375 cc Sonunda oldumm

Merabalar bu yorumunuzu görünce yazmak istedim bendevcok istiyorum ama eşim le ikinci cocugada karar verince erteledim. Oğlum 1 yaşına girdi ve ben şuan neredeyse kilomu verdim tabi göğüsler yerde ve düz olmuş. Eşime dedim istiyorum oda ben memnunum ne gerek var bu halinle de m dedi ama ben tabi istiyorum diye ısrar edince araştır dedi. Sizde acanlva öncesi ve sonrası varmı baksam en azından yardımcı olan arkadaşlar çoğunlukla bekar ama bana emziren annelerini merak ediyorum ben emzirdigim için emzirme sonrası nasıl toplanıyor diye merak ediyorum. Beni izleyebilirmisinz 88=

Simdi gördüm yorumunuzu ben emzirmedim bende sade boyut olarak memnun degildim yoksa genc kiz gibi dikti 385cc koydurunca super oldular cok memnunum mutlu olmak isteyen tüm
Bayanlara öneririm cok beklemeyin ben neden 30 yasimi bekledim hala anlamiyorum

Peki sizde farklı birşey var gibi hiş varmi dün beni memorial aradı fiyat bilgisi için mail atmıştım yanlış şubeden aradılar bakalım bizim buraya yönlendireceğini söyledi bakalım konuşacağım onlar ne dicek ben biraz korkuyorum da açıkçası ameliyattan ve bu yüzden yağ enjeksiyonu nu da sordum bakalım ne zaman dönecekler. Bu arada beni takibe almamışsınız. Saygı duyguyu yorum

Korkulcak hicbisey yok ben hemen ayaklandim alisverise gittim hemde tek basima gitmistim istanbula :) yag enjeksiyonunu hic önermem o kalici degil
Pardon unutmusum takip ediyorum fotolarim var bakarsiniz :)

Çook teşekkür ediyorum❤ Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış
Keske kucuk yaptirsaydinz ben cok pisman oldm sutyen takinca dhaada buyuk duruyor malesef ama olsn tercih meselesi tadini cikartin

Canım görünüşü nasıl küçülme varmı ben163 boy kilo 50 375 dedım ama küçülürse ben dolgun ıstıyrm 400 mu ıdeal olur acaba görsel olark görebilsem fıkrım olurdu ama senın var mı görüntü acaba fıkıracısından yardımcı olsan. Pzttesi amelıyat olcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…