375 cc Sonunda oldumm

Ben kas üstü oldum kas üstü olunca aşağı inmesi zaman mı alıyor arada ne fark var acaba suan iki kocaman yuvarlak dimdik göğüslerim var kas üstü olunca böyle havada kalmaz değil mi inecek mi yaa :deli:
Aslında kalmaz öyle üstte doktorunuzla görüştünüz mü ? Fotoğraf atarsanız eğer yorumlamak açısınsan kolay olur.

Çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun :) doktorunuzdan memnun kaldınız mı ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederimmm
Doktorumdan çok memnunum canım. Çok ilgili güler yüzlü saat kaç olursa olsun sorduğun soruları özenle yanıtlayan, benim gibi kontrolü geciktirmiş hastalarını kontrol için zorla:)) getiren iyi bir doktor. Ben bu ayın 25 inde botox a arkadaşımı da dolguya götürecem :)) fiyat ise hastaneye takılan protez markasına göre değişiyor ben Ümraniye Atlas hastanesinde oldum 11.000 tl ödedim. Ama dediğim gibi mesela eurosilikon marka protez için 10000 demişti Avantajı dezavantıjı konusunda doktor bey bilgilendiriyor sizi zaten:) Ekrem Bey de karar kılarsan eğer haberim olsun çevrem isteyenler var meme estetiği belki toplu giderseniz hepiniz indirim yapar size:). Bana nasip olmadı indirim belki size olur:KK43:(

Ya kızlar acaba meme estetiğinden sonra yumuşama ne zaman başlar ? 12. Gündeyim hala çok sert bunlar:KK43:

Harika fotoğraflarına bayıldım sütyenler de süper :KK45: Kaç cc seninki ben de bugünleri görecek miyim ya :oops:
teşekkür ederim, ben buranın sanırım ümitsiz vakasıydım ameliyat sonrası kamyon çarpmış gibi şekilsizdiler, gün geçtikçe şükür düzeldi görüntü. 350 cc yuvarlak high profil kas altı :KK31: sizinkilerde zamanla süper olucak merak etmeyin

teşekkür ederim, ben buranın sanırım ümitsiz vakasıydım ameliyat sonrası kamyon çarpmış gibi şekilsizdiler, gün geçtikçe şükür düzeldi görüntü. 350 cc yuvarlak high profil kas altı :KK31: sizinkilerde zamanla süper olucak merak etmeyin
İnşallah yaptırmak çile beklemek çile değer umarım :KK73:

namas namas hanımlar merhaba , ben de 3 farklı doktorla gorustum suana kadar meme altı , koltuk altı kesisi ve meme ucu arasında karar veremedim henuz. Hepsi farkli meyod onerdi. Sizin kesiniz nereden ? Ve en onemlisi iz iyilesme durumunuz nasil ? Izin verirseniz fotografları gorebilir mym ?

namas namas hanımlar merhaba , ben de 3 farklı doktorla gorustum suana kadar meme altı , koltuk altı kesisi ve meme ucu arasında karar veremedim henuz. Hepsi farkli meyod onerdi. Sizin kesiniz nereden ? Ve en onemlisi iz iyilesme durumunuz nasil ? Izin verirseniz fotografları gorebilir mym ?
Tatlım benim kesi yerim meme altında . Doktorlar meme ucunu hem süt bezlerine zarar verme durumu olabilmesi hem de meme ucunda hissizlik sorunu nedeniyle pek tavsiye etmiyorar. Sanırım bu üç opsiyondan en asgari zararı veren meme altı kesisi. Yara durumuna gelecek olursak dikişlerim iyileşti bir gün arayla pansuman yapıyorum.

merhaba,ben de yeni silikon ameliyati oldum.Moralim cok bozuk.425cc kas alti yuvarlak koydu. hafif sarkma oldugu icin toparlasin diye buyuk koydu.8.günüm. ama sekilleri bozuk sanki üst cok şiş. ve cikik duruyor.meme ucu asagi bakiyor.aglamaktan gozlerim sisti.sisler inince duzelir mi?ilk haftalarda sizinkilerde boylemiydi?ekleyebilirsem resim ekleyecegim

Aşağı inme ne kadar zamanda oluyor bu zamanla dediğimiz süreç ne kadar çünkü şuan meme altındaki dikiş yerlerim gözüküyor ve cok az yumuşadılar hala dimdik üstte duruyorlar kas üstü 375 high profile var bende kas üstü olması bişeyi değiştirir mi 17.günüm bugün

merhaba,ben de yeni silikon ameliyati oldum.Moralim cok bozuk.425cc kas alti yuvarlak koydu. hafif sarkma oldugu icin toparlasin diye buyuk koydu.8.günüm. ama sekilleri bozuk sanki üst cok şiş. ve cikik duruyor.meme ucu asagi bakiyor.aglamaktan gozlerim sisti.sisler inince duzelir mi?ilk haftalarda sizinkilerde boylemiydi?ekleyebilirsem resim ekleyecegim
Diklestirme islemi yapmadan okadar büyûk silikon takilmis hic mantikli degil yani o agirlik dahada asagi indircek memeni :işsiz:
Sekil bozuklugunu düsünmen icin daha erken cünkü sonradan düzelen cok kisi var burda

Canım öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan korse kullanıyorsun değil mi benim de 17.günüm bitti üstteki şişlik biraz indi forumdaki arkadaşlar zamanla çok değişeceğini söylüyorlar doktoruna fotoğraf gonderebilirsin izlicem seni canım ben de fotoğraf ekledim izlersen seni görebiliriz yorum yapabiliriz

Canım öncelikle geçmiş olsun güle güle kullan korse kullanıyorsun değil mi benim de 17.günüm bitti üstteki şişlik biraz indi forumdaki arkadaşlar zamanla çok değişeceğini söylüyorlar doktoruna fotoğraf gonderebilirsin izlicem seni canım ben de fotoğraf ekledim izlersen seni görebiliriz yorum yapabiliriz
tesekkur ederim.sekli cok tuhaf geldi.ekledim fotograf gorebildinizmi?yandan cok kötü duruyor.

tesekkur ederim.sekli cok tuhaf geldi.ekledim fotograf gorebildinizmi?yandan cok kötü duruyor.
Ben baktim fotolara ve hicde tuaf yada kötü degil
Cok yenisin acele ediyosun bekle 6 aya anca yerine oturuyor silikonlar
Ve kas kendini salmasi lazim yukardaki sislikler yok olcak asagi incek sabret :KK49:

Ben baktim fotolara ve hicde tuaf yada kötü degil
Cok yenisin acele ediyosun bekle 6 aya anca yerine oturuyor silikonlar
Ve kas kendini salmasi lazim yukardaki sislikler yok olcak asagi incek sabret :KK49:
cok tesekkurler.ust taraf garip gogus ucu asagida anormal gozukuyor yandan.Sizinklilerde ilk zamanlarda boylemiydi?gogus ucu boyle asagidamiydi?birde konuyu ve sizi nasil takip edecegim yapamadim

cok tesekkurler.ust taraf garip gogus ucu asagida anormal gozukuyor yandan.Sizinklilerde ilk zamanlarda boylemiydi?gogus ucu boyle asagidamiydi?birde konuyu ve sizi nasil takip edecegim yapamadim
Benim dik ama kücüktü 385cc koyuldu ve uclar hala yukarda degisen bisey yoktu
Ama yukarlari benimde öyle sisti sonradan asagi indi ve yumusadi
Beni takip ediyorsun fotograflarima bakabilirsin

X