38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kindersms;merhaba canım..evet yaa tatil derken ben ayağımı sürüdüm Alabama Hülya derken sıra sana geliyor canım.biz sırayı savdık.

erverdii nasılsın canım iyimisin?

halaa yaşıyorum canımmm.daha iyiyim.iğnelere devam akşam senden sonra yine kötüledim.bu sabah yine dr daydım.kanda iltihap varmış,kansızlık varmış.yine ek ilaç.şükür az iyiyim.biraz uyumuşum.sersem gibiyim şimdi.

kızlara bakayım.....aç ölüyorum...insanın iştahının kesilmesi de ne kötü yaa.gönül gezdiriyorum hep.
bu arada Zarpandit seni aşağıda gördüm.okuyorsun sanırım.hoşgeldin

evet canım her işin başı sağlık..sağlığım yerinde olmazsa başka yavruya da bakamam sonra..senin de olurmuş.bilmiyordum.senin daha uzun sürmüş ama.sen dr una gittiğinde bir hatırlat istersen.o kadar korkular atlattın.atlattık..hep beraber.kolay elde etmedin.hatta sen vazgeçtiğin sırada o sana geldi.aman arkadaşım dr una bir hatırlat.daha sonrasında beslenememe gibi bir durumu olmasın bibilinin.en azından bir kan pıhtılaşması testi ister belki...işi sıkı tut..aman gözünü seveyim

erverdii amann bi daha gitttin demek doktora allah şifa versin tekrar geçmiş olsun
aç olup iştahsız olmakda ayrı sorun ama bi şeylet ye güzel bi yayla çorbası iç bol naneli midenede iyi gelir olumunekankayizsmile

Kizlar Merhaba,a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.

Halen tatildeyken kacirdiklarimi tamamen okuyamadim ama daha sonra devam edecegim.
Bugun ise bir gozum acik bir ozum kapali gittim. Evde kalsam daha da uyusuk gecirecektim sanirim, bu aramizdaki saat farki olayi cok zor geciyor ama haftaya normale donerim.

Kadikoy Acibademdeki Dr. Cem Demirel ve ekibi Atasehir Memorial'e basladilar. Tertemiz, guzel bir hastaneye benziyor. Ilgilenenler icin IMSI var. Biz sperm biraktik fakat daha cok tazeyi tercih ettiklerini soylediler ama dondurulmusla da yapabilecegimizi onerdiler. Normal sartlarda bir kac ay icinde ben Istanbul'a tekrar gelecektim esim en erken Aralik'ta gelebiliyor ama ko-kutur denenirse orada kalacagim sure daha da uzuyor. Simdi bir kac ay icinde geleyim deneyelim mi yada esimle birlikte geleyim herseyin tazesi mi olsun konusunda karar vermeye calisiyoruz. Bu arada 5 Temmuz itibariyle 40.yasimi kutladik! Kendimi hic de 40 yasinda gibi hissetmiyorum! Tam oradayken regliydim, muayenede 5-6 folikul vardi, bu yasa gore yumurtaciklarimin olmasi bir arti ama hala canli ve saglikli bir bebegimizi olmamasi durumumuzu degistirmiyor tabii...Endonun durumu da iyi, bir de Turk doktorlardan duyduk. En azindan gorusmeyi yapmis olduk, biraz daha psikolojik olarak orada tedavi olma fikrine alismis olduk diyebilirim.

Kindersms, demek evin Atasehir, Memorial'a yakin...O zaman tedavideyken kahveye gelirim. Bana eger ko-kulture karar verilirse oradan studyo tipi bir ev bulmak uygun olabilir ama henuz cok netlesmedi, sizden yardim isteyebilirim.

Merye, yupppiiiiii, cok tebrik ederim. Ben detay kismini kacirdim lutfen bana bir ozet gecer misin?

Absynth, ben tatildeyken aramiza katilmisiniz, hosgeldiniz ve bol sanslar diliyorum.

Patikler, iyiyim canim, son gelismleri senden de alayim.:hulya:

Alabama, sen de hosgeldin!

Erverdi, Canimcim cok gecmis olsun. Once kendi sagligin ondan sonra tedavi canim. Bunda da bir hayir vardir diyorum, sakin sakin, yavas yavas ilerliyorsun.

