- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
erverdii nasılsın canım iyimisin?
canım her işin başı sağlık. sen olmadıktan sonra bebek olmuş neya yarar. önce senin sağlığın. allah nasip ettiyse gelecektir bebeğin. etmediyse dediğin gibi sevgini verebileceğin çocuk çok. benim de küçüklüğümden beri olur arada öyle göremediğim. benimki karanlıktan birden parlak ışığa çıkarsam veya tam tersi çok güneşli bir yerden birden loş bir yere girersem oluyor. yarım saat civarı gözümün önünde birşey oynaşır. yazıyı oluyamam yarısı olmaz. baktığımı tam göremem. göz doktoruna gittim birşey bulamadılar. sen böyle diyince düşündüm bende de pıhtılaşma olabilir mi diye ama sanırım pıhtılaşma olsa bebek 5 aya kadar yaşamaz ilk 3 ayda 10 kere düşerdi. ben şu an aspirin bile kullanmıyorum. benimki gözümün hassasiyeti herhalde. ama baktığının yarısını görememek ne kadar kötü birşey anlayabiliyorum. en son cuma işte oldu. 45 dakika sürdü normale dönmem. senin ne kadar sürüyor? hale hn başlamamakta haklı. belki başka dr olsa para için nasıl olsa kan sulandırıcı vereceğiz diyip başlardı. ama sen imza bile versen ben istiyorum diye aklı başında hiçbir dr hastasını kaybetmeyi veya sakat kalmasını istemez. önce senin sağlığın. inşallah önümüzdeki aya herşey iyi olur ve tedaviye başlarsan da sonuna kadar iyi gider
Erverdi'cim geçmiş olsun , bu çok önemli bir konu Hale hn.da işi sıkı tutmuş aman önemse nörolog'a da git önce sen önemlişsişn ve sağlığın tabiki ondan sonrası senden sonra gelir hayırlısı ile.
Pıhtılaşmayı önleyici tedavini ol, ilaçlarını kullan ondan sonra Hale hn senin için uygun zamanı ve ayı bulur. Çok geçmiş olsun tekrar aman ihmal etme.
İşlerimi devredeceğim arkadaşa anlatıyorum kısmetse izne 6 Ağustos veya duruma göre 11 Ağustos gibi ayrılmayı planlıyorum her şey yolunda giderse..haberdar ederim. Evdeki düzenleme işlemlerinin çoğunu bitirdim bir kaç detay kaldı. Onları da yapacağım.
Roniyam Allah anneli babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu olsun hep sevilsin hayatı boyunca. Maaşallah 5 hafyayı bitirmişsiniz, sana da kolaylıklar diliyorum tüm bu yorgunluk ve yaşanan sıkıntılar bir kaç sene sonra unutulup gülümsenerek hatırlanıyor.. darısı tüm emek veren isteyen arkadaşların başına..
Kizlar Merhaba,a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.
Halen tatildeyken kacirdiklarimi tamamen okuyamadim ama daha sonra devam edecegim.
Bugun ise bir gozum acik bir ozum kapali gittim. Evde kalsam daha da uyusuk gecirecektim sanirim, bu aramizdaki saat farki olayi cok zor geciyor ama haftaya normale donerim.
Kadikoy Acibademdeki Dr. Cem Demirel ve ekibi Atasehir Memorial'e basladilar. Tertemiz, guzel bir hastaneye benziyor. Ilgilenenler icin IMSI var. Biz sperm biraktik fakat daha cok tazeyi tercih ettiklerini soylediler ama dondurulmusla da yapabilecegimizi onerdiler. Normal sartlarda bir kac ay icinde ben Istanbul'a tekrar gelecektim esim en erken Aralik'ta gelebiliyor ama ko-kutur denenirse orada kalacagim sure daha da uzuyor. Simdi bir kac ay icinde geleyim deneyelim mi yada esimle birlikte geleyim herseyin tazesi mi olsun konusunda karar vermeye calisiyoruz. Bu arada 5 Temmuz itibariyle 40.yasimi kutladik! Kendimi hic de 40 yasinda gibi hissetmiyorum! Tam oradayken regliydim, muayenede 5-6 folikul vardi, bu yasa gore yumurtaciklarimin olmasi bir arti ama hala canli ve saglikli bir bebegimizi olmamasi durumumuzu degistirmiyor tabii...Endonun durumu da iyi, bir de Turk doktorlardan duyduk. En azindan gorusmeyi yapmis olduk, biraz daha psikolojik olarak orada tedavi olma fikrine alismis olduk diyebilirim.
Kindersms, demek evin Atasehir, Memorial'a yakin...O zaman tedavideyken kahveye gelirim.Bana eger ko-kulture karar verilirse oradan studyo tipi bir ev bulmak uygun olabilir ama henuz cok netlesmedi, sizden yardim isteyebilirim.
Merye, yupppiiiiii, cok tebrik ederim. Ben detay kismini kacirdim lutfen bana bir ozet gecer misin?
Absynth, ben tatildeyken aramiza katilmisiniz, hosgeldiniz ve bol sanslar diliyorum.
