Aaa cok iyi fikir bende oyle yapayimSütyeni atletimin üzerinden giyiyorum ben tavsiye ederim dikişlere de gelmiyor iyi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cok iyi fikir bende oyle yapayimSütyeni atletimin üzerinden giyiyorum ben tavsiye ederim dikişlere de gelmiyor iyi oluyor
Namas benide takibe alır mısınHafif gerginlik oluyor ama eskisi kadar değil ağrı sızı zamanla çok hafif hissediyorum ama bir iki saate kendiliğinden geçiyor
Bende eger sütyenler demirliyse cikariyodum hic acitmiyordu ama simdi istedigimi rahatliklan giyiniyorum sorun olmuyorAaa cok iyi fikir bende oyle yapayim
Canım ben 11 bin liraya mentor yaptırdım Ekrem Keskin’e hatta şimdi kontrolden çıktım eve gidiyorum bir buçuk ay oldu Çok ilgili güler yüzlü bir doktorAmeliyat ücretini öğrenebilir miyim?
Ama farklı bir marka için 9 bin lira fiyat vermişti bana ben mentoru tercih ettim o ayrıAmeliyat ücretini öğrenebilir miyim?
Anladim tesekkur ederimAma farklı bir marka için 9 bin lira fiyat vermişti bana ben mentoru tercih ettim o ayrı
merhaba bende bu cuma oalcağım ama dr bey 300 cc diye tutturdu sizce 300 cc küçük mü oluyoCanım hemen bakıyorum:)
Ben arkadaştan deneyimliydim 275 cc kas altı koymuştu ona doktor bana 325 ten aşağısını yaptırma demişti kesinlikle ben 50 daha ekledim üstüne Ekrem bey de sağolsun hastanın isteğine dikkate alan bir doktormuş Daha önce gittiğim doktorlar maksimum 325 diye tutturdular yaptırmadım
Merhaba ben 6.gunumdeyim kollarimi yukari cok fazla kaldramiyorm biraz aci birazda bise olacak diye korkum var. Kollarn oyle kalir diye de korkuttular napmam lazim. Sen ne zaman kaldrabildin tamamenBugün tam 3 haftam bitti acılar geçiyor her şey yavas yavaş yoluna giriyor ihtiyacı olan varsa düşünmesin yaptırsın 34 yaşındayım neden bu kadar bekledim çok kızıyorum kendime doktorunuzu iyi seçin her seyi çok iyi araştırın ve durmayın gidin
Kollarda agri var mi ben kasalti oldum 6.gunum. Kollar kalkmiyor tamamen yukari sizin kol ne durumdaTesekkur ederim.benim 16 gun oldu agrim hala cok fazla ve korse acayip rahatsiz ediyor.sekli duzelsin de gerisi onemli degil.
Selam canim sakın sakın zorlama dikişlerin açılır dikiş yerin genişler eğer ki meme altı kesisi olduysan tabi ben 1 aydan sonra çok zorlamadan kaldırıyordum öğretmenim ben tahtaya yazı yazarken 1 ay kadar çok üstlere yazı yazmadım zorlamadim suan 2 buçuk aylık oldum hersey yolundaMerhaba ben 6.gunumdeyim kollarimi yukari cok fazla kaldramiyorm biraz aci birazda bise olacak diye korkum var. Kollarn oyle kalir diye de korkuttular napmam lazim. Sen ne zaman kaldrabildin tamamen
Cok sukur 2 aylara kadar gelebilmissin canim. bende bi gelebilsem rahatlicam da gunler gecmek bilmiyor sanki 9.gunimdeyim.insallah gececek bu gunlerSelam canim sakın sakın zorlama dikişlerin açılır dikiş yerin genişler eğer ki meme altı kesisi olduysan tabi ben 1 aydan sonra çok zorlamadan kaldırıyordum öğretmenim ben tahtaya yazı yazarken 1 ay kadar çok üstlere yazı yazmadım zorlamadim suan 2 buçuk aylık oldum hersey yolunda
Beni de izlermisinteşekkür ederim, ben buranın sanırım ümitsiz vakasıydım ameliyat sonrası kamyon çarpmış gibi şekilsizdiler, gün geçtikçe şükür düzeldi görüntü. 350 cc yuvarlak high profil kas altı sizinkilerde zamanla süper olucak merak etmeyin
benide takip edermisin lütfen Çarşamba günü ameliyatım var çok korkuyorumBenim dik ama kücüktü 385cc koyuldu ve uclar hala yukarda degisen bisey yoktu
Ama yukarlari benimde öyle sisti sonradan asagi indi ve yumusadi
Beni takip ediyorsun fotograflarima bakabilirsin
Benide izlermisin ben göremiyorum Çarşamba günü ameliyatım varKızlar yeni 2 resim ekledim yorum yapar mısınız daha küçülüyor mu bunlar yaw 22.gün bugün kas üstü 375 hp benimki
Birde ne zman tek basiniza kalkabildiniz ben hala korkuyorm 9.gun bugun. Uc yastikla yatiyorm yatarken kendimi geri atip kendim yatiyorum ama kalkarken annem sirtimdan destek veriyor. Yan yatmaya ne zman basladinizSelam canim sakın sakın zorlama dikişlerin açılır dikiş yerin genişler eğer ki meme altı kesisi olduysan tabi ben 1 aydan sonra çok zorlamadan kaldırıyordum öğretmenim ben tahtaya yazı yazarken 1 ay kadar çok üstlere yazı yazmadım zorlamadim suan 2 buçuk aylık oldum hersey yolunda
Benim refakatcim bile yoktu canım kendi başıma ameliyattan sonra arabama binip evime yavaş yavaş geldim 3.gün okulda işime devam ettim ve 42 öğrencim var o yüzden güçlü ol bugünler geçiyor sabırlı ol canım yan yatmaya 20.günde başladım ilk 10 gün zordu sonra yavaş yavaş iyileşme oluyor 1 ay kanepede yattım çünkü yatağa yatınca kalkamiyordum 2 yastıkla boynum sırtım tutularak yattım oturarak uyudum ama geçti hepsi güle güle kullan ☺Birde ne zman tek basiniza kalkabildiniz ben hala korkuyorm 9.gun bugun. Uc yastikla yatiyorm yatarken kendimi geri atip kendim yatiyorum ama kalkarken annem sirtimdan destek veriyor. Yan yatmaya ne zman basladiniz
Benimki Mentor marka 9 bin liraya yaptırdım doktorumun kliniği var ve 4 hastane ile anlasması vardı 8 bin lira olan yer de vardı ben evime uzak diye istemedim 9 bin lira dediği hastanede oldumKızlar afaki bir fiyat aralığı yazabilir misiniz
Ayy cok tesekkur ederim sabirla gunlerin gecmesini bekliyorumBenim refakatcim bile yoktu canım kendi başıma ameliyattan sonra arabama binip evime yavaş yavaş geldim 3.gün okulda işime devam ettim ve 42 öğrencim var o yüzden güçlü ol bugünler geçiyor sabırlı ol canım yan yatmaya 20.günde başladım ilk 10 gün zordu sonra yavaş yavaş iyileşme oluyor 1 ay kanepede yattım çünkü yatağa yatınca kalkamiyordum 2 yastıkla boynum sırtım tutularak yattım oturarak uyudum ama geçti hepsi güle güle kullan ☺