Deniz Bulut, artik endiselerin iyice azalmistir degil mi canim? Karnin buyudu mu, kilo?

Esoyis, gecmis olsun. en guzel avantajin yasin cok genc, savasa devam bence....

Vanilya, Hulya neredeler?

Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan

teşekkürler Waterss...pıhtılaşmayı önleyici bir tedavi yok sanırım.ya da benim durumumda yok.çünkü hematoloğa sorduğumda ne yapabilirim diye,hani kan sulandırıcı alabilirim diye...vermedi.ne zaman pıhtı atacağı belli değil demişti.ameliyatlarda ve de hareketsiz kalabileceğim zamanlarda örneğin ayağını kırdın alçıdasın yatmak zorundasın.bunun gibi..........bu gibi durumlarda mutlaka iğne olunmalıymış.

yok canım..ihmal edermiyim.pıhtılı pıhtısız hayat güzel.daha kuşların sesini dinlemek istiyorum.daha yapacak çok şeyim var.

havalar iyice ısındı..zor geçer şimdi hamilelik.yani öyle duyardım sıcaklarda çok daha zor olurmuş.Allah kolaylıklar versin.doğumunu yapacağın hastaneyi belirledin mi?

Erverdicim, kanin cok mu pihtilasmis guzelim? Ne iciyorsun, yiyorsun? Aspirin, kan sulandirici? Bende de kan pihtilasmasi var biliyorsun, bir sure aspirin tedavisi gordum ama simdi hic bir sey almiyorum. Gelismelerden lutfen haberdar et, gecmis olsun tekrar canim.

Carte `dore'un krem karamel dondurmasina bayildim! Karamelli herseyi severim! Simdi hem keyfin yerine gelsin hem de kaninda sulansin diye sana da gonderiyorum.:icecream:

Kapalicarsiyi gezerken senin ve kindersms'in kulaklarini cinlattim. Bir harita aldim fakat harita bile karisik! Tabii her yerini gezemedim. Ne sirin sifon, igneoyali kolyeler cikmis, bir tane aldim! Aslinda o malzemelerin nereden alindigini bilsem ben de yapabilirim, insallah bir dahaki sefere taki malzemelerin nereden alindigini sen ve kinder bana ogretirsiniz.:1rolleyes:

canım
valla olumlu haberler vermişşin hadi hayırlısı olsunn sperm konusunda endişen olmasın tabiki tazesi daha iyidir ama dondurulmuştada sorun olmadığını söylediler benimde tedavim sırasında aylar öncesinden eşimin Ankaraya gitmesi ve bir toplantıya katılması gerekiyordu o cuma benim yumurta toplandığı güne denk geldi bir gün önce alındı spermler donduruldu bi sorun olmaz dedi Hale hanım eğer spermde sorun yoksa mafoldumben neyleyimki benim yumurtama sorunluydu :1closedeyes:
inşallah sende böyle bir sorun olmaz 5-6 folikül çok iyiymiş güzelim maşallah :teytey: :teytey:

evett eve beklerim kahveye zemuszemus alkisalkisalkis alkisalkisalkis

erverdii amann bi daha gitttin demek doktora allah şifa versin tekrar geçmiş olsun
aç olup iştahsız olmakda ayrı sorun ama bi şeylet ye güzel bi yayla çorbası iç bol naneli midenede iyi gelir olumunekankayizsmile

evet canım tekrar gittim.sıtma,ateş sürekli tekrarlayınca...şimdi başımın ağrısı geçti çok şükür.sanki beynimin içinde tren sesi vardı sürekli .ama benim tren çufçuf değil de sürekli çıf çıf çıf çıf çıf .kulaklar desen bir yudum su içsem acıyordu.hayat herşeye rağmen güzel.şimdi yeniden doğuyor gibiyim.daha önceleride hep dedim yine söylüyorum.şöyle deriiiin den bir nefes alabiliyormuyuz bir yerlere takılmadan..en büyük hazinemiz.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.
şimdi tek derdim yiyememek olsun.birkaç güne kadar onun da acısını çıkartırım.aklinialirimsmile

canım hoşgeldiiinn.ooohhh gezdirdin totoyu,gezdirdin bibiliyi döndün he...iyi canım.güzel geçtiğine sevindim.başladımı kelebek etkisi?

