- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya çok geçmiş olsun, hasta olduğunu bilmiyordum, ya da kaçırdım. Güzel güzel iyileş emi?
Evet inşallah son haftam çabuk geçer, iple çekiyorum valla....
selam
zarpandit evet malesef şaşıyor vücüt ama reglimin olması gereken günden 17 gün geçti mafoldumben akannehir
Arkadaslar aranizda hic ko-kultur yaptiran oldu mu?
Bizim yeni tedavi planimizda: ko-kultur, IMSI ve gelişen embryoların transfer öncesi 3. günde RA-CGH denilen bir teknik var.( Kaliteli embriyo secmek icin kullanilan ve FISH'ten daha ileri bir teknik)
Tedavi tarihimiz kesinlesmemekle birlikte Eylul sonu gibi dusunuyoruz. Ayrica OHSS yasamamak icin daha az stimulasyonu tercih ettigimi de soyledim, onlar da size soft bir stimulasyon saglariz dediler. Hakkimizda hayirlisi artik, dualarinizi o zaman bekleyecegim.kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
patikler dün iyi bir tatil dilemiştim. umarım iyi dinlenirsin.
kindersms ne zaman gideceksin doktora? ya da en azından telefonla görüşebilecek misin? sanırım adet 40 gübü aştıysa bir gidip sormak gerekiyormuş. inşallah bugune olmuşsundur
selam evet canım ben geldim herkes yokoldu. tatil yorgunluğu bitti şimdi kardeşime kız istemeye gidicez onun telaşı var. cumartesi pazar yokuz. sana geçmiş olsun erverdi iyisin umarım.
dün bende bişiler yazmaya çalıştım ama biraz sıkıntılı oldu siteyi bi türlü değiştiremediler. yani yeni sistemi oturtamadılar. yine eskiye dönmüş. aynı sistemle tasarımı değiştiremiyorlar sanırım.
eee başka başka ?
patikler dün iyi bir tatil dilemiştim. umarım iyi dinlenirsin.
kindersms ne zaman gideceksin doktora? ya da en azından telefonla görüşebilecek misin? sanırım adet 40 gübü aştıysa bir gidip sormak gerekiyormuş. inşallah bugune olmuşsundur
absynth koyup kaldırdığın kediyi çok sevdimdi demiştim. ben çok kedi baktım. bir ara 3 kedim vardı şimdi teke düştü. siyah yeşil gözlü kedileri de çok zarif bulurum. siyah kedilere uğursuz diyenlere de çok kızarım. ortaçağdan kalma bir düşünce. o zaman zencileri de asıp yakmaya devam edelim :jeyyar: ama erverdi korkmuş bari beyaz mavi gözlü bir kedi bul da içimiz açılsın yerimseniben
merhaba canlar;yine başlayamadım be güllera.s.
herkes iyidir umarım...memoriale gittim.kan alındı,muayene oldum e2 ve lh ye bakıldı.normal dendi..yalnız sorunlar var.ben geçen hafta tatildeyken bir atak geçirdim.kan pıhtılaşmam vardı ya...en son geçen yıl tedavi sırasında olmuştu.şimdi de geçen hafta.gözler gitti.nesneleri objeleri yarım gördüm.önümde köpek var.kafası yok.korku filmi değil heee.insanların yüzünün sol tarafı yok.arada görüntü gidiyor geliyor.oturuyor yerine.20 dk sürdü.yazı var;atıyorum.anahtarcı yazıyor sadece tarcı sını görüyorum.başı yok yani.
diyeceğim ertelendi.,bir daha ki aya...duruma göre artık....Hale Hanım riske almıyor.tedaviyi.çok riskli bir durummuş.hemen göz dr una gönderdi.bakıldı...temiz....gözlük bile vermedi.yine tatmin olmadı.hematoloğu aradı.yaklaşık 5 10 dk görüştü.çok riskli bir vaka olduğumu,sağılığımın söz konusu olduğunu,hastanın sağlığının önemli olduğunu sağlıklı bir gebelik istediklerini söyledi bir de nöroloğa görünmemi istedi.özellikle de hemotoloğun cebini yazdı verdi.gideceğim nöroloğun mutlaka memorialin dr uyla görüşmesini istedi.bu durumun özellikle tedavi öncesinde olması ve de hiç hormon kullanmadığım halde olması.açıkçası korkuttu onu.herşey olabilirmiş.kalpte olursa kalp krizi,beyinde pıhtılaşma olursa felç olabileceğini anlattı.göz de de körlükten bahsetti.yani bunlar olabilirmiş.ama olmayabilir de...ben de dedim.hiçbirşeyin garantisi yokki..buradan yukarı yola çıkarım araba da vurabilir..savunma işte.....
