375 cc Sonunda oldumm

Ay ne guzel evlenmeden yaptirdinn benim zamanimda bukadar moda degildi yoksa valla bende yaptirirdim gii iner tabiki esine söyledinmi yoksa gizlimi tutcaksin
Şimdilik gizli tutuyorum:) Evlendikten sonra belki söylerim ama yapay diye soğumasından korkuyorum biraz((

Şimdilik gizli tutuyorum:) Evlendikten sonra belki söylerim ama yapay diye soğumasından korkuyorum biraz((
Öyle takintili biri degilse söyle korkma sogumaz ameliyat izlerini görürse anlarsa ozaman der neden söylemedin felan

Öyle takintili biri degilse söyle korkma sogumaz ameliyat izlerini görürse anlarsa ozaman der neden söylemedin felan
Sen de haklısın Söyliycem mecbur amaaan sefasını süreyim de beğenmezse de malzeme bu aldın bir kere derim:)

Sen de haklısın Söyliycem mecbur amaaan sefasını süreyim de beğenmezse de malzeme bu aldın bir kere derim:)
E yani elimizde olan biseymi bizde bayilarak okadar para verip aci cekip yaptirmadik hatta takdir ettim seni evlenmeden yaptirmissin ben senelerce esimden hep cekindim utandim karsisinda ciplak durmaya uyurken bile o kalin sütyenlerlen uyurdum neler cektim iyikide yaptirmisiz bosver esinde bisey demez sanmam hosuna gider aksine

Gerçekten ya biz kadınlar güzellik için nelere katlanıyoruz. Kıymetimizi bilsin eşlerimizi Yaptırdım vallahi evlenince söylenirdi benimki çünkü böyke aradan çıkarıverirdim

Gerçekten ya biz kadınlar güzellik için nelere katlanıyoruz. Kıymetimizi bilsin eşlerimizi Yaptırdım vallahi evlenince söylenirdi benimki çünkü böyke aradan çıkarıverirdim
Gercekten kadin olmak zor hem bakimli güzel ol hemde hamaratli becerikli ol Kocalardan cok bisey istemiyoz sevsinler ilgi göstersinler sadik kalsinlar eve para getirsinler tamam

23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)

Bende Carsamba günü Dr. Gülden Avcı Çakmak da 375 cc mentor meme protezi ameliyati oldum kas altına konuldu, ağrılarım çok şiddetliydi bugün tam 9. gün sancılarım azaldı, ama ağrılar daha var, sağ tarafım sol tarafımdan daha şiş ve ağrılı, doktorum bunun sebininin sağ tarafdaki kasların daha kuvetli olduğundan söyledi, şuan gayet güzel duruyorlar umarım şişler indiğindede menmum kalırım

Gercekten kadin olmak zor hem bakimli güzel ol hemde hamaratli becerikli ol Kocalardan cok bisey istemiyoz sevsinler ilgi göstersinler sadik kalsinlar eve para getirsinler tamam
Vallahi bir de şükretsinler kadın olmadıkları için:) Biz bir evleniyoruz hayatımız değişiyor. Onlar aynı
Hiç göğüs dokunuz var mıydı acaba? Benim nerdeyse hiç yoktu 375 cc takılınca kaç cup olacağını tahmin etmeye çalışıyorum şimdiden :):)

Bunu ben de merak ediyorum 1 hafta önce kas üstü mentor 375 cc high profile yapıldı kaç cub olucam bilmiyorum meme dokum da varla yok arası bişeydi

Bunu ben de merak ediyorum 1 hafta önce kas üstü mentor 375 cc high profile yapıldı kaç cub olucam bilmiyorum meme dokum da varla yok arası bişeydi
İnşallah c cuptan aşağı değilizdir de bu kadar şeye değer:)

benim 2 ay dolucak dokum çok azdı 350 cc yüksek profil kas altı takıldı bi hevesle yeni b cup sütyen aldım çok bastırdı c cup alıcam sütyen takmaya başlayınca eğer küçülme olmazsa ki ben zaman geçtikçe aksine dolgunlaştığına inanıyorum kaslar gevşedikçe ve protezler inip yerleştikçe gerginlik gittikçe daha dolu duruyorlar inşallahta öyle olur sizin de muhtemelen rahat c cup olur

Öyle umuyorum ben de çok teşekkür ederim yorumunuz için:)

Ayyy hadi inşallah

Ben kas üstü oldum kas üstü olunca aşağı inmesi zaman mı alıyor arada ne fark var acaba suan iki kocaman yuvarlak dimdik göğüslerim var kas üstü olunca böyle havada kalmaz değil mi inecek mi yaa

Ben kas üstü oldum kas üstü olunca aşağı inmesi zaman mı alıyor arada ne fark var acaba suan iki kocaman yuvarlak dimdik göğüslerim var kas üstü olunca böyle havada kalmaz değil mi inecek mi yaa
Fotograf koymak istersen bakalim yorum yapalim

23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)

Çok geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun :) doktorunuzdan memnun kaldınız mı ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…