38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yapma yaa erverdi, şaşırdım bu kadar korkmana. Kaldırırım tamam yerimseniben
Halbuki o bizim en sevgi dolu kedimizdir, şans da getirdi bize hem. Kara kuzum benim :asigim:

TAMAM TATLIM BEKLERİM İNŞALLAH :teselli: a.s

kızlar bizim işyerine şimdi yeni doğum yapan arkadaş bebeğini getirdi çook şeker
minik pamuk ellerini sıktım bizede eğer hayırlıysa nasip etsin diye dua ettim
bu arkadaş ta 44 yaşında normal yoldan çatır çatır yaptı valla mafoldumben mafoldumben

Ay bende hastanede görmüştüm yenidoğanlar. Onlar çok güzel ağlar ya mırık mırık, seslerini dinlemiştim ama kötü olurum diye sevmeye cesaret edememiştim.

Arkadaşına maşallah Moral oluyor insana böyle şeyler duymak :teytey:

yapma be gülüm ağlama.fırsat bu fırsat seveseydin o mucizeyi.AĞLATIRSA MEVLA YİNE GÜLDÜRÜR
bir şekilde biz de güleriz inşallah.beni de hüzünlendirdin .ağlamakla gülmek kardeş derler.

göbekçi babaya gidelim biz senle elele atalım bire göbecik.al sana bir göbek ver bana bir bebek diyelim.hahahahhahatv de çıkmıştı ben çok gülmüştüm.kadınlar güya türbeymiş etrafında göbek atıp duruyorlardı.al sana göbek ver bana bebek diyolardı.fıkra gibi.

biliyormusunuz ben hastaneden yeni gelmiş bebeği yıkamıştım...çok severim ben bebek yıkamasını.çok ta çocuk yıkamışımdır.birşeyleri istemek önemli ille de anne olmak doğurmuş olmak değil bence.yani bu tamamen iç güdüsel olmalı.

bu arada Deniz uğramamış sanki bu gün.pişt!! iyimisin bibilinin annesi....kızlar ben çıkarım gideyim az mutfağımı toplıyayım.bu kadar hastalık yeter.sıtma gelene kadar yaptığım iş kardır.arad bakarım size.seviyorum hoşçakalın 38 in gülleri

ah canımm
ben korkarım bi şey olcak diye sen beceriklisin o zaman maşallah
anne olsan tek başına yetersin olumunekankayizsmile

bu arada ben hala regli olmadım
telefon edeyim dedim Hale hanıma amann dedim ne diycem ben regli olmadım hale hanım menopozmuyum :sinifsinif: :sinifsinif: uffff ohaoldumsmile ohaoldumsmile
tedaviden beri olmadım 15 gün geçti :gitme: :gitme:

yeterim yeterim seninkini de yıkarım merak etme sen.yerimseniben

Hale Hanımı isteme.ara tüpbebek hemşiresiyle konuş.bunun normal olup olmadığını gelmen gerekip gerekmediğini sor.....bu benim fikrim.sen bilirsin.
ama ihmal de etme.belki sana bir ilaç yazarlar adet görmen için.sanırım 6 ya kadar görüşebiliyordun. haberini bekliyeceğim.

ARADIM CANIM
hemşire dediki istersenz bi gebelik testi yapın beni neresiyle dinlediyse bi kere yumurtaları aldılar nerde varki gebelik oluşşun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben böyle diyincede bi gelin muayene olun dedi laelaelaelaelae laelaelaelaelae

alah allah ..gidip muayne olmayı bizde biliriz.ne bu şimdi?sadece muayene için gideceksen o kadar para verme derim arkadaşım.tabiii karar verici sensin.215 tl de az bir para değil bana göre

kızlar yukarıda yazıda kendiliğinden çıktı ne demek oluyor bu bilen var mı
CURLY HAE ben yazmıyorum kendi çıkıyor

kızlar 2061 e kadar geldim okumaya devam edicem cevaplamaya da tabiiki. öncelikle iyi tatiller dilekleri için hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı cevaplamıyorum öpüldünüz.

