kızlar merye,abcdef iyi akşamlar
merye belirtiler konusunda ne desem yanlış olur. Progestan hapın etkisi de olabilir, psikolojik de ama var birşeyler.
Halsizlik, şişkinlik en belirgin olanları. Biraz eğildiğim zaman karnım şıkıştırıyor, belim tutulmuş gibi oluyor hemen. Birde belden aşağısında kas yorgunluğu, hamlama gibi bir durum var, fazla yürüyemiyorum o yüzden, hemen yoruluyorum. Kasıklarım gerdiriyor gibi oluyor.
Bugün ilk defa ilginç birşey oldu. Kedilerimiz var bizim, onlar zaman zaman midelerindeki tüyleri kusarlar. Bizde paşa paşa temizleriz. Bugün yine kustu bir tanesi, temizlerken kokudan içim kalktı, öğür öğür canım çıktı. Bütün gün o koku gitmedi burnumdan, bütün evi kırkladım resmen. Bunca yıldır temizlerim kedilerin pisliklerini hiç böyle olmamıştı.
merhaba canım nasılsın çok üzüldüm canım ya yazdılklarına çok ilginç bir durum allah şifa versin canım
meryecim belirtiler gider delir bir ara kaybolur yine gelir.hiç kendini üzme ...ben denizden biliyorum burada..o da öyleydi.bir gün yok .....ler yumuşadı etrtesi gün yerine geldiler derken bak şimdi maşallah yolu yarıladı.o yüzden takm a kafana emi.bebeğin sennle güzelim.
hay! ben nerden de söyledm öyle.sende vesvese yapmışsın.inşallah herşey yolunda güzelim
nasılsın erverdi, yavaş yavaş kurtuluyorsun şu sıtma durumlarından herhalde...
avatarıma bak canım, onay gelirse kalsın yerimseniben
varya erverdi bu aralar acaip bir şekilde canım komposto suyu istiyor özellikle vişne komps tosu doya doya içiyorum bunun hamilelikle ilgisi varm bilmiyorum ama çok iyi geliyor
kurtuldum kurtuldum canım.son 2 iğne.az sonra çıkacağız .yarına tamam bitti cıs larım.
şimdiki avatarın tatlımış..hoşgörün için çok teşekkür ederim.kalsın kalsın..
senin şimdi aşılama günün hangü gün?onun üzerine 12 gün say.adet gününe bakma sen...aşılamadan sonraki 12nci gün kanda beta HCGne baktırabilirsin.kesin alırsın sonucu...ama koku filan???hadi inşallah..var gibi sanki?dr una sorsan.kediciklerin sorun olmasın hamileliğine.gerçi Denizin de var o nun bilgisi vardır bu konuda.yazar sanırım..
ne bileyim işte.ben hep bu konulrda korumacıyımdır.
boşver yaa.ben alışkınım o durumlara....birşey olmaz...ölmezsemmbişey olmaz....herşeyde bir hayır vardır merye ..belki olursa sağlığım tehlikeye girecek.belki olmaması olmasından daha hayırlı benim için.ben yine de son bir kere denemek istiyorum.neyse halim çıksın faalim
ay hadi geçmiş olsun, çoğu gitmiş azı kalmış... Avatara karikatür koyayım bari dedim, yine vazgeçemedim kediden :)
Test için iğneden 14 gün sonra diye biliyorum ben de, eminmisin 12 gün olduğuna? İğnenin etkisiyle pozitif çıkar yanlış olur diyorlardı.
ayy kızlar 12. günse eğer yarın doluyor. Gidip yaptırsammı ki test??????
Bu arada toxoplazma testi yaptırmam da lazım kediden dolayı, Deniz sen yaptırmış mıydın?
var var ...ekşi seviyorsun.iyi geliyor.he...al sana işte bir belirti daha...ye ekşiyi yap ayşeyi.kız olsun kıııııııııııııııızzzzzzzzzzz:dance:
yani mideni bulandırdığı için mi bu test yoksa başka birşeyden mi yapılıyor
yok canım, bu toxoplazma çiğ etten, iyi yıkanmamşı sebze meyveden ve kedi-köpek gibi hayvanlardan bulaşan birşey. Eğer vaktiyle enfekte olduysam ki öyle umud ediyorum o zaman vücut antikor üretmiş oluyor ve hamilelikte kedilerle yaşamanın tehlikesi olmuyor ama enfekte değilsen, hamileyken kedi-köpek konusunda çok dikkatli olman gerekir.
çiğ ete dokununcamı yoksa tam anlamadım evde kedi köpek yok ben evde hayvan beslemeyi sevmiyorum ama çiçeklerle aram iyidir birsürü çiçeğm var
ay hadi geçmiş olsun, çoğu gitmiş azı kalmış... Avatara karikatür koyayım bari dedim, yine vazgeçemedim kediden :)
Test için iğneden 14 gün sonra diye biliyorum ben de, eminmisin 12 gün olduğuna? İğnenin etkisiyle pozitif çıkar yanlış olur diyorlardı.
canım sen sürekli iğne diyorsun.aşılamaya mı iğne diyorsun?yoksa en son olduğun iğneyi mi söylüyorsun?
aşılama yapıldı.içeri sipermenler gitti.o günden sonra 12 say.12nci gün belli olur..bu aynı tüpte de böyle aşılamada da.benim 3 aşılamam,4 tüp denemem var.12nci gün kesinnnn.için rahat yaptırabilirsin....ilk bir hafta içinde yaparsan net bir sonuç olmayabilir.çünkü o zaman vücudumuzda çatlatma iğnesiyle aldığımız beta hcg oluyor.benim de dr lardan duyduğum...
.bana hep başından beri hep test günün geç gelmişti.dediğim günü bir hesapla.ver bize müjdeyi.koku haaa!!
şimdi çıkarım.inneğe gidiyom.cıs yapcaklar bana.işmi bu yaaa.hayatımız hep acı çekmek için para harcamakla geçiyor.yok arkadaş akıl işi değl bizimkisi.gideyim bi acı çekiyim geliyiim.baaayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?