- 23 Mart 2019
- 113
- 32
- 33
Kızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki
Ben ameliyat olalı tam 1 hafta oldu..400cc kas altı takıldı..Ama biri büyük gibi ve şekilsiz gibiler..ceplere inmediği için olabilir mi??Beni de izler misiniz?Çok endişe ediyorum düzelmeyecek diye.En azından fotonuzda görüp ben de biraz olsun düzelir umudu taşırım23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Canım izler misin beni de..Ben de 1 hafta oldu ameliyat olalı..400cc kas altıKızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki
İyi de orofil kısıtlanmış diyo cnmKızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki
Ne yaptınız nasıl olduBen ameliyat olalı tam 1 hafta oldu..400cc kas altı takıldı..Ama biri büyük gibi ve şekilsiz gibiler..ceplere inmediği için olabilir mi??Beni de izler misiniz?Çok endişe ediyorum düzelmeyecek diye.En azından fotonuzda görüp ben de biraz olsun düzelir umudu taşırım
Canım albümler kaldırıldı o yüzden göremiyorsun kimseninki yok artıkİyi de orofil kısıtlanmış diyo cnm
Olmaz ki ne anlamı kaldıCanım albümler kaldırıldı o yüzden göremiyorsun kimseninki yok artık
Beni de izlermisinCanım benim de 10.günüm hem de kas üstü albüm yaptım yorumlarsan sevinirim
Benim 1 ayı geçti hala üst kısımları çok şiş diyebilirim doktorum geçiceğini söyledi forumdaki kızlar da geçer diyorlar bekliyorum bakalım geçmesini en kısa sürede normale döner umarım :) beni izlermisin fotolarına bakayımmerhaba,ben de yeni silikon ameliyati oldum.Moralim cok bozuk.425cc kas alti yuvarlak koydu. hafif sarkma oldugu icin toparlasin diye buyuk koydu.8.günüm. ama sekilleri bozuk sanki üst cok şiş. ve cikik duruyor.meme ucu asagi bakiyor.aglamaktan gozlerim sisti.sisler inince duzelir mi?ilk haftalarda sizinkilerde boylemiydi?ekleyebilirsem resim ekleyecegim
Merhabalar. Iz öyle veya böyle olucak.Dikleştirme de iz kalıyo dimi
Merhaba ameliyatınız olalı bayağı bi zmn olmuş şuan nasılsınız memnunmusunuz duruşu nasıl bende haziran 19 Ameliyat olucam ama çok endişeliyim korku zaten inanılmaz var drum kas altı 400 cc dedi hiç göğsüm yok hatta tahta gibi burdan yaptiran arkadaşları çok takip edip okudum ve biraz cesaretlendim ama yinede çok korkuyorum....sizin tecrübeleriniz neler oldu beni bekleyen neler var ne önerirsiniz birde sizin göğsünüzün şuan ki duruşu nasıl bana özelden gönderebilir misiniz mümkünse...şimdiden çok teşekkür ederim ınşallah bende bir an önce sizin gibi kurtulurum bir an önce....sevgilerimle.....Ben baktim fotolara ve hicde tuaf yada kötü degil
Cok yenisin acele ediyosun bekle 6 aya anca yerine oturuyor silikonlar
Ve kas kendini salmasi lazim yukardaki sislikler yok olcak asagi incek sabret
Merhaba ben yarın ameliyat olacağım ve korkudan ölüyorum. Kas altı mentor 350 ya 375 henüz kesinlestirmedik. Ama bugün nefes bile alamıyorum korkudanMerhaba ameliyatınız olalı bayağı bi zmn olmuş şuan nasılsınız memnunmusunuz duruşu nasıl bende haziran 19 Ameliyat olucam ama çok endişeliyim korku zaten inanılmaz var drum kas altı 400 cc dedi hiç göğsüm yok hatta tahta gibi burdan yaptiran arkadaşları çok takip edip okudum ve biraz cesaretlendim ama yinede çok korkuyorum....sizin tecrübeleriniz neler oldu beni bekleyen neler var ne önerirsiniz birde sizin göğsünüzün şuan ki duruşu nasıl bana özelden gönderebilir misiniz mümkünse...şimdiden çok teşekkür ederim ınşallah bende bir an önce sizin gibi kurtulurum bir an önce....sevgilerimle.....
Merhaba ameliyatınızdan sonra beni bilgilendirebilir misiniz benimde haftaya çarşamba bende çok korkuyorumMerhaba ben yarın ameliyat olacağım ve korkudan ölüyorum. Kas altı mentor 350 ya 375 henüz kesinlestirmedik. Ama bugün nefes bile alamıyorum korkudan
Tabiki umarım ağrılardan aklıma gelir. Şuan için bildiğim şey 2 gün hastanede yaticagim.doktorum tanidik oyuzden çok ağrı çekmeme izin vermeyeceğini söyledi yarın bu saatlerde kendime gelmiş olurum sabah 9 da ameliyatimMerhaba ameliyatınızdan sonra beni bilgilendirebilir misiniz benimde haftaya çarşamba bende çok korkuyorum
Bir an önce sağlıkla yeni memelerinize kavuşmanızı dilerimTabiki umarım ağrılardan aklıma gelir. Şuan için bildiğim şey 2 gün hastanede yaticagim.doktorum tanidik oyuzden çok ağrı çekmeme izin vermeyeceğini söyledi yarın bu saatlerde kendime gelmiş olurum sabah 9 da ameliyatim
Tesk ederim insallah guzel bir sekilde atlatir cikarim. Ama siz yarin yazin bildirim gelirse hatirlarim ben yazamazsam bile kiz kardesim sorulariniza cevap verir sizinde icinizi rahatlatmis oluruz. Şuan kendimden biliyorum psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyor insanBir an önce sağlıkla yeni memelerinize kavuşmanızı dilerimumarım çok ağrı çekmezsiniz kendinizi iyi hissettiğinizde güzel haberlerinizi merakla bekliyor olacağım Allah yardımcınız olsun
Inanın hemde nasıl ihtiyaç duyuyor benimde 1 hafta kaldı ama içim içime sığmıyor bazen vazgeçecek gibi oluyorum ama yok olmam da lazım...yarın mutlaka yazar hbrlerinizi alırım inş...Tesk ederim insallah guzel bir sekilde atlatir cikarim. Ama siz yarin yazin bildirim gelirse hatirlarim ben yazamazsam bile kiz kardesim sorulariniza cevap verir sizinde icinizi rahatlatmis oluruz. Şuan kendimden biliyorum psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyor insan