merhaba hoşgeldin canım benim tatil telaşım koşturmam filan vardı konuşamadık tanışamadık. okudukça durumlarınızı da öğreneceğim. teşekkürler.

sanada hoşgeldin absynth teşekkürler iyi dileklerin için. ilerdeki üç beş sayfada hakkında bilgi sahibi olabildim. allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda muradına erersin. diğer rahatsızlığın tamamen iyileşmiştir ve tekrarlamaz inşallah.
benim doktorum bana bırakın diyemem ama bir tanecik bile eksiltsenisz çok faydasını görürsünüz demişti. ikinci tüp denememde tedaviyle başlangıcı ile birlikte bıraktım. ve bu pozitif sonucun direk bırakmamla alakalı olduğuna kalpten inanıyorum. bırak inan faydasını görürsün.yaşadığın strese hiç bir katkısı yok. sadece stresine ekleme yapıyor. yeni sebepler yaratıyor. iğrenç birşey sigara. inşallah bırakırsın. ben tam 20 yıllık bir tiryakiydim. çocukken başladım bu illete.
güle güle hayatım inşallah tatilin iyi geçiyordur. iyi eğlenceler ve dinlenceler sana.

ofofof of allah sana sabır versin canım. o doktor müsvettelerine de cehennemde yer ayırtırsın ne diyim. bu kadar duyarsız olunur ulan bu paraları bedava çalışıp hiçbişi yapmadan hakkettiklerine nasıl inanıyorlar acaba hayret doğrusu. badecim olan olmuş artık yapcak bişi yok geçmişe dair. kötü piyango sana vurmuş. harcanan paralara vs herşeyin es geçeceksin. önüne bakacaksın. kader kısmet diyip en azından belirsiz değil belirli sorunları halledip geç de olsa daha çok emin yürüyeceksin. buna da şükür diceksin yapcak bişi yok. ben o dönemlerde allahım bari sorunu bileyim de ona göre ne yapacağımı bileyim diyordum. on deneme yapıp hala sorunu bilmeyebilirdin öyle değil mi? umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım.

hakkını helal etme ya ara konuş ya mail at deşarj olmak için bişiler yap seni anlıyorum arkadaşım biraz bi şekilde deşarj olman lazım. inan güneş açacak o günleri de göreceksin ben kesinlikle inanıyorum.

çok sinirli olman ve hazmedememen çok normal ama yenilmedin. şike var bu işte. şike .yenildim diye kendini kahretme. sen her türlü savaşını verdin şerefsizlere denk geldin okadar.
kesinlikle haklısın her işte bir hayır var biz kendi kararlarımızla birşeyler yaptığımızı sanıyoruz çoğu zaman ama hayır öyle değil belli bir zaman var o zamana olacak herneyse kader ağlarını ona göre örüyor iyi yada kötü ... ne çıkarsa bahtımıza... haklısın arkadaşım.

işte budur badecim süpersin toparlanıyorsun. ah o doktar bana dicekti ki bunu bi güzel sıvayacaktım terbiyesiz. sen önce sorunu tsepit et insanlar kendileri kararı verirler. sanki bilmiyoruz biz evlat edinme işini öyle konuşmak kolay ama iş icraate gelince ben etrafta bi tane göremiyorum bunu yapmış birini. ya insanlar zaten aptal oluyor neydim ne olacam diye bi doktorun bunu söylemesi çok tuhaf.

hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun şimdi hangi tarih bekleniyoru güzel haberi ne zaman alıyoruz inşallah.

ALABAMA ile HÜLYA tatile çıkmışlar.keyfini sürün arkadaşlarım.tadına varın.Alabama sen minik oğlana Hülya sen de sarı saçlara iyi bak.altın parlak saçlara.
saol canım sen de hoşgeldin umarım tatilin çok iyi geçmiştir.

