uzun süreli bir durum bu dedi zaten...
presed, ovulasyon testleri hepsi boşmuş...
Hale hanım çarşamba gününe kadar yokmuş, onunla görüştükten sonra daha netleşecek bazı şeyler herhalde.... Gözlerim ağlamaktan şişti, şu tansiyonum bir kere daha fırlasada olayı bitirse diyorum... belki isyan ama öyle isyansa isyan. bu sonuçsuz uğraşlar beni bitirdi... bu kadar yaşanmış hüsrana karşı yepyeni sorunları taşıyacak gücüm yok. 5 yıl boyunca yok klomen, yok aşılama, yok tüp ... bu kadar uğraştıktan sonra 40 yaşında yolun başına geri döndüm... hemde maddi manevi bitik olarak. bu kadar perişan olmamda bir hataları, bir ihmalleri varsa o doktorlara hakkımı helal etmiyorum. dilerim onlarda farklı şekillerde bedelini öderler.
hakkını helal etme ya ara konuş ya mail at deşarj olmak için bişiler yap seni anlıyorum arkadaşım biraz bi şekilde deşarj olman lazım. inan güneş açacak o günleri de göreceksin ben kesinlikle inanıyorum.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM, İYİKİ VARSINIZ, arkadaşlar ben hiç iyi değilim mafoldumben
bugün arkadşlarımda geldi ama gözyaşım dinmiyor, öfkem dinmiyor... kaybettiğim yıllaramı yanayım, o kadar emeğimemi , harcanmış umutlarıma mı? genç değilimki aman boşver deyip herşeye yeniden başlayayım. en değerli zamanlarım akıp gitti. son verimli yıllarım gitti... embriyolar tutunmadı allahın takdiri deyip kendimi avutuyordum.. şuan kendimi avutacak tek bir neden bulamıyorum . öfkem dinmiyor.. senağlama kafam kazn gibi, söylediğimi 2 dk. sonra unutuyorum, konuşulanları algılayamıyorum... eşimde çok kötü... tekrar toparlanmak zorundayız ama bunu nasıl yapabiliriz, şu an yaşananların tek sebebi ihmal... doktor arka arkaya tüp dennerken bir kere bile rahim filmi çektirelinm neden demez..... rahim filmi raporumu alıp yanına gidip bütün öfkemi yüzüne kusmak istiyorum. Bu rahim filmi sonuçları ortaya çıkana kadar hep suçlu olan benim yumurtalarımdı. oysa yumurtalara gelene kadar ne sorunlar varmış mafoldumben

arkadaşlar embriyolar transfer edildikten sonra nelere dikkat ederdim, senağlama yok iğne bir damla dışarı kaçtı birşey olur mu? mafoldumben yok iğneci 15 dk. geç yaptı iğnemi birşey olur mu? senağlama kaç gün evden dışarı çıkmıyordum senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama arkadaşlar kahroluyoooooooooooorummmm içim acıyorrrr... iltehabik ortamda zaten anında ölüyorlarmış embriyolarım..... senağlama senağlama senağlama
eşimle ovulasyon günleri kavgalarımız boşmuş ... iki tüpde kapalı, iltehaplıymış... nedendi bu uğraşlar senağlama arkadaşlar ben bu sefer fena yenildim....

çok sinirli olman ve hazmedememen çok normal ama yenilmedin. şike var bu işte. şike .yenildim diye kendini kahretme. sen her türlü savaşını verdin şerefsizlere denk geldin okadar.
Badenur, ben bir de "her şerde bir hayır vardır" derler ya, o kadar çok inanırım ki ona. Hayatta da hep gelmiştir başıma. Bak sana bir örnek vereyim :

Geçen sene şu hazır check-up paketlerinden almıştım. Parayı veriyorsun, 1 sene süresince istediğin zaman gidip yaptırabiliyorsun ama işlerim o kadar yoğundu ki inan 2 saat vakit ayırıp da yaptıramadım ve süresini kaçırdım. Artık 40a merdiven dayadım, bir yaptırayım ilk kez demiştim. Sonra yenileyelim diye yine geldiler bana ama işlerden hiç fırsatım olmuyor ki, boşu boşuna parayı kaptırıyorum diye hiç niyetim yoktu. Tamamen satıcı hanımın pazarlama yeteneği ve yaptıkları indirim sebebiyle yenilemeye karar verdim. Yine 1 sene dolmak üzere, ben gidemedim. O ara işten çıkartıldım canım. Kriz zamanı, iş miş bulamıyorum, nasıl kötü anatamam. Alışmışız çift maaşa, yeni araba almışız, dünyanın kredisine girmişiz. Durum felaket.

Neyse, işim gücüm yokken şu check up ı kaçırmayım bari dedim. Daha USG çekilirken bir terslik olduğu belliydi. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Doktorlar dediler ki "bu o kadar yeni birşey ki 8-10 ay evveliyatı var". Salak tümör dışında aklınıza gelebilecek tüm değerlerim inanılmaz derecede normaldi.