ömür boyu iğne olabilirmişim ya da ilaç kullanmak zorunda olabilirmişim.olsun dedim alırım.yok ikna olmadı.bu hafta da nöroloğa görüneceğim.bakalım artık.belki bir daha ki aya da iptal olur umuda son yolculuğum bitebilir.aynı eski bir türk filmi konusu gibi.çocuk sahibi olmamalısın olamazsın yoksa kör olabilirsin.vs vs vs .......
önce yumurta ile spermin peşinden koş.sonrasında da böyle olsun..bu hastalık 35 inden sonra belirti gösteriyormuş..genetik...
bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?
Zarpandit;sen ne yaptın?nasıl geçti görüşmen.umarım sende iyi haber vardır.
inşallah bir dahaki aya deneme şansını yakalarım.negatif sonuca hazırım ama hiç olmazsa 12 gün pamukların üzerine olsaydım..kendini hamileymiş gibi hissetmek,şımartmak..çok güzel bir duygu o...bir kere yaşamıştım.kısa sürmüştü.serin serin bir baharda hamileydim.nisanda..şimdi dursaydı16 yaşında bir genç kızdı.....kızdı kızdı eminim...öyle olmalı...
MERYEcim;benim de o zaman göğüsler çok şişmişlerdineredeyse benden önce gidiyorlardı.çok ta acıyorlardı.keseyi de görmüştüm.sonra gitti.belki de kan pıhtılaşmasından beslenemedi ondan gitti.o zaman bilinmedi hiç sebebi.sadece kanımda brusella çıkmıştı.o yıllarda kapı sütü alıyorduk.ondan ve peynirden taze peynirden geçermiş.aman sen sen ol dikkat et.taze köy peynirlerinden yeme.ne olur ne olmaz.açık sütte tabiii.artık kalmadı ya şimdi..
aman ne çok yazmışım.
abcdef; canım üzülme sen.yine yaşıtlarının yanındasın burda.geçer herşey geçer...düzelir.en azından öyle umuyorum...
kinder; uğramamışsın?ne yaptın.varmı gelen giden?
patikler pek ses çıkmıyor bu aralar senden.
deniz;işte böyle ansiklopedi kadın....aç bir sayfa...oku bana bişeyler...
ARADIM CANIM
hemşire dediki istersenz bi gebelik testi yapın beni neresiyle dinlediyse bi kere yumurtaları aldılar nerde varki gebelik oluşşun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben böyle diyincede bi gelin muayene olun dedi laelaelaelaelae laelaelaelaelae
zarpandit; daha iyiyim hocam..iğneleri oldukça diriliyprumsırnaşık şey...yazını okurken dondurma yiyordum zaten.kendimden gizli gizli! amanın hem hastayım hem dayanamam.Merye arada okuyor altta ismini görüyoum.fırsatı olmadı herhalde girmeye.evet ya;
canım yazdım gönd.bir baktım bilg.gitti sonrada ne üzüldüm zaten gözlerimi bile açımıyorudum yorgunluktan
abcdef; senden ne haber canım herhalde fzla girmem dedin bende 21 temmüzda öğrencm kese olup olmadığını
kesenin olup oladığını anlamıyor muyuz anlayabiliyor muyuz accaba
Sağ ol canım benim, c.tesi gidiyorum kısmetse, çok az kaldı çok azzz. Deniz'cim bu arada hani benim herşey yolunda çıkmıştı ya, en son eşimin spermiogram tahlilini istemişti doktor. Spermiogram sonucunu aldık. Doktora mail attım ancak daha okumadı. Daha sonra buradan değerleri yazacağım. Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.
herşeyin hayırlısı canm
merhaba canım nasılsın nasıl bir farklılık varmı bedensel olarak absynth
Merye merhaba,
Hamilelik konusunda çok bilgim yok ama yine bu sitede okumuştum baştan itibaren fazla şikayeti olmayan hamişlerin, tüm hamişliği yani 9 ayı rahat geçmiş ama yine de doktorunu arayıp bir danışsan, belki kontrole gitmeden önce bazı hormon testleri ister.
kızlar merye,abcdef iyi akşamlar