canım ne güzel gezmişşin bizde senin kulaklarını çınlattık acaba nerdedir ne yapıyordur diye evet sana gösterelim ben biliyorum eminönünde pasajlar var bu malzemeleri satan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Kindersms, kahveleri hazirla guzelim. Aslinda normalde ben kahve icmem tedavi nedeni ile hep kafeine ara verdim fakat bu tatilde, en az bir kupa nescafe ve zaman zaman da lezzetli yemeklerin arkasindan Turk kahvesi ictim, bir de boyle deneyelim. Hep kendimi kisitladim bir de kisitlamayayim bakalim... Sizin de daha once spermleri dondurdugunuzu hatirladim. Sperm sayimiz ve hareketliligimizde sorun var ama bunun sonucu henuz gelmedi, bakalim ne diyecekler.

Erverdi, kendini daha iyi hissetmene sevindim. Norolojiye bir sure sonra tekrar gitmende fayda olabilir mi acaba? Bu bir gecici bir sey mi? Bizim de bir arkadasimizda benzer bir sey yasanmisti binbirturlu tahliller yaptilar, bir sey cikmadi ve o sorun sonra tekrarlamadi. Senin de bir daha yasanmamasini dilerim canim.

Oooo Erverdi, sen coktan yerini biliyorsun. Fakat Eminonunde dikkatli olmak lazim, iki yil once esimin cuzdanini caldilar, ne zaman oranin ismini duysam aklima geliyor. Tamam birlikte gideriz.

Alaycı bakma konusunda ben de bunu ifade etmeye çalışmıştım. Yani biraz övgüyle söyledim o sözü aslında. Mizahi açıdan bakmak herşeyi benim için de daha kolay katlanılır kılar. sempatiksalakcinni Kendini biraz daha iyi hissetmene sevindim, çarçabuk toparlamanı dilerim.a.s.

Zarpandit merhaba, sen de hoşgeldin. Yeni olduğum için durumunla ilgili pek bilgim yok ama umarım herşey yolunda gider. Son yazdıkların olumlu görünüyor, yumoşlara çok sevindim. Maşallah.

bende kan pıhtılaşması var ama dr hiçbir ilaç vermiyor.ancak ameliyat olursam ya da hareketsiz kalırsam bu gibi durumlarda iğne olmam gerektiğini söylüyor.dondurma için teşekkürler.şimdi bir dilim biber salçalı ekmek yedim.acılı....üstüne iyi geldi.sağol..

hımmmm.bende dedim arada kulaklarım yanıyor.demek o senmişsin.malzemelerin,incik boncukların özellikle abiye kıyafetlerin üzerine dikilen aksesuarların olduğu yeri biliyorum.hiç ilgimi çekmez başkasında görürüm yakıştırırım ama kendime ı ıh.kısmet...belli mi olur?götürürüz seni...ama beni peynircilerde yalnız bırakmak yok.tamam mı kinder ile zarpandit.

bu arada kinder yabancı dil var mı?rezil olmayalım oralardaohaoldumsmile
kindersçim çorba nerdeee.yaşıycak kadar atıştırıyorum işte.sıtmalanmazsam eğer akşama doğru eşime yaparım.

övgü sözlerin için teşekkürler abcdef;yaa birşey rica edicem senden.oldum olası kara kedilerden korkarım ben.hele o gözlerinden cam gibi yeşil yeşil..lütfennnnn.karakedili bnişey koymasan.ne zamandı ilk koymuşun galiba bu resim başka galiba.inan yazını resmi kapatarak okudum yazını.gerçi ordan çıkıp bana bişey yapamaz ama..korkuyorum işte

iyiyim iyiyim.tüpbebek ,göz tedavileri konusunda iyiyim de.şimdi başka sağlık sorunlarım çıktı.şükür artık onuda yavaş yavaş geride bırakacağım.herşeyde bir hayır vardır.şimdi antibiyotik tedavisi görüyorum.kansızmışım da.ev bi dolu ilaçla doldu.belki bir sebeptir.belli mi olur.hepsini kullanayım.içim bi güzel temizlenir.iltihaptan arınır.daha sağlıklı başlarım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…