Eğer 1 sene önce kaçırmayıp da yaptırmış olsaydım check-up, herşey normal göründüğü ve tümör de olmadığı için belki bir 5 sene daha gitmezdim doktora ve iyice ilerlemiş haldeyken ancak yakalanabilirdi veya işten çıkarılmamış olsam yine kaçıracaktım, yine aynı son.

Çok değil işte 4-5 ay önce karanlığın en dibindeydim, şimdi yeni bir can peşindeyiz. Bazen yazılmış herşey çoktan da biz sadece oyuncuymuşuz gibi hissederim.

İnsanoğlunun içindeki güç inanılmaz şeylere kadir. Bak görürsün nasıl da dirilecek, eskisinden daha da güçlü kendine gelecek senin gücün de.
kesinlikle haklısın her işte bir hayır var biz kendi kararlarımızla birşeyler yaptığımızı sanıyoruz çoğu zaman ama hayır öyle değil belli bir zaman var o zamana olacak herneyse kader ağlarını ona göre örüyor iyi yada kötü ... ne çıkarsa bahtımıza... haklısın arkadaşım.
çok doğru sözlerin... bazen kötü sandığımız bir olayın içinde bile başka bir hayır saklı olabiliyor... işten çıkarılmanda böyle birşey olmuş canım... bende inanırım herşeyin önceden yazıldığına ne yaparsan yap o senaryonun dışına çıkılamadığına...
tekrar toparlanıcam tabii... ben hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım hep, belki artık taşıyamıyorum... her yenilgiden sonra hep umudum var derdim... umudum bitmedi... buradan kimseye böyle kötü örnek olmadım hiç, son yenilgimden sonra bile ayağa kalktım ve yola devam dedim... ama bu sefer beni perişan eden, güvendiğin, geleceğine yön vereceğine inandığın doktor sıfatı taşıyan insanların ihmali...
dün akşam eşim birşey itiraf etti daha yeni haberim oldu, farkettimki onunda öfkesinin kaynağı aslında bu noktada artıyor, son denemelerimizi yapan doktor, bu seferde negatif sonuçlanırsa artık tüp deneyin demem demiş eşime .... kendinize alternatif çözümler bulun demiş... herhalde evaltlığı kastetmiş... beni ve eşimi çıldırtan nokta şu ki, sanki her şeyi araştırmış, teşhisi koymuş, tedaviyi yapmış ama sonuçta yine hiçbirşey elde edilememiş... sen daha bir rahim filmi çektir bile demekten aciz bir doktorken benim geleceğim üzerinde nasıl böyle kesin hükümlere varıyorsun...... hani tek suçlu yumurtalarımdı... tek suçlu yaşımdan başka birşey değildi... hani bu yaşta tutmaması beklenen birşeydi... bunu bu kadar basit nedenlere yükleyip sıyrılmak bu kadar kolay mı allah aşkına... düşündükçe sinirleniyorum.

meclise yazı yazıcam... tek embriyo yasasını düşünene kadar doktorların elinde bu kadar para makinası olmamamız için başka şeyler düşünsünler, örneğin tüp bebek öncesi mutlaka yapılması gerekn tetkikler gibi, bunlar hastanın dosyasında olmadan hiç bir doktor tedaviye başlayamasın... belki saçmalıyorum ama bunu kimsenin yanına bırakmaya niyetim yok......

işte budur badecim süpersin toparlanıyorsun. ah o doktar bana dicekti ki bunu bi güzel sıvayacaktım terbiyesiz. sen önce sorunu tsepit et insanlar kendileri kararı verirler. sanki bilmiyoruz biz evlat edinme işini öyle konuşmak kolay ama iş icraate gelince ben etrafta bi tane göremiyorum bunu yapmış birini. ya insanlar zaten aptal oluyor neydim ne olacam diye bi doktorun bunu söylemesi çok tuhaf.

Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan. Aşılama yapıldı bugün, nasip kısmet...
Bekleme faslına başlıyoruz bakalım :)

Badenur, doktorlar konusunda haklısın, söylenecek veya eklenecek birşey yok vallahi. Yarın bir doktorla görüş bakalım, tıbbi detayları öğrendikçe belki daha farklı bir bakış açısı gelişebilir. Şimdiden kolaylıklar dilerim, iyi haberler alırız inşallah...

Kindersms, çok teşekkür ederim. Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah :)

hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun şimdi hangi tarih bekleniyoru güzel haberi ne zaman alıyoruz inşallah.

ALABAMA ile HÜLYA tatile çıkmışlar.:3:keyfini sürün arkadaşlarım.tadına varın.Alabama sen minik oğlana Hülya sen de sarı saçlara iyi bak.altın parlak saçlara.
saol canım sen de hoşgeldin umarım tatilin çok iyi geçmiştir.