Kizlar iyi dilakleriniz icin cok tesekkurler. Bebek bakmak zor, cok fedakarlik istiyor ama o kadar tatli oluyorlar ki insan hic yakinmiyor.
Inanin bana uykusuzluktan oldugum gunler oluyor ama kizima baktikca onu opup kokladikca bana acaip doping oluyor.
Inanin kizlar hep aklimdasiniz ve hepinize dua ediyorum.

Alabama'cım, tatilini iyi geömesine ve enerji depolamış olmana sevindim hoş geldin. Bu yaz biz tatile çıkmadık bundan sonra da çıkamayaız son ayımdayım.Herşeyin güzel gitmesi harika Maaşallah diyeyim. Bu arada cinsiyeti belli olmuştur belki yazdın ama ben kaçırdım okuduklarım arasında denk gelmedi.

Kindersms'cim sen de tedavidesin herhalde umarım her şey yolunda gidiyordur.

İhmla etme canım geçmiş olsun, kontrolleri aksatma zaten sen bilinçlisindir yaparsın. Şu ana kadar az oldu sıcaklar havalar iyi gitti sayılır çok sıcaklarda nemli hava nefes almayı zorlaştırıyor, rampa yukarı çıkamıyorum motor bayılıyor yolda ruhum bedenime dar geliyor .Bir de bu yaz öyle kızgın sıcaklar en azından henüz olmadı idare ediyorum. Doğum yapacağım hastaneyi belirledik Amerikan Hastanesi'nde doğum yapacağım kısmetse.

Sevgili Erverdi kizimin adi Beren. Hem guclu kuwetli hem de kadife demek.
Insallah sen de kiznin adini burdan bana soylersin.

sabahın bu vaktinde Istanbul'dan selamlar.a.s.(sabah ezanı vakti,şimdi okundu)ışığını açık gördüm de....
Beren ismini bir dizide duymuştum.anlamını bilmiyordum ama güzelmiş.zaten onların teni kadife gibidirdemek kuvvetli anlamına da geliyor.çok beğendim.bende bazen ipek ismini düşünmüşümdür.hani dokunmaya kıyamazsın.....
önümüze her zaman bir engel çıkıyor.hakkımızda hayırlısı artık.belki de olmaması daha hayırlı ben ve eşim için.
alacağım bebeğe kendim isim verebiliyormuyum?benim velayetime geçeceğinden veririrm sanırım.

sana ve kızına sağlıklar

Son düzenleme:
sağlıklı huzur dolu mutlu bir sabaha uyanmanız dileğiyle hepinize günaydın 38 in gülleri

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu erken seher vaktinde ,henüz çiği üstünde çiçeklerimin...koklayın...

absynth merak etme o umutsuzluk olmasa daha mı iyi duygusu hepimizde oluyor. herhalde beyin kendini korumak için yapıyor. hayırlısı olacaksa olacaktır fazla düşünmenin değiştirdiği birşey yok.

alabama hoşgeldin. iyi geçmiş tatilin. nasıl oğlanı büyüttün mü? doktora gidiyorsun yine değil mi? bebiş oynuyor mu? ben halen arada bir çok hafif hissediyorum. ne zaman kuvvetlenir ki bunlar?

zarbandit hoşgelmişsin evine. doktorlar tazesi daha iyi deseler de mecbursan dondurulmuşlar da işe yarıyor. ancak ameliytla sperm bulunan erkeklerinki donduruluyor ve her tedavide bunlar kullanılıyor. bu şekilde bebeğine kavuşan çok insan var. içinden nasıl gelirse öyle yap. ylnız 40 çok kritik bir yaş geçirmemeye çalış. benim bebek haln günde 1-2 kez gıdıklıyor. yani çok hafif birşeyler hissediyorum. bende mi birşey var acaba? 3 kilo aldım. 75,5 oldum. ama bunu takmıyorum şu an. sağlıkla kucağıma alayım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…