375 cc Sonunda oldumm

hiç üzülme benimde ilk iki hafta protezler üstte meme uçları boş duruyodu şuan bana göre harikalar boşuna telaş yapma

Merhabalar,
Ben de 9unda oldum 325cc kas altı.
Bu gün 5. Günüm hareket etmem gayet iyi.
Ama goguslerim hala çok sert ve yatarken çok rahatsız oluyorum.
Uykularim bölünüyor sırtım ağrıyor. Geçecek mi bugünler
Lütfen beni de takibe alır mısınız?

tesekkur ederim.sekli cok tuhaf geldi.ekledim fotograf gorebildinizmi?yandan cok kötü duruyor.
Merhaba benim de 5. Günüm. Göğüslerim bahsettiğiniz gibi. Ama ben böyle olacağını bildiğim için moralimi bozmadım. Lütfen siz de rahat olun. Bu normal bir süreç. Ben fotoğraf ekledim bakabilirsiniz. Üzülmeyin

18.günüm bitti yeni memeler ile ilk adet dönemine giriyorum bu da ayrı bir sıkıntı imiş benden söylemesi

Ya kızlar benim sol göğsüm aşağı da sağ göğsüm daha yukarı da duruyor Sağ göğsümün üstü sola göre daha şiş veortası da biraz ayrık göğüslerimin pek de yumuşamadılar 21. Gün bugün off off yaşadınız mı siz buna benzer birşey?

Ben daha o level e gelemedim :) Bu gün 7. gunum.
21 gün olmuş artık rahat ağrısız uyku uyuyabiliyor musun?
Ve biraz yumuşama oldu mu?
Beni de izlermisin bu arada :)

Canım benim de 19 bitti biraz yumuşadılar benim de birisi bir tık daha büyük duruyor ama daha ödem vardır bence ondan benimki ayrık değil hatta fazla mı bitişik oldu ne diyorum kendi kendime kas üstü olduğum için olabilir bir de onceki yapısı ayrıksa onun da etkisi oluyormus

Ben daha o level e gelemedim :) Bu gün 7. gunum.
21 gün olmuş artık rahat ağrısız uyku uyuyabiliyor musun?
Ve biraz yumuşama oldu mu?
Beni de izlermisin bu arada :)
Hafif gerginlik oluyor ama eskisi kadar değil ağrı sızı zamanla çok hafif hissediyorum ama bir iki saate kendiliğinden geçiyor

Bugün tam 3 haftam bitti acılar geçiyor her şey yavas yavaş yoluna giriyor ihtiyacı olan varsa düşünmesin yaptırsın 34 yaşındayım neden bu kadar bekledim çok kızıyorum kendime doktorunuzu iyi seçin her seyi çok iyi araştırın ve durmayın gidin

Ohhh ne güzel bir haber
Ben de işe başladım beni hiç zorlamıyor.
Sadece hala taş bağlanmış hissi devam ve gece uykularim çok sorun

Kızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw 22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki

Kızlar benim ilk zamanlar birbirinden ayrık duruyordu. Bu gün 10. gün sanki giderek birbirlerine yaklaşıyorlar
Bir de gece uykusu düzene giren var mı ben hala düzgün uyuyamiyorum

Kızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw 22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki
Benimde 16.günüm. ayni şekilde kuculuyorlar.ama daha guzel olmuslar bence sizinkiler.benim agrilarim devam ediyor bu arada ozellikle göğüs uclarim asiri agriyor ve tas gibi hala.Bu kadar eziyetli oldugunu bilsem yine de yaptirir miydim bilmiyorumsanirim yaptirirdimsekilsiz olduklari halde yine de eski haline gore cok güzeller.

Merhaba,
tesekkur ederim.sizin fotograflari göremedim.benim 16.günüm. hala cok agriyor ve taş gibi.Doktorun verdigi sutyen de öyle acitiyor kiiki ay kullanacakmisim.Biran önce normale dönelim insallah.

Teşekkür ederim benim ağrılarım kalmadı sabah kalkarken biraz taş bağlamış hissi oluyor o da saniyeler sonra geçiyor yan da yatıyorum dünya varmış sırtım boynum tutulmustu düz yatmaktan daha çok acıyacağını bilsem yine olurdum ben

Merhaba,
tesekkur ederim.sizin fotograflari göremedim.benim 16.günüm. hala cok agriyor ve taş gibi.Doktorun verdigi sutyen de öyle acitiyor kiiki ay kullanacakmisim.Biran önce normale dönelim insallah.
Sütyeni atletimin üzerinden giyiyorum ben tavsiye ederim dikişlere de gelmiyor iyi oluyor

Merhaba,
Baska birine cevap yazacaktim yanlis oldu pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…