Kizlar iyi dilakleriniz icin cok tesekkurler. Bebek bakmak zor, cok fedakarlik istiyor ama o kadar tatli oluyorlar ki insan hic yakinmiyor.
Inanin bana uykusuzluktan oldugum gunler oluyor ama kizima baktikca onu opup kokladikca bana acaip doping oluyor.
Inanin kizlar hep aklimdasiniz ve hepinize dua ediyorum.

Alabama'cım, tatilini iyi geömesine ve enerji depolamış olmana sevindim hoş geldin. Bu yaz biz tatile çıkmadık bundan sonra da çıkamayaız son ayımdayım.Herşeyin güzel gitmesi harika Maaşallah diyeyim. Bu arada cinsiyeti belli olmuştur belki yazdın ama ben kaçırdım okuduklarım arasında denk gelmedi.

Kindersms'cim sen de tedavidesin herhalde umarım her şey yolunda gidiyordur.

teşekkürler Waterss...pıhtılaşmayı önleyici bir tedavi yok sanırım.ya da benim durumumda yok.çünkü hematoloğa sorduğumda ne yapabilirim diye,hani kan sulandırıcı alabilirim diye...vermedi.ne zaman pıhtı atacağı belli değil demişti.ameliyatlarda ve de hareketsiz kalabileceğim zamanlarda örneğin ayağını kırdın alçıdasın yatmak zorundasın.bunun gibi..........bu gibi durumlarda mutlaka iğne olunmalıymış.

yok canım..ihmal edermiyim.pıhtılı pıhtısız hayat güzel.daha kuşların sesini dinlemek istiyorum.daha yapacak çok şeyim var.

havalar iyice ısındı..zor geçer şimdi hamilelik.yani öyle duyardım sıcaklarda çok daha zor olurmuş.Allah kolaylıklar versin.doğumunu yapacağın hastaneyi belirledin mi?

İhmla etme canım geçmiş olsun, kontrolleri aksatma zaten sen bilinçlisindir yaparsın. Şu ana kadar az oldu sıcaklar havalar iyi gitti sayılır çok sıcaklarda nemli hava nefes almayı zorlaştırıyor, rampa yukarı çıkamıyorum motor bayılıyor yolda ruhum bedenime dar geliyor .Bir de bu yaz öyle kızgın sıcaklar en azından henüz olmadı idare ediyorum. Doğum yapacağım hastaneyi belirledik Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacağım kısmetse.

Sevgili Erverdi kizimin adi Beren. Hem guclu kuwetli hem de kadife demek.
Insallah sen de kiznin adini burdan bana soylersin.

sabahın bu vaktinde Istanbul'dan selamlar.a.s.(sabah ezanı vakti,şimdi okundu)ışığını açık gördüm de....
Beren ismini bir dizide duymuştum.anlamını bilmiyordum ama güzelmiş.zaten onların teni kadife gibidirdemek kuvvetli anlamına da geliyor.çok beğendim.bende bazen ipek ismini düşünmüşümdür.hani dokunmaya kıyamazsın.....
önümüze her zaman bir engel çıkıyor.hakkımızda hayırlısı artık.belki de olmaması daha hayırlı ben ve eşim için.
alacağım bebeğe kendim isim verebiliyormuyum?benim velayetime geçeceğinden veririrm sanırım.

sana ve kızına sağlıklar

Son düzenleme:
sağlıklı huzur dolu mutlu bir sabaha uyanmanız dileğiyle hepinize günaydın 38 in gülleri

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu erken seher vaktinde ,henüz çiği üstünde çiçeklerimin...koklayın...

absynth merak etme o umutsuzluk olmasa daha mı iyi duygusu hepimizde oluyor. herhalde beyin kendini korumak için yapıyor. hayırlısı olacaksa olacaktır fazla düşünmenin değiştirdiği birşey yok.

alabama hoşgeldin. iyi geçmiş tatilin. nasıl oğlanı büyüttün mü? doktora gidiyorsun yine değil mi? bebiş oynuyor mu? ben halen arada bir çok hafif hissediyorum. ne zaman kuvvetlenir ki bunlar?

zarbandit hoşgelmişsin evine. doktorlar tazesi daha iyi deseler de mecbursan dondurulmuşlar da işe yarıyor. ancak ameliytla sperm bulunan erkeklerinki donduruluyor ve her tedavide bunlar kullanılıyor. bu şekilde bebeğine kavuşan çok insan var. içinden nasıl gelirse öyle yap. ylnız 40 çok kritik bir yaş geçirmemeye çalış. benim bebek haln günde 1-2 kez gıdıklıyor. yani çok hafif birşeyler hissediyorum. bende mi birşey var acaba? 3 kilo aldım. 75,5 oldum. ama bunu takmıyorum şu an. sağlıkla kucağıma alayım yeter.

Back
X