Patikler, iyiyim canim, son gelismleri senden de alayim.:hulya:
Alabama, sen de hosgeldin!
Erverdi, Canimcim cok gecmis olsun. Once kendi sagligin ondan sonra tedavi canim. Bunda da bir hayir vardir diyorum, sakin sakin, yavas yavas ilerliyorsun.
Deniz Bulut, artik endiselerin iyice azalmistir degil mi canim? Karnin buyudu mu, kilo?
Esoyis, gecmis olsun. en guzel avantajin yasin cok genc, savasa devam bence....
Vanilya, Hulya neredeler?
Sevgiler herkese...opuyorumnanaktan
erverdii amann bi daha gitttin demek doktora allah şifa versin tekrar geçmiş olsun
aç olup iştahsız olmakda ayrı sorun ama bi şeylet ye güzel bi yayla çorbası iç bol naneli midenede iyi gelir olumunekankayizsmile
Selammmmmmmmm ben geldimmm
Kızlar süper harika bir tatil geçirdim. Herşey yolunda hepinizi öpüyorum. ama şu an biraz yoğunum eskiyi okumam lazım müsahit olunca okuyup yazcam. dün evdeydim okumak istedim ama mümkün olmadı site arızalıydı. ne okuyabildim ne yazabildim. en kısa zamanda toparlanıp gelcem :))
Erverdicim, kanin cok mu pihtilasmis guzelim? Ne iciyorsun, yiyorsun? Aspirin, kan sulandirici? Bende de kan pihtilasmasi var biliyorsun, bir sure aspirin tedavisi gordum ama simdi hic bir sey almiyorum. Gelismelerden lutfen haberdar et, gecmis olsun tekrar canim.
Carte `dore'un krem karamel dondurmasina bayildim! Karamelli herseyi severim! Simdi hem keyfin yerine gelsin hem de kaninda sulansin diye sana da gonderiyorum.:icecream:
Kapalicarsiyi gezerken senin ve kindersms'in kulaklarini cinlattim. Bir harita aldim fakat harita bile karisik! Tabii her yerini gezemedim. Ne sirin sifon, igneoyali kolyeler cikmis, bir tane aldim! Aslinda o malzemelerin nereden alindigini bilsem ben de yapabilirim, insallah bir dahaki sefere taki malzemelerin nereden alindigini sen ve kinder bana ogretirsiniz.:1rolleyes:
abcdef;canım sen adet tarihini bekleme.12nci güne bak.beliritlere de takılma.seni çok iyi anlıyorum.anlıyoruz...düşüncelerinin acayipliği konusunda yalnız değilsin.buna emin ol..çok zordur beklemek..aman kötüyü korkuyu aklına getirme,getirmemeye çalış.
ben denemiştim.önce kötüyü düşünüyorsun,sonra içini bir korku kaplıyor.tamam olmadı diyorsun için cız ediyor..ama hiçbişey düşünmediğin zaman ne korku oluyor ne bişey.bırak kendi haline,zamanın gelsin.(tabii karşıdan söylemesi kolay gelirbunu biliyorum ,yaşayan bilir)ne yaparsak yapalım içimizde olup biten zaten olup bitmekte.dilerim seninki şimdi bölünüyordur.hızla çoğalıyordur.yine de herşeyin hayırlısı
hayata ,olaylara alaycı bakmak konusunda;biraz bardağın dolu tarafını görmeye çalışmak diyelim biraz da aklımca mizah diyelim..
Erverdicim, kanin cok mu pihtilasmis guzelim? Ne iciyorsun, yiyorsun? Aspirin, kan sulandirici? Bende de kan pihtilasmasi var biliyorsun, bir sure aspirin tedavisi gordum ama simdi hic bir sey almiyorum. Gelismelerden lutfen haberdar et, gecmis olsun tekrar canim.
Carte `dore'un krem karamel dondurmasina bayildim! Karamelli herseyi severim! Simdi hem keyfin yerine gelsin hem de kaninda sulansin diye sana da gonderiyorum.:icecream:
Kapalicarsiyi gezerken senin ve kindersms'in kulaklarini cinlattim. Bir harita aldim fakat harita bile karisik! Tabii her yerini gezemedim. Ne sirin sifon, igneoyali kolyeler cikmis, bir tane aldim! Aslinda o malzemelerin nereden alindigini bilsem ben de yapabilirim, insallah bir dahaki sefere taki malzemelerin nereden alindigini sen ve kinder bana ogretirsiniz.:1rolleyes:
Alaycı bakma konusunda ben de bunu ifade etmeye çalışmıştım. Yani biraz övgüyle söyledim o sözü aslında. Mizahi açıdan bakmak herşeyi benim için de daha kolay katlanılır kılar. sempatiksalakcinni Kendini biraz daha iyi hissetmene sevindim, çarçabuk toparlamanı dilerim.a.s.
Zarpandit merhaba, sen de hoşgeldin. Yeni olduğum için durumunla ilgili pek bilgim yok ama umarım herşey yolunda gider. Son yazdıkların olumlu görünüyor, yumoşlara çok sevindim. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?